Ceyda hanim vardır belki diye girdim ama yoooook
bizde irislerin korunma yontemini uyguluyoruz kararli sekilde. Ben 7×24 o dedigin moddan çıkamıyorum. Ne normali neee olmasi gereken bu değil tabi. Bu bebeler bizden biraz daha bagimsizlasinca buyuyunce buseferde bizi sadece Anne olarak goruyor diye dertlencez belki de. Cocuklar okula baslayinca bizden uzaklasinca goremedklerimizi gorecez. O zoraki gittigimiz islerimiz ve sürekli itisme halinde olduğumuz eslerimizle basbasa kalacaz :)
Ceyda hanim vardır belki diye girdim ama yoooook
bizde irislerin korunma yontemini uyguluyoruz kararli sekilde. Ben 7×24 o dedigin moddan çıkamıyorum. Ne normali neee olmasi gereken bu değil tabi. Bu bebeler bizden biraz daha bagimsizlasinca buyuyunce buseferde bizi sadece Anne olarak goruyor diye dertlencez belki de. Cocuklar okula baslayinca bizden uzaklasinca goremedklerimizi gorecez. O zoraki gittigimiz islerimiz ve sürekli itisme halinde olduğumuz eslerimizle basbasa kalacaz :)
günaydın topikcanları
gece beslemenin olmadığı 2.gecemizide biraz zırlamayla atlattık
nasıl alsenim ya anlamadım gece beslemesi olmadan demek ne demekk
O uzmanları allah ıslah etsin ne kadar zor şey varsa yapmayın diyolar. Bizimkide gece cok ağladı. Artık 2.30 da calpol verdim. Saat 05 de yine aynı şeyleri yasadım. Ama bazen ağlamak cırlamaya dönüşüyo. Ne yapmak istiyodu ne zoru vardı anlamadım. Dişmi bilmem uykusuzum onu biliyorum sabahta 6.30 da kalktık
Şu sistemin zırt zırt beni atıp giris yaptirmasinada ayrı ayarım tam begencem hop ziyaretci olmusum cevap yaziyorum o arada yine atıyor sistem bi daha giris
Bizimde ikinci azı disimiz patladi ama dort baslikli oldugu icin henuz iki basi gorunuyor emzigi orasiyla ısırıyor oynuyor jel suruyorum :18:
Tatliskom bu emzik meselesini bende dusunuyorum biraktirmak lazimmi artik bizimki sadece uyurken aliyor gunduz veriyorum sussun diye aliyor atiyor..senin pasa da oyun haline mi getirmis distenmi yapiyor oyle anlamadim
bizim o dört başın dördü birden patladı beeediş sıkıntıları bitince emzik sevdaları da azalmaz mı biraz, bizimki de sadece uyurken alıyo ama arada dertlenince gündüz de alıyo:44:
sen uyanamadın herhal dido bacım , gece beslemiyo işte çocuğu.....uzmanlar da onu öneriyo yaama ben çoğu zaman besliyorum çünkü akşam bişey yemeden yatıyo ,gece açlıktan ağlıyo mecbur veriyorum...
anam senin herif benim erkek versiyonum gibi bizim ki yapmaz da ben çok yaparım gün içinde annemi ararım ne yedi ne içdi kaç kere kaka yaptı kakası nasıldı( çoğu zaman kakasını incelerim) süt içdimi ne kadar içdi uyudumu kaç saat uyuduağlıomu husursuz mu annem suratıma kapatana kadar bu muabbet devam eder.. bakıcı olsa hiç düşünemiyorum.. biizimki gelir kzıım nasısın bizimki baba da der güler sonra kudururlar lina uyur.. lina uyuyunca ben başlarım bgn 2 kere kaka yaptı yok sütünü az içmiş bişemi var acaba hastamı bu çocuk falan die.. herif de yeter abartma der gider yatar muhabbetimiz biter yada tw izler sallamaz beniii
ahhaa baba saati diye bir başlık adı altında paşa ile babasını dışarı gönderdim , babaanne ve dede ile buluşacaklar,ve ben de boş boş oturacağımmm,, bu baba saatini haftada bir gn uygulamaya sokma derdindeyim , aklıma yattı ama bakalım ne kadar başarılı olacağım. akşam yemeğim halen yok ve bu baba saatini onunla değerlendirmek istemiyorum
İris bacim benimki de herbokolog ama seninki herbokoloji masteri yapmis valla. Ya da ben fazla cazgirlik yaptim bastan da simdi biraz pıstı :)) ben evde oldugum icin bi iki sormaya kalkinca ben bakicisi miyim bu cocugun ne bu sorgu sual diye terslemistim..
Aysre baba saati iyi fikirmis arada basbasa kalmalari da gerekiyor aslinda. İriss asil herbokologlarin basbasa kalmasi lazim oyle konusmakla olmuyo
iriscan o ne beeeaa
allah sana sabir versin ne diim
didom ben o kadar takmam da
mesela gecen kasimizi yardigimizda dedim ya oturdum zirladim bebelerden uyuduktan sonra diye
onda da "ee bebe bu dusecek de kalkacak da takma kafana" dedi gecti gitti
aslinda benimki biraz da seninkine benziyor
ben öğleden sonra hiç ugrayamadım zıpırlar rahat vermedi sürekli kavga ettiler bugün
amma kaynatmışınız haaaa
yine sizin kocalar iyi be kızlar benim adamda ne herboloğluk var nede cilve hiççç söylenmeyin o yüzden
irisss bacım bizim akşam muhabbeti ben buraya yazsam sadece 2 satır eder
topiğe can gelmiş ohh ohhgündüzden bu yana okumaya çalışıyorum son konuya hemen bi dalış yapıyorum bizde de ben kaçıyorum o kovalıyor yoruluyorum tüm gün bizim cadıyla uğraşmaktan akşam oluyor genelde ona uyutturuyorum bende o arada kalan işleri toparlıyorum çoğu zaman o da uyuyor kalıyor uyanık olursa da ben diyorum bugün şöyle yaptı böyle yaptı diye o pek sormuyor yorgunluktanmıdır neden bilemedim bak şimdi:44::44: sonra hoop hadi yavaşça uzanıp koltuğa orda sızıyor
bizde hastayız kızımdan bana da geçti maalesef sadece burun akıntısı arada hapşırık:2::2: dr.a gittik dün en sonunda çok şükür boğazda hafif kızarıklık antibiyotiğe gerek yok dedi zencefilli ballı karışımı sordum iyi yapıyosunuz dedi aferin plus yazcaktı onuda sordum 2-3 gün çay kaşığıyla kullanın bişey olmaz dedi vermeye başladım...feliz o etkiler çok kullananlar uzun süre kullananlar için her ilaçta var dedi sana söyleyim dedimcoldmixde kullanıyorum geçsin gitsin bir an önce yaa duş aldırmaya korkuyorum daha çok hasta olacak diye
hepimize geçmiş olsun bir an önce adımız sümüklü topiğe çıkacak
karşıda oturduğum yerde vardı tedi , çok güzel tekstil şeyleri oluyodu .buralarda hiç görmedimcanım sen almışsın fakat ihtiyacı olup arayanlara bilgi olsun bilmem Ankara da var mı ama tedi diye bir mağaza çarık çoraplar çok sevdik biz gayet kullanışlı almak isteyenler varsa şuanda mevcut mağazada isteyene foto da yüklerim
ne çektim sizin çenenizden beeee. benim girmediim günü bulmuşunuz.
buluşun koklaşın aman geri kalmayın
Ben ggeldim ama sen simdi uykulardasiiinnn.
Guncel konu hakkinda yorum yapacam bende . Cocuklar eger hasta degilse bence sevgili moduna gecmemek evliliginize haksizlik. Ancak ben bunu ne kadar yapabiliyorum tartisilir. Araya uzun sureli bi bosluk giesi bence isleri daha da karistiriyor. Ozellikle yeni evliyseniz bence.bu konuya daha da ozen gosterin.
Ne agir konustum beeaaaahhh, sanirsin evlilik dansmani
Günaydın topikcanlar..
Çok geç kaldım bugün, bir türlü çıkamadım sonrada iki saat metrobüs bekledim( hala yoldayım..
Seval az kullanınca tabiki hemen ortaya çıkacak bir zararı yok ve nerdeyse tüm ilaçlarda benzer etkiler var ama aferin tarzı ilaçlarda biraz daha fazla.. Bence mecbur kalınmadıkça kullanılmamalı ama tabi yine zarar fayda dengesi işte gerekliyse kullanacağız..
Aaaa kiyamam ben umayima yavrum ondan sabahi sabah etmis bizimki boyle bile huysuz oyle olsa napariz allah agrilarini dindirsin...bilmiyorum valla emzik meselesini benim yegen 1 yasinda biraktirmis sonra daha zor oluyor diyor..ama biz bu dis patlatma yuzunden napariz emziksiz onu da kestiremiyorum hic:44:
sağol didom ,darısı başınıza ama daha acısız inşallahhe valla uyanamamışım anlamadım bir anda ben onu bırakalı çok oldu 9 aylıkdık kız akşam 9.30 içiriorum bide sabah 7 8 arası içiyor bide... bir an anlayamadım çok uykum var kudurukcan çok yoruo bu aralar benii dişleriniz hayırlı uğurlu olsun bizimkide günlerdir mızmız dişmi ki bilemedimm
https://www.limango.com.tr/urun/talita-kadin-spor-ayakkabi-kirmizi-4559238
gününüze renk katayım spor ayakkabı isteyenlere duyrulur başka renk ve modelleri de mevcut alacam ben şimdi kendimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?