iriscan sen hala mı 63,5 sun yaaa. gerceği söle koyde indirdin yemeği saklama
ben gecen yataga ustumuze yastığa her yere damlattım. ev paso coldmix koktu bızım burnumuz tıkalı değildi. bobreğimize kadar acıldık nefes aldık
Selam millet iş yerim den yazıyorum
Net var sizi okuyorum ama çok yazamıyorum
Görüşürüz canlar
didmmm okaliptus yağı kullan cold mixten dha ucuzaynı içerik zaten
geçmiş olsun bebişlereee,uppssss ,(tek tek yazamadım kusura bakmayın yahu )
biz yürüyoruzzzzzzgerçi öylene söylene bana kızza kıza ama olsun
Selam topikcanlar
Irisim sagol canm annemin hali vahim alisamamis korseye zorlaniyor. Berayimin oksurugu gecti sayilir.burnuda acildi gibi.ama ben kotuyum(
Dun aksam acile ve disciye gittik..benim durumum fena sinuslerim dolmus dislerime vuruyor agri.surekli basim agriyor burnum tikali ilac verdiler gecmezse kbb gitcekmisim..gitmisken kizi da muayene ettirdik sadece soguk alg.verdi cigerler iyiymis sukur..
nasıl yaa ,koca adana da yok mu coldmix
hemen alıp yollayım bacım ayıp ettin ,üretim yerini bulana kadar
ben geldim ama ne kadar durabilirim bilmem. odanın kapısını kapadım yoksa goktug burayı talan eder. dun goktuga bi numara yaptımbeşiğe koydum (normLDE YERDE YATIRIYORUM) baktım benı gorunce uyuyo. bende hemen laz kafamı çalıştırdım (o ses turkiyeyı izlicem çunku) yastıgı ın ustune battanıyeyı serdim. (evden kaçan kızların yaptıgı gıbı) insan görunumu verdim zate karanlıkta pek belli olmuyo. içerden duyuyorum sesini ağlıyo demekki benı gordüğünü sanıp susuyodu.
birdee bu bizimki her akşam muntazam sabaha kadar bana çile çektirir. sagolsun uyku duşmanım bi çocuk doğurmuşum. gecenlerde cok fena cinnet getirdi. artık sabah 5 gibi cıktım salonda yattım. eşimde sen gidince biraz ağladı umursanmayınca sustu dedi. bende dun gece öle yaptım her ağladığında dondum arkamı uyudum. vee sonuççç azcık ağlıyo ilgilenmeyınce aniden susup beşiğe yatıyo. ama sabaha karsı bu yemedi tabee olsun bunada şükür. hep ilgileniyorum diye benı kullanıyo. insan anası sarılınca aslanım koçum diyince uyur mutlu olur rahatlar bızımkınde ters tepiyo başlıyo gıcık bi şekilde cırlamaya.
cnm na<pıyım coluk cocuk iş guc kahvalyı oğlen akşam yemeği ara öğun derken zaman akıp geciyiii. evdeyım valla bayramda bile bi yere gidemedik. sen napıyon gecmiş olsun lina nasıl. bizde henuz atlatmadık oksuruk başımızda. dun oğlan yemek yemedi yediğini ardı sıra kustu akşamda ac yattı gecede sut felan içmedi. böle giderse yandık.
dido vicks de tahminimce aynı işi görur gibi geliyo.
bende gecen burda aradım bulamadım kadın adanadan getirtti.
didmmm okaliptus yağı kullan cold mixten dha ucuzaynı içerik zaten
geçmiş olsun bebişlereee,uppssss ,(tek tek yazamadım kusura bakmayın yahu )
biz yürüyoruzzzzzzgerçi öylene söylene bana kızza kıza ama olsun
ha bi gayret yaz hastaya morfini fazla vercende 1 hafta uyutacan insanları. bak işine hatuuunnnOkuyorum sizi tabe:))
Tüm çarpma ezilme sıkışma gibi durumlarda lasonih krem sürün ama açıkyara varsa sürmeyin
Ağrı ve morarmayıengeller
Bayyy görüşürüz
keşke bizimkide babaya o kadar düşkün olsa düşse yakamdan ben cok bunaldım. allahım banada göster o gunleriOkudum okudum unuttum yine baak
Eşim iş değişikliği yaptı çok yoğun. Oğlumda evde baba baba geziniyor. Dün hiç göremedi. Sabah 6bucukta bindi gece 2.5ta geldi yine bugunde o saatte gitti. Bizimki baba delisi oldugundan baba baba diye şarkılar söylüyor sürekli :) Hani anneci olurdu bu erkek bebeleri. Gidip gidip sarılır babasına birsey yiyemem alıp alıp babasına goturur yedirir baba da baba illa ya :)
Burnu akıyor son sürat ama ateşi cıkmadı tekrar. Okaliptus yagı aldım bende. Birde burnuna süt damlatıyorum emziren annelerin aklında olsun güzel açıyor gecicide olsa. Bunu arastırırken okdum birde tıkalı burna zeytinyagı damlatılıyormus. Hijyenikliğe dikkat edilip uygulanması oneriliyor.
Tavlaaaaaaaaha bi gayret yaz hastaya morfini fazla vercende 1 hafta uyutacan insanları. bak işine hatuuunnn
dido valla eski gunlerimi özledim ne guzel akşama kadar yazardık az daha yazar olacaktım. ama napıyım oğlan koymuyo suanda yanımda yazıcıyı bozmakla mesgul. bu oda yasaklı oda adamın evrakları var korkuyoz girmeye. zaten kızı okula bıraktım pazara gittim demin geldim oğlanla yemekyedik. 1 saat sonra tekrar cıkıp kızı okuldan alcam. ondan sonrada akşamın maratonu başlıcak. yemek yedir uyut uyusun dıye ceşitli planlar geliştir. yastıkla battanıyeye gerekli pozisyonu ver cok işim var çokkk bu arada yağmurun derslerini yaptır. yaptırdıktan sonra satranç oynamak isticek. cokda bilmem sallıyoz a arada.benım neyıme satranc vercekler elime okeyi batağı 51 i bak o zaman neler yaparım
Gecmis olsunn, atesi yoksa cabuk atlatir isallah.Okudum okudum unuttum yine baak
Felizcim geçmiş olsun. Böyle sıkışmalarda ezilmelerde vs ne sürmek gerek acaba? yada sürmek gerek mi ki? Alsen bacı okuyorsan bir aydınlat bizi :))
İriscan tabi ki şaşırmadım öyle geçmesine yolculuğun :))
Seval çok geçmiş olsun. Havalar ısınınca kaplıca araştırın gerçekten işe yarıyor. Sende kendine dikkat et geçmiş olsun.
Aysre son zamanlarda bizimkide kucakcan oldu iyice evde hep kucakta geziyor. Sülüman nasıl istiyorsa öyleee olacak :)
Kucakcan dedimde Pepik nerede?
Didem geçmiş olsun. Diş bünyelerini zayıflatınca öyle kızarıklar oluyor işte. İnşallah hepsini birden çıkarır kurtulur.
Eşim iş değişikliği yaptı çok yoğun. Oğlumda evde baba baba geziniyor. Dün hiç göremedi. Sabah 6bucukta bindi gece 2.5ta geldi yine bugunde o saatte gitti. Bizimki baba delisi oldugundan baba baba diye şarkılar söylüyor sürekli :) Hani anneci olurdu bu erkek bebeleri. Gidip gidip sarılır babasına birsey yiyemem alıp alıp babasına goturur yedirir baba da baba illa ya :)
Burnu akıyor son sürat ama ateşi cıkmadı tekrar. Okaliptus yagı aldım bende. Birde burnuna süt damlatıyorum emziren annelerin aklında olsun güzel açıyor gecicide olsa. Bunu arastırırken okdum birde tıkalı burna zeytinyagı damlatılıyormus. Hijyenikliğe dikkat edilip uygulanması oneriliyor.
Aman tatlosum sakin. Bizim binalar beton, masanin altinda da ezer seni, deprem durumunda saglam bi seyin, ki nu kanepe yatak bulasik makinesi vs olabilr yaninda sikisip kivrilmak gerekiyor. Cunku onlarin yaninda bi bosluuk kaliyor, yasam ucgeni deniyor ona. Bi arastir google dan, goreceksin fotograflarda gosteriyorlar. O masa altina gorma isi amerika gibi evler tahtadan yapildiysa mantikli. Yoksa beton cokerse masayi da dumduz eder,ayy bi korktumki depremmi oldu benmi sallandım anlamadım. ama tırstım. oğlana sarıldım nere gidecemi şaşırdım. panik işte. masanın altına girecek olsam sagolsunlar oyuncak dolu onları ordan cıkarana kadar bittik zate. oyuncaklar depremden sağ kurtulur durumdalar. bende oğlanla evın ortasında kala kaldım.
keşke bizimkide babaya o kadar düşkün olsa düşse yakamdan ben cok bunaldım. allahım banada göster o gunleri
öyle devam etse canıma minnet tüm mızmızlık bana yapılıyor ikisi tarafından da
Onca yol gittik hiç durmadı babasının kucagında kıyamaz babasına sıkıntılı anlarında sadece beni ararYoksa ohooo gitsin babacı olsun bende nefes alayım negüzel :)
Yine babasıda oyun oynarsa illa yanlarında ben olacam başbaşa duramaz yerse falan oglu onu
Aysre sizin baba oğul saati ne oldu
Ay nebliim yavrum ya, 16 dk agladi, salya sumuk yani. 2 kere yanina gittim sakinlestirmek icin, optum flan. Kucagima almadim ama. Al diye agladi ama almadim. Yoksa mumkun degil bi daha uyumazdi. Uyudu Sonunda. Ben yaninda durunca daha kuduruyo, bi de zaten sinirim ziplatti sbahtan beri, bende ciktim odadan. Yeter ya off.Ceydamm sefan olsun odtucanim o kadar yemek gurbet elde sipalarla olucak o kadar hem yurumussun de iste daha ne
benimkiler de kavga ediyor benle yataga birakinca hepten cigiriyolar biz ne zaman bunlari opup koklayip uyutucaz beaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?