2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

daha ılk ultrasına gircem bakalım keseyı falan hıc görmedım ınsallah hayırlı haberler verırım bu kez olur ıns.

ilk gebeliğim boş gebelikti. ikinci gebeliğimde de kalp atısını dınlemiştik ama 8 haftada yanı bı kaç gun attıktan sonra öldü. ben değerlerimi hatırlamıyorum canım. butun evraklarım gurkanda. tamamıyle ona teslim ettim kendimi. eger bı korkun varsa tahlil sonuçlarını sorunlu gebeliklerle ılgilenen bı dktra göster derim.

aslında doktoruma güveniyorum, sorun yok diyorsa yoktur ama ben fazla pimpirikleniyorum, böyle şeyler duydukça hep benim de başıma gelme ihtimali içimi kemiriyor..
herşey kısmet yaa, inşallah sağlıkla gelirler dünyaya, bir kalp atışlarını duysaydım

en önemlisi dktruna güvenmek zaten. bende pimpirikleniyorum çok. ama burdaki hamişlerin sorun olsun olmasın hepsi bizim gibi pinpiriklidir suan eminim. Hem hormonlarımızın, hemde herturlu bilgiye kolay ulaşmasabilmemizin etkisi :) okuyup öğrendıkçe' ayy acaba mı ' lar çoğalıy. rahat olmamız lazım. biz mutlu olalımki onlarda sağlıkla gelişip buyusunler. çıkolataymış, kahveymiş stres kadar zarar veremez bebişlerimize :)

çok haklısın canım en büyük düşmanımız stres, burdaki arkadaşların hepsi de bizim gibi çeşitli korkular yaşıyor ama napalım hamilelerin de kaderi bu
7buçuk ay daha dua ede ede gün sayıcaz

ayy valla ya ulasabılmek cok kötüymüş bırı baslık acmıs bebegımı çarsamba gunu alıyorlar dıye gerıldım mahvoldum eskıler aklıma geldı yada buda mı dedim :S :/ sinirlendım cok fena offff gerildim acıdı içim yine hissettim.. :S offfff

hülyacım ben artık öyle başlıkları görmezden geliyorum, yoksa gerçekten okuyunca çok kötü oluyorum ağla ağla içim çıkıyor,
sen de okuma, kötü olan hiçbişeyi okuma, dinleme..
bak 1-2 gündür yapıyorum ben bunu ve bugün farkettim hamileliğimden mutluluk duymaya, korkmamaya aksine hep güzel planlar yapmaya başladım..
okuduklarımızdan çok etkileniyoruz maalesef

ben önceki gebeliklerimde yapiyodum arastırmaları,takipleri. uykularım kaçıyodu. bu sefer hiç bakmamaya özen gösteriyorum. 2 hafta önce öğrendim gebeliğimi ama daha yeni geldim aranıza :)))

sorma ya öyle baslıklar mahvedıyor zaten benı :/ RABBIM BU KEZ SAGLIKLA kucagıma almayı nasip eder ınsallah.

ben önceki gebeliklerimde yapiyodum arastırmaları,takipleri. uykularım kaçıyodu. bu sefer hiç bakmamaya özen gösteriyorum. 2 hafta önce öğrendim gebeliğimi ama daha yeni geldim aranıza :)))

bende öyle bu sefer hep faydalı seylere bakayım derken karsıma cıkıyor mahvoluyorum kolay degılkı kafadan sılıp atmak gecmısı...

sigara içen hamiş var mı?

ben hamile kalmadan önce gunde 10 tane falan içiydum. şimdi 1-2ye düşürebildim anca

hoşgeldin cnm :)) o lekelenme muhtemelen yerleşme kanaması sıkma canını...sabredicez,beklicez başka çare yok...bişi olmicak inş..kavuşucaz bebelerimize..
ayy bende o da yok

maşallah sen dolu dolu yaşıyosun hamileliğini ben daha bişey anlamadım, hatta bazen unutuyorum yani o derece normal herşey bende

afiyet olsun cnım da ne yedinki zararlı:26:
aynen ya bendede aynı hersey bi belim ağrıyor,bi de bugün başım dönüyor biraz sersemim..ama bulantı aşerme yokkk
h.g cnm bende bursadayım...jimerde nuray hanıma gidiyoum...:)) sağlıcakla gelsin bebişin..
kızımı jimerde doğurdum ve cok ama cok memnun kaldım...bana sürekli yardımcı olan bi hasta bakıcı abla vardı sanki gercek ablam gibiydi valla...hemşirelerde cok güleryüzlü ve yardımcıydılar bana ..hastane temiz,gzl tavsiye ederim yani..

cnm ben dr.a daha gitmedim ne der bilmiyoum ama kızımda ilk 3 ay yasaktı cünkü düşük tehlikem vardı...bunda umarım tehlike yoktur ama yinede bişi yapmıyouz

aynen ya bendede aynı hersey bi belim ağrıyor,bi de bugün başım dönüyor biraz sersemim..ama bulantı aşerme yokkk

valla 1-2 gündür göğüs ağrım da azaldı, baya uslu olacak bizim bıcırıklar anlaşılan, baksana hiç üzmüyolar bizi

nasıl gidiyo kızlar hamilelik :))

ben iyiyim bulantı-kusma fln yok sadece bugün biraz dünya dönüyor dönüyorr :))
bel ağrılarım daha ii cok şükür ama hala var...kızımı kaldırıp indiriyoum mecbur onunda etkisi vardır tabi....

gün içinde pek sık giremiyoum geceleri ve bu saatlerde bakabiliyoum kızımın uyuduğu saatler çünki :)
bu arada çarsamba,salı derken pazartesiye cektik dr. randevumuzu sabredemicem daha fazla :)

Hım son olarak kızlar faceye de gelsenize oradaki muhabbette cok gzl :) 2012 ağustos anneleri yazın cıkıyor..gelinde coşsun sayfamız ...

valla 1-2 gündür göğüs ağrım da azaldı, baya uslu olacak bizim bıcırıklar anlaşılan, baksana hiç üzmüyolar bizi

Kızımdada böyleydim ve genel olarak uslu bi kızım var cok şükür :)) inş. bebemde ablasına çeker tek duamız bu yoksa yandığımın resmidirrr

ee gözün aydın canım erkenden göreceksin demek bebişiniiii
yaa face e ben hiç düşünmeden girdim ama sonradan kafama dank etti, benim eşim de benim hesabımı kullanıyor onun kendi hesabı yok, gecen baktım açmış oraya girmiş bu ne diyoo allahh dedimm herşeyi okur buuuu mecbur sildim sonra

hadi ya bende seni göremeyince ne oldu die merak etmiştim...ayrıca bi hesap fln acarsan gel mutlaka tamam mı cnm ...bende kedi resmi arayıyoum hani senin profil resmiydi ya arkadaşlık yollicaktım

hadi ya bende seni göremeyince ne oldu die merak etmiştim...ayrıca bi hesap fln acarsan gel mutlaka tamam mı cnm ...bende kedi resmi arayıyoum hani senin profil resmiydi ya arkadaşlık yollicaktım

ayy evet başka hesap açınca gelicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…