canlı canlı karabiber yakıyorrr, ama az , leyn çözüm olsundaa, ayrıcaaaa ev hanımı olarak soruyorum akşama ne yemek yapsak yaaa , püfffffffffff
ablam gbi olmam için 10 fırın ekmem yemem lazım ama garibim oda alır alır gıymez durur sonra bana etiketiyle getirir. oda esofman spor ayakkabıcı öle seviyo gezmeyi
bilsem rahat edecem o ayakkabının siyahını alcam tabi numarası kaldıysa. bi yere giderken giymek için öle giyip avm avm gezemem. bide nasıl araba sürülür onu öğrenmem lazım didodan. yoksa ben süremem. pedalların yanına bi çift terlik koyayım
tabee kız sen ne diyon leoparlar taşlı kıyafetler bol ama esofman hastası. bana aldığı esofman takımlarını gösteriyo gecen. eee dedim o aldığın pantolonlar nerde "türkiyede bıraktım". niye dedim "amannn napcam onları "dedio mu eşofman seviyo ,inanmam ..leopar topuklu ayakkabılarını unutmam imkansız
öle yaparım artık çantaya bide terlik atarımben süremiyom topuklu ayakkabılarla , bir çift terlik hayat kurtarır
bizim ev oyuıncaktan gecilmiyo genelde pembe ama napıyım oynasın zaten bizimkinin tekerlek ve direksiyon hastalığı var tekerlek olan herşeyle oynar bebek arabası bisiklet scooter hatta eline yuvarlak biskuvi veriyorum direksiyon gibi ceviriyoben kızıma oyuncak almak istiyorum , benim kızım oyalanıyor oyuncakla ama geçen gittim baktım seçemedim sizinkiler hangi oyuncaklarla daha çok oynuyor??
Vuhuuu guzel soruHadi size soru hatunlar
diyelim ki full annelik modundasiniz yemek yediriyorsunuz uyutuyorsunuz ya da bebe cildirtmis soyleniyorsunuz
herif de geldi size cilve yapiyor annelik modundan direk hatunluga gecis yapabiliyor musunuz
aslaaHadi size soru hatunlar
diyelim ki full annelik modundasiniz yemek yediriyorsunuz uyutuyorsunuz ya da bebe cildirtmis soyleniyorsunuz
herif de geldi size cilve yapiyor annelik modundan direk hatunluga gecis yapabiliyor musunuz
Tatliskom hosgeldin
Vuhuuu guzel soru
gunune gore degisir, bebenin o gunku ruh haline gore de degisir ama tabi ideali hizla o gecisi yapabilmek herhalde
Zaten aramizda o gecisi yapabilenler ikinciye hamile olanlar veya ikinciyi dusunenler
aslaacilveyi çocuklara yapsın ben direk psikopata bağlıyorrum
bende gogle aldım ne zamandır gaz yapar korkusuyla yedirmiyorum. daha küçükken her verdiğimde o gece uyumamıştık gazdan. verme sende boşver dicem ama gaz yapmayan ne varki :26:
senin asortikleri ben giyemem bacım ,boşuna almayım
vaaauuuvvv fena asortik lannnn....ben bunlan yürüyemem ki
saol canım benim daha iyileri senin olsundidooo bayildimmmmmmm iyi gunlerde kullan
bende o ayakkabılarla çarsı pazar gezemiom ama işde yada gezmede giyorum herifin boyu kısa zaten onun yanında da giyemiommmbende gaza geldim dido alıyım dedim ama 40.5 numara kalmışkaçırdım ayakkkabıyı neyse elbet bulurum öle bişe zibille var. bayuılıyorum ole ayakkabı giyipte alışverişe cıkan bayanlara çok özeniyorum valla
canlı canlı karabiber yakıyorrr, ama az , leyn çözüm olsundaa, ayrıcaaaa ev hanımı olarak soruyorum akşama ne yemek yapsak yaaa , püfffffffffff
bilsem rahat edecem o ayakkabının siyahını alcam tabi numarası kaldıysa. bi yere giderken giymek için öle giyip avm avm gezemem. bide nasıl araba sürülür onu öğrenmem lazım didodan. yoksa ben süremem. pedalların yanına bi çift terlik koyayım
topuklu ayakkabı ile araba kullanmak daha kolay tatlişkom kıymetlim ilk olarak kısa mesafelerde dene topuklu ile sonra alışırsın... mesela ben terlik ile araba kullanamam ayağımdan çıkıo gibi oluooo
ben de terlikle araba kullanmam topukluyla cok daha rahat
ha bir de topikcanlar hepsi...com da aktif bebek de e...bek de premium da kampanya var haberiniz olsun
ankaradaki topikler cagdas da aktif bebek hepsi den de ucuz
Hello
sumukluler kervanina mira da katildi malesef. Dun gece sadece bir saat uyudum gece biyu agladi. Bi de dun bi corba yapmistim icine yesil mercimek de koymustum azcik. Bizimkinin kolikligi tuttu gazdan uctu yavrum motorlu tasitlar gibiydi. Kahrolsun yesil mercimek
ice daisy mirayi cozmussun uzume bayiliyor listemde var :)
aysre dun disardan soyleyelim dedik annem yemegini kapip gelmis sagolsun o yuzden bugun disardan soyliycez
irissim o zaman baharda da seni tasiyoz
Hadi size soru hatunlar
alsen ne demişti ,bi baktım hamileyim bi baktım hamileyimVuhuuu guzel soru
gunune gore degisir, bebenin o gunku ruh haline gore de degisir ama tabi ideali hizla o gecisi yapabilmek herhalde
Zaten aramizda o gecisi yapabilenler ikinciye hamile olanlar veya ikinciyi dusunenler
ebebekten kaptım 2 kutu geçen haftaben de terlikle araba kullanmam topukluyla cok daha rahat
ha bir de topikcanlar hepsi...com da aktif bebek de e...bek de premium da kampanya var haberiniz olsun
ankaradaki topikler cagdas da aktif bebek hepsi den de ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?