• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatliskom alkislayan smiley :))
Feliz ay ay alınmıyor diye biliyorum adim adim abonelik istiyor sanirim.

o gruplari bende takip ediyorum begeniyorum yalniz montessori mantığı kitaplari zaten 2.5 yas en erken 2yas
ozamana kadar hoplama ziplama bebegin hakki
Ufak oyunlari ohale getirebilirz ugrassiz basit sekilde o ayri. Zaten suanda ilgilenmezler tabi istisna bebekler vardir

aysre gecmis olsun bende atlatamadim ne uzun surdu bunlar
ben tabure ve yumusak adaptor aldim. Oda guzelmis aslinda merdivenli ama yumusakta daha rahat ilk zamanlat uzunca oturup bekleyebilirler taburede el yikamada falanda kullanilir yine
eski komsumun kizi 2yas civariydi park yatakta yatiyordu tabureye cikip lendi yatiyordu besigine galiba park yatak kullanim suresi cocuga göre degisiyor 3yasina geldi hala park yatağında yatiyor.

kızı okula gönderdim o ara alt komşum geldi iki dk oturdu sonra ona gittik zayıflayınca bol olan bi gömleğimi daralttık şimdi oğlanı yedirirp uyutup gelirim doyamadım size :16:

koyulaştırmış bi de hasbammmmmm :47::47::47:
o mavi gömleği ablana vermeyeydin eyiydi :27:

bende yuruyemem ama alıcam kardeşim bunlardan hatta steve maddenin var 59 tl galiba bi sitede siyah aynı böle. onu gözume kestirdim. hep spor hep duz sıkıldım artık. evde giyip alıştırma yaparım artık :32:
nooliyi kız bi kokoşluk geldi sana da ,zayıflayınca gaza mı geldin :35:

ha haaaa düzelddikkkkii:27::27::27::27: yazamıyom die ne sıkılıordum , ha birde çok yazan biri olsaydımm, oygggggggggggggg özledimmmm leyn siziii

didemmm o ayakkabı fena güzelllllllllllllll :16::16::16::16: ama bende kullanamıorum çoçuklaa :2::2::2:

tatlişkommm yeniden seni görmek ne güzelll :16::16::16: muhteşemimim okulla arası nasıl
o montessori blogları ve materyalleri ben size gösteriyom da ben de o kadar el yeteneği yok kaldıki hayatın içerisine yaymanın daha uygun olduğunu düşünüorum elbetteki bir şeyller göstermek vs.vs. hepimiz istiyorumz , feliz in dediği gibi farklı anneleriz ki burada birbirimiz bulduk , (ama o ne öleee beeeeeeeeeeeee bir dolu aksesuar hepsi olmaz onların :27::27::27:)

adaptör olayıma kimse cevap vermemiş tecrübeli annelerden özellikle cevap istiyorum ,çünkü ben karar verene kadar zaten yaz gelir, yada yumuşakadaptör alıp ayağının altına minik bir taburede konulabilir hem o taburayi farklı yerlerde de kullabiliriz diye de düşünmekteyim,,:31::31::31:
hasta bebişler nasıl (bebiş olmamakla beraber benim de kırgınlığım geçmedi ilaç ta kullanmıyorum kullandıklarım beter etti, bitkisel çarelerde pek çare olmadı , artık ikinci haftamızı doldumaktayız, kutlamalarımız devam ediyor :))))

herkesin bebikleri tek tek öpüorummmm
ben cevap verdiydim bacım erken mi acaba diye ama hazırsa çocuk deneyebilrsin ,nasıl bişey kullanman gerektiğini de tecrübeli analara sor ,saksı değiller netücede :27::27::27:

boğaz temizlemek için ; tarçın+bal+karabiber 1 tatlı kaşığı kadar ,şeker gibi emerek yavaşça yutulur :34:

Tatliskom alkislayan smiley :))
Feliz ay ay alınmıyor diye biliyorum adim adim abonelik istiyor sanirim.

o gruplari bende takip ediyorum begeniyorum yalniz montessori mantığı kitaplari zaten 2.5 yas en erken 2yas
ozamana kadar hoplama ziplama bebegin hakki
Ufak oyunlari ohale getirebilirz ugrassiz basit sekilde o ayri. Zaten suanda ilgilenmezler tabi istisna bebekler vardir

aysre gecmis olsun bende atlatamadim ne uzun surdu bunlar
ben tabure ve yumusak adaptor aldim. Oda guzelmis aslinda merdivenli ama yumusakta daha rahat ilk zamanlat uzunca oturup bekleyebilirler taburede el yikamada falanda kullanilir yine
eski komsumun kizi 2yas civariydi park yatakta yatiyordu tabureye cikip lendi yatiyordu besigine galiba park yatak kullanim suresi cocuga göre degisiyor 3yasina geldi hala park yatağında yatiyor.

ben de 2-3 yaşına kadar yatırırım diyodum ama sığmıyor , daha doğrusu deli yattığından sığdıramıyorum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bi de bu aralar sümüklü olduğundan yastıkla yatırıyom ,yastığı da koyunca ayakları dibe sıkışıyo :53:

Alsen Feliz in dedigi siteyi onerecektim bende

Oyuncak Annesi
ozellikle ahsap oyuncaklara bakarsan cok uygun piyasaya gore
bende oradan birseyler almayi dusunuyorum. Sahibinin baska bir sitede uyeligi var satis yapiyor. Guvenilirlik acisindan söyledim bunu

irisscan sseni baska bir sitede gordum :9:

Atakanda cok donuyor mesela sigiyor ama yatmasi deli
degisiyor bacim ya bebelere bagli hersey iste
park yatakta ince uzun ve kisa genis diye iki boyut vardi ama etrafinda olan varsa bir sor istersen diger boyutu dene

MSOE hayirli yolculuklar simdiden insallah kolay geçer uzum al yanina Mira kuzu oyalansin :1:

Alsen Feliz in dedigi siteyi onerecektim bende

Oyuncak Annesi
ozellikle ahsap oyuncaklara bakarsan cok uygun piyasaya gore
bende oradan birseyler almayi dusunuyorum. Sahibinin baska bir sitede uyeligi var satis yapiyor. Guvenilirlik acisindan söyledim bunu

irisscan sseni baska bir sitede gordum :9:

senin ne işin avrmış başka sitelerde peki :35::35::35: ( anam ananı kerhanede görmüş gibi oldu bu :52: )

https://www.bavul.com/kampanyalar/thy-kis-ucuslari-44-tl/

iris bak ne buldumm,çok uygun da ben kıbrıs a gitmek istiordum oda yurt içine girmiyor san sölim dedim, o balı şeyi de deniyim bakıyım , karabiber yakarmıkii,
ıce bee, sana söyledim ben toparlanamadım ,napcas böleee,,adaptör meselesi güzel fikir bende öle düşünüyorum hatta ikeanın varmış gailba taburesi merdivenli felen yada ortalıkta bişiler bulurz, ya şu bulduğunuz değişik gelen siteleri , blogları burda da paylaşın ,illa konusu geçmesi lazım eğil ki, bizde faydalanalım üzerinde kritik yapalım dimi ama :34::34::34:
i

Atakanda cok donuyor mesela sigiyor ama yatmasi deli
degisiyor bacim ya bebelere bagli hersey iste
park yatakta ince uzun ve kisa genis diye iki boyut vardi ama etrafinda olan varsa bir sor istersen diger boyutu dene

MSOE hayirli yolculuklar simdiden insallah kolay geçer uzum al yanina Mira kuzu oyalansin :1:

70*100 işte ölçüsü , yeni de almam artık ,kendi yatağında yatar bikaç ay daha idare edeyim

hiç sorma gitti gömlek :ssz:oyyyy bacım o yaa senelerdir almadığı vermediği kalmadı hakkı coookkk feda olsun :16:

kokoşluğa sıra gelince valla doğru diyon gaza geldim galiba kilo gidince

https://www.bavul.com/kampanyalar/thy-kis-ucuslari-44-tl/

iris bak ne buldumm,çok uygun da ben kıbrıs a gitmek istiordum oda yurt içine girmiyor san sölim dedim, o balı şeyi de deniyim bakıyım , karabiber yakarmıkii,
ıce bee, sana söyledim ben toparlanamadım ,napcas böleee,,adaptör meselesi güzel fikir bende öle düşünüyorum hatta ikeanın varmış gailba taburesi merdivenli felen yada ortalıkta bişiler bulurz, ya şu bulduğunuz değişik gelen siteleri , blogları burda da paylaşın ,illa konusu geçmesi lazım eğil ki, bizde faydalanalım üzerinde kritik yapalım dimi ama :34::34::34:
i

aldım bacım ben biletlerimi....bahardan sonrasını şimdiden planlayamam , bikaç ay önce alınca uygun oluyo zaten hep :46:
karabiber önce yakıyo ama sonrsında rahatlatıyo ,dene :34:
o ikea taburesinden yeğenimde vardı ,hala kullanıyo bi şekilde - 2. sınıfa gidiyo-

:9::9::9:
ama ben demistim orda takılıyorum diye onceden. :1:
profil resmine bayildim ordaki:52::52:

burda albümlerden birinde var o foto :34:

hiç sorma gitti gömlek :ssz:oyyyy bacım o yaa senelerdir almadığı vermediği kalmadı hakkı coookkk feda olsun :16:

kokoşluğa sıra gelince valla doğru diyon gaza geldim galiba kilo gidince

güzel gömlekti ama olsun şimdi bol gelirdi o sana....
ablan gibi olalım hemşom kokoşing forever :12::12::12:

Bencede alma bu saatten sonra iris varsa etrafta diye dedim. Genis kisalardan senin ki yani sigmaz tabi kipirik

Aysre ben birkere burda oyle link vermistim linkim virus virus virus diye cikmisti bozuk oldu o sitenindi galiba yonetim engelliyor baska site dedigim bulusmada konuştuğumuz siteee
bende duydum o ikea tabureyide ikea uzak bize Kargosu da pahali netten
ben burda bi dukkandan aldim ucuz birsey ayaklarinda var lastik gibi Birsey onunda markaya takilma isini gordugune bak

70*100 işte ölçüsü , yeni de almam artık ,kendi yatağında yatar bikaç ay daha idare edeyim
kesinlikle alma yağmur bile hala 70*190 yatagı boyunu gec genişliği önemli . şimdi bu oğlan o yatağa gececegi zaman buyuk ihtimalle koçtaştan yağmura yatak alıcam hem ucuz hem cok geniş.

canlı canlı karabiber yakıyorrr, ama az , leyn çözüm olsundaa, ayrıcaaaa ev hanımı olarak soruyorum akşama ne yemek yapsak yaaa , püfffffffffff

Bencede alma bu saatten sonra iris varsa etrafta diye dedim. Genis kisalardan senin ki yani sigmaz tabi kipirik

Aysre ben birkere burda oyle link vermistim linkim virus virus virus diye cikmisti bozuk oldu o sitenindi galiba yonetim engelliyor baska site dedigim bulusmada konuştuğumuz siteee
bende duydum o ikea tabureyide ikea uzak bize Kargosu da pahali netten
ben burda bi dukkandan aldim ucuz birsey ayaklarinda var lastik gibi Birsey onunda markaya takilma isini gordugune bak

dar uzuna da sığmaz ki ,yandan da darlanıyo ,kolarını açamaz daha kısa olsa :53:

kesinlikle alma yağmur bile hala 70*190 yatagı boyunu gec genişliği önemli . şimdi bu oğlan o yatağa gececegi zaman buyuk ihtimalle koçtaştan yağmura yatak alıcam hem ucuz hem cok geniş.

yok almam zaten bu saatten sonra ...baharda geçeriz kendi yatağına , hem seçimden sonra değiştiricem bu evi , yeni evde odalarımız daha yakın olursa birbrine sorun olmaz diye ümit ediyorum :44:

burda albümlerden birinde var o foto :34:

güzel gömlekti ama olsun şimdi bol gelirdi o sana....
ablan gibi olalım hemşom kokoşing forever :12::12::12:
ablam gbi olmam için 10 fırın ekmem yemem lazım ama garibim oda alır alır gıymez durur sonra bana etiketiyle getirir. oda esofman spor ayakkabıcı öle seviyo gezmeyi

canlı canlı karabiber yakıyorrr, ama az , leyn çözüm olsundaa, ayrıcaaaa ev hanımı olarak soruyorum akşama ne yemek yapsak yaaa , püfffffffffff

kışlık sebzeler çıkıyo yavaştan ,onlardan dene ..beşamalli karnıbahar mesela , pırasa , kıymalı brokoli :56::56::56: çok seviyom lan ben kış sebzelerini :16:

yaksın ayrıca ,temizliyo o boğazı :51:

bilsem rahat edecem o ayakkabının siyahını alcam tabi numarası kaldıysa. bi yere giderken giymek için öle giyip avm avm gezemem. bide nasıl araba sürülür onu öğrenmem lazım didodan. yoksa ben süremem. pedalların yanına bi çift terlik koyayım

Back