durum bildirimi yapıyorum , alında bir morluk , hastane tarafından elime tutuşturulan düşme durumlarında nelere dikkat etmeliyiz başlıklı yazı , paşa tarafından doktora çemkirmeler tam gaz devam ediyor, (doktor bayan olsa bile )
ulen baza yı kaldırdım altına girer şimdi bu diye aldım kendi karyolasına koydum , diğer odadan bişi alıcam kapıdan çıktım diğer odaya giremedim koca bir küttttttttttttt sesi ve bağırma eşliğinde yüreğin ağza gelmesi , ağlama sakinleşme , sonrasında kafadaki morluk sonucu herhalde kafayı vurdu yine de gidelim hastaneye düşüncesi , hastaneden oh bişi yook düşüncesi ile ayrılma, şimdi karyolanın parmaklıkları çıktı , aşağı yün yatak serildi artık deli dumrul gibi yatmamayıda öğrenmesi gerekicek sanırım ,
son sayfada gördüğüm kadarı ile adım atmaları ile ilgili bişi yapılıyormuş bizi oralarda da adım çöreği vardır ama nasıl yapılıyoo rbilmiyorum , zaten nerdeyse hiç bişey yapmadık çoçuğa, düşündüm de cık cık cık yani hatıra kalcak bişiler yapsaydım bari,
ha bu arada halla burnumu çekiyorum ,iris can sen de hasta isin galba ama benim midem bulanmıyorr, he heeee