Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sümüğünü yerim ben onun zencefil + bal veya limon + bal - eğer fena durumda değilse tabi..... fenaysa serumfizy. bile fayda etmiyo , otrivin verdi bizim doktor ,bi de kongest şurup....coldmix de uyurken çok işe yarıyo gerçekten...
inşallah kafama göre bi ev bulurum da taşınırım.bıktım bu sarıyerin pis rutubetli evlerinden
ben o moddayek benim herbokolog duble babalık modunda olduğundan ben istesem de olmaz ...dalga geçmiyorum ,çok ciddiyim... iyi uyuduğundan emin olması lazım , bütün şartların futbol için elverişli olması lazım yani ,yoksa babamız vermez
bizim korunma yöntemini daha önce söylemiştim değil mi
alsen ne demişti ,bi baktım hamileyim bi baktım hamileyim
ebebekten kaptım 2 kutu geçen hafta
lan sizde roller farklı sanırsam senin herif yorgun olmazsa babalıktan fırsat bulursa başı ağrımıyor ise veriyor demek varya koptum gülmektennnn
ben o moddayek benim herbokolog duble babalık modunda olduğundan ben istesem de olmaz ...dalga geçmiyorum ,çok ciddiyim... iyi uyuduğundan emin olması lazım , bütün şartların futbol için elverişli olması lazım yani ,yoksa babamız vermez
bizim korunma yöntemini daha önce söylemiştim değil mi
ne oldi hunilim
roller degisik diyorsunn lan bizimkinin umrunda olmaz
lan bebeler uyurken konusmuyonuz ne zaman bebeler uyaniyor konusmaya basliyonuz
hangisi umrunda olmaz , bebeler mi sen mi ? gerçi seninki , bırak uyusunlar karanlık olunca demişti değil mi
aynen öyle ...benim de işime geliyo zaten
roller degisik diyorsunn lan bizimkinin umrunda olmaz
lan bebeler uyurken konusmuyonuz ne zaman bebeler uyaniyor konusmaya basliyonuz
hee oyle demisti bebeler umru olmaz bacimm
ohh iyimiş irisimm yaa
bizim de öyle bazen yatağına koy gel ya bişe olmaz dio yuh artık diyorum... babalık lafı bizde sadece oyun oynayan kuduran adam demek
abooo
bizim her akşamki fix konuşmamız ;
iriss : hoşgeldin
herif : hoşbulduk , nasılmış bugün ?
iriss : iyi ,bi sorun yok.
herif : ne yemiş , kaç kere kaka yapmış ? uykusu nasılmış ?
iriss : şunu bunu yemiş , iyiymiş...
herif : sormadın değil mi !!!
iriss : sormadım , belirlediğimiz programın dışında bi sorun olunca öznur söylüyo zaten .
herif : ne yiycek akşam ?
iriss: kaşık maması / devam sütü...( genelde acıkmadığından bişey yemeden yatıyo)
herif : meyveyle uyutuyoz çocuğu ( bakıcı ablamızda gelmeden meyve yemiş oluyo )
...............
yatana kadar devam ediyo muhabbet , daha doğrusu ben yeter diyene kadar
İris bacim benimki de herbokolog ama seninki herbokoloji masteri yapmis valla. Ya da ben fazla cazgirlik yaptim bastan da simdi biraz pıstı :)) ben evde oldugum icin bi iki sormaya kalkinca ben bakicisi miyim bu cocugun ne bu sorgu sual diye terslemistim..
Aysre baba saati iyi fikirmis arada basbasa kalmalari da gerekiyor aslinda. İriss asil herbokologlarin basbasa kalmasi lazim oyle konusmakla olmuyo
bizim de geçmedi hala...dün gece de 1-2 öksürdü ,tırstım ....:18:
gece beslenmesi bizde şu şekilde ; doymuş bi şekilde uyursa sabaha gidiyo ama aç yatınca gitmiyo ,mecbur besliyorum .aç mı yatsın çocuğum
anaaaaammm bak sen zıpırığaaaa ,çözmüş olayı desene
umay bile anlıyo bence artık , büyüğü hepten anlıyodur
heee sümüklüböcek hakkaten hepsi
adım adım bana da geliyo , abimin hediyesi :)) heray ne oynıycam ben bu çocukla sıkıntısı çekenler için güzel ama o parayı ben verir miydim , vermezdim heralde :44: ama yönlendirme yapması açısından güzel , umay kitap çok seviyo ,ilk başlarda sadece yırtıyodu ,şimdi dinliyo gibi ,dinleyerek uyguluyo gibi...meraklı minik tübitakın bildiğim kadarıyla ama 3 yaş sonrası için diye biliyorum ,yanılıyo muyum :44:
blogun birinde soğanla ilgili bişey okumuştum ; soğanı ikiye kesip odasına koyyoruz - nefes açıcı olarak - hatta ; soğan ve sarımsak odada sürekli bulundurmak faydalıymış , ortamdaki bakterileri öldürüyomuş
anlamıyom mu diyo , yerim onu bennnnn kuzum yaaa...
derse de başlıyo ,gelene kadar anadili gibi öğrenir kuzum ne güzel
işte bu bana yakınsın aman sende kaçma diğerleri gibi yeni bebişin hayırlı uğurlu olsuninşallah kızlar sağlıkla kucağıma alırım..ıce cim İstanbul kavacıkta oturuyorum..iriss cim artık umrumda değil temizlik napım çocuklarımın canı sağolsun
sağol canım aşağı yukarı bizimki de aynı düzen genelde ben kendim yatmadan veriyorum uykusunda kalkmasın diye bazı geceler kalkıyor bazı geceler uyuyor anlamıyorum yaa hııı bi de emzik düşünce ağlama versiyonlarımız var emziği bulamadağında onun içinde kalkıyoruzGecmis olsun canim bu ara butun yavrular hasta (
Valla bizim doktorumyz da gece beslenmesini keselim dedi ama benim kizim ille ustiyo..ben kesmedim...21:30 gibi yatarken iciyor sütü bir de gece 2 3 gibi istiyor..mecburen veriyorum cunku agliyoo ((
Selamm topikolarımm
Sümük bitmeyince doktora gittik sabah. Boğazı kızarık biraz , biraz da geniz akıntısı varmış....Antibiyotike gerek yok dedi kongest şurup verdi...burun akıntısını da serum fiz. geçirmez dedi çok yoğun , otrivine verdi...inşallah geçer artık ,heryerimiz sümük oldu
azı dişleri de çıakrıyo ya , o da zorluyodur dedi , iyileşme sürecini geciktirir dedi...
canım sen almışsın fakat ihtiyacı olup arayanlara bilgi olsun bilmem Ankara da var mı ama tedi diye bir mağaza çarık çoraplar çok sevdik biz gayet kullanışlı almak isteyenler varsa şuanda mevcut mağazada isteyene foto da yüklerimkizlar bi de bebelere patik/terlik kilikli cikartamayacaklari rahat yuruyebilecekleri bisi ariyorum oneriniz var mi