2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mide bulantilarim 5 haftalikken basladi ve 7 haftalikken bitti. Tam 4 kilo verdim. Mide bulantilarinda hep galete yedim. Ama hala dogru durust yemek yiyemiyorum sanirim midem kuculdu. Mide bulantisi yok ama istahli yemelerim kesildi.

yaa ben diet yapıyorum diye gunlerce yemek yemedim gene kılo veremedim nasl veriyorsunuz bu kıloları patır patır..dikkat edin kendinize((

valla benimde belim ağrıyor yaklaşık 1 haftadır canım... hamilelike belirtilerinde bel ağrısı var okudum internette... ilk hamileliğimde ilk aylarda hiç ağrımamıştı aslında ama.... bunu farklı geçircem galiba....
canım benimde aynı soorunum var.ayakta fazla aklınca belim acayip ağırıyor sanki ortadan ayrılacak gibi.sonrada kasıkların sancıyıp ağrımaya başlıyo...ben kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım.yani bel,kasık ağrısı hatırlamıyorum...bu tamamen farklı geçecek sanırım.ve beni gerçekten zorluyor..eğilip kızımı giydirirken çok zorlanıyorum şimdiden...
ben yaşımla alakalı olduğunu düşünüyorum bazen...
insanlar ilk bebekte nazlanır sızlanır..ben 2. de gören mahsus yapıyo dicek vallaaa:KK9:

herkese iyi akşamlar hanımlar,7+1 im şu anda çok midem bulanıyor çok çıkarıyorum içinizde benim gibi olan varmı acaba:KK43:çok üzülüyorum 10 gün önce kilom 68 çıkmıştı şu anda 63 üm :KK43::KK14:
canım herkeste bir olmuyor bu hamilelik işte...ama korklma sen kilo kaybetsende bebişin kilo alır büyür....bende kızımda 3 kilo vermiştim bi ara ama maşallah nurtopu gibi doğdu...sakın kötü düşünme canım

Ay cnm yarım saat önce hastaneden çıktım 2 gündür yatıyorum 9. Haftadayim 3 kilo verdim ne yiyorum ne iciyorum kusuyorum mide bulantisindan ölüden gibi geliyo gecen haftada yattım hastanede su kaybı oldugundan serum ve vitamin tasnifinde Allah hepimize yardım etsin cnm
çok geçmiş olsun canım...gerçekten zor bir durum.inşallah kısa zamanda geçer herşey normale döner.

yaa ben diet yapıyorum diye gunlerce yemek yemedim gene kılo veremedim nasl veriyorsunuz bu kıloları patır patır..dikkat edin kendinize((

Valla canim bende anlayamadim nasil verdigimi. Hamileligin ilk 3 ayinda mide bulantisindan dolayi olurmus boyle kilo vermeler. 3. Aydan sonra alirsin kilo diyorlar gorucez bakalim :)

selam kızlarr:KK16:
oğluşum tam bir pc canavarı olduğundan gündüzleri pek açmıyorum geceleri de fırsat bulursam giriyorum o yüzden pek faal olmazsam da buradayımm:KK3:şu an itibariyle tam 6 haftalığız koku tat tavan yapmış durumda ağzımda sürekli acı bir tat mide bulantısı parfüm dahil her türlü koku evlat hariç hiçbirşey için asla katlanmayacağım bir sürü şey ama kötüyüm demekki çokkkk iyiyizz tek tesellim ve biliyorum meleğimi kucağıma aldığımda hepsi bitecek o günü sabırsızlıkla bekliyorum hepiniz gibi Rabbim tüm hamilelerimize hayırlısıyla sağlıcakla meleklerini kucaklarına almayı tüm isteyenlere de en kısa zaman da bu yaşadıklarımızı yaşamayı nasip etsin inşallahhh iyi gecelerr:KK16:

bende ağustos annesi olacam inşallah.benim 2. hamileliğim 2008 eylül doğumlu bi oğlum var.yine bu sitede güzel paylaşımlar yapmıştık arkadaşlarla.umarım bizim için güzel bi 9 ay geçiririz.hepinize iyi paylaşımlar.bu arada ben hala kesemi göremedi doktor geç döllenme olabilir haftaya gel dedi görürüz inşallah...

hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebeğin.

korkma bak bendende sabah pembe leke geldi ölüyordum az kalsın dr gittim herşey normal dedi dinlen dedi.

sabahdır neler çektim stresler yaşadım korkma inşallah bişey olmaz doktor olur böyle lekelenmeler dedi. haftaya inşallah kalp atışını da duyarsam rahatlayacağım..

çok tşk ederim inş. sağ sağlim evlatlarımızı kucaklarımıza alırız

günaydın kızlarr nasılsınız bulantılar başlamış maşallah bu bebeğinizin iyi geliştiğini gösteriyor
ayşeee canım sende ağustos annesi olacaksın sat nedir canım kaç haftalıksın
lekelenmeler bende de oldu kızlar progestan kullnıyorum 200 lük
akşam 1 defa alıyorum sarhoş gibi yapıyo oğlumla ilgilenemiyorum
saat 10 gibi alacam bundan sonra
çalıştığım için göremiyorum zaten bide uyursam hiç göremeyeceğim bebeğimi
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım aklınıza kötü bir şey getirmeyin:emir_bebek:

günaydın kızlar,

dün kalp atışlarına gittik maşalllah yavrum beatboxcı çıktı duptıs duptıs atıyordu kalbi çok şükür. ama kötü haber plesenta çevresinde karartı var böyle katman gibi. ilk keseyi gördüğümüzde de yan tarafında vardı böyle kese gibi o dağılmış çevrelemiş. dr endişe etme ama bilmen lazım dedi ve progestana devam dedi. dinleneceksin dedi ve Allah çok büyük bu hafta tatil işyerinde. :KK9: ama hafif ağrım var ve korkuyorum neden bilmiyorum. sürekli kasıklarım batıyor.

yumurtalıklar vs hersey yolunda dedi ama kesem yamuk yumuk gibi geliyo bana yakınlastirinca. kafasini ölçtük 11,8 mm geldi normal mi 7+1de? of of ne zormuşşşşşş! 15 gün daha beklicem bir dahaki randevu için. :nazar:

ay sinir oldum neden ben etiketlemeyi yapamıyom siteye giriyom herşey oluyor ama onu aktaramıyom kadınlar sitesine, dediğin gibi yaptım olmaz sadece tickerfactorden olan etiketleri kabul edeceklerini yazmışlar onuda yaptım yine olmadı off ya bende istiyorum o etiketlerden :KK43:

ya kızlar bende bi kaç gündür böyle çok açık kahverengi hatta böyle kahverengisi farkedilmicek derecede açık renk akıntılarım oluyor. geçer diye önemsemedim ve doktorumda olabilicegini söledigi için üstünde durmamaya çalıştım ama beni çok rahatsiz etmeye başladı. üç gündür var miktarı az ama yinede çok endişeleniorum. bu arada 9. haftama giricem ve cumartesi randevum var allahtan. sabırıszlıkla bekliyorum ama çokta korkuyorum. hiç böle benim gibi olan var mı???

canım bnmde 5 haftalıkken küçük parmak kalınlıgında bi kahhve leke gelmişti bol bol dinlendim ve birdaha hiç olmadı. Ama su gibi yani beyaz bi akıntım var o da normalmiş. Günde 2 defa kilodumu deişmek zorunda kalıyorum. Bu akıntı kiloda geçtiginde hafif sarı bi renk alıyo =) Sende çok açık demişsin yaa o yüzden korkma inşallah bir sorun yoktur Rabbim yavrularımızı korusunn :KK16:

Son düzenleme:
senin durumun daha zor bide ikiz..bebeklerine kim bakıcak canım..

herkese merhabalar.. ben de ağustos annesi olucam allah ın izni ile.. ne yazık kı bulantı ve bunalım bitmek bilmiyo çok zor geçiriyorum allah hepimize yardımcı olsun

sık sık tuzlu bişeyler yemeye çalış bastırır belki..benim bulantım yok ama çok fazla mide yanmam var ne yapabilirim bilemiyorum :KK43:

valla tam da etrafımızda hiçkimsenin olmadığı ankaradan annemlerin yanına adapazarına taşınmıştık 3. tüp bebekte denk geldi yoksa orada olsa karalar bağlardım heralde ikizler ne yapacağım ben şimdi diye

annem bakacak ama tek başına yetemez bir de bakıcı almayı planlıyorum beraber baksınlar diye bakalım o günlere gelelim de inşallah

günaydın kızlar,

dün kalp atışlarına gittik maşalllah yavrum beatboxcı çıktı duptıs duptıs atıyordu kalbi çok şükür. ama kötü haber plesenta çevresinde karartı var böyle katman gibi. ilk keseyi gördüğümüzde de yan tarafında vardı böyle kese gibi o dağılmış çevrelemiş. dr endişe etme ama bilmen lazım dedi ve progestana devam dedi. dinleneceksin dedi ve Allah çok büyük bu hafta tatil işyerinde. :KK9: ama hafif ağrım var ve korkuyorum neden bilmiyorum. sürekli kasıklarım batıyor.

yumurtalıklar vs hersey yolunda dedi ama kesem yamuk yumuk gibi geliyo bana yakınlastirinca. kafasini ölçtük 11,8 mm geldi normal mi 7+1de? of of ne zormuşşşşşş! 15 gün daha beklicem bir dahaki randevu için. :nazar:

canım ölçtüğü kafası degil, bebektir :KK9: 7+6da benim 13,7 mm di :KK35:

ya kızlar bende bi kaç gündür böyle çok açık kahverengi hatta böyle kahverengisi farkedilmicek derecede açık renk akıntılarım oluyor. geçer diye önemsemedim ve doktorumda olabilicegini söledigi için üstünde durmamaya çalıştım ama beni çok rahatsiz etmeye başladı. üç gündür var miktarı az ama yinede çok endişeleniorum. bu arada 9. haftama giricem ve cumartesi randevum var allahtan. sabırıszlıkla bekliyorum ama çokta korkuyorum. hiç böle benim gibi olan var mı???

canım 6. haftada benimde oldu öyle lekelenmem. 3 gun surdu, bıdaha da olmadı. ben progestan kullanıyorum ama 100 mglık gunde 3 defa.

selam arkadaşlar sizlere bişey sorucam yardımcı olurmusunuz ben geçen hafta düşük yaptım bu ikinci düşüğüm iki ay arayla iki düşük neyse doktora gittim benden bazı testler istedi bunlardan birtaneside TROMBOFİLİ PANELİ aranızda bu testten yaptıranınız varmı ben araştırdım ama bi sonuç bulamadım sizler bana yardımcı olun ne olur:26::26::26::26::26:

canım geçmiş olsun. bende daha önce 2 dusuk yaptım. bu 3.gebeliğim. 2 dusukten snra bana da trombofili testleri yapıldı. kan pıhtılaşması demek trombofili. benım sorunum kan pıhtılaşmasıymış. eger sende de çıkarsa gebe bı daha gebe kaldıgında ıgne olucaksın göbekten her gun.

geldim kizlar dr. dan hafif ayrilma varmis ondan olmus dedi , ama bebislerimin ikisi de iyi ikisinin de kalbi atiyor masallah :nazar:

hemen bi tane igne yapti kalcadan dusuk onleyici , igne bir hafta korur dedi. sonra da 3 ayin bitmesine 3 haftan kaliyor sik disini dedi :)

ikiz oldugu icin senin dusuk riskin daha fazla ama yine icini ferah tut , cok hareket etme dedi , ama cok yatma da dedi :)) ben de geldim tekrar calismaya ..

çok sevindim canım hadi gözün aydın :)

X