Tatilde herkesin düzeni bozulduherkese günaydınlar topikcanlar
uzun bir aradan sonra nihayet girebildim topiğe bayramdı tatildi derken
pek geçmiş yapamadım inşallah tüm annişler ve kuzuları iyidir. bizi sorarsanız bayramda kv degildeydik.epey yorucu bir tatil oldu benim için meleğin tüm düzeni değişti. iştahımız kesildi. biraz toparlanmıştık hatta bakıcımız kızımı zayıflatmışsın diyede şakayla karışık sitemde bulundu. dün gece kızı ancak 2 de uyutabildim. sabahta az kalsın işe geçikiyodum.alarmı 7 ye kurdum biraz daha uyuyayım dedim 7.30 etmişim. nasıl yataktan fırladım anlatamam neyse yetiştim servise.
topikte bir arkadaş süt iznini sormuş ancak yeni okuyabildim biraz cevabı geç olacak ama. süt izni doğum izni bittiği tairhten başlıyo 1 yıl sürüyo bazı arkadaşlar doğumdan itibaren başladığı zannediyor ama öyle değil ben erken doğum doğum yaptığım ve doğum öncesi iznimi kullanmadığım için doğum sonrasına aktarmıştım benimde kasımda bitiyo süt iznim :2::2::2:
Benden de günaydın:))
Çok işim varsanah da duruşmam vardı, şimdi ofise geçiyorum, feci trafik var..
Size günün sorusu inek sütü veriyor musunuz? Veriyorsanız nasıl? Ela bir iki yudun içiyor sonra içmiyor. Ballı verdim o da aynı oldu.. Ben de hiç sevmem, bebekken de hiç içmemişim.. Umarım bana benzemez.. Doktor anne sütünde yeterli kalsiyum yok demişti, yoğurt yiyiyor ama peynir de yemediği için süte alıştırmak istiyorum.
ben 10 aylıktan beri veriyorum. kaşık mamasını hep onla yaptım. hatta gecede içine biskuvi koyup içiriyorum. ama bu aralar zaten iştahsız gece ıçmıyo.Benden de günaydın:))
Size günün sorusu inek sütü veriyor musunuz? Veriyorsanız nasıl? Ela bir iki yudun içiyor sonra içmiyor. Ballı verdim o da aynı oldu.. Ben de hiç sevmem, bebekken de hiç içmemişim.. Umarım bana benzemez.. Doktor anne sütünde yeterli kalsiyum yok demişti, yoğurt yiyiyor ama peynir de yemediği için süte alıştırmak istiyorum.
Benden de günaydın:))
Selam topikolarım...
Hasta olucam sanırım çok halsizim , başım dönüyor ,midem bulanıyor ...hamile miyim acaba diycem ama gayet etkili bi korunma yöntemim var malum
meraba canım Allah kolaylık versin bu ne ya duruşmadan duruşmaya yoğun insan... ben çok nadir veriorum onun yerine bebelac yada aptamil süt şeklinde olan devam sütleri varya ondan veriyorum.. bizim demir değerimiz düşük doktor adayı (nasıl bişe ise bu seneki statüsü dr yardımcısı) kardeşim abla linanın demir değerleri düşük süt demir emilimini azaltıyo o yüzden bence 2 yaşında başla dedi onun yerine.. ben o yüzden 1 tane cicibebe ile ısıttığım sütü karıştırıp biberonla veriorum çok da seviyor
ben 10 aylıktan beri veriyorum. kaşık mamasını hep onla yaptım. hatta gecede içine biskuvi koyup içiriyorum. ama bu aralar zaten iştahsız gece ıçmıyo.
Geçmiş olsun.. Adette gecikme var mı? Belli olmaz bu işler
evet bende 7 8 tane cicibebe atıyorum zate erıyo içinde ohh miss. kız dun deprem oldu sallandınmı ben burda masabaşında gittim geldim. zate sallantılı masa dahada sallandı demek. bide tusunamı olursa biz yedık b.kumeraba canım Allah kolaylık versin bu ne ya duruşmadan duruşmaya yoğun insan... ben çok nadir veriorum onun yerine bebelac yada aptamil süt şeklinde olan devam sütleri varya ondan veriyorum.. bizim demir değerimiz düşük doktor adayı (nasıl bişe ise bu seneki statüsü dr yardımcısı) kardeşim abla linanın demir değerleri düşük süt demir emilimini azaltıyo o yüzden bence 2 yaşında başla dedi onun yerine.. ben o yüzden 1 tane cicibebe ile ısıttığım sütü karıştırıp biberonla veriorum çok da seviyor
geçiyyy eriyy yaa. ama sanki ülkerinki daha iyi erıyo. cicibebe kızarmış gibi tipi var daha sert geliyo banacicibebe koyunca biberondan geçiyo mu lan
didem aktarlarda baharatçılarda bulabilirsin vick sin de cold mix in de içeriği okaliptus zaten kokusunu duyuca anlayacaksın , birde bazı kozmetik dükkanlarında da çeşitli yağlar satılıyor belki orada da bulabilirsin ,
iris ya haklısın bişiden de mennun olsa, bayramda benim yeğenler sıkıştırıyorlar bunu sevicekler diye, bir kızdı geldi bana ''anne dedi sonra eli ile yeğeni gösterdi kızgın kızgın bdıgılıuuudubuus püüüfffff '' şeklinde şikayet etti, ne güldüm ya :)))
yürüyürda yürümek istemiyor gibi bir durum var bu çoçuk ta bir yapışığızz bir kucağında gezdir beni,olmadı ben bacaklara yapışalım öyle dolaşalım ,
Okudum okudum unuttum yine baak
Felizcim geçmiş olsun. Böyle sıkışmalarda ezilmelerde vs ne sürmek gerek acaba? yada sürmek gerek mi ki? Alsen bacı okuyorsan bir aydınlat bizi :))
İriscan tabi ki şaşırmadım öyle geçmesine yolculuğun :))
Seval çok geçmiş olsun. Havalar ısınınca kaplıca araştırın gerçekten işe yarıyor. Sende kendine dikkat et geçmiş olsun.
Aysre son zamanlarda bizimkide kucakcan oldu iyice evde hep kucakta geziyor. Sülüman nasıl istiyorsa öyleee olacak :)
Kucakcan dedimde Pepik nerede?
Didem geçmiş olsun. Diş bünyelerini zayıflatınca öyle kızarıklar oluyor işte. İnşallah hepsini birden çıkarır kurtulur.
Eşim iş değişikliği yaptı çok yoğun. Oğlumda evde baba baba geziniyor. Dün hiç göremedi. Sabah 6bucukta bindi gece 2.5ta geldi yine bugunde o saatte gitti. Bizimki baba delisi oldugundan baba baba diye şarkılar söylüyor sürekli :) Hani anneci olurdu bu erkek bebeleri. Gidip gidip sarılır babasına birsey yiyemem alıp alıp babasına goturur yedirir baba da baba illa ya :)
Burnu akıyor son sürat ama ateşi cıkmadı tekrar. Okaliptus yagı aldım bende. Birde burnuna süt damlatıyorum emziren annelerin aklında olsun güzel açıyor gecicide olsa. Bunu arastırırken okdum birde tıkalı burna zeytinyagı damlatılıyormus. Hijyenikliğe dikkat edilip uygulanması oneriliyor.
ayy bi korktumki depremmi oldu benmi sallandım anlamadım. ama tırstım. oğlana sarıldım nere gidecemi şaşırdım. panik işte. masanın altına girecek olsam sagolsunlar oyuncak dolu onları ordan cıkarana kadar bittik zate. oyuncaklar depremden sağ kurtulur durumdalar. bende oğlanla evın ortasında kala kaldım.
Ben dun 2 saat yurudum. Ama aksam dayanamadim un helvasi yedim, butun yuruys bosa gitti
haftada bir yapmaya çalışıyorum denk geldikçe de,, bu sabah ta baba oğul kahvaltı hazırlama saati yapmaya çalıştım ,çok acıdım kendime :)) sabah uykusunu çok öözledim die, ama önce eşim yedide kalkan sülüman a rağmen sekizdekalkıcam dedi tüm sabah nazı ile, sabah sekizde yaaaaaaaaaaaaa ben niye kalkıyorum ki mızmızlanmaları, benim mutfakta söylenmelerim vs.8:!5 i buldu sonra uyanan eşim , benim tekrar uyuma çalışmam 8:30 sülümanın annenn anennneee annennn annnee dierek yatak odasına dalması ve ardından eşimin eee seni istiyor buu deme si 8:45
9:00 kahvatı masasında aile kahvaltısı :))) şeklinde son buldu :)
o değilde benim yine burnum akıyor leynnnnnnnnn , portakal suyu , bal karabiber takviyesi yaptım nolcak bakalım , yatarken de hep çoçuklar için söylüyoorlar ya ayak altına vick sürün die ondan mı yapsam acaba,
ceydammmmmmmmmmm ceydammmmmmmmmm nasılsın
tatlişkommm gerçekten mi oldu deprem yaa ????
iriscannn memleket nasıl dı ,
alsen işe başlamışsın hayırlısı olsun , biraaz nefes alırsın sende
msoe memlekete hoşgeldin
Ay nebliim yavrum ya, 16 dk agladi, salya sumuk yani. 2 kere yanina gittim sakinlestirmek icin, optum flan. Kucagima almadim ama. Al diye agladi ama almadim. Yoksa mumkun degil bi daha uyumazdi. Uyudu Sonunda. Ben yaninda durunca daha kuduruyo, bi de zaten sinirim ziplatti sbahtan beri, bende ciktim odadan. Yeter ya off.
Aslancanim iki yasina kadar kucakta uyudu, dort uasina kadar da yaninda durdum. Ama artik dayanamiyorum, tahammulum kalmadi. Bu oglan benim butun sabrimi tuketmis resmen. Bi de yas da gecmis, hic cekemiyorum ya.
geçiyyy eriyy yaa. ama sanki ülkerinki daha iyi erıyo. cicibebe kızarmış gibi tipi var daha sert geliyo bana
Selam topikolarım...
Hasta olucam sanırım çok halsizim , başım dönüyor ,midem bulanıyor ...hamile miyim acaba diycem ama gayet etkili bi korunma yöntemim var malum
cicibebe koyunca biberondan geçiyo mu lan
evet bende 7 8 tane cicibebe atıyorum zate erıyo içinde ohh miss. kız dun deprem oldu sallandınmı ben burda masabaşında gittim geldim. zate sallantılı masa dahada sallandı demek. bide tusunamı olursa biz yedık b.ku
anammmm kıpırıma kardeşmi geliooooo yoksammm
canım süt sıcak iken ağzını kapat şiddetlice salla.. erio zaten sonra soğuk suya tut sütü ılıt işde bu kadarrrr
ben sen deyince haberlere baktım gerçekten deprem olmuş bizim belediye sanırım depreme dayanıklı hiç hissetmedimkız mersinde tusunamı olmaz merak etmeee ay Allah korusun depremden bizi ya zaten riskli yerdeyizz
Helllloooo canlar
evet herobaby. hiç dikkatımı cekmedi iriscan olabilir. hatta arada bende atıyorum agzıma. cicibebe de erir salla salla ver kıza. hatta yağmurun ekürisine annesi yatmadan biberona koyardı cicibebeyi erirdi iyice gecede ılıtıp verirdi.ben sabah kalkar kalkmaz bi biberon yapar veririm tv izlerken içer (şimdi hayal oldu). sonra kahvaltı yapar 1 saat sonra felan
hi babyyy havaryu (artizzz)
olmuş olmuş iriscan 4.5 şiddetinde. sallandım cunku zaten masada sakat sallanmaya meğilli daha cok sallandışindk gidiyim mutfağı toplıyım bi çorba yapıyım oğlan pek iştahsız en kolay corba yıyo. pc acık yazarım bende takipteyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?