- 22 Ekim 2009
- 3.274
- 7
Msoe yeni isin hayirli ugurlu bol huzurlu ve parali olsun..atasehir serifalide oyun grubu varmis cumartesileri 11-13 arasi 20tl dusunurmusun??ben gideyim diyorum eve de yakin.
Günaydın Günaydın Günaydın
Bugün sabah 6da kalktık. Ne zamandır bu saatte kalmiyordu. Hava karanlık oluyor be o saatte
Ordekcan sınavda başarılar
dido ve seval sizede basarilar ama çalışmadan başarı olmaz hatırlatalım
msoe yeni işinde başarılar mutluluklar huzurlu günler. Evinde de aynilari tabi huzurlu günler :)
Dido sen tatliskoma takıl o monti anne genel başkanı ayarlar sana oyun grubu
şehirlerimiz farklı o yüzden bana ayarlamaz tatlişkom montici güzeli tatlişkom zati yeni kankiler bulmuştesekkür ederim sınav içinde canımm iris nerde yaa yok
Tatliskom heryere yetişir sen başvuru yap bi
irisste yeni kankiler buldu galiba
atağa geçdim bende yazdım yeni kankiler aranıo die
Tatliskom heryere yetişir sen başvuru yap bi
irisste yeni kankiler buldu galiba
sağol canım ama ben bi süre cumartesileri telaşlı olurum misafirim falan da çok oluyo ya. önce bi yola koyayım evi falan sonra katılırım belkiMsoe yeni isin hayirli ugurlu bol huzurlu ve parali olsun..atasehir serifalide oyun grubu varmis cumartesileri 11-13 arasi 20tl dusunurmusun??ben gideyim diyorum eve de yakin.
sağol ice'ım :)Günaydın Günaydın Günaydın
Bugün sabah 6da kalktık. Ne zamandır bu saatte kalmiyordu. Hava karanlık oluyor be o saatte
Ordekcan sınavda başarılar
dido ve seval sizede basarilar ama çalışmadan başarı olmaz hatırlatalım
msoe yeni işinde başarılar mutluluklar huzurlu günler. Evinde de aynilari tabi huzurlu günler :)
Dido sen tatliskoma takıl o monti anne genel başkanı ayarlar sana oyun grubu
anaaa msoe bacımmmm .nasıl geçiyo ilk gün
Bugün de Pazariyi pazarlar
topici boş bıraktık ama olmuyor
sağol canım ama ben bi süre cumartesileri telaşlı olurum misafirim falan da çok oluyo ya. önce bi yola koyayım evi falan sonra katılırım belki
sağol ice'ım :)
çok sıkıcı.. klasik ilk gündaha bilgisayarım yeni bağlandı. yavaş yavaş hareketlenirim artık. ama koliki özleme kısmı son derece kontrollü ve iyi gidiyor sayenizde.
sağol canım ama ben bi süre cumartesileri telaşlı olurum misafirim falan da çok oluyo ya. önce bi yola koyayım evi falan sonra katılırım belki
sağol ice'ım :)
çok sıkıcı.. klasik ilk gündaha bilgisayarım yeni bağlandı. yavaş yavaş hareketlenirim artık. ama koliki özleme kısmı son derece kontrollü ve iyi gidiyor sayenizde.
evet yeni kankilerim var...
kolik ne alemdeymiş onun durumu ne ondan da haber ver...
anammm tatlişkom da buldu zati sendemi bürütüs:):):)))
hee bırakın uraları boş.yeni topik bulacam kendime
ne özleyecen yaa ,evde işte oynuyodur.hem bakıcıya o kadar para veriyon ,işe yarasın
kolik ne alemdeymiş onun durumu ne ondan da haber ver...
anammm tatlişkom da buldu zati sendemi bürütüs:):):)))
gitmeeee ben geri geldim artık haftada 5 gün 9-18 burdayım sohbet ederük
bakıcım her an geri gidebilir. psikopat bi kızı var bi kere intihar etmiş sürekli kendini öldürmekle tehdit ediyor kadını
kolik sabah aradığımda anniiiee dedi ama öğleden sonra pek sallamadıo şimdi anlamıyor bence. ben düzenli olarak evde olmayınca anlayacak belki haftaya falan
İris sen de mi yeni kankalar buldun??? Bizi unutma..:)
ahan da yeni kankam msoe
yok kız kimi bulacam ,beni kim naapsın ,yaşasın eski kankalar
burda kimseler yok ,öbür tarafta yasaklı malum .yokmuş gibi yapıyom işte
ölümüne kankayız:13:
ben öbür tarafı daha denemedim ama büyük ihtimalle kapalıdır.
zaten buranın havası orda yok dimi iris (kıskanç msoe)
kız yeni kanka ;
mesain kaçta bitiyo , ben 4 te çıkıyom..1 saat tek başına takılacan artık