günaydın arkadaşalr.
ya benim göğüslerim patlıcak gibi ağrıyor sizleirnde ağrıyormu.
günaydın bende yeni geldim
aynen ağrıyo yanlışlıkla elim değse acıyo ama çok şükür çok kötü görünüm veren şişlik indi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşalr.
ya benim göğüslerim patlıcak gibi ağrıyor sizleirnde ağrıyormu.
5hafta 5 günlükken vajinal ultrasonla keseyi gördük canım, kalp atısları içinde 2 haftasına randevu verdi doktorum. 17 aralıkta yani 7 hafta 5 günlükkende kalp atıslarını dınlemek için gidicez. sen gördünmü keseni? yada kalp atışlarını dinlediniz mi? ne durumdasın :)
hoşgeldiniz uygarevin ve balbocuu rabbim tamam mına erdirsin
balbocu ben kepek ekmeğe başladım lif oranı için ceviz yiyorum hergün , 1 öğünde mutlaka çorba içiyorum , bol bol meyve ve sebze yemekleri sabah akşam süt sonsuz su
5 hafta 2 gunlukken ustten keseyı görduk hıc zorlanmadan
2 hafta sonra gel dedı ama ben dayanamam dedım oda 10 gun sonra gel ozaman dedı cuma gunu gıdecegım 6 hafta 5 gunluk olcak
bılmıyorum sonuc ne olacak cok korkuyorum
ay canim var ya sen böyle 7 bucuk ay yazdin mi bi hos oluyorum..
bugün aksam yemeginden sonra tuttu esim elimden hadi biraz dolasalim dedi.. kizimizi anneanneye biraktik.. kardesim ve esini de aldik.. 2 cift 2 saat dolandik.. öyle iyi geldiki.. hem biraz yabliz kaldik.. hem sevdigimiz kisilerle beraberdik.. hem temiz hava aldik.. hemde kizim dedesiyle doya doya zaman gecirmis oldu..
onu almaya döndügümüzde gözlerinin ici parliyordu.. gezdinmi anne... ben dedeyle top oynadim muz yedim diye diye bir sürü sey anlatti.. güzel bi haftasonuydu..
kücük minnakda katildimi aramiza bu düzeni oturtmamiz ne kadar sürecek acaba.. nasil olacagiz 4 kisi.. ne gibi maceralar bekliyr bizi.. heyecanla beklemedeyiz
Kizlar benim satim 17 kasimdi, batima tahmini 5 gunum var dayanamayip aksam yatmadan once idrar testi yaptim silik 2. cizgiyi gorduk esimle, bir kac gune tekrarliyacagim kesinlesince beni de eklersiniz listeye
kizlar oglen kirmizi karti yedim cok uzuldum yikildim ama ne yapalim hayirlisi bu insallah diger ay olur hayirlisiyla dogum yapin insallah saglikli alin cocuklarinizi kucaginiza kendinize iyi bakin bana cevap yazan herkese cok tesekkur ederim
kızlaaar bugün doktora gittim geçen hafta zar zor keseyi görebilmişti bugün keseye baktı tam 18 mm olmuş:)) bebegi gördü ve şükürler olsunki kalp atışını izleyebildik :))) Allah herkese o anı yaşamayı nasip etsin diye dua ediyorum. darısı sizlerin başına inşallah. henüz 6. haftaya yeni girdigim için bu kadarını beklemiyodum baya sevindim
Merhaba herkese bende 6 haftalık hamişim :)
siteye yeni üye oldum. 7 ay önce düşük yaptım. şuan 6 haftalık hamileyim. keseyi gördük ama kalp atışını duymadık. umarım bu sefer kucağıma alabilirim..
siteye yeni üye oldum. 7 ay önce düşük yaptım. şuan 6 haftalık hamileyim. keseyi gördük ama kalp atışını duymadık. umarım bu sefer kucağıma alabilirim..
Merhaba herkese bende 6 haftalık hamişim :)
neler yiyp nelr içiyosunuz ...ilaç neler kullanıyosunuz :)
Sevgili emindegilim bende yeni geldim bu topike
4 haftalık şu an benim sadece idrar testi yaptım acaba ne zaman doktora gitmeliyim alttan muayene istemiyorum :2::2:
hosgldin canım. bende daha önce 2 düşük yaptım. endişeni çok iyi anlıyorum. bu ctesı gidicem bende kalp atışlarını dınlemeye. ınsallah bu sefer kucagımıza alırız bebişlerimizi:)
hsgeldin canım hayırlı olsun bebişin :) ben her sabah yumurta ceviz zeytin ve hurma yiyorum. kocaman bıde yeşil salata yapıyrum. (vejeteryanım yumurtayı öğüre öğüre yiyorum)
butun doktorlar hemen alttan muayene etmıyorlar zaten canım. genellikle sorunlu geçmişi olanları yada kanaması-kahverengı lekesı olanları vajınal ultrasona alıyorlar. yıne de garantı olsun madem 6 haftanın sonunda gıt. sabrına hayran kaldım bu arada :)
günaydın kızlarr bu haftasonu kalp atışlarını duyacağım inşallah, heyecanla bekliyorum.
benim hiç bulantım başdönmem falan yok ya erken mi acaba:) bulantıdan duramayan var mı?
Ben tam o dediğindenim şu anda, bulantıdan duramıyorum Evde olmasam ne yapardım bilmiyorum.
4-5 gündür yani 6. haftaya girdiğimden beri çok kötüyüm. Yediklerim durmuyor midemde.
Bizde annem ablam hepsi sorunlu geçirmiş bu konuda hamileliği o yüzden doktora sormuştum o da ilaç yazmıştı. Yine de kullanmak istemiyordum.Direndim şimdiye kadar ama artık dayanamıyorum bugün öğlen çıkıp alacağım bakalım.
İnşallah sende hiç başlamaz bulantı ve baş dönmesi. Gerçi herşeye katlanılır onlar için ama üzücü de oluyor. Beslenemiyor bebek diye stres yapıyor insan bu sefer de.
günaydın kızlarr bu haftasonu kalp atışlarını duyacağım inşallah, heyecanla bekliyorum.
benim hiç bulantım başdönmem falan yok ya erken mi acaba:) bulantıdan duramayan var mı?
kızlar kan testi ile internetten hesapladığınız tarihler tutuyormu
benim internetten hesabıma göre 4+1
doktorada cuma gidicem acaba kaç günlük oldu merak ediyorum
Ben tam o dediğindenim şu anda, bulantıdan duramıyorum Evde olmasam ne yapardım bilmiyorum.
4-5 gündür yani 6. haftaya girdiğimden beri çok kötüyüm. Yediklerim durmuyor midemde.
Bizde annem ablam hepsi sorunlu geçirmiş bu konuda hamileliği o yüzden doktora sormuştum o da ilaç yazmıştı. Yine de kullanmak istemiyordum.Direndim şimdiye kadar ama artık dayanamıyorum bugün öğlen çıkıp alacağım bakalım.
İnşallah sende hiç başlamaz bulantı ve baş dönmesi. Gerçi herşeye katlanılır onlar için ama üzücü de oluyor. Beslenemiyor bebek diye stres yapıyor insan bu sefer de.
kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun Allah tamına erdirsin sağlıkla hayırla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim.. sizde o kuzucukların temiz kalbini içinizde attırırken bizlerede dua edin sizin aranıza katılalım ..
kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun Allah tamına erdirsin sağlıkla hayırla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim.. sizde o kuzucukların temiz kalbini içinizde attırırken bizlerede dua edin sizin aranıza katılalım ..