2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

5hafta 5 günlükken vajinal ultrasonla keseyi gördük canım, kalp atısları içinde 2 haftasına randevu verdi doktorum. 17 aralıkta yani 7 hafta 5 günlükkende kalp atıslarını dınlemek için gidicez. sen gördünmü keseni? yada kalp atışlarını dinlediniz mi? ne durumdasın :)

Sevgili emindegilim bende yeni geldim bu topike

4 haftalık şu an benim sadece idrar testi yaptım acaba ne zaman doktora gitmeliyim alttan muayene istemiyorum :2::2:

hoşgeldiniz uygarevin ve balbocuu rabbim tamam mına erdirsin

balbocu ben kepek ekmeğe başladım lif oranı için ceviz yiyorum hergün , 1 öğünde mutlaka çorba içiyorum , bol bol meyve ve sebze yemekleri :KK70: sabah akşam süt sonsuz su

selam marit yan topikten koptum geldim sadece idrar testine ve internet hesaplamasına göre 4 haftalığım ben

ne zaman gideyim doktora ama alttan muayene istemiyorum :KK43:

5 hafta 2 gunlukken ustten keseyı görduk hıc zorlanmadan
2 hafta sonra gel dedı ama ben dayanamam dedım oda 10 gun sonra gel ozaman dedı cuma gunu gıdecegım 6 hafta 5 gunluk olcak
bılmıyorum sonuc ne olacak cok korkuyorum

ben kendi haftalarımı birer hafta fazla yapmısım ya :) 4hafta 5 gunluk keseyı görduk, 6 hafta 5 gunlukkken de kalp atıslarını dınlemeye gitcez :))

günaydın güzel anne adaylarııı :KK3::KK3::KK3:
inşallah bol bol bebişli ve kalp atışlı haberler aldığımız bir hafta olurrrrr :nazar::nazar:

ay canim var ya sen böyle 7 bucuk ay yazdin mi bi hos oluyorum.. :KK49::emir_bebek:

bugün aksam yemeginden sonra tuttu esim elimden hadi biraz dolasalim dedi.. kizimizi anneanneye biraktik.. kardesim ve esini de aldik.. 2 cift 2 saat dolandik.. öyle iyi geldiki.. hem biraz yabliz kaldik.. hem sevdigimiz kisilerle beraberdik.. hem temiz hava aldik.. hemde kizim dedesiyle doya doya zaman gecirmis oldu..
onu almaya döndügümüzde gözlerinin ici parliyordu.. gezdinmi anne... ben dedeyle top oynadim muz yedim diye diye bir sürü sey anlatti.. güzel bi haftasonuydu..
kücük minnakda katildimi aramiza bu düzeni oturtmamiz ne kadar sürecek acaba.. nasil olacagiz 4 kisi.. ne gibi maceralar bekliyr bizi.. heyecanla beklemedeyiz
:KK76:

canım benim eminim çok çoookk güzel bir aile olacaksınız, maşallah şimdi bile öyleyken daha da büyük bir aile olacaksınız :nazar:
ayy darısı başıma, daha ilkini kucağıma almadan 2. 3.nün hayalini kuruyorum :KK1:

Kizlar benim satim 17 kasimdi, batima tahmini 5 gunum var dayanamayip aksam yatmadan once idrar testi yaptim silik 2. cizgiyi gorduk esimle:KK52:, bir kac gune tekrarliyacagim kesinlesince beni de eklersiniz listeye:KK34:

:KK52::KK52:canım çok tebrik ederimmmm.. hadi inşallah birkaç güne kesin burdasın :nazar:

kizlar oglen kirmizi karti yedim cok uzuldum yikildim ama ne yapalim hayirlisi bu insallah diger ay olur hayirlisiyla dogum yapin insallah saglikli alin cocuklarinizi kucaginiza kendinize iyi bakin bana cevap yazan herkese cok tesekkur ederim :KK5:

hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah gelecek ay gelir bebeğin

kızlaaar bugün doktora gittim geçen hafta zar zor keseyi görebilmişti bugün keseye baktı tam 18 mm olmuş:)) bebegi gördü ve şükürler olsunki kalp atışını izleyebildik :))) Allah herkese o anı yaşamayı nasip etsin diye dua ediyorum. darısı sizlerin başına inşallah. henüz 6. haftaya yeni girdigim için bu kadarını beklemiyodum baya sevindim

:nazar: gözün aydın meltemcim, ayy darısı başımızaaa :KK16:

Merhaba herkese bende 6 haftalık hamişim :)

tebrik ederim :KK9: hayırlı olsun bebeğin canım

siteye yeni üye oldum. 7 ay önce düşük yaptım. şuan 6 haftalık hamileyim. keseyi gördük ama kalp atışını duymadık. umarım bu sefer kucağıma alabilirim..

hoşgeldin , hayırlı olsun hamileliğin cnm, inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :nazar:

günaydınlar herkese çok güzel bir hafta diliyorum umarım herkes duyar bu hafta kalp atışlarını bebişlerinin

benim ikiz olacak şükürler olsun birisinin kalp atışını duyduk cumartesi günü, ama diğeri biraz küçükmüş onu duyamadık kesesini gördük içinde bebişi de iki hafta sonraya randevu verdi doktorum sabırsızlıkla bekliyorum artık

aramıza yeni arkadaşlar katılmış haftasonu hoşgeldiniz allah tamamına erdirsin herkese çok güzel sorunsuz bir hamilelik diliyorum inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur

Son düzenleme:
siteye yeni üye oldum. 7 ay önce düşük yaptım. şuan 6 haftalık hamileyim. keseyi gördük ama kalp atışını duymadık. umarım bu sefer kucağıma alabilirim..

hosgldin canım. bende daha önce 2 düşük yaptım. endişeni çok iyi anlıyorum. bu ctesı gidicem bende kalp atışlarını dınlemeye. ınsallah bu sefer kucagımıza alırız bebişlerimizi:)

Merhaba herkese bende 6 haftalık hamişim :)
neler yiyp nelr içiyosunuz ...ilaç neler kullanıyosunuz :)

hsgeldin canım hayırlı olsun bebişin :) ben her sabah yumurta ceviz zeytin ve hurma yiyorum. kocaman bıde yeşil salata yapıyrum. (vejeteryanım yumurtayı öğüre öğüre yiyorum)

Sevgili emindegilim bende yeni geldim bu topike

4 haftalık şu an benim sadece idrar testi yaptım acaba ne zaman doktora gitmeliyim alttan muayene istemiyorum :2::2:

butun doktorlar hemen alttan muayene etmıyorlar zaten canım. genellikle sorunlu geçmişi olanları yada kanaması-kahverengı lekesı olanları vajınal ultrasona alıyorlar. yıne de garantı olsun madem 6 haftanın sonunda gıt. sabrına hayran kaldım bu arada :)

hosgldin canım. bende daha önce 2 düşük yaptım. endişeni çok iyi anlıyorum. bu ctesı gidicem bende kalp atışlarını dınlemeye. ınsallah bu sefer kucagımıza alırız bebişlerimizi:)

hsgeldin canım hayırlı olsun bebişin :) ben her sabah yumurta ceviz zeytin ve hurma yiyorum. kocaman bıde yeşil salata yapıyrum. (vejeteryanım yumurtayı öğüre öğüre yiyorum)

butun doktorlar hemen alttan muayene etmıyorlar zaten canım. genellikle sorunlu geçmişi olanları yada kanaması-kahverengı lekesı olanları vajınal ultrasona alıyorlar. yıne de garantı olsun madem 6 haftanın sonunda gıt. sabrına hayran kaldım bu arada :)

dış gebelik haberleri falan duyuyorum korkuyorum aslında allah korusun hepimizi
bu cuma gideyim diyorum doktora :KK52:

günaydın kızlarr bu haftasonu kalp atışlarını duyacağım inşallah, heyecanla bekliyorum.
benim hiç bulantım başdönmem falan yok ya erken mi acaba:) bulantıdan duramayan var mı?

kızlar kan testi ile internetten hesapladığınız tarihler tutuyormu
benim internetten hesabıma göre 4+1
doktorada cuma gidicem acaba kaç günlük oldu merak ediyorum

günaydın kızlarr bu haftasonu kalp atışlarını duyacağım inşallah, heyecanla bekliyorum.
benim hiç bulantım başdönmem falan yok ya erken mi acaba:) bulantıdan duramayan var mı?

Ben tam o dediğindenim şu anda, bulantıdan duramıyorum:KK43: Evde olmasam ne yapardım bilmiyorum.
4-5 gündür yani 6. haftaya girdiğimden beri çok kötüyüm. Yediklerim durmuyor midemde.
Bizde annem ablam hepsi sorunlu geçirmiş bu konuda hamileliği o yüzden doktora sormuştum o da ilaç yazmıştı. Yine de kullanmak istemiyordum.Direndim şimdiye kadar ama artık dayanamıyorum bugün öğlen çıkıp alacağım bakalım.
İnşallah sende hiç başlamaz bulantı ve baş dönmesi. Gerçi herşeye katlanılır onlar için ama üzücü de oluyor. Beslenemiyor bebek diye stres yapıyor insan bu sefer de.

Ben tam o dediğindenim şu anda, bulantıdan duramıyorum:KK43: Evde olmasam ne yapardım bilmiyorum.
4-5 gündür yani 6. haftaya girdiğimden beri çok kötüyüm. Yediklerim durmuyor midemde.
Bizde annem ablam hepsi sorunlu geçirmiş bu konuda hamileliği o yüzden doktora sormuştum o da ilaç yazmıştı. Yine de kullanmak istemiyordum.Direndim şimdiye kadar ama artık dayanamıyorum bugün öğlen çıkıp alacağım bakalım.
İnşallah sende hiç başlamaz bulantı ve baş dönmesi. Gerçi herşeye katlanılır onlar için ama üzücü de oluyor. Beslenemiyor bebek diye stres yapıyor insan bu sefer de.

hadi ya valla bi an önce geçer inşallah bulantıların benim annemin de pek bualntısı olmamış genetik demek ki biraz da.
bir arkadaşımın da çoktu bulantısı sürekli yanımda çubuk kraker taşıyorum iyi geliyor diyordu bir de ayva da bulantıya iyi geliyor diyorlar bir dene istersen.

Bulantı yaşayanladan biride benim. her sabah boş boş öğürmeler oluyor. midem çok kötü oluyor. yine ayakta uyuyorum resmen yaa :KK14:

benim 6. haftam bitiyor ama çok şükür iyiyim hala..
bazen sabahları yataktan kaltığımda hafif başım dönüyor, arasıra da yemek yedikten sonra biraz içim bulanıyor ama bunlar çok hafif, şikayet boyutunda değil henüz

kızlar kan testi ile internetten hesapladığınız tarihler tutuyormu
benim internetten hesabıma göre 4+1
doktorada cuma gidicem acaba kaç günlük oldu merak ediyorum

canım kan sonucundan tam hafta ve gün tahmini yapılamıyor, usg ye girdiğinde orda hesaplanıyor.
benim ilk randevumda sata göre 5+0 dı, usg de 4+3 çıktı ama bir hafta sonra arayı kapatmıştı hem sat hem usg 6+0 dı, sen şimdi satını baz al yani

allah yardımcın olsun canım, elfida arkadaşımız da gecen haftadan beri çok kötüydü, inşallah hemen atlatırsınız

kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun Allah tamına erdirsin sağlıkla hayırla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim.. sizde o kuzucukların temiz kalbini içinizde attırırken bizlerede dua edin sizin aranıza katılalım ..

kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun Allah tamına erdirsin sağlıkla hayırla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim.. sizde o kuzucukların temiz kalbini içinizde attırırken bizlerede dua edin sizin aranıza katılalım ..

Allah razı olsun canım,
inan gözlerim doldu okuyunca çünkü ben de senelerce çok bekledim :KK5:
inan hepinize dua ediyorum, rabbim en yakın zamanda doldursun hepimizin kucaklarını..

Geçecek inşallah bu bulantılar da 3 ayın sonunda. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Çubuk kraker ana öğünüm oldu bu ara başka bir şey yiyemez oldum, ayvayı denemedim bir de onu deneyim bakalım.

Bu arada yeni gelen arkadaşların bebişleri de hayırlı olsun:nazar: :nazar::nazar:

amin canım inş en kısa zamanda katılırsın aramıza.

çook sağol arakzo.
Allah ım inşallah en kısa zamanda sizleri de kavuştursun bebeklerinize.

Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katılanlardanım :) bu sabah idrarda çift çizgiyi gördüm hemen gittim kan testi yaptırdım :)... İnşallah onun sonucunu da bu akşam alacağım. Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin... Bekleyenlere de en hayırlı zamanda versin inşallah...

X