insallah canim bugun 3 .gun ama sanki adette olacam offfffffffff kafam cok karisti yarina kadar adet olmassam tekrarliyacam bakalim ne olacak cok ama cok silikti zar zor acik pembe bi cizgiydi zor gorunuyodu.of kafama takmam istemiyorumda belim ve kasiklarim agriyinca ha adet oldum gibi geliyo belkide oluyorumdur bilmiyorum :2:
ayyy yezal cnm hosgeldın aramıza umudumuz aralık ayından sende transfer oldun demek insallah bebeğin sağlıkla gelısır buyur karnında ınsallah kucagınada almak nasip olur cok sevındım :) simdi bekledıgımız ay agustos :)
insallah canim bugun 3 .gun ama sanki adette olacam offfffffffff kafam cok karisti yarina kadar adet olmassam tekrarliyacam bakalim ne olacak cok ama cok silikti zar zor acik pembe bi cizgiydi zor gorunuyodu.of kafama takmam istemiyorumda belim ve kasiklarim agriyinca ha adet oldum gibi geliyo belkide oluyorumdur bilmiyorum :2:
gebeliğin ilk haftalarında regl sancılarına benzer agrılar oluyo. kasık agrısı yada gaz sancısı gibi şikayetlerde gebelik belirtisi :)
kizlar oglen kirmizi karti yedim cok uzuldum yikildim ama ne yapalim hayirlisi bu insallah diger ay olur hayirlisiyla dogum yapin insallah saglikli alin cocuklarinizi kucaginiza kendinize iyi bakin bana cevap yazan herkese cok tesekkur ederim[/QUOTE
amin güzelim. sen hiç üzülme yakında sende inşallah bizler gibi bir anne adayı olucaksın. ben hiç ümit etmiyordum 5. ayda oldu darısı senin başına. ztn adetin geçtigi halde eger çok çok silik
2. bir çizgi çıkıyorsa anlaki hamile degilsin çünkü benim başıma iki defa geldi ve hayal kırıklıgı yaşamıştım bu yüzden. Allah herşeyin bir zamanını veriyo
kızlaaar bugün doktora gittim geçen hafta zar zor keseyi görebilmişti bugün keseye baktı tam 18 mm olmuş:)) bebegi gördü ve şükürler olsunki kalp atışını izleyebildik :))) Allah herkese o anı yaşamayı nasip etsin diye dua ediyorum. darısı sizlerin başına inşallah. henüz 6. haftaya yeni girdigim için bu kadarını beklemiyodum baya sevindim
kızlaaar bugün doktora gittim geçen hafta zar zor keseyi görebilmişti bugün keseye baktı tam 18 mm olmuş:)) bebegi gördü ve şükürler olsunki kalp atışını izleyebildik :))) Allah herkese o anı yaşamayı nasip etsin diye dua ediyorum. darısı sizlerin başına inşallah. henüz 6. haftaya yeni girdigim için bu kadarını beklemiyodum baya sevindim
bızım haftamız aynı canım
sen ne zaman gördun kesenı
kalp atısları ıcın ne zaman gıdeceksın?
masallah canım
bızım batlar aynıymıs baktım sımdı
bende cuma gıdecegım ınsallah görurum bebegımı
vajinal bakmıştır tabiki değil mi canım?çünkü banada önce kese boş mu acaba diyip vajinal bakmak zorunda kaldılar o zaman görebildiler bebeği.
5hafta 5 günlükken vajinal ultrasonla keseyi gördük canım, kalp atısları içinde 2 haftasına randevu verdi doktorum. 17 aralıkta yani 7 hafta 5 günlükkende kalp atıslarını dınlemek için gidicez. sen gördünmü keseni? yada kalp atışlarını dinlediniz mi? ne durumdasın :)
ya canım bende şöle oldu ilk karından baktı büyük bi kese göründü ama bebegi göremedim dedi herşey normal dio bana rahat ol falan dedi. bende en azından bebegi görürüm diye düşünmüştüm hayal kırıklıgına ugradım. sonra dayanamdım dedim vajinal bakmanızı istiyorum bir hafta daha bekleyemem. iyi ki demişim hem bebegimi gördüm hem atan kalbi gördük. ben onu demesem bilmiorum bakarmıydı alttan. doktorda görünce artık taa üç hafta sonraya randevu verdi. vajinal baktırmanın hiç bir sakıncası yok kızlar sık olmadıgı sürece