2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

10 aralıktaydı şehir dışındaki beni takip eden doktorumla randevum ama dayanamadım bugün bi doktora gittim iki tane kese gördü 2.5 yıl uğraştıktan sonra ikizlerim olacak inşallah:) cumartesi kendi doktoruma gideceğim kalp atışarını duyarız umarım

ay canım çok sevindim.gözün aydın.allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.

:KK1: kızlar bende tam olarak bugün emin oldum gebe oldğuma ay çok mutluyum

geçen sene ağustos annesi olucaktım nasip olmadı 9. haftada kaybettim bebeği umarm bu sene rabbim bebeğimi kollarıma almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde:KK49:

tebrikler canım.allah sağlıklı sıhatli hamilelikler nasip etsin......

:KK49::emir_bebek:merhaba ben yeni katılıyorum. özelden mesaj atamadım :KK43: son relg tarihim 31 ekim bende ağustos annesi olucam yaşım 24 tahmini doğum tarihim 7 ağustos benide eklerseniz çok ama çok sevinirim aranızda olmak çok güzel :)))

listeye ekledim canım.yalnız eksik bilgileriniz var.yaşadğığnız şehri söylememişsiniz

mulbery
canım bilgilerin söyle senide ekleyelim listeye

teşekkür ederim:KK16: evet inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız.artık o kadar zor ki sağlıklı bir gebelik geçirmek hatta hamile kalmak...şükredip dua etmeliyiz.

Olsun biz hepimiz çok tatlı birer anne olucaz :) bebeklerimiz sağlıklı olacak inşallah :) Dua dünyanın anahtarıdır her zaman dua etmeliyiz :) ben bu perşembe tontonumun kalp atışlarını dinlemeye gidicem ve inanılmaz heyecanlıyım :)) dünyanın en güzel sesini duyacağım. Bundan büyük bir mucize yok... çok mutluyum :) hepimizin herşey gönlüne göre olsun...:nazar:

ay canım çok sevindim.gözün aydın.allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.

listeye ekledim canım.yalnız eksik bilgileriniz var.yaşadğığnız şehri söylememişsiniz

mulbery
Antalya da yaşıyorum 45 kilo ile hamile kadım perşembe kalp atışlarını dinleyeceğiz :)
teşekkürler :)

selam güzel anne adaylarıııı:KK3::KK3::KK3:

nasılsınızz???

maşallah mide bulantıları başlamış,
birer ikişer keseler görülmüş :nazar:
inşallah hep böyle güzel devam eder herşey..

ben bugün felaket adet sancısı çektim, ama bel ağrısı oldu daha çok, valla bir ara korktum dedim adet mi olucam nedir buu:KK53:

zonguldak ... bende eksık söylemısım benım sat 30 ekım değil 1 kasım yas 23 kilom 58 boy 1.68 evın tek kızıyım :) ela göz kumral :) 13. aralıkda ultrason var ınsallah

Son düzenleme:
:KK1: kızlar bende tam olarak bugün emin oldum gebe oldğuma ay çok mutluyum

geçen sene ağustos annesi olucaktım nasip olmadı 9. haftada kaybettim bebeği umarm bu sene rabbim bebeğimi kollarıma almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde:KK49:

tebrikler :) herşey gönlünce olsun inşallah iyi düşün herşey çok güzel olacak :)))

mulbery
melekçim.daha doktora gitmedim. batım yarın.beklesem mi diyorum.sen yaz istersen ama olmadı çıkartı verirsin.

sat 8 kasım yaşım 31 şehir tekirdağ muhtemel d.tar 14 ağustos kilo 58 :KK37:
canım bide tabloya kaçınci bebek yazsak mı.....benim 2. olacak

selam güzel anne adaylarıııı:KK3::KK3::KK3:

nasılsınızz???

maşallah mide bulantıları başlamış,
birer ikişer keseler görülmüş :nazar:
inşallah hep böyle güzel devam eder herşey..

ben bugün felaket adet sancısı çektim, ama bel ağrısı oldu daha çok, valla bir ara korktum dedim adet mi olucam nedir buu:KK53:

panik yok :) bende de kasılmalar var ama geçecek :) aklına kötü şeyler getirme herşey güzel olsun :)))

Olsun biz hepimiz çok tatlı birer anne olucaz :) bebeklerimiz sağlıklı olacak inşallah :) Dua dünyanın anahtarıdır her zaman dua etmeliyiz :) ben bu perşembe tontonumun kalp atışlarını dinlemeye gidicem ve inanılmaz heyecanlıyım :)) dünyanın en güzel sesini duyacağım. Bundan büyük bir mucize yok... çok mutluyum :) hepimizin herşey gönlüne göre olsun...:nazar:

canım hayırlı olsun bebişin :nazar:

sen kaç haftalıksın perşembe kalp atışlarını duyacaksın?

ben çarşamba 6 haftalık olucam, bebeği görmeye gidicem, doktorum kalp atışları için 2 hafta daha sonra çağırdı yani 8 haftalık olunca, sanki geç gibii:KK37:

ben çarşamba 6 haftalık olucam, bebeği görmeye gidicem, doktorum kalp atışları için 2 hafta daha sonra çağırdı yani 8 haftalık olunca, sanki geç gibii:KK37:

bana da 8 haftalıkken dedi.yarın 5 haftalık olacak daha.

canım bende 5+1 deyim bugün dr.um kalp atışlarını perşembe dinleriz dedi:) bende bilmiyorum hangi haftada kalp atışları dinleniyo diye ama 8 aralık için dr randevu verdi bana perşembe gidince haber veririm sana ama şimdi sen öyle deyince bende şaşırdım :KK43: yaaa çok heves etmiştim kalbini dinleyeceğim diye :KK49:

canım bende 5+1 deyim bugün dr.um kalp atışlarını perşembe dinleriz dedi:) bende bilmiyorum hangi haftada kalp atışları dinleniyo diye ama 8 aralık için dr randevu verdi bana perşembe gidince haber veririm sana ama şimdi sen öyle deyince bende şaşırdım :KK43: yaaa çok heves etmiştim kalbini dinleyeceğim diye :KK49:

hadi yaa, ben gecen hafta tam 5+0 da keseyi gördüm, ama herkeste farklıdır tabii,
belki sana vajinal ultrasonla dinletir, benim doktorum karından bakıyor..

hayırlısı olsun canım, inallah duyarsın erkenden :nazar:

Son düzenleme:
hadi yaa, ben gecen hafta tam 5+0 da keseyi gördüm, ama herkeste farklıdır tabii,
belki sana vajinal ultrasonla dinletir, benim doktorum karından bakıyor..

hayırlısı olsun canım, inallah duyarsın erkenden :nazar:
inşallah canım yaaaa eğer dinlersem hemen yazarım size beta hcg değerin kaçtı senin? bir de kaçında farkettin bebeği ? kaç haftalıktı :)))

inşallah canım yaaaa eğer dinlersem hemen yazarım size beta hcg değerin kaçtı senin? bir de kaçında farkettin bebeği ? kaç haftalıktı :)))

canım benim sat 26 ekimdi, ben en geç 28 kasında reglimi bekliyordum.

25inde idrar testi yaptım pozitif çıktı,
26sında kan verdim 485 çıktı,
28inde tekrar kan verdim 980 di o gün doktora da gittim, 4+5ti kese falan göremedik.
30unda tekrar ultrasona girdim, bhcg baktırmadım ama 2000lerde olması lazımdı o gün, keseyi gördük 5,7mm, tam 5+0 dım.

bu hafta çarşamba da bebeği görmek için çağırdı, kalp atışları da 8. haftaya denk geliyor,
gerçi bakalım çarşamba ne diyecek belki daha erken çağırır

benim regl günümü birgün geçince idrar testinde çıktı.sonra doktora gittiğimde ultrasonda göründüğünde 4+3 dedi. ben zaten bu hesaplamadan anlamıyorum nasıl 5 haftalık gebe oluyorum ben 2 kasımda regl olup.

yaa bu arada benim ticker ım neden 1 gün önden gidiyor, elli kere kontrol ettim bütün bilgileri doğru giriyorum yine de önden gidiyor:44:

X