Kızlar mide bulantilariniz ne zaman yani kaçıncı haftada başladı ?
kızlar ben geldim,
adet sancısı gibi karın ağrım var bide biraz belim ağrıyor korkuyorum yine yaa
canım adet sancısı gibi sancılar ilk haftalarda bende de vardı ama progestan hapı sayesinde çok azaldı. sen kullanıomusun?? bu hapı kullanmasam çok sancı çekerdim. bi de adet tarihlerinde adet sancın gibi sancın olurmuş. benimde sat 30 ekim bugün sabah baya sancım vardı hapı alınca geçti
valla nerde olursa olsn sağlıklı olsunda bişi istemem ama doktor rahmin çok köşesinde kalmış dıs gebelik beliriyo aklımda dedi ondan evham yapıyorum işte cnm.. Bide bişi sorucam kızlar yaa bu progestan bebegin yukarı çıkmasını da sağlamıyo mu? bebek alttaysa niye kesti acaba progestanı doktor
canım adet sancısı gibi sancılar ilk haftalarda bende de vardı ama progestan hapı sayesinde çok azaldı. sen kullanıomusun?? bu hapı kullanmasam çok sancı çekerdim. bi de adet tarihlerinde adet sancın gibi sancın olurmuş. benimde sat 30 ekim bugün sabah baya sancım vardı hapı alınca geçti
kızlar progestanı nıe kestırdı anlamadım..
benımde çok şükür herşey normal ama devam dedi..
sorıyım ben merak ettım.. cumartesı gıdıcem zaten
bilmiyorumki yaa içmene gerek yok daha dedi bende içsem mi diye düşünüyorum varya sinir oldum artık elim ayağım üşüyo kaç gündür yaa
meltemcim bnde salı günü gittim doktora doktor kesti progestanı kesem sağlam oldugu için. Ama bu seferde kasığım çekiliyo ağrı oluyo. Adet günlerimde ağrım fazla olursa içmemde sakınca olur mu acaba yaaa..
canım benim bildigim progestan hapı bebegin yerleşimini etkilemez sadece rahmi güçlendirir. mesela eger rahim içinde ufak kanamalar gözüküyorsa onu durdurur. zaten ultrasonografi resmine baktıgın zaman hamile bayanların rahminin genelde açık renk oldugunu görürsün çok fazla karartı yoktur ve böyle olması lazımdır düşükten korunmak için. bebek rahime tutugundugu anda biraz daha kenara tutunmuş sende ama sonuçta rahim içinde. bence sen başka bi doktora görün mutlaka. daha olumlu şeyler duyacaksın inşallah kendini sakın üzme bu moral bozan doktor yüzünden
meltem benim ultrasonum da kesenin etrafı bembeyaz hiç karartı yok bide sanki o beyazlık içinde bi halka varmış gibi hissediliyor çizgi falan değil ama
canım aynı benimde öleydi o beyazlıgın içinde bi halka varmış gibiydi. eger doktorun bi uyarıda bulunmadıysa rahat ol. benimki herşey yolunda dedigi için rahat olmaya çalışıyorum. hafta sonu randevum var saatler geçmek bilmiyor(
bende 6 haftalık gebeyim inş. 13 ağustosda anne olurum bebeğimi sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım Rabbim tüm gebelerin yardımcısı olsun hepimizi sevindirir inş.
kızlar ben geldim,
adet sancısı gibi karın ağrım var bide biraz belim ağrıyor korkuyorum yine yaa
yok canım kullanmıoyorum zaten bi kere doktora gittim daha haftaya ikinci randevum var inşallah kalp atışlarını duyacağım yavrumun ,
ben de bi kaç kere koyu lekelenme oldu akıntı ile geldi o zamanda ağrımıştı şimdi ondan korkuyorum inşallah olmaz yaa adet tarihi de 10 var gibi
, belki ayaklarımı üşüttüm ondandır , Allah ım ne olur bişey olmasın
hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebeğin.
korkma bak bendende sabah pembe leke geldi ölüyordum az kalsın dr gittim herşey normal dedi dinlen dedi.
sabahdır neler çektim stresler yaşadım korkma inşallah bişey olmaz doktor olur böyle lekelenmeler dedi. haftaya inşallah kalp atışını da fuyarsam rahatlayacağım..
inşallah canım glen giden yok ama karın ve bel ağrım var eve gidip yatmak istiyorum bende haftaya inşallah pıtpıtlarını duyarım 6+2 yiz bizde, Rabbim bebeklerimizi korusun
kızlar kasıklarımdaki batmalar bugün karnıma çıktı yaa, karnımın içinde iğneler var sankiiiii
bu arad sevinç çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına, allahım korusun meleklerimizi
kızlar kasıklarımdaki batmalar bugün karnıma çıktı yaa, karnımın içinde iğneler var sankiiiii
bu arada sevinç çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına, allahım korusun meleklerimizi
canım teşekkürlerr yinede kalp atışlarını duyana kadar rahatlamayacağım. sende dikkat et fırsat buldukça dinlenmeye çalış kafayıda boşalt.
bebislerimiz bize icerden msj gonderiyorlar mors alfabesiyle ben cozdum sekerler :) mesela senin batmalar diyor ki annee iyiki beni dunyaya getirmeye karar verdin bi de doguyum cok eglenicez beraber :))