2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o ne biçim mesai saati lannnn.. seni her an kankalıktan men edebilirim yeni kankam feliz olur

6da çıkıyorum ben..

sabah kaçta teşrif ediyon bari?

iyi sevindim sorunsuz olmasına o nasıl bakıcı anne ilişkisi ya... hee o 9 dan once gelmez ben 8 deburdayım taaa 5 e kadar.. felixi de geç gelir 9 a doğru en erkenci benm yani

iyi sevindim sorunsuz olmasına o nasıl bakıcı anne ilişkisi ya... hee o 9 dan once gelmez ben 8 deburdayım taaa 5 e kadar.. felixi de geç gelir 9 a doğru en erkenci benm yani

sen de taa 5 diyosun ama ( neyse 5-6 arası da birileri damlar elbet..
sabah kahvesine sendeyim o zaman

sorma yaa bizim bakıcı genç ama torunu var ben de sevinmiştim küçük çocuğu yok aklı kalmaz diye ama koskoca anne olmuş kızı, hala olgunlaşamamış, kadını üzüp duruyor. bi de çok uzakta tabi, kadının hep eli yüreğinde

tamm canım gel beklerim kahveye:) aman oda daha zor ya kadıncağıza yazık valla..

şimdilik 9.bikaç gün sonra 8:30a alınacak.

akşam 6 ama fix. öğle tatili de yarım saat

o neden ki neden değişio saatler

Ohh ohh topige can gelmis
Ice bacim sagol guzel dileklerin icin
Msoe bacim sen islerini yola koy madem..ben bi gitmek istiyorum bakalim
Sinavlari atlatipta gideyim acaba bilemedim :44:

toplamda 3 saat uyumamışımdır ya...en son sinirlerim boşaldı ağlıyodum gece ağlama sesine dayanamıyorum artık

Allah Allaahhh... Dişler de bitti niye uyuyamıyo ki acaba?
Gerçi biz de bu gece çok uyandık ama bizim hala üst köpekler patlamadı çok şiş, alt köpekler ortada bile değil :18:
bi de sabah 5:30da öyle bi ağladı bağırdı ki sonra yanına gidene kadar susup uyudu anlayamadım nolduğunu:44:

bilmiyorum ama gerçekten dayanamıyorum artık ,o vızık sesi başlayınca bende devreler yanıyo hissediyorum ..öğleden sonra alıp doktora götürecem ama görünürde bişey yok , o da bişey yok diycek daha çok deliricem

bence yavaş yavaş kendi kendilerine uyumayı öğretmemiz gerekiyor. sallanarak uyudukları için gece uyandıklarında da kendi kendilerine uykuya geçemiyorlar. ben dişlerin bitmesini bekliyorum emziği de bıraktırıcam sallanmayı da..
acaba kendi odasında uyusa daha mı az uyanır bi de aklıma bu fikir geldi, bizde öyle oluyo çünkü

herkese merhabalarrr yedı tepe unıversıtesı hastanesınde Doç Dr Rukset Attar'a giden varmı aranızda?lutfen cvp verınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…