Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin hülyacım.hayırlı olsun hamileliğin inşallahhh..
hosbuldum cnm hayırlısı olsun ınsallah bu sefer göbişimde buyur yavrumda bende kucagıma alabılırım hayırla ve saglıkla ınsallah.
merhaba arkadaslar benım adet tarıhım 5 aralık kan testı yaptırdım 3 aralıkda 11.90 cıktı hayırlısı olsn ınsallah bende agustos annesı olurum
inşallah gönlüne göre olur :) ben bu mutlu haberi 1 hafta önce aldım :)) hep beraber Ağustos annesi olalım :))9
ınsallah :) RABBIM ONLARI KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP EDER INS. hesaplama yaptım 12.08.2012 dogum tarihi :) hep çift rakamlar ınsllah bu tarih olur yada 08.08.2012
mrb hanımlar..Sağlıcakla kavuşun meleklerinize....bnm bi sorum olucak satım 31 ekim ve hala adet olmadım...kızım daha küçük korunuyouz ama hiç belli olmuo...aranızda satı 31 ekim olanlar var acaba idrar testi mi yaptınız???erkende olsa çift çizgiyi gördünüz mü? yoksa kan testi mi?
canım bende gitmedim benim daha yeni bat a 2 var.meraktan yaptım gebelik testi silikte olsa çıktı.batı geçince doktora giderim artık inşallah...3+4 benim daha
eee 2. olunca daha sakin ve temkinli oluyoruz galiba....
canım senin oğluşun var sana bi kız banada kızım var bi oğluş nasip etsin hakkımızda hayırlıysa tabi...
merhaba arkadaslar benim bi oglum var 2.5 yasinda kismetse 2. istiyoruz bu ay supeleniyorum ama bugun tes yaptim cikmadi benim adet tarihim 9 aralik bakalim kismet artik
mrb hanımlar..sağlıcakla kavuşun meleklerinize....bnm bi sorum olucak satım 31 ekim ve hala adet olmadım...kızım daha küçük korunuyouz ama hiç belli olmuo...aranızda satı 31 ekim olanlar var acaba idrar testi mi yaptınız???erkende olsa çift çizgiyi gördünüz mü? Yoksa kan testi mi?
selam kızlarrr iyi pazarlar
Yeni topiğimiz hayırlı olsun
Yeni gelen anne adaylarımız, hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz
mrb hanımlar..Sağlıcakla kavuşun meleklerinize....bnm bi sorum olucak satım 31 ekim ve hala adet olmadım...kızım daha küçük korunuyouz ama hiç belli olmuo...aranızda satı 31 ekim olanlar var acaba idrar testi mi yaptınız???erkende olsa çift çizgiyi gördünüz mü? yoksa kan testi mi?
slm kızlar.....hepinize güzel bir hafta diliyorum kizlar..
bu hafta bebegimi görücem bende insallah.. ya yarin yada carsamba.. tatli bi heycan var anlicaniz :)
bu arada kizimda kardesi olacagini bilinc altinda kabul etti galiba.. her aksam uyumadan önce dua ederiz " Allahim, beni, annemi, babami ve bütün müslümanlari koru" diye..
dün gece duasina "...bütün müslümanlari ve bebeyi de koru " diye ekledi