2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

lan sizde roller farklı sanırsam senin herif yorgun olmazsa babalıktan fırsat bulursa başı ağrımıyor ise veriyor demek varya koptum gülmektennnn

roller degisik diyorsunn lan bizimkinin umrunda olmaz

lan bebeler uyurken konusmuyonuz ne zaman bebeler uyaniyor konusmaya basliyonuz

hangisi umrunda olmaz , bebeler mi sen mi ? gerçi seninki , bırak uyusunlar karanlık olunca demişti değil mi

aynen öyle ...benim de işime geliyo zaten

ohh iyimiş irisimm yaa

bizim de öyle bazen yatağına koy gel ya bişe olmaz dio yuh artık diyorum... babalık lafı bizde sadece oyun oynayan kuduran adam demek

hee oyle demisti bebeler umru olmaz bacimm

ohh iyimiş irisimm yaa

bizim de öyle bazen yatağına koy gel ya bişe olmaz dio yuh artık diyorum... babalık lafı bizde sadece oyun oynayan kuduran adam demek

abooo

bizim her akşamki fix konuşmamız ;
iriss : hoşgeldin
herif : hoşbulduk , nasılmış bugün ?
iriss : iyi ,bi sorun yok.
herif : ne yemiş , kaç kere kaka yapmış ? uykusu nasılmış ?
iriss : şunu bunu yemiş , iyiymiş...
herif : sormadın değil mi !!!
iriss : sormadım , belirlediğimiz programın dışında bi sorun olunca öznur söylüyo zaten .
herif : ne yiycek akşam ?
iriss: kaşık maması / devam sütü...( genelde acıkmadığından bişey yemeden yatıyo)
herif : meyveyle uyutuyoz çocuğu ( bakıcı ablamızda gelmeden meyve yemiş oluyo )
...............

yatana kadar devam ediyo muhabbet , daha doğrusu ben yeter diyene kadar

anam senin herif benim erkek versiyonum gibi bizim ki yapmaz da ben çok yaparım gün içinde annemi ararım ne yedi ne içdi kaç kere kaka yaptı kakası nasıldı( çoğu zaman kakasını incelerim) süt içdimi ne kadar içdi uyudumu kaç saat uyuduağlıomu husursuz mu annem suratıma kapatana kadar bu muabbet devam eder.. bakıcı olsa hiç düşünemiyorum.. biizimki gelir kzıım nasısın bizimki baba da der güler sonra kudururlar lina uyur.. lina uyuyunca ben başlarım bgn 2 kere kaka yaptı yok sütünü az içmiş bişemi var acaba hastamı bu çocuk falan die.. herif de yeter abartma der gider yatar muhabbetimiz biter yada tw izler sallamaz beniii

ahhaa baba saati diye bir başlık adı altında paşa ile babasını dışarı gönderdim , babaanne ve dede ile buluşacaklar, ve ben de boş boş oturacağımmm,, bu baba saatini haftada bir gn uygulamaya sokma derdindeyim , aklıma yattı ama bakalım ne kadar başarılı olacağım. akşam yemeğim halen yok ve bu baba saatini onunla değerlendirmek istemiyorum

İris bacim benimki de herbokolog ama seninki herbokoloji masteri yapmis valla. Ya da ben fazla cazgirlik yaptim bastan da simdi biraz pıstı :)) ben evde oldugum icin bi iki sormaya kalkinca ben bakicisi miyim bu cocugun ne bu sorgu sual diye terslemistim..

Aysre baba saati iyi fikirmis arada basbasa kalmalari da gerekiyor aslinda. İriss asil herbokologlarin basbasa kalmasi lazim oyle konusmakla olmuyo

Son düzenleme:
iriscan o ne beeeaa
allah sana sabir versin ne diim
didom ben o kadar takmam da
mesela gecen kasimizi yardigimizda dedim ya oturdum zirladim bebelerden uyuduktan sonra diye
onda da "ee bebe bu dusecek de kalkacak da takma kafana" dedi gecti gitti
aslinda benimki biraz da seninkine benziyor

dogru demissin odtucanim lafa gelince bol hadi bakalim bir de icraat gorelim

ben öğleden sonra hiç ugrayamadım zıpırlar rahat vermedi sürekli kavga ettiler bugün

amma kaynatmışınız haaaa

yine sizin kocalar iyi be kızlar benim adamda ne herboloğluk var nede cilve hiççç söylenmeyin o yüzden
irisss bacım bizim akşam muhabbeti ben buraya yazsam sadece 2 satır eder

topiğe can gelmiş ohh ohh gündüzden bu yana okumaya çalışıyorum son konuya hemen bi dalış yapıyorum bizde de ben kaçıyorum o kovalıyor yoruluyorum tüm gün bizim cadıyla uğraşmaktan akşam oluyor genelde ona uyutturuyorum bende o arada kalan işleri toparlıyorum çoğu zaman o da uyuyor kalıyor uyanık olursa da ben diyorum bugün şöyle yaptı böyle yaptı diye o pek sormuyor yorgunluktanmıdır neden bilemedim bak şimdi:44::44: sonra hoop hadi yavaşça uzanıp koltuğa orda sızıyor
bizde hastayız kızımdan bana da geçti maalesef sadece burun akıntısı arada hapşırık:2::2: dr.a gittik dün en sonunda çok şükür boğazda hafif kızarıklık antibiyotiğe gerek yok dedi zencefilli ballı karışımı sordum iyi yapıyosunuz dedi aferin plus yazcaktı onuda sordum 2-3 gün çay kaşığıyla kullanın bişey olmaz dedi vermeye başladım...feliz o etkiler çok kullananlar uzun süre kullananlar için her ilaçta var dedi sana söyleyim dedim coldmixde kullanıyorum geçsin gitsin bir an önce yaa duş aldırmaya korkuyorum daha çok hasta olacak diye
hepimize geçmiş olsun bir an önce adımız sümüklü topiğe çıkacak

anacım bizimki hiç belli olmuyor ayarı tutturamadık bir türlü evvelki gece uyutamadık bir enerji evin içinde dört dönüyor oyun oynuyor saat 23:00 a geliyordu öyle uyudu sabaha kadar gitti öyle.. dün gece saat 21:00 a geliyordu uyuttuk ben yatarkende süt verdim ama gece 04:00 gibi kalktı yine içti öyle uyudu.bu akşamda tırsa tırsa duş yaptırdım bakalım bu gece ki perfonması ne olacak?? geceleri hiç belli değil uyku ve süt düzeni

inşallah kızlar sağlıkla kucağıma alırım..ıce cim İstanbul kavacıkta oturuyorum..iriss cim artık umrumda değil temizlik napım çocuklarımın canı sağolsun
işte bu bana yakınsın aman sende kaçma diğerleri gibi yeni bebişin hayırlı uğurlu olsun
sağol canım aşağı yukarı bizimki de aynı düzen genelde ben kendim yatmadan veriyorum uykusunda kalkmasın diye bazı geceler kalkıyor bazı geceler uyuyor anlamıyorum yaa hııı bi de emzik düşünce ağlama versiyonlarımız var emziği bulamadağında onun içinde kalkıyoruz

neredeyse aynı şeyleri söylemiş dr.larımız bir tek otrivine vermedi serum fiz. açıyoruz şimdilik

kizlar bi de bebelere patik/terlik kilikli cikartamayacaklari rahat yuruyebilecekleri bisi ariyorum oneriniz var mi
canım sen almışsın fakat ihtiyacı olup arayanlara bilgi olsun bilmem Ankara da var mı ama tedi diye bir mağaza çarık çoraplar çok sevdik biz gayet kullanışlı almak isteyenler varsa şuanda mevcut mağazada isteyene foto da yüklerim

ne çektim sizin çenenizden beeee. benim girmediim günü bulmuşunuz.
buluşun koklaşın aman geri kalmayın

Ceyda hanim vardır belki diye girdim ama yoooook

bizde irislerin korunma yontemini uyguluyoruz kararli sekilde. Ben 7×24 o dedigin moddan çıkamıyorum. Ne normali neee olmasi gereken bu değil tabi. Bu bebeler bizden biraz daha bagimsizlasinca buyuyunce buseferde bizi sadece Anne olarak goruyor diye dertlencez belki de. Cocuklar okula baslayinca bizden uzaklasinca goremedklerimizi gorecez. O zoraki gittigimiz islerimiz ve sürekli itisme halinde olduğumuz eslerimizle basbasa kalacaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…