2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

var valla

üstelik toksoplazmaya bağışıklığım yok.
ama evden dışarı çıkmadığı ve sadece mama yediği için pek korkmuyorum

benimde kendi evimde 2 muhabbet kuşum, annemlerde de 2 kedım var :) ben hiç korkmuyrum çünkü doğdugumdan berı beslıyorum kedı,bağısıklıgım vardır. yolda görduklerımı bıle yakalayabilirsem mıncıklıyorum hatta:)

facedeki guruba da uye olmak istiyorum ama içeriği göremeseler de 2012 agustos annelerı grubuna girdiğimi görucekler

canım bağışıklığım vardır deme, mutlaka hemen yaptır testini..
bak dediğin gibi ben de senelerce kediler köpeklerle yaşadım ve aynen sokak hayvanlarıyla bile içiçeyimdir, mutlaka bağışığımdır diyodum ama değilmişim

kedimden yana korkum yok sonuçta ev kedisi hiç dışarı çıkmıyor ve sadece mamayla besleniyor, asıl iyi pişmemiş ve çiğ ete, iyi yıkanmamış sebze-meyvelere karşı çok dikkatli olmam lazım..
ve tabiki diğer tüm kedilere karşı

Son düzenleme:
Kimsenin canı çekmesin diye yazmıyım dedim ama midye yedim

e benimde canım midye istiyo ama yani aşerme bağlamıyorum bu durumu çok erken birde ben annemden uyarı aldım aşerme birazcık şımarıklıktır hamileler ilgi istedikleri için biraz gerçektir ona göre çok yiyipte şişme dedi:) ayyyy midyeeeee!!!!!!

şu cuma bi gelseydi bi gitseydim doktora..:)ama teşekkür ederim çok iyi geliyo yazdıklarınız iyiyim ben iyiyim diyorum:)

iyi hafta sonlari kizlar benim 2 gun adetim gecti bugun test yaptim cok ama cok silik bi cizgi zar zor goruluyodu moralim bozuldu eger hamileysem niye tam cikmadi degilsem niye adet olmadim ya ben yurt disinda yasiyorum o kan testi yapmiyolar hemende bu ayin 22 sinde kontrol icin randevu aldim o zamana kadar beklemek zorundayim da sizleri okuyunca okadar seviniyorumki anlatamm
ama moralim cok bozuk cevap yazarsaniz cok sevinirim

ben 4 gün sonra yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı bende acaba mı dedim ve ertesi gün kan testi yaptırdım çıktı muhtemelen hamilesin. hemen kan testi yaptırma şansın yoksa bi kaç gün daha bekleyip sabah testi tekrar yap o zaman daha net çıkar

saol canim cevap verdigin icin oyle yapacam eger adet olmassam 3 yada 4 gun sonra tekrarliyacam bakalim artik

banada doktorum kalp atislarini duyana kadar "esinle sevgi yapmayin" dedi.. önce anlamadim, aval aval baktim yüzüne.. sevgi yapmayini ilk defa duydum ..sevgi yapmak :)))

çok haklısın canım en büyük düşmanımız stres, burdaki arkadaşların hepsi de bizim gibi çeşitli korkular yaşıyor ama napalım hamilelerin de kaderi bu
7buçuk ay daha dua ede ede gün sayıcaz

ay canim var ya sen böyle 7 bucuk ay yazdin mi bi hos oluyorum..

bugün aksam yemeginden sonra tuttu esim elimden hadi biraz dolasalim dedi.. kizimizi anneanneye biraktik.. kardesim ve esini de aldik.. 2 cift 2 saat dolandik.. öyle iyi geldiki.. hem biraz yabliz kaldik.. hem sevdigimiz kisilerle beraberdik.. hem temiz hava aldik.. hemde kizim dedesiyle doya doya zaman gecirmis oldu..
onu almaya döndügümüzde gözlerinin ici parliyordu.. gezdinmi anne... ben dedeyle top oynadim muz yedim diye diye bir sürü sey anlatti.. güzel bi haftasonuydu..
kücük minnakda katildimi aramiza bu düzeni oturtmamiz ne kadar sürecek acaba.. nasil olacagiz 4 kisi.. ne gibi maceralar bekliyr bizi.. heyecanla beklemedeyiz

Kizlar benim satim 17 kasimdi, batima tahmini 5 gunum var dayanamayip aksam yatmadan once idrar testi yaptim silik 2. cizgiyi gorduk esimle, bir kac gune tekrarliyacagim kesinlesince beni de eklersiniz listeye

Kizlar benim satim 17 kasimdi, batima tahmini 5 gunum var dayanamayip aksam yatmadan once idrar testi yaptim silik 2. cizgiyi gorduk esimle, bir kac gune tekrarliyacagim kesinlesince beni de eklersiniz listeye

biliyordum biliyordum biliyordum
:13:
hosgeldin tekrardan aramiza.. cok sevindim inanki.. tebrik ederi

evde yapılan ıdrar testlerınde silikde olsa ikinci varsa kesin gebelik vardır. negatifte hata payı var, ama pozitifte hata payı yok. canını sıkma hamilesin. zaten o testlerde ikinci çizgi hep siliktir :)

evde yapılan ıdrar testlerınde silikde olsa ikinci varsa kesin gebelik vardır. negatifte hata payı var, ama pozitifte hata payı yok. canını sıkma hamilesin. zaten o testlerde ikinci çizgi hep siliktir :)

insallah canim bugun 3 .gun ama sanki adette olacam offfffffffff kafam cok karisti yarina kadar adet olmassam tekrarliyacam bakalim ne olacak cok ama cok silikti zar zor acik pembe bi cizgiydi zor gorunuyodu.of kafama takmam istemiyorumda belim ve kasiklarim agriyinca ha adet oldum gibi geliyo belkide oluyorumdur bilmiyorum :2:

ayyy yezal cnm hosgeldın aramıza umudumuz aralık ayından sende transfer oldun demek insallah bebeğin sağlıkla gelısır buyur karnında ınsallah kucagınada almak nasip olur cok sevındım :) simdi bekledıgımız ay agustos :)

5+4 gunluk oldugum gün öldüm korkudan sankı adet gelecek gibiydi okdr agrıyordukı içim sızlıyordu kasıklarım hanı adet agrısı olurda kırmızılar gelır bı rahatlarız bı oh cekerız ya bende öyle olacak zannettım ama kafaya takmadım bıraz rahat olmak istedım rahim genıslıyor dıye kendımı teskin ettim cok sukur hıc bırseycık olmadı hıc kafana takma kendını strese sokma rahat olmaya bak bende ılk basta cok cok cok silik bır çizgi sonra hıc çizgi yoktu sonra beta hgc cok dusuk 11.90 ve dayanamayıp idrar testı tekrar yaptım bı baktım çizgi koyulasmıs :) o yuzden RABBIM OL dediyse bebegıne kımse alamaz endıse etme.

cerez cim bizde sevgı yapmıyoruz :) bende ılk defa duydum utandırmak istememıstır belkıde doktorun :) sali gunu utanmazsam sorcam bakalım ama nasıl sorcam bılmıyorum :)

slm kızlar nasılsınız???
ben pek giremiyorum kızım +ev işleri+kendimi iyi hisstmiyorum.....
sizler kaynatıyosunuz bol bol maşallah allah muhabbetinizi arttırsın....

biliyordum biliyordum biliyordum
:13:
hosgeldin tekrardan aramiza.. cok sevindim inanki.. tebrik ederi

Canim benim cok sagol aslinda cok da emin olamadim cok silik bir ikinci cizgi ama hamile olduguma inanmasam testi de erkenden yapmazdim , icimde hamile olduguma dair bir his var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…