2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba upuzunnnn bir aradan sonra çok özlendiğinizi belirteyim.bizim enerjikcan da yürümeye başladı bu hafta itibariyle.ayak demişken aklıma geçen face de dolaşan bir yazı geldi.bebek çoraplarınızı makineye içini dışına çevirerek atın.neden derseniz saç kılı vb bebeğin ayağına dolanıp morartıyor ya da kesiyormuş.ya da çorapların içine bakın dikişleri gevşeyince o da kesiyormuş.bir bebeğin başına gelmiş ağlayıp duruyormuş dr a gitmişler dr çorabına kadar çıkarttırmış ve o şekilde farkedilmiş.ilginç ama yorum yazan annelerden birkaçının başına gelmiş aman dikkat ağustos böcüklerime...

Günaydın canlar
Biz bu hafta çok sıkıntılı oldu kızım sürekliağladı gece gündü ve 1 haftadır sadece günde yarım lt süt ile durıyor hiçbişi almıyor agzına
Doktora götürdüm diş dedi ama nasıl diş görmelisiniz kocaman bir şişlik ve bana çok normal gelmedi
Sürekli dolven verdim biraz ağrısını alsın diye
Bu gece daha iyiydi eğer devam ederse bir diş doktoruna görürücem

İşte böyle canlar sizin kuzular iyidir inşallah boşverin yapaınlar yaramazlık ağrı içinde kıvranıyor yavrum ve benim elimden bişey gelmiyor

cok gecmis olsun alsenim biran once iyilessin kuzum agrilari gecsin

canlarr topikcanlar nasılsınız, alsen geçmiş olsun yavru ya, sizinde bir düzlüğüe çıkamadınız, sana daha da zor , inşallah bir an önce toparlanır hepsi, senaysen demişmiydim hatırlamıyorum , hayırlu uğurlu olsun adım kösteğinizz,
ıceee aslında bende yazın ona benzer bir içirme şekli yapmıştım sahilde mecbur kalınca ama hiç aklıma gelmemişti devam etmek öğreteyim diye düşünmek,cık cık cık,

leyn herkes kurban bayramı tatili bahnesi ile bir dağıldı şimdi de 29 ekim tatil oldu ohhhh arada uğrayın buralarada anlatın , bebişleri özlüyoruzz,

Bizimkide sudan korkuyor hala :)) bu aralar ben su icerken ver ver diyor biraz veriyorum bende:)

Canim parke olan yerler var o nedenle corap ustu carik yapiyorum evin icinde kulotlu corap hem zor oluyor alt degistirirken hemde sicak olur evin sicakligi iyi..bikac gun daha boyle ugrascam ya unutacak yada kulotlu corap icine kisa corap giydirip oyle takilacagiz..anlamiyorum ben bunu yaa sabah bi bakiyorum besigin icinde ilk isi corap cikarmak oluyor :))) kafayi siyirttirdi pandufu cikarir bu ayakkabiyi cikarmaya calisandan ne bekliyoruz :)

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım ya şimdi gördümmmmm

Günaydın herkese..
29 Ekim tatilini de yedik( fena halde tatil sonu sendromu yaşıyorum bugün.. Neyseki çarşamba:)
Aysre geçmiş olsun Sülümana..ela da ayağını kaldırıp inmeye çalışıyor, korkuyorum düşecek diye..
Alsen size de geçmiş olsun, nedir bu dişlerden çektiğimiz..

Günaydın deyip kaçıyorum topikolarım,az işim var

günaydın topikcanlar
üç gecedir uyumuyoruz 2 günde acildeydik melek larenjit olmuş ilk defa adını duydum bu hastalığın. gece öksürükten uyuyamadı yavrucak bide 3 dişi birden çıkıyo hepsi üst üste geldi iştah iştahda kalmadı bi tek devam sütü ile duruyoruz bebe bisküvisi koyup veriyorum sabah bakıcıyı aradım çok şkür keyfi yerindeymiş yumurta felan yemiş sanki ben yemiş oldum gibi sevindim ne zormuş küçücük bedenleriyle nasıl dayanıyorlar biz büyük insanlar dayanamıyoruz .bunlar büyüdükçe hastalıklarıda artıyo yürümeye başladı ya artık odada durmak istemiyo sürekli peşimde evde affersiniz wc ye girerken bir figan koparıyo
aramızda hasta olanlar var sanırım çok çok geçmiş olsun

Günaydın topikcanlar
Sülüman kuzu ne oldu sana çok geçmiş olsun demek artık beşikte yatmayacak yoksa haremini gördüde kendinimi attı

Kızım çok şükür iyi ama daha bir sürü azı diş var allahım yavrum hepsinde böyle çekecekmi ya

Ben bu hafta 3 gün çalışıyorum 4 gün evdeyim

çok çok geçmiş olsun canım larenjitte neymiş ya inşallah biran önce lop lop lokmaları yutar kuzucummm

Selam kızlar
Cevreen gecmis olsun o neymis larenjit farenjit gibimi ?yeni duydum.
Kizlar bizde bu sabah bi kaza atlattik yedirdim icirdim salliyorum yatakta ,uyudu kalktim besige koymak icin biberonu komidinin ustune koyayim dedim gözüm idilde tabi 2 adım mesafemiz,uyuyan ķız kalktı inmek istedi yataktan ben havada yakaladım gardrop yatagin yaninda gömüyordu oraya ayagımın altindan halı kaydi o refleksle dengem bozuldugundan tam tutamadim düstü araya..sadece hızını kesmiş oldum daha sert vurabilirdi yere yada gardroba yapışabilirdi uyku sersemi..yanagı kızardı bununla atlattık cok sükür..
sonra oturdum düşünüyorum annelik acayip bişey yaa gözün hicbisy görmüyor ona zarar gelmesin diye kendini feda ediyosun gözünü üstündn bi an ayıramiyorsun...acaba en yakınları olan babalarda böyle itinayla bakabilir mi???

çok geçmiş olsun canım ya şimdi gördümmmmm

saoğl canım , geçti giitti, şükkü rbir şeyolmadan geçti gitti,

leyn sülüman onu bile yapmıyordu , yani nasıl düştüğünü hiç tahmin edemedim ama doktor un anlattığı aklıma yattı, dediğine göre bel kısmını sarkıtıp sonra yan tarafa doğruu hoppppppppppppp uçuyorlarmış :))) aman dikkat diyeyim ki ben yatağın dibine hep yastık vb. koyardım her şey inan 5 dk.lık mesele

oh ne güzel diycem de işte de biraz dinleniyor gibiydin sen , berk in kreş işi ne oldu o nasıl devam ediyormusunuz alsen ?
he bizimkisi baza için attı kendini, birde harem olsa ne olcak hiç düşünemiyorum ,süperman sanıyor galba kendini :)))

oyhh size de geçmiş olsunnnn , idil den böyle atraksiyonlar beklenir zaten , zaman bize daha ne ler göstericek yaşatıcak acaba, bu kadarla kalsa keşke :26:

didemmmmmmmmmmmmmmmmm var mı istanbuldan istediğin bişi ?????

ha bu aradatetanoz aşısının dönemi geliyor benim takvimimde 5 kasım siz de sizinkilere bakın , hatırlatayım dedim,

size de çok geçmiş olsun, laranjit nedir hakkaten , bir an önce iyileşir de keyfi yerine gelir inşallah kuzunun ,

geldim ama çok işim var hiç bakamıyom...hala da kendime gelemedim zaten,sersem tavuk gibi geziyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…