- 14 Mart 2011
- 1.874
- 24
evet o konularda çok başarılı bir doktor, bence doğru tercih yapmışsın.
ben de henüz duymadım haftaya cumartesi inşallah
daha önce hangi haftalarda olmuştu düşüğün canım?
bir de kanda plt değerin kaç acaba hatırlıyomusun?:26:
bende daha önce farklı bi nedenle yaptırdığım kan testinde biraz pıhtılaşma çıkmıştı 400 sınırda 490 çıkmıştı, çarşamba tekrar baktık 394 çıktı, doktorum gayet normal sorun yok dedi ama benim içim içimi yiyor yinede acaba sorun olur mu diye
ilk gebeliğim boş gebelikti. ikinci gebeliğimde de kalp atısını dınlemiştik ama 8 haftada yanı bı kaç gun attıktan sonra öldü. ben değerlerimi hatırlamıyorum canım. butun evraklarım gurkanda. tamamıyle ona teslim ettim kendimi. eger bı korkun varsa tahlil sonuçlarını sorunlu gebeliklerle ılgilenen bı dktra göster derim.
aslında doktoruma güveniyorum, sorun yok diyorsa yoktur ama ben fazla pimpirikleniyorum, böyle şeyler duydukça hep benim de başıma gelme ihtimali içimi kemiriyor..
herşey kısmet yaa, inşallah sağlıkla gelirler dünyaya, bir kalp atışlarını duysaydım
en önemlisi dktruna güvenmek zaten. bende pimpirikleniyorum çok. ama burdaki hamişlerin sorun olsun olmasın hepsi bizim gibi pinpiriklidir suan eminim. Hem hormonlarımızın, hemde herturlu bilgiye kolay ulaşmasabilmemizin etkisi :) okuyup öğrendıkçe' ayy acaba mı ' lar çoğalıy. rahat olmamız lazım. biz mutlu olalımki onlarda sağlıkla gelişip buyusunler. çıkolataymış, kahveymiş stres kadar zarar veremez bebişlerimize :)
en önemlisi dktruna güvenmek zaten. bende pimpirikleniyorum çok. ama burdaki hamişlerin sorun olsun olmasın hepsi bizim gibi pinpiriklidir suan eminim. Hem hormonlarımızın, hemde herturlu bilgiye kolay ulaşmasabilmemizin etkisi :) okuyup öğrendıkçe' ayy acaba mı ' lar çoğalıy. rahat olmamız lazım. biz mutlu olalımki onlarda sağlıkla gelişip buyusunler. çıkolataymış, kahveymiş stres kadar zarar veremez bebişlerimize :)
ayy valla ya ulasabılmek cok kötüymüş bırı baslık acmıs bebegımı çarsamba gunu alıyorlar dıye gerıldım mahvoldum eskıler aklıma geldı yada buda mı dedim :S :/ sinirlendım cok fena offff gerildim acıdı içim yine hissettim.. :S offfff
ayy valla ya ulasabılmek cok kötüymüş bırı baslık acmıs bebegımı çarsamba gunu alıyorlar dıye gerıldım mahvoldum eskıler aklıma geldı yada buda mı dedim :S :/ sinirlendım cok fena offff gerildim acıdı içim yine hissettim.. :S offfff
hülyacım ben artık öyle başlıkları görmezden geliyorum, yoksa gerçekten okuyunca çok kötü oluyorum ağla ağla içim çıkıyor,
sen de okuma, kötü olan hiçbişeyi okuma, dinleme..
bak 1-2 gündür yapıyorum ben bunu ve bugün farkettim hamileliğimden mutluluk duymaya, korkmamaya aksine hep güzel planlar yapmaya başladım..
okuduklarımızdan çok etkileniyoruz maalesef
ben önceki gebeliklerimde yapiyodum arastırmaları,takipleri. uykularım kaçıyodu. bu sefer hiç bakmamaya özen gösteriyorum. 2 hafta önce öğrendim gebeliğimi ama daha yeni geldim aranıza :)))
sorma ya öyle baslıklar mahvedıyor zaten benı :/ RABBIM BU KEZ SAGLIKLA kucagıma almayı nasip eder ınsallah.
sigara içen hamiş var mı?
ben hamile kalmadan önce gunde 10 tane falan içiydum. şimdi 1-2ye düşürebildim anca
hoşgeldin cnm :)) o lekelenme muhtemelen yerleşme kanaması sıkma canını...sabredicez,beklicez başka çare yok...bişi olmicak inş..kavuşucaz bebelerimize..slm bende yeni katıldım aranıza:)))) banada yardımcı olursanız sevınırım bende 3 haftalık hamıleyım daha adet gunume 3-4 gun var.4 gun once kan tahlılı yaptırdım bhgc 44,94 cıktı doktor 16 aralıkta gel dedi.ben burada okudugum yazılardan korkmaya basladım adet kanamasıyla gebelık sonlanıyormus 4 gundur sevinemıyorum bıle korkuyorum(( 2 gun oncede kahverengı bı akıntı geldı kan gıbı degıl ama cevremdekıler bebek yerleşirken olabılıyor dedıler ben ne yapıcam bılmıyorum hiçbişi bilmiyorumm ufffffff folik asit içiyorum 4 gundur baskada bısı yapmıyorum+
aynen ya bendede aynı hersey bi belim ağrıyor,bi de bugün başım dönüyor biraz sersemim..ama bulantı aşerme yokkkayy bende o da yok
maşallah sen dolu dolu yaşıyosun hamileliğini ben daha bişey anlamadım, hatta bazen unutuyorum yani o derece normal herşey bende
afiyet olsun cnım da ne yedinki zararlı:26:
h.g cnm bende bursadayım...jimerde nuray hanıma gidiyoum...:)) sağlıcakla gelsin bebişin..merhaba kızlar, hepimizin gözü aydın, sağlıkla kucagımıza alalım inşallah bebişlerimizi :)
bende 5 hafta 5 günlük hamileyim. geçen hafta kesemizi gördük. haftayada inşallah kalp atışlarını görmeye gidicez. Özel msj hakkım yok beni de liseteye eklermisiniz?
bursa / yaş 27 / SAT 31 ekim / tahmini doğum tarihi 6 agustos/ başlangıç kılosu 57
kızımı jimerde doğurdum ve cok ama cok memnun kaldım...bana sürekli yardımcı olan bi hasta bakıcı abla vardı sanki gercek ablam gibiydi valla...hemşirelerde cok güleryüzlü ve yardımcıydılar bana ..hastane temiz,gzl tavsiye ederim yani..gürkan uncuya gidiyorum bende. daha önce 2 düşüğüm oldu benim. riskli gebelik oldugu için hergün göbekten iğne oluyorum. simsiyah oldu göbüşümdoğumumu bende jimerde yapmak istiyorum. 2 arkadasımın doğumda yanında bulundum jimerde, hasta bakıcılardan, ebelerden ve genel olarak hastaneden çok memnun kaldık.
kızlar bırsey sorcam utanarak ve sıkılarak soruyorum cunku daha önce kaybım oldugu ıcın sımdı cok korkuyorum bu yuzden esımden uzak duruyorum bu haftalarda cınsel ilişkiye giriyormusunuz ? herhangı bı doktorunuz su sebepden yasak dedimi acaba ?
aynen ya bendede aynı hersey bi belim ağrıyor,bi de bugün başım dönüyor biraz sersemim..ama bulantı aşerme yokkk
valla 1-2 gündür göğüs ağrım da azaldı, baya uslu olacak bizim bıcırıklar anlaşılan, baksana hiç üzmüyolar bizi
nasıl gidiyo kızlar hamilelik :))
ben iyiyim bulantı-kusma fln yok sadece bugün biraz dünya dönüyor dönüyorr :))
bel ağrılarım daha ii cok şükür ama hala var...kızımı kaldırıp indiriyoum mecbur onunda etkisi vardır tabi....
gün içinde pek sık giremiyoum geceleri ve bu saatlerde bakabiliyoum kızımın uyuduğu saatler çünki :)
bu arada çarsamba,salı derken pazartesiye cektik dr. randevumuzu sabredemicem daha fazla :)
Hım son olarak kızlar faceye de gelsenize oradaki muhabbette cok gzl :) 2012 ağustos anneleri yazın cıkıyor..gelinde coşsun sayfamız ...
ee gözün aydın canım erkenden göreceksin demek bebişiniiii
yaa face e ben hiç düşünmeden girdim ama sonradan kafama dank etti, benim eşim de benim hesabımı kullanıyor onun kendi hesabı yok, gecen baktım açmış oraya girmiş bu ne diyoo allahh dedimm herşeyi okur buuuumecbur sildim sonra
hadi ya bende seni göremeyince ne oldu die merak etmiştim...ayrıca bi hesap fln acarsan gel mutlaka tamam mı cnm ...bende kedi resmi arayıyoum hani senin profil resmiydi ya arkadaşlık yollicaktım