2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin ben 5+6 haftalığım kalp atışını göremedim sen ne kadar erken görmüşsün bir şey olmaz korkma

geldim kizlar dr. dan hafif ayrilma varmis ondan olmus dedi , ama bebislerimin ikisi de iyi ikisinin de kalbi atiyor masallah

hemen bi tane igne yapti kalcadan dusuk onleyici , igne bir hafta korur dedi. sonra da 3 ayin bitmesine 3 haftan kaliyor sik disini dedi :)

ikiz oldugu icin senin dusuk riskin daha fazla ama yine icini ferah tut , cok hareket etme dedi , ama cok yatma da dedi :)) ben de geldim tekrar calismaya ..

Yolk kesesini gördüysen korkma bebeğin olduğuna işarettir. ben geçen nisan boş gebelik geçirdim ama yolk keseside yoktu kese tamamen boştu kese 20 mm olmadan görünmeyebilir ben yine hamileyim 5+5 de doktora gittim benim yolk kesesi bile görünmedi 6+1de hem bebek hem kalp atışı vardı seninde 1 2 güne ihtiyacın var korkma....

canım gözünaydın Allah korusun birşey olmaz inşallah.

çok sağol inşallah kötü birşey olmaz bende boş gebelik geçirdim bir tanede düşük yaptım oldu 2 tane o yüzden çok korkuyorum moral verdin çok sağol

canim cok tesekkur ederim sana da gecmis olsun , insallah bu donemleri hayirlisiyla atlatiriz beraber ..

inşallah canım aklıma kötü şeyler getirip strese girmek istemiyorum. Allaha emanet minik bebeğim. Ben şimdi dinleneceğim biraz sonra görüşürüz ilgilenen arkadaşlarım çok sağolun.

bak gördün mü ben demiştim olur öyle lekelenmeler diye =) Benmkini 6+2 de gördü canım doktor..

tebrikler bilgemmmm...aramıza hoşgeldin

amiiiiiiiiiiiin cnm tbr ederim senıde

hahaha ay alemsin sen yaa bencede gözümüzü açmak lazım kocişlere sahip çıkalım

hoşgeldin canım, hayırlı uğurlu olsun bebeğin inşallahhh

amin canım sende hoşgeldin Sağlıkla geçsin hamileliğin inşallah.

Kizlar cok tsk ederim.
Ben gecen sene tup bebek yaptirmistim ,o zamanda agustos annesiydim ama o bebegimi kaybettim malesef.
8.haftada kurtaj olmustum.
1 sene sonra tekrar tup bebek yaptirdim ve cok sukur bebegim cok saglikli.
Tesadufmudur kismetmidir yine agustos annesi olucam Rabbim nasip ederse.

allah saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlim

sevinç canım çok ama çok sevindim:)))bişey olmıcak sen once kendin pozitif olmalısın..evrene pozitif enerji yaymalısın:))

canımm çok şükür sevindim.. bol bol dınlen ozaman..
canım senin ıkız oldugunu ben bılmıyodum...coraspını sordunmu bu arada..

bende 6 haftalık gebeyim inş. 13 ağustosda anne olurum bebeğimi sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım Rabbim tüm gebelerin yardımcısı olsun hepimizi sevindirir inş.

evet tatlim iki bebisim tepisip duruyorlar :)) sordum coraspirini de , dr dedi ki kanamayi sifirdan baslatmaz sadece durmasi biraz zor olur ama kanlanmayi arttirdigi icin bebislerin beslenmesini kolaylastirir dedi.. avantaji riskinden daha fazlaymis..

canımm çok şükür sevindim.. bol bol dınlen ozaman..

canım senin ıkız oldugunu ben bılmıyodum...coraspını sordunmu bu arada..

anladım canım...
du bende tekrar sorım ozaman cumartesı..
yane bı zararı yok..

oyy maşallah.. senin bebişler kaç haftalık canım...

benide listeye eklerseniz sevinirim mesaj hakkım yok 100 olmadığı için yazılarımın urfalıyım son adet tarihim 7 kasım bebeğim ise inş. 13 ağustosda olcak sanırım bu bilgiler yterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…