2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende seni gorunce sasirdim cnm yaa. Hatirliyorsan surekli test yapiyordum hergun ama negatif cikiyordu. Sonra dedim bi tane test var kac haftalik olduguna kadar gosteriyor. Gittim aldim hemen cikardi sonucu 2-3 haftalik dedi bebegin dollenme zamani olarak. Ben soktayim tabiki. Test negatif cikiyor digeri boyle cikti. Birde kasik,arim agriyordu dedim adet olucam aama hic beklemiyordum. Oldu cok sukur. Neyse sali gunu dr a gittim ultrasonla baksin diye cunku baya heyecanliyiz esimle hani bir ihtimal goruruz belki diye. Dr daha cok kucuk goremeyiz dedi 7. haftada herseyi belli olur sadece dinlen folik asite devam et dedi. Cok agrin olursa gelirsin dedi. Simdilik duurm boyle cnm. Senin karnin sisik mi ya ben bakiyorum sadece o kasik bolgesi boyle sanki cok su icmissin gibi siskin. Acaba daha erken mi buyumesi icin. Belki de ic karnimiz genistir annemin dedigine gore :)

ayy hadi hayırlı olsun canım, inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğinii :nazar:

dediğin gibi benim de kasık bölgem şişti, sertleşti,
yani usgye girmesem kocaman bebek var sanıcam :KK1:

çok sağol ya içimi rahatlattın bende içi boş diye acaba dış gebelikmi dedim. demek sonradan oluşuyor bebek :) ama bana vajinal baktı ya. karından bakmadı belki ondan çok bell :) ay çok mutlu oldum b an yaaaa

canım dış gebelik zaten olamaz kese rahim içinde, sen benim gibi boş gebelikten korktun heralde..
valla bak sen de dün baya baya bebek görmeyi bekliyodum göremeyince resmen yıkıldım doktorumda çok kızdı, öyle hemen olmaz bu işler zamanla, az sabırlı ol yaa dedi :KK1:

ben de rahatladım :KK1:

bak bende resmi eklicem şimdi albüme

çok sağol ya içimi rahatlattın bende içi boş diye acaba dış gebelikmi dedim. demek sonradan oluşuyor bebek :) ama bana vajinal baktı ya. karından bakmadı belki ondan çok bell :) ay çok mutlu oldum b an yaaaa

canım dış gebelik zaten olamaz kese rahim içinde, sen benim gibi boş gebelikten korktun heralde..
valla bak sen de dün baya baya bebek görmeyi bekliyodum göremeyince resmen yıkıldım doktorumda çok kızdı, öyle hemen olmaz bu işler zamanla, az sabırlı ol yaa dedi :KK1:

ayy hadi hayırlı olsun canım, inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğinii :nazar:

dediğin gibi benim de kasık bölgem şişti, sertleşti,
yani usgye girmesem kocaman bebek var sanıcam :KK1:

Amin cnm cumlemizin insallah. Bebegi sag salim ultrasonda gormeden rahat yok gibime geliyor.

Amin cnm cumlemizin insallah. Bebegi sag salim ultrasonda gormeden rahat yok gibime geliyor.

valla canım doğurana kadar rahat yok,
şimdi kese, bebek derken sonra kalp atışı,
ondan sonra her ay aman kalbi atıyo mu aman kilo aldı mı, aman hareket ediyomu,
allah yardımcımız olsun :116:

tam tabir edemedim evet boş gebelikten korktum. doktorum çok konuşkandı ben daha sormadana kafamdaki tüm soruların cevaplarını biliyormuş gibi soracaklarımı sormadan söyledi. tek tek anlattı. kese oluşmuş gayette iyi dedi. bebeği görmeye çalışma hemen olmaz dedi. korktum bende öyle deyince

Ben 52 kiloyum ve boyumda 1.68 cm. zayıfım yani. doktor 15 kilo almak normal ama sen zayıfsın 70 kilo kadar olabilirsin 70 i geçersen bozuşuruz dedi :))

LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER ÖZELDEN MSJ ATABİLİRLER..

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

:nazar:KK NİCKYAŞADIĞI ŞEHİRYAŞSATTAHMİNİ D.TBAŞLANGIÇ KİLOCİNSİYETBEBİŞİN İSMİGÜNCEL NOTLAR
1demmir-canBursa2626 Ekim1 Ağustos 201275:nazar:kese gözüktü
2lilyumeceSakarya20 Ekim1 Ağustos 2012:nazar:kese gözüktü
3gülay-7980Tekirdağ3227 Ekim2 Ağustos 201261:nazar:kese gözüktü
4bilgikolikİstanbul2527Ekim3 Ağustos 2012
5certur28 Ekim3 Ağustos 2012
6felida28 Ekim3 Ağustos 2012
7elfida2321İstanbul2528 Ekim3 Ağustos 201252
8melek06Ankara2829 Ekim4 Ağustos 2012
9galatea79İstanbul3229 Ekim4 Ağustos 201280:nazar:kese gözüktü
10annneeeAnkara2929 Ekim4 Ağustos 2012:nazar:kese gözüktü
11dicle49Elazığ29 Ekim4 Ağustos 2012
12ceydaerhanİngiltere1 Kasım 4 Ağustos 201269
13ciğdem55Samsun2830 Ekim5 Agustos 2012
14Meltem85İstanbul2630 Ekim5 Ağustos 201255
15cerez31 Ekim5 Ağustos 2012:nazar:kese gözüktü
16hulyaeyupAksaray2930 Ekim5 Ağustos 201268:nazar:kese gözüktü
17dhc83Amasya2830 Ekim5 Ağustos 201268:nazar:kese gözüktü
18hulyabaskurtZonguldak231 Kasım 6 Agustos 2012 58
19preBursa2331 Ekim6 Ağustos 201286
20helenelaAntalya2431 Ekim7 Ağustos 201245
21oykuozgurİstanbul2902 Kasım7 Ağustos 201264:nazar:kese gözüktü
22justbjk2731 Ekim09 Ağustos 201248
23maritİstanbul2806 Kasım12 Ağustos 201264
24mulberry8092Tekirdağ318 Kasım14 Ağustos 201258
25eddacevİstanbul2618 Ekim30 Ağustos 2012

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

:nazar:EMANETİN VAR RABBİM.. SEN KORU ONLARI:nazar:
melek kese görünü eklersen sevinirim...
:KK49::KK49::emir_bebek::nazar:

Kızlar belim çok ağrıyor...kasıklarımda da batma var :KK43:( sizdede oluyomu??

BEBEĞE BİŞİ OLUCAK DİE KORKUYOUM YA..aslında fazla düşünmemek lazım ama dr.a gidene kdr rahat edemicem ben :// pıt pıtları duymadan

ayy yok tatlım neden bişey olsun bebeğe, allah korusun düşünme böyle şeyler.
bunlar gayet normal ağrılar, ee kolay mı canım, içinde yeni bir can yaşamaya başlıyor, bırak da biraz belli etsin varlığını :nazar:

hiç olumsuz şeyler düşünme, duyacaksın pıtpıtlarını bebişinin

ayy yok tatlım neden bişey olsun bebeğe, allah korusun düşünme böyle şeyler.
bunlar gayet normal ağrılar, ee kolay mı canım, içinde yeni bir can yaşamaya başlıyor, bırak da biraz belli etsin varlığını :nazar:

hiç olumsuz şeyler düşünme, duyacaksın pıtpıtlarını bebişinin

haklısın cnm ya inş. aslında huy meselesi de bu galiba cok pimpirikliyimdr normaldede..kasmamak lazım dediğin gibi şuandan itibaren kasmıyoum vee tadını cıkarıyoum hamileliğimin saol cnm :)

haklısın cnm ya inş. aslında huy meselesi de bu galiba cok pimpirikliyimdr normaldede..kasmamak lazım dediğin gibi şuandan itibaren kasmıyoum vee tadını cıkarıyoum hamileliğimin saol cnm :)

aslında hepimiz öyleyiz canım, şu 12 haftayı dolduruna kadar diken üstündeyiz, tabii sonrasında da farklı korkular yaşamaya devam edicez,

ama şöyle düşünmek lazım bişey olacağı varsa zaten olur, önüne geçmek mümkün değil, bebeklerimizin bu dünyada alacak nefesi yiyecek rızkı varsa da hiçbişey engel olamaz, biz de bunu düşünüp dediğin gibi tadını çıkarmalıyız..

kimimiz senelerce bekledik bunu, şimdi kendimize zehir etmenin anlamı yok,bir kadının hayatında yaşayabileceği en güzel, en özel dönemi yaşıyoruz..
herşey çok güzel olacak :KK16:

kızlar ne var ne yok...
benim biraz canım sıkıldı yaaaa.
kayınvalidem.kızımı çok seviyor.ikincisi için erken deyip durur hep.bu küçükmüş.ilgi 2. ye kayınca kızım ezilirmiş.ilgilenemezmişm vs vs....de hep...
bu sabah beni doktara giderken görmüş.(alt katta oturuyorlar)
bu akşam geldi.ne var ne yok falan işte.hastamısın falan...
bende yok 2. bebiş geliyo dedim.hiççççç memnun olmadı.hadi ya bukadar çabuk belli oluyomu falan dedi...
sadce bi hayırlı olsun dedi.bi dahada konuyu açamadı.oturdu kahvesini içti gitti.....
ben böle olacağını biliyodum aslında ama.....moralimi bozdu yaaa ağlıcam şimdii:KK43::KK43::KK43:

X