Didem cevre_en yada bilen diger arkadaslar kamuda süt izni nezamana kadar yasalarda? Vakit ayırıp cevap verdiginiz icin simdiden teşekkürler
iriscan yolculuk nasildi
herkesin yolculuk ve bayram iyi gecer inşallah,hastaliktan stresten uzak.
ceydasana ayrıca iyi bayramlar
saol canım ne yaptırıon kız kuafördeee
selamunaleyçum topikolarummmmmm
nihayet babaevindeyiz , ne yapayisunuz ne var neyok
sacimi kestirdim duduk gibi oldum (eski halime dondumm) sonra boyattim sonra fonlettimm
linam nasil oldu
nasil gecti yolculukk
bebeleri uyutmada yeni yonteme gectim kizlar annem yapiyordu ama sipalar beni takmiyordu simdi ben de yapmaya basladim (tatlisim bunu sen de yapiyorsun galiba:44:)
yataga yatiriyorum kesin bir dille "uyku vakti hadi iyi geceler" diyorum ve odadan cikiyorum arada mizirirsa (ki annemde mizirmiyorlar bana yapiyorlar) tekrar ayni seyleri yapiyorum bakalim
cunku bunu annem yapinca gik demeden uyuyor sipalar ee benim neyim eksikk
Yok arkadas, benim cocuklr illa kucakta uyuyacak. Yataga koyar koymaz kiyamet kopuyo. Biktim artik. Abisi de boleydi. Genetik heralde. Hala yalandan emiyo. Acaba biraksam daha rahat olirmu ki.
Bu arada sizinkilere masallah, nzarim degmesin. Berbat bise her gece sinir savasi
Amann bizde de cayirti eksik sanma ceydam aha simdi yatakta cigiriyor arada girip iyi geceler diip cikiyorum hatta bazen ne yatakta duruyor ne kucakta ki 6 ayliktan beri kavga dovus de olsa yatakta yatmalarina ragmen
memeden kesersen rahat edebilirsin galiba bir sure sonra emzik niyetine kullaniyorlar kucakta kol but dayanmaz ki guzelim allah kolaylik versin essek kadar oldular
koy yatagina en fazla bir hafta aglar (tabii senin de sinirin bozulur) ama en azindan rahat edersin
onun disinda keyfin nasil odtucanim
Ay hepten cozuttu guzelim ya, bi de bu aralar basim agriyo, kucak isi hepten eziyet. Bana kalsa kesiyim diyorum da kocam olacak saygidegwr kesme diyor, zaten sut icmiyor, ne kadr az da olsa emsin bari diye bana vicdan yaptiriyo. Kendi de uyutmuyo, gece de kalkmiyo tabi ona her yer bayram.
Ay ben cok sikildim artik , kendimi alisverise verdim. Evde dur dur catlicam ya. Bi de burda ymca varmis, yarin gidip bi konuscam uyelik ne kadar vs. Gidip biraz spor yapayim bare. Cocuga da bakiyolarmi onu da sorcam. Geri geldiimde bi 15 kilo vermis olmam lazim. Omdan sonra da gelsin elbiseler gitsin eteklerrrrrrr
Eee sen neden yogunsun bu aralar, girmiyon pek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?