• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canlı canlı karabiber yakıyorrr, ama az , leyn çözüm olsundaa, ayrıcaaaa ev hanımı olarak soruyorum akşama ne yemek yapsak yaaa , püfffffffffff

Ben merdivenliyi gormedim kaydirmaz diye gördüm ondan dedim belki o farklidir ama yetisir boylarida galiba ya o isleri yapacaklar i zaman

Bugun yemek derdim yok dun cok yapmistim :) z.yagli yesil fasulyebpilav yanina pratik oldugu icjn sehriye corbsi yaparım. Yaz iyiydi ya meyvelerde gidiyor
armut kirmizi elma sevmiyor mandalinada sevmedi bakalim ne etcez kisin
zambak ne yapti ki haber var mi ?

ablam gbi olmam için 10 fırın ekmem yemem lazım ama garibim oda alır alır gıymez durur sonra bana etiketiyle getirir. oda esofman spor ayakkabıcı öle seviyo gezmeyi

o mu eşofman seviyo ,inanmam ..leopar topuklu ayakkabılarını unutmam imkansız :12:

bilsem rahat edecem o ayakkabının siyahını alcam tabi numarası kaldıysa. bi yere giderken giymek için öle giyip avm avm gezemem. bide nasıl araba sürülür onu öğrenmem lazım didodan. yoksa ben süremem. pedalların yanına bi çift terlik koyayım

ben süremiyom topuklu ayakkabılarla , bir çift terlik hayat kurtarır :34:

o mu eşofman seviyo ,inanmam ..leopar topuklu ayakkabılarını unutmam imkansız :12:
tabee kız sen ne diyon leoparlar taşlı kıyafetler bol ama esofman hastası. bana aldığı esofman takımlarını gösteriyo gecen. eee dedim o aldığın pantolonlar nerde "türkiyede bıraktım". niye dedim "amannn napcam onları "dedi :53::53::53: ağırlıkmış bavulda
ben süremiyom topuklu ayakkabılarla , bir çift terlik hayat kurtarır :34:
öle yaparım artık çantaya bide terlik atarım :37:

ben kızıma oyuncak almak istiyorum , benim kızım oyalanıyor oyuncakla ama geçen gittim baktım seçemedim sizinkiler hangi oyuncaklarla daha çok oynuyor??

ben kızıma oyuncak almak istiyorum , benim kızım oyalanıyor oyuncakla ama geçen gittim baktım seçemedim sizinkiler hangi oyuncaklarla daha çok oynuyor??
bizim ev oyuıncaktan gecilmiyo genelde pembe ama napıyım oynasın zaten bizimkinin tekerlek ve direksiyon hastalığı var tekerlek olan herşeyle oynar bebek arabası bisiklet scooter hatta eline yuvarlak biskuvi veriyorum direksiyon gibi ceviriyo :9::9: buaralar dolap kapılarını çarpıyo alıcak bigun birini aşağıya oyuncak kesmiyo delikanlımı. bide araba surene gıcık pis pis bakıyo. istanbulda taksiciyı vuracak gibi bakıyodu

Hello
sumukluler kervanina mira da katildi malesef. Dun gece sadece bir saat uyudum gece biyu agladi. Bi de dun bi corba yapmistim icine yesil mercimek de koymustum azcik. Bizimkinin kolikligi tuttu gazdan uctu yavrum motorlu tasitlar gibiydi. Kahrolsun yesil mercimek

ice daisy mirayi cozmussun uzume bayiliyor listemde var :)
aysre dun disardan soyleyelim dedik annem yemegini kapip gelmis sagolsun o yuzden bugun disardan soyliycez:52:
irissim o zaman baharda da seni tasiyoz:46:

Hadi size soru hatunlar
diyelim ki full annelik modundasiniz yemek yediriyorsunuz uyutuyorsunuz ya da bebe cildirtmis soyleniyorsunuz
herif de geldi size cilve yapiyor annelik modundan direk hatunluga gecis yapabiliyor musunuz

Hadi size soru hatunlar
diyelim ki full annelik modundasiniz yemek yediriyorsunuz uyutuyorsunuz ya da bebe cildirtmis soyleniyorsunuz
herif de geldi size cilve yapiyor annelik modundan direk hatunluga gecis yapabiliyor musunuz
Vuhuuu guzel soru:23:
gunune gore degisir, bebenin o gunku ruh haline gore de degisir ama tabi ideali hizla o gecisi yapabilmek herhalde
:17: Zaten aramizda o gecisi yapabilenler ikinciye hamile olanlar veya ikinciyi dusunenler:1:

Hadi size soru hatunlar
aslaa :20::20::20:cilveyi çocuklara yapsın ben direk psikopata bağlıyorrum
Tatliskom hosgeldin:16:
:3::3::3:bende gogle aldım ne zamandır gaz yapar korkusuyla yedirmiyorum. daha küçükken her verdiğimde o gece uyumamıştık gazdan. verme sende boşver dicem ama gaz yapmayan ne varki :26:

zaten utansa cilve yapmaz çocuğun zorunu öğrenıp rahatlatmaya calışır hem kadını hem cocuğu :57::57: babalıkda kocalıkda öle olmalı sanki

Odtucanim koptum 2. Yorumuna :))
gunune gore degisir, bebenin o gunku ruh haline gore de degisir ama tabi ideali hizla o gecisi yapabilmek herhalde
:17: Zaten aramizda o gecisi yapabilenler ikinciye hamile olanlar veya ikinciyi dusunenler:1:

Ya ben de bazen psikopata bagliyorum sonra msoe min dedigi gibi ideali yapmaya calisiyorum aha sonra kordugum oluyorum : P
aslaa :20::20::20:cilveyi çocuklara yapsın ben direk psikopata bağlıyorrum

:3::3::3:bende gogle aldım ne zamandır gaz yapar korkusuyla yedirmiyorum. daha küçükken her verdiğimde o gece uyumamıştık gazdan. verme sende boşver dicem ama gaz yapmayan ne varki :26:

senin asortikleri ben giyemem bacım ,boşuna almayım :27:

vaaauuuvvv fena asortik lannnn....ben bunlan yürüyemem ki :35:

yok canım lina olduktan sonra düz tabanlarım da var lina ile onları giyiyom ama saysı az:52:

didooo bayildimmmmmmm iyi gunlerde kullan
saol canım benim daha iyileri senin olsun

bende gaza geldim dido alıyım dedim ama 40.5 numara kalmış :43: kaçırdım ayakkkabıyı neyse elbet bulurum öle bişe zibille var. bayuılıyorum ole ayakkabı giyipte alışverişe cıkan bayanlara çok özeniyorum valla
bende o ayakkabılarla çarsı pazar gezemiom ama işde yada gezmede giyorum herifin boyu kısa zaten onun yanında da giyemiommm:52::52:

canlı canlı karabiber yakıyorrr, ama az , leyn çözüm olsundaa, ayrıcaaaa ev hanımı olarak soruyorum akşama ne yemek yapsak yaaa , püfffffffffff

barbunya kızartma hımmm benim en kolay olduğu için favori yemeğim fırında tavukkk

bilsem rahat edecem o ayakkabının siyahını alcam tabi numarası kaldıysa. bi yere giderken giymek için öle giyip avm avm gezemem. bide nasıl araba sürülür onu öğrenmem lazım didodan. yoksa ben süremem. pedalların yanına bi çift terlik koyayım

topuklu ayakkabı ile araba kullanmak daha kolay tatlişkom kıymetlim ilk olarak kısa mesafelerde dene topuklu ile sonra alışırsın... mesela ben terlik ile araba kullanamam ayağımdan çıkıo gibi oluooo

ben de terlikle araba kullanmam topukluyla cok daha rahat
topuklu ayakkabı ile araba kullanmak daha kolay tatlişkom kıymetlim ilk olarak kısa mesafelerde dene topuklu ile sonra alışırsın... mesela ben terlik ile araba kullanamam ayağımdan çıkıo gibi oluooo

ha bir de topikcanlar hepsi...com da aktif bebek de e...bek de premium da kampanya var haberiniz olsun
ankaradaki topikler cagdas da aktif bebek hepsi den de ucuz

ha bir de topikcanlar hepsi...com da aktif bebek de e...bek de premium da kampanya var haberiniz olsun

bencedee canım tesekkür ederiz paylaşımınnn için bakayım bii

Hello
sumukluler kervanina mira da katildi malesef. Dun gece sadece bir saat uyudum gece biyu agladi. Bi de dun bi corba yapmistim icine yesil mercimek de koymustum azcik. Bizimkinin kolikligi tuttu gazdan uctu yavrum motorlu tasitlar gibiydi. Kahrolsun yesil mercimek

ice daisy mirayi cozmussun uzume bayiliyor listemde var :)
aysre dun disardan soyleyelim dedik annem yemegini kapip gelmis sagolsun o yuzden bugun disardan soyliycez:52:
irissim o zaman baharda da seni tasiyoz:46:

sümüğünü yerim ben onun :16: zencefil + bal veya limon + bal - eğer fena durumda değilse tabi..... fenaysa serumfizy. bile fayda etmiyo , otrivin verdi bizim doktor ,bi de kongest şurup....coldmix de uyurken çok işe yarıyo gerçekten...
inşallah kafama göre bi ev bulurum da taşınırım.bıktım bu sarıyerin pis rutubetli evlerinden :47::47::47:

Hadi size soru hatunlar

ben o moddayek benim herbokolog duble babalık modunda olduğundan ben istesem de olmaz ...dalga geçmiyorum ,çok ciddiyim... iyi uyuduğundan emin olması lazım , bütün şartların futbol için elverişli olması lazım yani ,yoksa babamız vermez :60::60::60:
bizim korunma yöntemini daha önce söylemiştim değil mi :51:

alsen ne demişti ,bi baktım hamileyim bi baktım hamileyim :27::27::27:

ebebekten kaptım 2 kutu geçen hafta :16:

Back