Herkesler burda bi selam verip kaciyorumuykusuzum idil hep agladi gece istahta sifir kopek disinden bunlar:18:
Günaydın millet
Ben hiç uyumadım gece çok salya akıyor ateş çıkıyor kesin diş geliyor ama nasıl bir diş çok merak ediyom valla
4 azı çıkardı hiç böle görmedim kızı
Iriscim hadi duzenleri degisti bizimkilerin diyelim bak tatliskomunkide oyle dis bunlar hep disss anamizi aglattilar( bu sefer ben harbiden kacar uyutmusken bende uyuyam..
bütün bebeler aynı uykusuz huysuz ve hırçın olduğuna göre sanırsam buda bir evree
Canim ben annecigin icin demistim. Bel agrisi galiba yanlis mi anladim kiİcedaisycim sagol canim kaplica neye iyi geliyor bizim bebeler girebilirmi artik oyle yerlere aslinda emet kaplicalarina gitmek istedik ama idilin sayesinde gidemedik artik seneye ins.seninki yogun calisiyor artik he zaten cok vakit gecirmiyorlar babalar boylesi daha zor senin icin hayirlisi.
Aysre sabahki kahvalti fasli kotu gecmis senin icin ne anladim oyle dinlenmekten :)
Alsen is hayatina donusun cok iyi olmus yogun tempo olsada sabahlari deger :)
Tatliskom bayildim yontemine iyi fikirmis :)))
Hasta olanlar kimlerdi unuttum cok gecmis olsun..aksam hastane cocuk kayniyordu ishal kusma( Allah korusun butun yavruslari yaa cok bitkinlerdi ( ben hala kotuyum yaa koku alamiyom idilin altini acip bakiyom bisey yaptimi diye normalde kokar sagligima kavusmak istiyorum yaaa ((
Benden de günaydın:))
Çok işim varsanah da duruşmam vardı, şimdi ofise geçiyorum, feci trafik var..
Size günün sorusu inek sütü veriyor musunuz? Veriyorsanız nasıl? Ela bir iki yudun içiyor sonra içmiyor. Ballı verdim o da aynı oldu.. Ben de hiç sevmem, bebekken de hiç içmemişim.. Umarım bana benzemez.. Doktor anne sütünde yeterli kalsiyum yok demişti, yoğurt yiyiyor ama peynir de yemediği için süte alıştırmak istiyorum.
Canim ben annecigin icin demistim. Bel agrisi galiba yanlis mi anladim ki
Ben emiyor diye cok üstüne dusmuyorum bu konunun ama arada evde günlük süt varsa caybardagi ile veriyorum. Icine KECiBOYNUZU Tozu atıyorum bir cay kaşığı kadar hem cok faydali birsey hemde tatlı yapıyor istersen birde onu dene. Pipetle icmeye alisti zaten artik evde herseyi pipetle içiyor cok rahat ettim
kendin mi öğütüyosun canım ,nerden alıyosun ?
ben de suluğunu havaalanında unuttum köyde pipetle içirmeye alıştırdım
Hee bi artizim ki sormayin her yerim koli bandi ellerim kurudu sacim basim berbatUgrasiyorum hala. Sali tasinicaz insallah haftasonu gidip evi temizliycem. Sonra da annemlerden git gel yerlestiricem eve oturamiyoruz hemen kalorifer asansor falan kasimin 15inde calismaya baslayacakmis
Hee bi artizim ki sormayin her yerim koli bandi ellerim kurudu sacim basim berbatUgrasiyorum hala. Sali tasinicaz insallah haftasonu gidip evi temizliycem. Sonra da annemlerden git gel yerlestiricem eve oturamiyoruz hemen kalorifer asansor falan kasimin 15inde calismaya baslayacakmis
Aktarlarda var canım. Malatya pazar indan aldım ben yani dükkanın adı öyle
Pipet iyi oluyor ben ugrastim ogretemedim babasi gösterdi 10 saniyede öğrendi bebe :)
kipir babasini ozledi mi daha önemlisi babasi kacgun kipirik olmadan nasıl yasadi
Geldim okulda kızı bekliyorum suluğunu unutmuş. Aklı kesip kantınden bi su alamaz. Yoldan döndum valla oyalayın benı 20 dk var daha
Kıza harçlık vermiyon mu kız yoksa ,hepsini kuaföre veriyon değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?