- 13 Eylül 2011
- 531
- 2
canım ben de aynı şeyi merak ediyorum ona göre gidicem doktora.benim ki 3+5 senin ki?
benim de 5. haftam doldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben de aynı şeyi merak ediyorum ona göre gidicem doktora.benim ki 3+5 senin ki?
Günaydııın anne adayları..Güne güzel,sağlıklı ,mutlu başlamanız dileğiyleee
Geçmiyor şu günler Salı gnü kalp atışları için gidicez ama bir türlü geçmiyor acaba duyabilcekmiyiz oda var??Bebeğinin kalp atışlarını kaçıncı haftanızda duydunuz kızlarr?
günaydın kızlar
diğer hamile topiklerine göz attımda bizim kadar korkan aman kötü bişey olacak diye olumsuz düşünen bi topik görmedim.Bu hepimizi etkiliyor bu sefer bizlerde düşünmeye başlıyoruz. yapmayın kızlar ya olumlu düşünün. zaten kaderimizde ne varsa onu yaşıyacaz. ama böyle sürekli evham yapmakla olmaz..
günaydn güzel anne adayları..nasılsınz bakalm... bulantısı olan var mı sabahları benim yoktu yeni başladıyaa
Kızlar benim hamileliğim sizlerden yaklaşık 1-2 hafta geride olduğu için size sormak istediğim ilk ne zaman doktora gittiniz yani kaçıncı haftanızda ve hangi haftada kalp atışını duydunuz?
günaydın canım, çok şükür benim hala fazla bulantım yok, midemde ekşime oluyor arasıra okadar.
aynen canım bugun itibari ile 7+3 oldum,bende de göğüs ağrısı ve ara ara kasık ağrısı dısında bi emare yok,yarın kalp atısı için dr a gidicem o kadar çok korkuyorum ki kötü bişe duymaktan inş.bebişlerimiz iyidir kalpleri atıyordur Allah ım bize onların acılarını göstermesin inş..
benimde göğüs ağrısı ve yorgunluk dışında bir belirtim yoktu canım allaha şükür bebeklerimin kalp atışlarını da duydum herkes aynı tepkileri göstermiyormuş sıkma canını benim ikizlerim olacak inşallah üstelik , 9. haftada midem bulanmaya başladı benimde dünden beri, midem bulanmıyor diye nazar değidirdim kendime
inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağız canım
günaydın kızlarrrr
maşallah bir sürü yeni annemiz gelmiş, hepinize sağlıklı ve güzel hamilelikler diliyorum
maalesef canım gerçekten günler geçmek bilmiyoorrrrrr, benim kuzumu görmeye daha 24 gün var
canım ben kalp atışını 7+3 te gördüm
inş. bende duyarım salı günü canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
inşallah hep öyle olursun...
bende çıkarmıyorum Allahtan sadece içim dönüyoda dönüyoo
inş. bende duyarım salı günü canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
günaydın kızlarrr
sanırım idar yolu enfeksıyomu oldum gunde 3 lt su içmeme ragmen idrarda yanma varr püfff
günaydın kızlarrr
sanırım idar yolu enfeksıyomu oldum gunde 3 lt su içmeme ragmen idrarda yanma varr püfff
günaydın kızlarrr
teşekkürler canım çok dikkat etmeye çalışıyorum ama maleef oluyor ben de korkuyorum
Kızlar akıntınız nasıl hamılelıkten sonra?
teşekkürler canım çok dikkat etmeye çalışıyorum ama maleef oluyor ben de korkuyorum