Bir bebeğimiz olacak seninle burnu sana, ağzı bana benzeyecek.
Erkek olursa çok iyi laf yapacak ağzı babası gibi,
kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak annesi gibi.
Kavgalarımız olacak seninle hayır önce 'anne' dedi,
yok yok 'baba' dedi.
Erkek olursa annesini daha çok sevecek herkess gibi,
kız olursa sen olacaksın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi.
Küçücük elleri ile saracak tüm benliğimizi
ismini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi...
kızlar özellikle çalışan yanı çok oturan arkadaşlara soruyorum. :)))
çok oturduktan sonra bı rahatsızlık oluyomu.. kasık ve toto da sankı bıraz agrıyo :)))
hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebeğin.
korkma bak bendende sabah pembe leke geldi ölüyordum az kalsın dr gittim herşey normal dedi dinlen dedi.
sabahdır neler çektim stresler yaşadım korkma inşallah bişey olmaz doktor olur böyle lekelenmeler dedi. haftaya inşallah kalp atışını da duyarsam rahatlayacağım..
neyse eylüle gideyim sizi üzmeyeyim Allaha emanet olun
arkdşlar bnm belim fecii ağrıyo yaaszde de varmıı
canım ben 9 haftalık oldum nerdeyse ama midem bulantım yok çok şükür. akşam yemeginden sonra hafif bi mide yanması oluyo o kadar. öle bi yiyorumki iştahım çok açıldı agzım hiç boş durmuyo. canım ekşili kısır bi de bol limonlu patates salatası bi de tuzlu kurabiyeler istiyo:))) yane herkesde mide bulantısı olacak olacak diye bişiy yok
Merhaba Bende 6 haftalık hamileyim 1 oğlum var bu 3üncü hamileliğim 2ncisi boş gebelikti nisanda kürtaj oldum buda öyle diye çok korktum ama dün bebeğin kalp atışlarını gördük çok mutluyum.Tsh ım çok yüksek ilaç kullanıyorum ilk oğlumu erken doğum yapmıştım inşallah buda öyle olmaz.
Kızlarr kızlarrr 5 haftalık hamilelikte bel ağrısı normalmiiiii(
kızlar kasıklarımdaki batmalar bugün karnıma çıktı yaa, karnımın içinde iğneler var sankiiiii
bu arada sevinç çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına, allahım korusun meleklerimizi
kızlar özellikle çalışan yanı çok oturan arkadaşlara soruyorum. :)))
çok oturduktan sonra bı rahatsızlık oluyomu.. kasık ve toto da sankı bıraz agrıyo :)))
valla benimde belim ağrıyor yaklaşık 1 haftadır canım... hamilelike belirtilerinde bel ağrısı var okudum internette... ilk hamileliğimde ilk aylarda hiç ağrımamıştı aslında ama.... bunu farklı geçircem galiba....
ya kızlar bende bi kaç gündür böyle çok açık kahverengi hatta böyle kahverengisi farkedilmicek derecede açık renk akıntılarım oluyor. geçer diye önemsemedim ve doktorumda olabilicegini söledigi için üstünde durmamaya çalıştım ama beni çok rahatsiz etmeye başladı. üç gündür var miktarı az ama yinede çok endişeleniorum. bu arada 9. haftama giricem ve cumartesi randevum var allahtan. sabırıszlıkla bekliyorum ama çokta korkuyorum. hiç böle benim gibi olan var mı???
herkese iyi akşamlar hanımlar,7+1 im şu anda çok midem bulanıyor çok çıkarıyorum içinizde benim gibi olan varmı acabaçok üzülüyorum 10 gün önce kilom 68 çıkmıştı şu anda 63 üm
canım ya yokluğum fark ediliyor desenize çok mutlu oldum çok duygulandım valla:2:
hainnnn! insan ay evt bende göremedim filan derşaka bir yana dün gece pembe bir lekelenmem oldu malesef acile koşturduk sabahta ilk iş doktoruma progestan verdi 10gün ölü gibi yatacaksın radyasyon yayan herşey uzak diye şart koştu:26:[/QUOTE
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine... inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın
herkese iyi akşamlar hanımlar,7+1 im şu anda çok midem bulanıyor çok çıkarıyorum içinizde benim gibi olan varmı acabaçok üzülüyorum 10 gün önce kilom 68 çıkmıştı şu anda 63 üm
Ay cnm yarım saat önce hastaneden çıktım 2 gündür yatıyorum 9. Haftadayim 3 kilo verdim ne yiyorum ne iciyorum kusuyorum mide bulantisindan ölüden gibi geliyo gecen haftada yattım hastanede su kaybı oldugundan serum ve vitamin tasnifinde Allah hepimize yardım etsin cnm
canım yaa çok geçmiş olsun bende senin gibi olucam sanırım,inşallah atlatırım ama pek inancım yokdoktorlar mide bulantın için ne gibi önerilerde bulundular,bahsettiler mi bişeylerden valla ben annemle konustum peynir domates gibi naturel seyler tuketmeye calıs yanında ekmek yerine simit falan ye dedi annemın hmilelikleriı cok rahat gecmıs ama benim bıraz sıkıntılı olucak sanırım hormonlarım ve bu bulantılar benı ele gecırdı agresif tatsız hırcın biri oldum