2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrr:KK3:
maşallah bir sürü yeni annemiz gelmiş, hepinize sağlıklı ve güzel hamilelikler diliyorum :KK71:

:nazar::emir_bebek::nazar:
Günaydııın anne adayları..Güne güzel,sağlıklı ,mutlu başlamanız dileğiyleee :KK34:

Geçmiyor şu günler Salı gnü kalp atışları için gidicez ama bir türlü geçmiyor acaba duyabilcekmiyiz oda var??Bebeğinin kalp atışlarını kaçıncı haftanızda duydunuz kızlarr?

maalesef canım gerçekten günler geçmek bilmiyoorrrrrr, benim kuzumu görmeye daha 24 gün var:KK37:
canım ben kalp atışını 7+3 te gördüm :nazar:

günaydın kızlar

diğer hamile topiklerine göz attımda bizim kadar korkan aman kötü bişey olacak diye olumsuz düşünen bi topik görmedim.Bu hepimizi etkiliyor bu sefer bizlerde düşünmeye başlıyoruz. yapmayın kızlar ya olumlu düşünün. zaten kaderimizde ne varsa onu yaşıyacaz. ama böyle sürekli evham yapmakla olmaz..

valla çok haklısın, nerde evham verici bişey var onu bulup çıkarıyoruz , aferin bizeeee çocuklarda bzim yüzümüzden evhamlı olacaklar:KK53:

günaydn güzel anne adayları..nasılsınz bakalm... bulantısı olan var mı sabahları benim yoktu yeni başladıyaa :KK43:

günaydın canım, çok şükür benim hala fazla bulantım yok, midemde ekşime oluyor arasıra okadar.

Kızlar benim hamileliğim sizlerden yaklaşık 1-2 hafta geride olduğu için:KK49::KK45: size sormak istediğim ilk ne zaman doktora gittiniz yani kaçıncı haftanızda ve hangi haftada kalp atışını duydunuz?:KK34:

yezalcım ben hamileliğimi öğrendiğim an gittim ilk :KK1: tabi boşuna gitmiştim o ayrı :KK1:
kalp atışını geçen hafta 7+3 te gördüm canım :nazar:

aynen canım bugun itibari ile 7+3 oldum,bende de göğüs ağrısı ve ara ara kasık ağrısı dısında bi emare yok,yarın kalp atısı için dr a gidicem o kadar çok korkuyorum ki kötü bişe duymaktan :KK14::KK14: inş.bebişlerimiz iyidir kalpleri atıyordur Allah ım bize onların acılarını göstermesin inş..

benimde göğüs ağrısı ve yorgunluk dışında bir belirtim yoktu canım allaha şükür bebeklerimin kalp atışlarını da duydum herkes aynı tepkileri göstermiyormuş sıkma canını benim ikizlerim olacak inşallah üstelik , 9. haftada midem bulanmaya başladı benimde dünden beri, midem bulanmıyor diye nazar değidirdim kendime

inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağız canım

benimde göğüs ağrısı ve yorgunluk dışında bir belirtim yoktu canım allaha şükür bebeklerimin kalp atışlarını da duydum herkes aynı tepkileri göstermiyormuş sıkma canını benim ikizlerim olacak inşallah üstelik , 9. haftada midem bulanmaya başladı benimde dünden beri, midem bulanmıyor diye nazar değidirdim kendime

inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağız canım

cnmm bnm ne mutlu sana :nazar::nazar: ins darısı basıma birde ben duysaydım kalbini minişimin :KK43:

günaydın kızlarrrr:KK3:
maşallah bir sürü yeni annemiz gelmiş, hepinize sağlıklı ve güzel hamilelikler diliyorum :KK71:

maalesef canım gerçekten günler geçmek bilmiyoorrrrrr, benim kuzumu görmeye daha 24 gün var:KK37:
canım ben kalp atışını 7+3 te gördüm :nazar:

inş. bende duyarım salı günü canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK34:

Herkese merhabaaa:))
İş yerindeyim midem kötüü :KK43: Türk kahvesini çok severim içemiyorum mercimeğimin yüzünden :)
O kadar uykum var ki utanmasam masanın üstüne uzanıcam kızlar :))

inş. bende duyarım salı günü canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK34:

ben 5 haftalıkken vajinal olarak öğrendm kalp atışlarının olduğunu..ilk önce üstten baktı duyamadı içimiz rahatlasn vajinal bakalımmı dedi bende olur dedm ve bölelikle öğrenmiş oldum erkenden.Doktorum 7.hafta bitincede randevu verdi birdahaki gelmenizde sizede dinleticem kalp atışlarını dedi bende şimdi kendim duymak için heyecanlanıyorum inş önümüzdeki ptesi babasıyla gitcez:KK1::nazar:

inşallah hep öyle olursun...
bende çıkarmıyorum Allahtan sadece içim dönüyoda dönüyoo :KK1:

inşallah canım, böyle hafif hafif altatalım..
midemde yanma olduğu zaman rannie tablet alabilirsin dedi soktorum, ekşime ya da bulantı olursa onları da rahatlatır dedi.
yine de mecbur kalmadıkça almamaya çalışıyorum

amiin canım, hapimize inşallahhh:nazar:

günaydın kızlarrr :KK6:

sanırım idar yolu enfeksıyomu oldum gunde 3 lt su içmeme ragmen idrarda yanma varr püfff:KK31:

dün doktorumu aradım şu aşamada ilaç vermeeyecegını bol bol su içmem gerektıgını söyledi canım ya her seye dıkkat edıyorum bayadır yoktu bu ben de ayaklarım çok üşüyor acaba ondan mı diyorum :KK30:

kızlar günde 2-3 tane ceviz ve haftada iki kez balık yemeyi ihmal etmeyelim...
çok önemli! omega 3 yağ asiti var çünkü bu yiyeceklerde çok faydası var hem anneye hem ileride bebeğe..

günaydın kızlarrr :KK6:

sanırım idar yolu enfeksıyomu oldum gunde 3 lt su içmeme ragmen idrarda yanma varr püfff:KK31:

gecmıs olsun canım ben de ılk hamılelıgımde hem ıdrar yolu enfeksıyonu hem de mantar olmustum:KK50::KK43:
Cogu hamılenın de oluyor malesef:KK43:

teşekkürler canım çok dikkat etmeye çalışıyorum ama maleef oluyor ben de korkuyorum :KK53:

skyline korkulacak bir durum değil.benim bir arkadaşım hem enfeksiyon hem mantarla uğraşıp duruyo.
7.ayına girdi şuan onun evliliğinin en başndan beri vardı bu durumu.hiçte bişi olmadı canını sıkmaa Allah korur emanetini:nazar:

çok teşekkürler arkadaşlar

akıntı bende de yok sadece çamaşırım ıslanıyor ama terden de olabilir :KK23:

X