Didemcim, atesi cok fazla degil, korkma, zaten emin ellerfe. Panik yapma canim benim bunlar onemsiZ kucuk hastaliklar. Allahim dertmansiz dert vermesin.günaydın kızlar çok kötüyüm daha 1 saat uyudum ve işe geldim lina hasta yavrum gece ateşler içinde yandı en son hastaneye götürdük gece 3 de.. boğazı öne kadar kızarmış ve şişmiş boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi hala ataeşi varyaa
Anam bitmiyo aglamalari yaaaa, benimki de beni iice emzik yapti, yakama yapisiyo heryerde.Dido cok gecmiş olsun. Hasta olucaklar kaçış yok önemli olan sabırlı olmak. Antibiyotikde toparlar üzülme. Çıtırımıda öp gecmiş olsun dileklerimi ilet.
İris demek gidiyon hee msoe de gidiyo. Bayram gelmiş neyime anam anam garibem. Aileden yzaktA bayrammı olur.
Bende cok uykusuzum uykusuzluktanda asabıyım. Napcam bu oğlanı ya sabaha kadar işkence gibi ağlıyo. Kendide cekiyo banada cektiriyo. Nedir bunun zoru bilmiyprum
Sagol canim, astimi icin ilac verdi iste, evde vardi fa okul hemsiresi de istedi gittik onu aldik. Minnos da ii cok sukur, yapimasi disinda iyiyizAllah sabir versin simdiden :)
Mont lcwdan aldim. Cok dışarı çıkmam brn isimi görür. Ayakkabida simdilik oluyor ama yine oyle bot falan oahali birsey almam. Karda kista disarda yuruyecek degiller ki sus gibi ayakta duracak
Yas kontrolunde doktor bosa canini yakmayalim belli biraz kansiz dedi. Gerekli görse soylerdi sanirim...
Iyi yolculuklar. Su gibi gecer inşallah hemencecik.
Nasilmis hastanelet doktorlar neyi var aslancanin
minnos nasil :) sen nasılsın :)
Bende 3 ayda 1 numara diye okumustum. Bulusmada biri 3ayda yarim numara demişti. Bu isi cozup outlette n takip etsek iyi olur ayakkabıları
Bende herseyib dogalindan yanayim ama ilac bitkisel diye kullanayim dedim. Birde kis meyveleri ile cok arasi yok. Yazin iyiydi. Bir defalik kullandsn yeter dedi doktorda
balik yagini hic arastirmadm. Duzenli balik yemiyoriz aslinda.
Cok geçmiş olsun. ugrastirmaz inşallah citirigi hastalik. Simdi nasilmis dusmus mi oglen gitmissindir nasildi
iriscan iyi yolculuklar kıpırla sakin bir yolculuk temenni ediyorum size :)
Seferinde gercekten bagisikligimiz zayifliyor doktor hakli. Bende farkettim. Ya tam anlamiyla ihlamur meyve yogurt et beslenme duzenine uymaliyiz yada otur destekler almaliyiz.
Kalkar kalkar bise olmaz. Sen hergun stres olup ise gidiyon, bence ver bi krese. Cok cocuk var giden. Tek kotu tarafi cok hastalanicak, onun disinda bence illet bi bakicidan iyidir. Belki de bunyedi saglamdir kokosun hastalanmaz bile.sağolun kızlar ama off da off yani...
kaç saattir dersteyim aklımdan çıkmıyo ne olacak böyle diye. kreşe versem kış geldi, sabah ben zor uyanıyor işe gidiyorum ve donuyorum, minicik çocuk napcak... aramızda kimsenin çocugu (aydaş) kreşe gitmiyor değil mi?
Ayyy iste bu. Benim oglan uc yasinda basladi, inanirmisin tam bes ay agladi, her sabah. Bana agliyo, on dakkaya susuyomus. Ben de aksam aldigimda gayet mutlu olduunu gorunce artik takmiyodum. Parmaklarinda oynatiyolar ya bizi, uzulme birak, basladi iste gitsin.bizde şimdi kreşten geldik bugün oğlum elimi tuttu sende gel diye öğretmeni aldı götürdü biraz ağlamış içerdefena gözlerim doluyor onu orda öyle görünce ama oğlum anlamasın diye tutyorum kendimi
ya ne zormuş arkadaşlar
Irisimm ii yolculuklaaar