2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam topikcanlar
Irisim sagol canm annemin hali vahim alisamamis korseye zorlaniyor. Berayimin oksurugu gecti sayilir.burnuda acildi gibi.ama ben kotuyum(
Dun aksam acile ve disciye gittik..benim durumum fena sinuslerim dolmus dislerime vuruyor agri.surekli basim agriyor burnum tikali ilac verdiler gecmezse kbb gitcekmisim..gitmisken kizi da muayene ettirdik sadece soguk alg.verdi cigerler iyiymis sukur..

iriscan sen hala mı 63,5 sun yaaa. gerceği söle koyde indirdin yemeği saklama

yok be nerdeeee , 64.5 um

ben gecen yataga ustumuze yastığa her yere damlattım. ev paso coldmix koktu bızım burnumuz tıkalı değildi. bobreğimize kadar acıldık nefes aldık

bikaç sene tıkanmaz daha

Selam millet iş yerim den yazıyorum
Net var sizi okuyorum ama çok yazamıyorum
Görüşürüz canlar

kolay gelsin bacımmm ,burayı okuyacam diye hastaları ihmal etme

bişeyden de memnun olsa şu sülüman

alışır inşallah ,korse de sıkıntılı iş yahu
sana da çok geçmiş olsun ,biran önce geçer inşallah

nasıl yaa ,koca adana da yok mu coldmix
hemen alıp yollayım bacım ayıp ettin ,üretim yerini bulana kadar

saol canım beni düşünmen yeter

ay tatlişkom hiç güleceğim yoktuu nerden geldi aklına battaniyeyi sarmak çok güldüm.. demekkiş senin oğlan iyilikden anlamıo kendi haline salacann

gel arada özledik seni yahu.. vicks de görürde ne yapıcam onu nereye sürecem.. adadanmı demekki coldmixlerimizi sen bitirdin

o nerde satılıo kız eczanede mi... yürüsünde söylensin boşver

didem aktarlarda baharatçılarda bulabilirsin vick sin de cold mix in de içeriği okaliptus zaten kokusunu duyuca anlayacaksın , birde bazı kozmetik dükkanlarında da çeşitli yağlar satılıyor belki orada da bulabilirsin ,

iris ya haklısın bişiden de mennun olsa, bayramda benim yeğenler sıkıştırıyorlar bunu sevicekler diye, bir kızdı geldi bana ''anne dedi sonra eli ile yeğeni gösterdi kızgın kızgın bdıgılıuuudubuus püüüfffff '' şeklinde şikayet etti, ne güldüm ya :)))

yürüyürda yürümek istemiyor gibi bir durum var bu çoçuk ta bir yapışığızz bir kucağında gezdir beni,olmadı ben bacaklara yapışalım öyle dolaşalım ,

Okudum okudum unuttum yine baak
Felizcim geçmiş olsun. Böyle sıkışmalarda ezilmelerde vs ne sürmek gerek acaba? yada sürmek gerek mi ki? Alsen bacı okuyorsan bir aydınlat bizi :))
İriscan tabi ki şaşırmadım öyle geçmesine yolculuğun :))
Seval çok geçmiş olsun. Havalar ısınınca kaplıca araştırın gerçekten işe yarıyor. Sende kendine dikkat et geçmiş olsun.
Aysre son zamanlarda bizimkide kucakcan oldu iyice evde hep kucakta geziyor. Sülüman nasıl istiyorsa öyleee olacak :)
Kucakcan dedimde Pepik nerede?
Didem geçmiş olsun. Diş bünyelerini zayıflatınca öyle kızarıklar oluyor işte. İnşallah hepsini birden çıkarır kurtulur.

Eşim iş değişikliği yaptı çok yoğun. Oğlumda evde baba baba geziniyor. Dün hiç göremedi. Sabah 6bucukta bindi gece 2.5ta geldi yine bugunde o saatte gitti. Bizimki baba delisi oldugundan baba baba diye şarkılar söylüyor sürekli :) Hani anneci olurdu bu erkek bebeleri. Gidip gidip sarılır babasına birsey yiyemem alıp alıp babasına goturur yedirir baba da baba illa ya :)

Burnu akıyor son sürat ama ateşi cıkmadı tekrar. Okaliptus yagı aldım bende. Birde burnuna süt damlatıyorum emziren annelerin aklında olsun güzel açıyor gecicide olsa. Bunu arastırırken okdum birde tıkalı burna zeytinyagı damlatılıyormus. Hijyenikliğe dikkat edilip uygulanması oneriliyor.

Okuyorum sizi tabe:))
Tüm çarpma ezilme sıkışma gibi durumlarda lasonih krem sürün ama açıkyara varsa sürmeyin
Ağrı ve morarmayıengeller
Bayyy görüşürüz

Okuyorum sizi tabe:))
Tüm çarpma ezilme sıkışma gibi durumlarda lasonih krem sürün ama açıkyara varsa sürmeyin
Ağrı ve morarmayıengeller
Bayyy görüşürüz
ha bi gayret yaz hastaya morfini fazla vercende 1 hafta uyutacan insanları. bak işine hatuuunnn

dido valla eski gunlerimi özledim ne guzel akşama kadar yazardık az daha yazar olacaktım. ama napıyım oğlan koymuyo suanda yanımda yazıcıyı bozmakla mesgul. bu oda yasaklı oda adamın evrakları var korkuyoz girmeye. zaten kızı okula bıraktım pazara gittim demin geldim oğlanla yemekyedik. 1 saat sonra tekrar cıkıp kızı okuldan alcam. ondan sonrada akşamın maratonu başlıcak. yemek yedir uyut uyusun dıye ceşitli planlar geliştir. yastıkla battanıyeye gerekli pozisyonu ver cok işim var çokkk bu arada yağmurun derslerini yaptır. yaptırdıktan sonra satranç oynamak isticek. cokda bilmem sallıyoz a arada. benım neyıme satranc vercekler elime okeyi batağı 51 i bak o zaman neler yaparım

keşke bizimkide babaya o kadar düşkün olsa düşse yakamdan ben cok bunaldım. allahım banada göster o gunleri

ayy bi korktumki depremmi oldu benmi sallandım anlamadım. ama tırstım. oğlana sarıldım nere gidecemi şaşırdım. panik işte. masanın altına girecek olsam sagolsunlar oyuncak dolu onları ordan cıkarana kadar bittik zate. oyuncaklar depremden sağ kurtulur durumdalar. bende oğlanla evın ortasında kala kaldım.

Tavlaaaaaaaa

Gecmis olsunn, atesi yoksa cabuk atlatir isallah.
Aman tatlosum sakin. Bizim binalar beton, masanin altinda da ezer seni, deprem durumunda saglam bi seyin, ki nu kanepe yatak bulasik makinesi vs olabilr yaninda sikisip kivrilmak gerekiyor. Cunku onlarin yaninda bi bosluuk kaliyor, yasam ucgeni deniyor ona. Bi arastir google dan, goreceksin fotograflarda gosteriyorlar. O masa altina gorma isi amerika gibi evler tahtadan yapildiysa mantikli. Yoksa beton cokerse masayi da dumduz eder,

Ben dun 2 saat yurudum. Ama aksam dayanamadim un helvasi yedim, butun yuruys bosa gitti

keşke bizimkide babaya o kadar düşkün olsa düşse yakamdan ben cok bunaldım. allahım banada göster o gunleri

öyle devam etse canıma minnet tüm mızmızlık bana yapılıyor ikisi tarafından da
Onca yol gittik hiç durmadı babasının kucagında kıyamaz babasına sıkıntılı anlarında sadece beni arar Yoksa ohooo gitsin babacı olsun bende nefes alayım negüzel :)
Yine babasıda oyun oynarsa illa yanlarında ben olacam başbaşa duramaz yerse falan oglu onu

Aysre sizin baba oğul saati ne oldu

haftada bir yapmaya çalışıyorum denk geldikçe de,, bu sabah ta baba oğul kahvaltı hazırlama saati yapmaya çalıştım ,çok acıdım kendime :)) sabah uykusunu çok öözledim die, ama önce eşim yedide kalkan sülüman a rağmen sekizdekalkıcam dedi tüm sabah nazı ile, sabah sekizde yaaaaaaaaaaaaa ben niye kalkıyorum ki mızmızlanmaları, benim mutfakta söylenmelerim vs.8:!5 i buldu sonra uyanan eşim , benim tekrar uyuma çalışmam 8:30 sülümanın annenn anennneee annennn annnee dierek yatak odasına dalması ve ardından eşimin eee seni istiyor buu deme si 8:45
9:00 kahvatı masasında aile kahvaltısı :))) şeklinde son buldu :)

o değilde benim yine burnum akıyor leynnnnnnnnn , portakal suyu , bal karabiber takviyesi yaptım nolcak bakalım , yatarken de hep çoçuklar için söylüyoorlar ya ayak altına vick sürün die ondan mı yapsam acaba,

ceydammmmmmmmmmm ceydammmmmmmmmm nasılsın
tatlişkommm gerçekten mi oldu deprem yaa ????
iriscannn memleket nasıl dı ,
alsen işe başlamışsın hayırlısı olsun , biraaz nefes alırsın sende
msoe memlekete hoşgeldin

Nbr odtucanimmmm
Su anda minnosu yataghina biraktim, delirtti beni sbahtan beri, bende iyi yat dedim koudum yatagina , ordan kavga ediyo benle a a Aaaaa diye . Kac kere uykusu geldi uyudu uyandi, hasta etti beni.
Bu arada dun helva yediim icin bugun oglen bi bucuk dilim ekmek ve domates salatalik havuc yedim bi kase. Aferin banaaaaaaa

Hatunlar ben geldim gecmis falan hak getire affedin bacinizi
geceleri muhallebiye basladim pek iyi oldu tarifi de netten ikiz anasi birinden bulmustum hem tadi guzel hem kivami
sonraa her uyku zamani uyumuycaaaaam diye direnen beni aglatan bebelerim var
evde yurumece kosmaca girla artik kostegimizi kestiricez
cok pis kavga edip sonra ben kizinca birlik olup bana cemkiriyorlar
ceydamm iyiki yurumussun ohh
dido linama gecmis olsun
tatlisim aman deprem falan gozunu
seveyim
aysee kendine dikkat et sayende biz de her gece buhar okaliptus ile uyuyozz
ice bu sipalar satici mizinca da gitsene babayaa
atladigim varsa affola

Ceydamm sefan olsun odtucanim o kadar yemek gurbet elde sipalarla olucak o kadar hem yurumussun de iste daha ne
benimkiler de kavga ediyor benle yataga birakinca hepten cigiriyolar biz ne zaman bunlari opup koklayip uyutucaz beaaa :))

Ceydamm sefan olsun odtucanim o kadar yemek gurbet elde sipalarla olucak o kadar hem yurumussun de iste daha ne
benimkiler de kavga ediyor benle yataga birakinca hepten cigiriyolar biz ne zaman bunlari opup koklayip uyutucaz beaaa :))
Ay nebliim yavrum ya, 16 dk agladi, salya sumuk yani. 2 kere yanina gittim sakinlestirmek icin, optum flan. Kucagima almadim ama. Al diye agladi ama almadim. Yoksa mumkun degil bi daha uyumazdi. Uyudu Sonunda. Ben yaninda durunca daha kuduruyo, bi de zaten sinirim ziplatti sbahtan beri, bende ciktim odadan. Yeter ya off.
Aslancanim iki yasina kadar kucakta uyudu, dort uasina kadar da yaninda durdum. Ama artik dayanamiyorum, tahammulum kalmadi. Bu oglan benim butun sabrimi tuketmis resmen. Bi de yas da gecmis, hic cekemiyorum ya.

İcedaisycim sagol canim kaplica neye iyi geliyor bizim bebeler girebilirmi artik oyle yerlere aslinda emet kaplicalarina gitmek istedik ama idilin sayesinde gidemedik artik seneye ins.seninki yogun calisiyor artik he zaten cok vakit gecirmiyorlar babalar boylesi daha zor senin icin hayirlisi.
Aysre sabahki kahvalti fasli kotu gecmis senin icin ne anladim oyle dinlenmekten :)
Alsen is hayatina donusun cok iyi olmus yogun tempo olsada sabahlari deger :)
Tatliskom bayildim yontemine iyi fikirmis :)))
Hasta olanlar kimlerdi unuttum cok gecmis olsun..aksam hastane cocuk kayniyordu ishal kusma ( Allah korusun butun yavruslari yaa cok bitkinlerdi( ben hala kotuyum yaa koku alamiyom idilin altini acip bakiyom bisey yaptimi diye normalde kokar sagligima kavusmak istiyorum yaaa ((

herkese günaydınlar topikcanlar
uzun bir aradan sonra nihayet girebildim topiğe bayramdı tatildi derken
pek geçmiş yapamadım inşallah tüm annişler ve kuzuları iyidir. bizi sorarsanız bayramda kv degildeydik.epey yorucu bir tatil oldu benim için meleğin tüm düzeni değişti. iştahımız kesildi. biraz toparlanmıştık hatta bakıcımız kızımı zayıflatmışsın diyede şakayla karışık sitemde bulundu. dün gece kızı ancak 2 de uyutabildim. sabahta az kalsın işe geçikiyodum.alarmı 7 ye kurdum biraz daha uyuyayım dedim 7.30 etmişim. nasıl yataktan fırladım anlatamam neyse yetiştim servise.

topikte bir arkadaş süt iznini sormuş ancak yeni okuyabildim biraz cevabı geç olacak ama. süt izni doğum izni bittiği tairhten başlıyo 1 yıl sürüyo bazı arkadaşlar doğumdan itibaren başladığı zannediyor ama öyle değil ben erken doğum doğum yaptığım ve doğum öncesi iznimi kullanmadığım için doğum sonrasına aktarmıştım benimde kasımda bitiyo süt iznim :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…