2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aha dr.da bize onu verdi diger ilaclari antib. birak dedi..resmen gece sinir krizi gcirdim ben zaten hastym enerjim bitmis zor zorrrr
Feliz ben inek sutu hic vermedim henuz 12.aydan itibaren olan sutler satiliyor daha kivamli onu vriyorum cicibebe bende atiyorum..inek sutu versemmi ki acep??

Herkesler burda bi selam verip kaciyorum uykusuzum idil hep agladi gece istahta sifir kopek disinden bunlar:18:

umay da hiç uyumuyo 2 gündür ya ,köyde daha iyi uyuyodu ,havasından mıdır nedir anlamadım

Günaydın millet
Ben hiç uyumadım gece çok salya akıyor ateş çıkıyor kesin diş geliyor ama nasıl bir diş çok merak ediyom valla
4 azı çıkardı hiç böle görmedim kızı

şu topiğe komple bi iğne yapsana ,hastayızzzz

Günaydın millet
Ben hiç uyumadım gece çok salya akıyor ateş çıkıyor kesin diş geliyor ama nasıl bir diş çok merak ediyom valla
4 azı çıkardı hiç böle görmedim kızı

köpekler daha zor çıkıyo diyolardı imdaaaaattt ,bizim ağlamalar da mı ondan

Iriscim hadi duzenleri degisti bizimkilerin diyelim bak tatliskomunkide oyle dis bunlar hep disss anamizi aglattilar ( bu sefer ben harbiden kacar uyutmusken bende uyuyam..

Iriscim hadi duzenleri degisti bizimkilerin diyelim bak tatliskomunkide oyle dis bunlar hep disss anamizi aglattilar ( bu sefer ben harbiden kacar uyutmusken bende uyuyam..

bizim düzen değişmedi ,hatta köyde daha düzenliydi hergün 2 kere uyudu , burda cozuttu ... uyu hadi uyu çene yapma burda

Canim ben annecigin icin demistim. Bel agrisi galiba yanlis mi anladim ki

Ben emiyor diye cok üstüne dusmuyorum bu konunun ama arada evde günlük süt varsa caybardagi ile veriyorum. Icine KECiBOYNUZU Tozu atıyorum bir cay kaşığı kadar hem cok faydali birsey hemde tatlı yapıyor istersen birde onu dene. Pipetle icmeye alisti zaten artik evde herseyi pipetle içiyor cok rahat ettim

kendin mi öğütüyosun canım ,nerden alıyosun ?
ben de suluğunu havaalanında unuttum köyde pipetle içirmeye alıştırdım

Hee bi artizim ki sormayin her yerim koli bandi ellerim kurudu sacim basim berbat Ugrasiyorum hala. Sali tasinicaz insallah haftasonu gidip evi temizliycem. Sonra da annemlerden git gel yerlestiricem eve oturamiyoruz hemen kalorifer asansor falan kasimin 15inde calismaya baslayacakmis

kendin mi öğütüyosun canım ,nerden alıyosun ?
ben de suluğunu havaalanında unuttum köyde pipetle içirmeye alıştırdım

Aktarlarda var canım. Malatya pazar indan aldım ben yani dükkanın adı öyle
Pipet iyi oluyor ben ugrastim ogretemedim babasi gösterdi 10 saniyede öğrendi bebe :)
kipir babasini ozledi mi daha önemlisi babasi kacgun kipirik olmadan nasıl yasadi

Allah yardimcin olsun. Inşallah böyle güzel gider havalar biraz daha
Ozellikle temizlik zamanii

Ooooo sıfır apartmana taşınıyon bacım ,rezidıns falan mı kızzz

Babası olmadan 1 gece yaşadı sadece , abimlerle karayoluylan geldi kendisi

Geldim okulda kızı bekliyorum suluğunu unutmuş. Aklı kesip kantınden bi su alamaz. Yoldan döndum valla oyalayın benı 20 dk var daha

Geldim okulda kızı bekliyorum suluğunu unutmuş. Aklı kesip kantınden bi su alamaz. Yoldan döndum valla oyalayın benı 20 dk var daha

Kıza harçlık vermiyon mu kız yoksa ,hepsini kuaföre veriyon değil mi

Kıza harçlık vermiyon mu kız yoksa ,hepsini kuaföre veriyon değil mi

Evet verıyorum 2 lira onuda ya sakız alıyo ya elinden alıyolar. Cocuklsr bunları 2 arkadaş saf bulmuşlar. Hergun ellerınden paralarını alıyolarmış. Dun de benım yanımda istedi sınıf arkadası geldi sordu bana verıyımmı diye hayır dedim tabiki. Beslenme koyuyorum herkez buzımkınden yıyo bizimki kimseden yemiyo. Akşam eve ac duştu.

Bugun marketten kek aldım koydum onuda paylaşırsa ac kalır. Cıcuga vermede diyemezsın. Once sen ye karnını doyur dedim kalanını paylaş. Ne yapabilirim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…