Kızlar mide bulantilariniz ne zaman yani kaçıncı haftada başladı ?
Merhaba Bende 6 haftalık hamileyim 1 oğlum var bu 3üncü hamileliğim 2ncisi boş gebelikti nisanda kürtaj oldum buda öyle diye çok korktum ama dün bebeğin kalp atışlarını gördük çok mutluyum.Tsh ım çok yüksek ilaç kullanıyorum ilk oğlumu erken doğum yapmıştım inşallah buda öyle olmaz.
neyse eylüle gideyim sizi üzmeyeyim Allaha emanet olun
kızlar ben geldim doktordan Allaha şükür düşük felan yok dedi olurmuş bazen lekelenmeler yerleşiyor olabilir dedi doktorum. 5+6 olmuşuz yolk kesesini felan gördük progestana devam et bolbol dinlen dedi. kalp atışını göremedik doktor daha erken dedi sizler kaçıncı haftada gördünüz bana 7. haftada gel dedi bide kalp atışını görseydim hayırlısıyla hepiniz sağolun Dua edin birşey olmasın:18::18:
geldim kizlar dr. dan hafif ayrilma varmis ondan olmus dedi , ama bebislerimin ikisi de iyi ikisinin de kalbi atiyor masallah
hemen bi tane igne yapti kalcadan dusuk onleyici , igne bir hafta korur dedi. sonra da 3 ayin bitmesine 3 haftan kaliyor sik disini dedi :)
ikiz oldugu icin senin dusuk riskin daha fazla ama yine icini ferah tut , cok hareket etme dedi , ama cok yatma da dedi :)) ben de geldim tekrar calismaya ..
Yolk kesesini gördüysen korkma bebeğin olduğuna işarettir. ben geçen nisan boş gebelik geçirdim ama yolk keseside yoktu kese tamamen boştu kese 20 mm olmadan görünmeyebilir ben yine hamileyim 5+5 de doktora gittim benim yolk kesesi bile görünmedi 6+1de hem bebek hem kalp atışı vardı seninde 1 2 güne ihtiyacın var korkma....
canım gözünaydın Allah korusun birşey olmaz inşallah.
canim cok tesekkur ederim sana da gecmis olsun , insallah bu donemleri hayirlisiyla atlatiriz beraber ..
kızlar ben geldim doktordan Allaha şükür düşük felan yok dedi olurmuş bazen lekelenmeler yerleşiyor olabilir dedi doktorum. 5+6 olmuşuz yolk kesesini felan gördük progestana devam et bolbol dinlen dedi. kalp atışını göremedik doktor daha erken dedi sizler kaçıncı haftada gördünüz bana 7. haftada gel dedi bide kalp atışını görseydim hayırlısıyla hepiniz sağolun Dua edin birşey olmasın:18::18:
tebrikler bilgemmmm...aramıza hoşgeldin
amiiiiiiiiiiiin cnm tbr ederim senıde
hahaha ay alemsin sen yaabencede gözümüzü açmak lazım kocişlere sahip çıkalım
hoşgeldin canım, hayırlı uğurlu olsun bebeğin inşallahhh
amin canım sende hoşgeldin Sağlıkla geçsin hamileliğin inşallah.
Kizlar cok tsk ederim.
Ben gecen sene tup bebek yaptirmistim ,o zamanda agustos annesiydim ama o bebegimi kaybettim malesef.
8.haftada kurtaj olmustum.
1 sene sonra tekrar tup bebek yaptirdim ve cok sukur bebegim cok saglikli.
Tesadufmudur kismetmidir yine agustos annesi olucam Rabbim nasip ederse.
geldim kizlar dr. dan hafif ayrilma varmis ondan olmus dedi , ama bebislerimin ikisi de iyi ikisinin de kalbi atiyor masallah
hemen bi tane igne yapti kalcadan dusuk onleyici , igne bir hafta korur dedi. sonra da 3 ayin bitmesine 3 haftan kaliyor sik disini dedi :)
ikiz oldugu icin senin dusuk riskin daha fazla ama yine icini ferah tut , cok hareket etme dedi , ama cok yatma da dedi :)) ben de geldim tekrar calismaya ..
canımm çok şükür sevindim.. bol bol dınlen ozaman..
canım senin ıkız oldugunu ben bılmıyodum...coraspını sordunmu bu arada..
evet tatlim iki bebisim tepisip duruyorlar :)) sordum coraspirini de , dr dedi ki kanamayi sifirdan baslatmaz sadece durmasi biraz zor olur ama kanlanmayi arttirdigi icin bebislerin beslenmesini kolaylastirir dedi.. avantaji riskinden daha fazlaymis..
anladım canım...
du bende tekrar sorım ozaman cumartesı..
yane bı zararı yok..
oyy maşallah.. senin bebişler kaç haftalık canım...
sat gore 7+0 iz ama dr 8 haftalik oldugumuz soyledi :)) senin kac haftalik guzelim ?