Evet verıyorum 2 lira onuda ya sakız alıyo ya elinden alıyolar. Cocuklsr bunları 2 arkadaş saf bulmuşlar. Hergun ellerınden paralarını alıyolarmış. Dun de benım yanımda istedi sınıf arkadası geldi sordu bana verıyımmı diye hayır dedim tabiki. Beslenme koyuyorum herkez buzımkınden yıyo bizimki kimseden yemiyo. Akşam eve ac duştu.
İris azcik zibardim geldimnerdesin hasta olmadin insaallah kendini halsiz hissediyodun sabah..
yok o biryerde çeneye dalmışdırgeçmiş olsun canım Allah rahmet eylesin............
İcedaisycm ben yanlis anlamisimannem icin bizde dusunduk hatta kutahya yoncalida fizik tedavi hastanesi var bir guzel bakiyorlar havuzlu falan ama suan gidemez uzun yola cok zorlaniyor en azindan azcik rahat etmeli ki anca o zamn insaallah bugun rahmetli babama kuran okutuluyor ama hastalik yuzunden gidemedim:2: tam iki sene oldu
Yagmurcuma bak sen ya paylassa dert paylasmasada kiz anan gibi olsana azcik
yok o biryerde çeneye dalmışdırgeçmiş olsun canım Allah rahmet eylesin............
Baktiki burda ses yok napsinsagol canim ..
Umayin huyu degismemis ne guzel simartmadilar demek anangil temiz havada uyur tabii yavrum..burdaki huysuzluk uykusuzluk distir o zaman hasta degilse..
İce bu pipeti nasil icirtiyonuz benim elimdeki bardaklara saldiriyor bizimkide nefis korelsin diye tattiriyorum plastik bardagi elinemi veriyonuz yoksa sizmi tutuyonuz??
Günaydın kızlar
Kızım yine uyumadı ama ben uyudum biraz
Artık çalışan bir bayanolduğum için eşimle saat ayarladık biraz baktı kıza biraz ben
Sanırım kızım üsten en arkadaki azıyı çıkarıyor fena şişmiş
mekânı cennet olsun babaciginin inşallah.Baktiki burda ses yok napsinsagol canim ..
Umayin huyu degismemis ne guzel simartmadilar demek anangil temiz havada uyur tabii yavrum..burdaki huysuzluk uykusuzluk distir o zaman hasta degilse..
İce bu pipeti nasil icirtiyonuz benim elimdeki bardaklara saldiriyor bizimkide nefis korelsin diye tattiriyorum plastik bardagi elinemi veriyonuz yoksa sizmi tutuyonuz??
Ciksin kurtulsun inşallah biran evvel. Ne iyi olmuş valla boyl e devam et sirayla kalkinsin fedakarlik yaptıkça erkek milleti vurdumduymaz oluyor.Günaydın kızlar
Kızım yine uyumadı ama ben uyudum biraz
Artık çalışan bir bayanolduğum için eşimle saat ayarladık biraz baktı kıza biraz ben
Sanırım kızım üsten en arkadaki azıyı çıkarıyor fena şişmiş
Herkese günaydın , ben hala dökülüyorum ama nedendir bilmiyorum ,sümüklü de değilim ama çok halsizim ,midem de bulanıyor...Yoğun olmasam işe de gelmiycektim ama işim var
Herkese günaydın , ben hala dökülüyorum ama nedendir bilmiyorum ,sümüklü de değilim ama çok halsizim ,midem de bulanıyor...Yoğun olmasam işe de gelmiycektim ama işim var
mekânı cennet olsun babaciginin inşallah.
Ben genelde birakiyorum bardağı mama sandalyesinde yerken daha dogrusu tutmama müsade etmiyor. O eline alincada ben mudahale ediyorum. Orta alanda oyle duruyor gibi :) pipetle oynuyor genelde karistirma derdinde surekli. Biz birsey icerkende ona pekmez serbeti yapıyorum simdilik kaniyor onu icerken diger icecekleri hemen kaldiriyoruz. Renk olarak kola cay gibi koyu renk oldugundan pekmez isimizi goruyor şimdilik :)
Ciksin kurtulsun inşallah biran evvel. Ne iyi olmuş valla boyl e devam et sirayla kalkinsin fedakarlik yaptıkça erkek milleti vurdumduymaz oluyor.
O temiz havadan sonra pis hava carpti seni galiba iriscan bacim. Inşallah hava degisimidir gecer hemen.
Canım geçmiş olsun
Bebek falan yok demi
Hasralık önceki dönemde olabilirsin
olabilir bacım , kafamı kaldıramıyom
yok bacım ne bebeği , hastalık öncesi derken adet öncesi mi
eeee cumacılar alalım hesabı. oğlan hazır uyumuşken azcık takılayım size fırsatbufırsat. sonrada kızı okula göturcem. ev cok fena dağınık nasıl kalkıcam altında yaa. hiçde yapasım yok tembellik çöktü yeminlen
Yok canım gribal bir enfeksiyon yada bağırsak enf olabilir
topikcanlar nasilsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?