2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benden de günaydın:))
Çok işim var sanah da duruşmam vardı, şimdi ofise geçiyorum, feci trafik var..
Size günün sorusu inek sütü veriyor musunuz? Veriyorsanız nasıl? Ela bir iki yudun içiyor sonra içmiyor. Ballı verdim o da aynı oldu.. Ben de hiç sevmem, bebekken de hiç içmemişim.. Umarım bana benzemez.. Doktor anne sütünde yeterli kalsiyum yok demişti, yoğurt yiyiyor ama peynir de yemediği için süte alıştırmak istiyorum.

Tatilde herkesin düzeni bozuldu umarım hemen düzelirler.
Süt izni devlette böyle ssklılar için bebek 1 yaşına geldiğinde bitiyor.

Selam topikolarım...
Hasta olucam sanırım çok halsizim , başım dönüyor ,midem bulanıyor ...hamile miyim acaba diycem ama gayet etkili bi korunma yöntemim var malum

meraba canım Allah kolaylık versin bu ne ya duruşmadan duruşmaya yoğun insan... ben çok nadir veriorum onun yerine bebelac yada aptamil süt şeklinde olan devam sütleri varya ondan veriyorum.. bizim demir değerimiz düşük doktor adayı (nasıl bişe ise bu seneki statüsü dr yardımcısı) kardeşim abla linanın demir değerleri düşük süt demir emilimini azaltıyo o yüzden bence 2 yaşında başla dedi onun yerine.. ben o yüzden 1 tane cicibebe ile ısıttığım sütü karıştırıp biberonla veriorum çok da seviyor

ben 10 aylıktan beri veriyorum. kaşık mamasını hep onla yaptım. hatta gecede içine biskuvi koyup içiriyorum. ama bu aralar zaten iştahsız gece ıçmıyo.

Bazen cicibebeyle veriyorum gündüzleri ama gece içmesi için hala devam sütü veriyorum , 2 yaşına kadar da vermeyi düşünüyorum...devam sütünü de mi içmiyo :44:

ben 10 aylıktan beri veriyorum. kaşık mamasını hep onla yaptım. hatta gecede içine biskuvi koyup içiriyorum. ama bu aralar zaten iştahsız gece ıçmıyo.

cicibebe koyunca biberondan geçiyo mu lan

Geçmiş olsun.. Adette gecikme var mı? Belli olmaz bu işler

bilmem geçen ay ne zaman oldum hatırlamıyom ama sanmıyorum zira ne zaman seviştik onu da hatırlamıyom :111::111::111:

evet bende 7 8 tane cicibebe atıyorum zate erıyo içinde ohh miss. kız dun deprem oldu sallandınmı ben burda masabaşında gittim geldim. zate sallantılı masa dahada sallandı demek. bide tusunamı olursa biz yedık b.ku

bu sülüman konuşmaya başlayınca yandın lan , söylene söylene gezecek peşinden

ne güzel işte babacı olsun boşver ,seneye yollarsın maça evde rahat edersin ( en büyük hayalim benim )

oldu mu kız hakkaten deprem.allah korusun yaa :18:

Ben dun 2 saat yurudum. Ama aksam dayanamadim un helvasi yedim, butun yuruys bosa gitti

al sana

ben de haftasonu öyle yapıyom ama sonuç aynı ; bu seni istiyo
başın da dönüyo mu aysrem
memleket güzeldi hem de nasıl , yağmur bile son 2 gün yağdı ,düşün yani rize de

ben de ben deeeee....herif olmasa yatağa atıp uyusun diye bekleyecem ama benim herbokolog bırakmaz ki

geçiyyy eriyy yaa. ama sanki ülkerinki daha iyi erıyo. cicibebe kızarmış gibi tipi var daha sert geliyo bana

ülker dediğin herobaby mi , köyde aldım ondan ama tadı kötü ,yani yağı daha kötü geldi bana kraker gibi :44:

Selam topikolarım...
Hasta olucam sanırım çok halsizim , başım dönüyor ,midem bulanıyor ...hamile miyim acaba diycem ama gayet etkili bi korunma yöntemim var malum

anammmm kıpırıma kardeşmi geliooooo yoksammm

cicibebe koyunca biberondan geçiyo mu lan

canım süt sıcak iken ağzını kapat şiddetlice salla.. erio zaten sonra soğuk suya tut sütü ılıt işde bu kadarrrr

ben sen deyince haberlere baktım gerçekten deprem olmuş bizim belediye sanırım depreme dayanıklı hiç hissetmedim kız mersinde tusunamı olmaz merak etmeee ay Allah korusun depremden bizi ya zaten riskli yerdeyizz

evet herobaby. hiç dikkatımı cekmedi iriscan olabilir. hatta arada bende atıyorum agzıma. cicibebe de erir salla salla ver kıza. hatta yağmurun ekürisine annesi yatmadan biberona koyardı cicibebeyi erirdi iyice gecede ılıtıp verirdi.ben sabah kalkar kalkmaz bi biberon yapar veririm tv izlerken içer (şimdi hayal oldu). sonra kahvaltı yapar 1 saat sonra felan

olmuş olmuş iriscan 4.5 şiddetinde. sallandım cunku zaten masada sakat sallanmaya meğilli daha cok sallandışindk gidiyim mutfağı toplıyım bi çorba yapıyım oğlan pek iştahsız en kolay corba yıyo. pc acık yazarım bende takipteyım

yok bacım yok hiç zamanı değil şimdi

Helllloooo canlar

topladın mı kolileri bacım

o zaman geceki biberonuna bi koyayım

hi babyyy havaryu (artizzz )

10 gün amerikaya gitti artiz oldu lan bu , ceyda kaç aydır orda hiç bööle artizlikleri yok

allah korusun bacım aman.daha büyüğü olmasın

Herkesler burda bi selam verip kaciyorum uykusuzum idil hep agladi gece istahta sifir kopek disinden bunlar:18:

bizdede iştah yok malesef nolcak bunların hali ya. eli agzında cocugun salya felan yok ama alt azılar şiş gibi. hayatı zindan edıyo. birazda huysuz benimki bi dışarı çıkıyoruz apar topar eve donuyporuz. valla çorbayla beslensin napıyım. bide yemek verince direk öksürmeye başlıyo. sonrada kusuyo. ama belli boğazda balgamın olduğu. iyileşmedi gitti. gerçi ben sadece iburamin verdim antibiyotık vermedim.belkide ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…