2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ggeldim ama sen simdi uykulardasiiinnn.

Guncel konu hakkinda yorum yapacam bende . Cocuklar eger hasta degilse bence sevgili moduna gecmemek evliliginize haksizlik. Ancak ben bunu ne kadar yapabiliyorum tartisilir. Araya uzun sureli bi bosluk giesi bence isleri daha da karistiriyor. Ozellikle yeni evliyseniz bence.bu konuya daha da ozen gosterin.
Ne agir konustum beeaaaahhh, sanirsin evlilik dansmani

Son düzenleme:
Bizim emzik sorunumuz var. İlla ağzında dondurecek ısıracak emmek için değil dudak tiryakiliğinden. Sorun şu ki emziği dişlerınde oynata oynata koparıyo. Cumartesi 2 tane aldım. Birini dun yine yırtmış. Ve sadece hiper carrefourda Buldum. Son 2 tane daha vardı rengi farklı. 2 numarayı Bulmak cok zor. Cok zor emziği bırakcak gibi. Uyumadan uyumaya verelim diyoruz ama ağlıyo guniçindede tıkınca apzına susuyo.napcam peki???

Hahhh işte tam o zamanda 2. Cocuğu devreye sokcanız. Hiç yabancılık cekmeden ara vermeden maratona devamm kapişş

günaydın topikcanları

gece beslemenin olmadığı 2.gecemizide biraz zırlamayla atlattık

Sevgili topikoalrım nasılsınızzzzzz
Yine uykusuz bir gecenin sabahında iriss bacınız işbaşında sağ alttaki azıyı da patlattık ama nihayet ,hani çizgi halinde görünür ya diş çıkarken bizimki bildiğin yardırmış kuzum ondan ciyakladı demek sabah kadar , bi de diğerini yardırdık mı bize karada ölüm yok , köpek dişleri hatırlatanı vururum

nasıl alsenim ya anlamadım gece beslemesi olmadan demek ne demekk

sen uyanamadın herhal dido bacım , gece beslemiyo işte çocuğu.....uzmanlar da onu öneriyo ya ama ben çoğu zaman besliyorum çünkü akşam bişey yemeden yatıyo ,gece açlıktan ağlıyo mecbur veriyorum...

O uzmanları allah ıslah etsin ne kadar zor şey varsa yapmayın diyolar. Bizimkide gece cok ağladı. Artık 2.30 da calpol verdim. Saat 05 de yine aynı şeyleri yasadım. Ama bazen ağlamak cırlamaya dönüşüyo. Ne yapmak istiyodu ne zoru vardı anlamadım. Dişmi bilmem uykusuzum onu biliyorum sabahta 6.30 da kalktık

Şu sistemin zırt zırt beni atıp giris yaptirmasinada ayrı ayarım tam begencem hop ziyaretci olmusum cevap yaziyorum o arada yine atıyor sistem bi daha giris
Bizimde ikinci azı disimiz patladi ama dort baslikli oldugu icin henuz iki basi gorunuyor emzigi orasiyla ısırıyor oynuyor jel suruyorum :18:
Tatliskom bu emzik meselesini bende dusunuyorum biraktirmak lazimmi artik bizimki sadece uyurken aliyor gunduz veriyorum sussun diye aliyor atiyor..senin pasa da oyun haline mi getirmis distenmi yapiyor oyle anlamadim

çok biliyolar ya ondan ,kendi çocuklarına yapabiliyolar mı bilmem

sizin de diştir belki bacım , bizimki hiç uyumadı sayılır toplasan 1 saat yoktur..biz nöbetleşe baktık yoksa ayakta duramıyoz

bizim o dört başın dördü birden patladı beee diş sıkıntıları bitince emzik sevdaları da azalmaz mı biraz, bizimki de sadece uyurken alıyo ama arada dertlenince gündüz de alıyo:44:

Distir oo diss:18: biziminin dun geceki performansi ben yatarken sut verdim sonra uyandi salladim yatirdim gece 01 falandi gerisini hatirlamyorum sızmısım emzik icin kalkmis iki kere o kadar almamis yatagindan babasi sabaha kadar oyle uyumus

Günaydın topikcanlar..
Çok geç kaldım bugün, bir türlü çıkamadım sonrada iki saat metrobüs bekledim( hala yoldayım..
Seval az kullanınca tabiki hemen ortaya çıkacak bir zararı yok ve nerdeyse tüm ilaçlarda benzer etkiler var ama aferin tarzı ilaçlarda biraz daha fazla.. Bence mecbur kalınmadıkça kullanılmamalı ama tabi yine zarar fayda dengesi işte gerekliyse kullanacağız..

bizim o dört başın dördü birden patladı beee diş sıkıntıları bitince emzik sevdaları da azalmaz mı biraz, bizimki de sadece uyurken alıyo ama arada dertlenince gündüz de alıyo:44:

Aaaa kiyamam ben umayima yavrum ondan sabahi sabah etmis bizimki boyle bile huysuz oyle olsa napariz allah agrilarini dindirsin...bilmiyorum valla emzik meselesini benim yegen 1 yasinda biraktirmis sonra daha zor oluyor diyor..ama biz bu dis patlatma yuzunden napariz emziksiz onu da kestiremiyorum hic:44:

he valla uyanamamışım anlamadım bir anda ben onu bırakalı çok oldu 9 aylıkdık kız akşam 9.30 içiriorum bide sabah 7 8 arası içiyor bide... bir an anlayamadım çok uykum var kudurukcan çok yoruo bu aralar benii dişleriniz hayırlı uğurlu olsun bizimkide günlerdir mızmız dişmi ki bilemedimm

arıyon da ne oluyo , hergün aynı cevapları alıyon değil mi

baba saati çok mantıklı , hatta baba günü yap lannnn evde olan anneler bunu uygulayın , keyfinize bakın ama babanın da evde olması lazım

soruyo da nooluyo , g.tümle cevap veriyom artık geçiştiriyom gidiyo ,onla mı uğraşıcam

takmıyom kafaya hunilim artık ....ben de sizin heriflerin modelindedim sanırsam , fena halde large anne iriss

2 satırdan sonra naapıyonuz , gelsin fıstık gitsin badem

herif yorgun argın geliyo naapsın ,elleme ...çocuğu uyutuyosa hele hiç elleme ,takıl sen kafana göre

karşıda oturduğum yerde vardı tedi , çok güzel tekstil şeyleri oluyodu .buralarda hiç görmedim

ne çektim sizin çenenizden beeee. benim girmediim günü bulmuşunuz.
buluşun koklaşın aman geri kalmayın

çok konuşuyo bu gevezeler ceydam yaa ,dırdırdır hiç susmuyolar

bi ara selin özkök karacehennem vardı türkmax da program yapıyodu , seyrediyodum ben gece tekrarını ,arayanları azarlıyodu bazen

Feliz bizde mecbur kaldik dr direkt aferin dedi bende sordum ama rahatladim en azindan o cevabiyla abartmicaz kullanirken bizim kiz suan horluyor gecsin şu hastalk rahatlasin artk yaa

Çoğu doktor da düşük ateşe müdahale etmeyin diyo ama olmuyo işte , ateş halinde çok korkuyorum ben .... Gerçi bi ara inatçı 40 ları gördükten sonra 38 e kadar sakin kalabiliyorum artık

çok zor valla ,kafamı tutamıyorum şuanda...ama o da çok zorlanıyo ya ,nasıl acı çekiyo yavrum hiç uğraşamam şimdi emziği bıraktırmayla ,bi de onun mızıklamasını çekemem

sağol didom ,darısı başınıza ama daha acısız inşallah hastalık yoksa diştir muhtemelen bu dönem gece huzursuzlukları :44:

https://www.limango.com.tr/urun/talita-kadin-spor-ayakkabi-kirmizi-4559238

gününüze renk katayım spor ayakkabı isteyenlere duyrulur başka renk ve modelleri de mevcut alacam ben şimdi kendimee

anaaa ,spor ayakkabı mı alıyon sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…