• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ceyda hanim vardır belki diye girdim ama yoooook

bizde irislerin korunma yontemini uyguluyoruz kararli sekilde. Ben 7×24 o dedigin moddan çıkamıyorum. Ne normali neee olmasi gereken bu değil tabi. Bu bebeler bizden biraz daha bagimsizlasinca buyuyunce buseferde bizi sadece Anne olarak goruyor diye dertlencez belki de. Cocuklar okula baslayinca bizden uzaklasinca goremedklerimizi gorecez. O zoraki gittigimiz islerimiz ve sürekli itisme halinde olduğumuz eslerimizle basbasa kalacaz :)

Ben ggeldim ama sen simdi uykulardasiiinnn.

Guncel konu hakkinda yorum yapacam bende . Cocuklar eger hasta degilse bence sevgili moduna gecmemek evliliginize haksizlik. Ancak ben bunu ne kadar yapabiliyorum tartisilir. Araya uzun sureli bi bosluk giesi bence isleri daha da karistiriyor. Ozellikle yeni evliyseniz bence.bu konuya daha da ozen gosterin.
Ne agir konustum beeaaaahhh, sanirsin evlilik dansmani :ssz:

Son düzenleme:
Bizim emzik sorunumuz var. İlla ağzında dondurecek ısıracak emmek için değil dudak tiryakiliğinden. Sorun şu ki emziği dişlerınde oynata oynata koparıyo. Cumartesi 2 tane aldım. Birini dun yine yırtmış. Ve sadece hiper carrefourda Buldum. Son 2 tane daha vardı rengi farklı. 2 numarayı Bulmak cok zor. Cok zor emziği bırakcak gibi. Uyumadan uyumaya verelim diyoruz ama ağlıyo guniçindede tıkınca apzına susuyo.napcam peki???

Ceyda hanim vardır belki diye girdim ama yoooook

bizde irislerin korunma yontemini uyguluyoruz kararli sekilde. Ben 7×24 o dedigin moddan çıkamıyorum. Ne normali neee olmasi gereken bu değil tabi. Bu bebeler bizden biraz daha bagimsizlasinca buyuyunce buseferde bizi sadece Anne olarak goruyor diye dertlencez belki de. Cocuklar okula baslayinca bizden uzaklasinca goremedklerimizi gorecez. O zoraki gittigimiz islerimiz ve sürekli itisme halinde olduğumuz eslerimizle basbasa kalacaz :)

Hahhh işte tam o zamanda 2. Cocuğu devreye sokcanız. Hiç yabancılık cekmeden ara vermeden maratona devamm kapişş

Sevgili topikoalrım nasılsınızzzzzz :3::3::3:
Yine uykusuz bir gecenin sabahında iriss bacınız işbaşında :24: sağ alttaki azıyı da patlattık ama nihayet ,hani çizgi halinde görünür ya diş çıkarken bizimki bildiğin yardırmış :27::27::27: kuzum ondan ciyakladı demek sabah kadar , bi de diğerini yardırdık mı bize karada ölüm yok , köpek dişleri hatırlatanı vururum :47:

nasıl alsenim ya anlamadım gece beslemesi olmadan demek ne demekk

sen uyanamadın herhal dido bacım , gece beslemiyo işte çocuğu.....uzmanlar da onu öneriyo ya :53: ama ben çoğu zaman besliyorum çünkü akşam bişey yemeden yatıyo ,gece açlıktan ağlıyo mecbur veriyorum...:50:

O uzmanları allah ıslah etsin ne kadar zor şey varsa yapmayın diyolar. Bizimkide gece cok ağladı. Artık 2.30 da calpol verdim. Saat 05 de yine aynı şeyleri yasadım. Ama bazen ağlamak cırlamaya dönüşüyo. Ne yapmak istiyodu ne zoru vardı anlamadım. Dişmi bilmem uykusuzum onu biliyorum sabahta 6.30 da kalktık

Şu sistemin zırt zırt beni atıp giris yaptirmasinada ayrı ayarım tam begencem hop ziyaretci olmusum cevap yaziyorum o arada yine atıyor sistem bi daha giris :47::47:
Bizimde ikinci azı disimiz patladi ama dort baslikli oldugu icin henuz iki basi gorunuyor emzigi orasiyla ısırıyor oynuyor jel suruyorum :18:
Tatliskom bu emzik meselesini bende dusunuyorum biraktirmak lazimmi artik bizimki sadece uyurken aliyor gunduz veriyorum sussun diye aliyor atiyor..senin pasa da oyun haline mi getirmis distenmi yapiyor oyle anlamadim :53:

O uzmanları allah ıslah etsin ne kadar zor şey varsa yapmayın diyolar. Bizimkide gece cok ağladı. Artık 2.30 da calpol verdim. Saat 05 de yine aynı şeyleri yasadım. Ama bazen ağlamak cırlamaya dönüşüyo. Ne yapmak istiyodu ne zoru vardı anlamadım. Dişmi bilmem uykusuzum onu biliyorum sabahta 6.30 da kalktık

çok biliyolar ya ondan ,kendi çocuklarına yapabiliyolar mı bilmem :36:

sizin de diştir belki bacım , bizimki hiç uyumadı sayılır toplasan 1 saat yoktur..biz nöbetleşe baktık yoksa ayakta duramıyoz :5:

Şu sistemin zırt zırt beni atıp giris yaptirmasinada ayrı ayarım tam begencem hop ziyaretci olmusum cevap yaziyorum o arada yine atıyor sistem bi daha giris :47::47:
Bizimde ikinci azı disimiz patladi ama dort baslikli oldugu icin henuz iki basi gorunuyor emzigi orasiyla ısırıyor oynuyor jel suruyorum :18:
Tatliskom bu emzik meselesini bende dusunuyorum biraktirmak lazimmi artik bizimki sadece uyurken aliyor gunduz veriyorum sussun diye aliyor atiyor..senin pasa da oyun haline mi getirmis distenmi yapiyor oyle anlamadim :53:

bizim o dört başın dördü birden patladı beee :5: diş sıkıntıları bitince emzik sevdaları da azalmaz mı biraz, bizimki de sadece uyurken alıyo ama arada dertlenince gündüz de alıyo:44:

Distir oo diss:18: biziminin dun geceki performansi ben yatarken sut verdim sonra uyandi salladim yatirdim gece 01 falandi gerisini hatirlamyorum sızmısım emzik icin kalkmis iki kere o kadar almamis yatagindan babasi sabaha kadar oyle uyumus:emir_bebek:

Günaydın topikcanlar..
Çok geç kaldım bugün, bir türlü çıkamadım sonrada iki saat metrobüs bekledim:(( hala yoldayım..
Seval az kullanınca tabiki hemen ortaya çıkacak bir zararı yok ve nerdeyse tüm ilaçlarda benzer etkiler var ama aferin tarzı ilaçlarda biraz daha fazla.. Bence mecbur kalınmadıkça kullanılmamalı ama tabi yine zarar fayda dengesi işte gerekliyse kullanacağız..

bizim o dört başın dördü birden patladı beee :5: diş sıkıntıları bitince emzik sevdaları da azalmaz mı biraz, bizimki de sadece uyurken alıyo ama arada dertlenince gündüz de alıyo:44:

Aaaa kiyamam ben umayima yavrum ondan sabahi sabah etmis bizimki boyle bile huysuz oyle olsa napariz allah agrilarini dindirsin...bilmiyorum valla emzik meselesini benim yegen 1 yasinda biraktirmis sonra daha zor oluyor diyor..ama biz bu dis patlatma yuzunden napariz emziksiz onu da kestiremiyorum hic:44:

sen uyanamadın herhal dido bacım , gece beslemiyo işte çocuğu.....uzmanlar da onu öneriyo ya :53: ama ben çoğu zaman besliyorum çünkü akşam bişey yemeden yatıyo ,gece açlıktan ağlıyo mecbur veriyorum...:50:

he valla uyanamamışım anlamadım bir anda ben onu bırakalı çok oldu 9 aylıkdık kız akşam 9.30 içiriorum bide sabah 7 8 arası içiyor bide... bir an anlayamadım çok uykum var kudurukcan çok yoruo bu aralar benii dişleriniz hayırlı uğurlu olsun bizimkide günlerdir mızmız dişmi ki bilemedimm

anam senin herif benim erkek versiyonum gibi bizim ki yapmaz da ben çok yaparım gün içinde annemi ararım ne yedi ne içdi kaç kere kaka yaptı kakası nasıldı( çoğu zaman kakasını incelerim) süt içdimi ne kadar içdi uyudumu kaç saat uyuduağlıomu husursuz mu annem suratıma kapatana kadar bu muabbet devam eder.. bakıcı olsa hiç düşünemiyorum.. biizimki gelir kzıım nasısın bizimki baba da der güler sonra kudururlar lina uyur.. lina uyuyunca ben başlarım bgn 2 kere kaka yaptı yok sütünü az içmiş bişemi var acaba hastamı bu çocuk falan die.. herif de yeter abartma der gider yatar muhabbetimiz biter yada tw izler sallamaz beniii

arıyon da ne oluyo , hergün aynı cevapları alıyon değil mi :33::33::33:

ahhaa baba saati diye bir başlık adı altında paşa ile babasını dışarı gönderdim , babaanne ve dede ile buluşacaklar, :52::52::52::52: ve ben de boş boş oturacağımmm,, bu baba saatini haftada bir gn uygulamaya sokma derdindeyim , aklıma yattı ama bakalım ne kadar başarılı olacağım.:46::46::46: akşam yemeğim halen yok ve bu baba saatini onunla değerlendirmek istemiyorum :36::36::36::36::36:

baba saati çok mantıklı , hatta baba günü yap lannnn :46::46::46: evde olan anneler bunu uygulayın , keyfinize bakın :7: ama babanın da evde olması lazım :27:

İris bacim benimki de herbokolog ama seninki herbokoloji masteri yapmis valla. Ya da ben fazla cazgirlik yaptim bastan da simdi biraz pıstı :)) ben evde oldugum icin bi iki sormaya kalkinca ben bakicisi miyim bu cocugun ne bu sorgu sual diye terslemistim..

Aysre baba saati iyi fikirmis arada basbasa kalmalari da gerekiyor aslinda. İriss asil herbokologlarin basbasa kalmasi lazim oyle konusmakla olmuyo

soruyo da nooluyo , g.tümle cevap veriyom artık :9::9::9: geçiştiriyom gidiyo ,onla mı uğraşıcam :32:

iriscan o ne beeeaa :53::53:
allah sana sabir versin ne diim
didom ben o kadar takmam da
mesela gecen kasimizi yardigimizda dedim ya oturdum zirladim bebelerden uyuduktan sonra diye
onda da "ee bebe bu dusecek de kalkacak da takma kafana" dedi gecti gitti
aslinda benimki biraz da seninkine benziyor

takmıyom kafaya hunilim artık ....ben de sizin heriflerin modelindedim sanırsam , fena halde large anne iriss :24::24::24:

ben öğleden sonra hiç ugrayamadım zıpırlar rahat vermedi sürekli kavga ettiler bugün:50:

amma kaynatmışınız haaaa :60::60::60::60:

yine sizin kocalar iyi be kızlar benim adamda ne herboloğluk var nede cilve hiççç söylenmeyin o yüzden:47:
irisss bacım bizim akşam muhabbeti ben buraya yazsam sadece 2 satır eder:50:

2 satırdan sonra naapıyonuz , gelsin fıstık gitsin badem :35::35::35:

topiğe can gelmiş ohh ohh :46::46: gündüzden bu yana okumaya çalışıyorum :9: son konuya hemen bi dalış yapıyorum bizde de ben kaçıyorum o kovalıyor yoruluyorum tüm gün bizim cadıyla uğraşmaktan akşam oluyor genelde ona uyutturuyorum bende o arada kalan işleri toparlıyorum çoğu zaman o da uyuyor kalıyor uyanık olursa da ben diyorum bugün şöyle yaptı böyle yaptı diye o pek sormuyor yorgunluktanmıdır neden bilemedim bak şimdi:44::44: sonra hoop hadi yavaşça uzanıp koltuğa orda sızıyor:1:
bizde hastayız kızımdan bana da geçti maalesef sadece burun akıntısı arada hapşırık:2::2: dr.a gittik dün en sonunda çok şükür boğazda hafif kızarıklık antibiyotiğe gerek yok dedi zencefilli ballı karışımı sordum iyi yapıyosunuz dedi aferin plus yazcaktı onuda sordum 2-3 gün çay kaşığıyla kullanın bişey olmaz dedi vermeye başladım...feliz o etkiler çok kullananlar uzun süre kullananlar için her ilaçta var dedi sana söyleyim dedim:34: coldmixde kullanıyorum geçsin gitsin bir an önce yaa duş aldırmaya korkuyorum daha çok hasta olacak diye:36::36::36:
hepimize geçmiş olsun bir an önce adımız sümüklü topiğe çıkacak :9::9:

herif yorgun argın geliyo naapsın ,elleme ...çocuğu uyutuyosa hele hiç elleme ,takıl sen kafana göre :8:

canım sen almışsın fakat ihtiyacı olup arayanlara bilgi olsun bilmem Ankara da var mı ama tedi diye bir mağaza çarık çoraplar çok sevdik biz gayet kullanışlı almak isteyenler varsa şuanda mevcut mağazada isteyene foto da yüklerim:34::34:
karşıda oturduğum yerde vardı tedi , çok güzel tekstil şeyleri oluyodu .buralarda hiç görmedim :50:

ne çektim sizin çenenizden beeee. benim girmediim günü bulmuşunuz.
buluşun koklaşın aman geri kalmayın :19:

çok konuşuyo bu gevezeler ceydam yaa ,dırdırdır hiç susmuyolar :52:

Ben ggeldim ama sen simdi uykulardasiiinnn.

Guncel konu hakkinda yorum yapacam bende . Cocuklar eger hasta degilse bence sevgili moduna gecmemek evliliginize haksizlik. Ancak ben bunu ne kadar yapabiliyorum tartisilir. Araya uzun sureli bi bosluk giesi bence isleri daha da karistiriyor. Ozellikle yeni evliyseniz bence.bu konuya daha da ozen gosterin.
Ne agir konustum beeaaaahhh, sanirsin evlilik dansmani :ssz:

bi ara selin özkök karacehennem vardı türkmax da program yapıyodu , seyrediyodum ben gece tekrarını ,arayanları azarlıyodu bazen :46::46::46:

Feliz bizde mecbur kaldik dr direkt aferin dedi bende sordum ama rahatladim en azindan o cevabiyla abartmicaz kullanirken:34: bizim kiz suan horluyor:9::9: gecsin şu hastalk rahatlasin artk yaa:5:

Günaydın topikcanlar..
Çok geç kaldım bugün, bir türlü çıkamadım sonrada iki saat metrobüs bekledim:(( hala yoldayım..
Seval az kullanınca tabiki hemen ortaya çıkacak bir zararı yok ve nerdeyse tüm ilaçlarda benzer etkiler var ama aferin tarzı ilaçlarda biraz daha fazla.. Bence mecbur kalınmadıkça kullanılmamalı ama tabi yine zarar fayda dengesi işte gerekliyse kullanacağız..

Çoğu doktor da düşük ateşe müdahale etmeyin diyo ama olmuyo işte , ateş halinde çok korkuyorum ben .... Gerçi bi ara inatçı 40 ları gördükten sonra 38 e kadar sakin kalabiliyorum artık :53:

Aaaa kiyamam ben umayima yavrum ondan sabahi sabah etmis bizimki boyle bile huysuz oyle olsa napariz allah agrilarini dindirsin...bilmiyorum valla emzik meselesini benim yegen 1 yasinda biraktirmis sonra daha zor oluyor diyor..ama biz bu dis patlatma yuzunden napariz emziksiz onu da kestiremiyorum hic:44:

çok zor valla ,kafamı tutamıyorum şuanda...ama o da çok zorlanıyo ya ,nasıl acı çekiyo yavrum :5: hiç uğraşamam şimdi emziği bıraktırmayla ,bi de onun mızıklamasını çekemem :50:

he valla uyanamamışım anlamadım bir anda ben onu bırakalı çok oldu 9 aylıkdık kız akşam 9.30 içiriorum bide sabah 7 8 arası içiyor bide... bir an anlayamadım çok uykum var kudurukcan çok yoruo bu aralar benii dişleriniz hayırlı uğurlu olsun bizimkide günlerdir mızmız dişmi ki bilemedimm
sağol didom ,darısı başınıza ama daha acısız inşallah :16: hastalık yoksa diştir muhtemelen bu dönem gece huzursuzlukları :44:

https://www.limango.com.tr/urun/talita-kadin-spor-ayakkabi-kirmizi-4559238

gününüze renk katayım spor ayakkabı isteyenlere duyrulur başka renk ve modelleri de mevcut alacam ben şimdi kendimee

anaaa ,spor ayakkabı mı alıyon sen :52::52::52:

Back