2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mide bulantınmı var. benimde var ama sadece sabahları oluyor sonra geçiyor. akşamlarıda çok yersem kötü oluyorum çıkarmamak için hemen yatıyorum

hem nasıl sürekli ağlıyorum allahtan eşim çok anlayışlı .. bulantı hiç geçmiyo mecbur olduğum için zorluyorum kendimi o da hiç lezzetli gelmiyo ne yesem iğrenç.... inşallah hep dua ediyorum geçsin bu durum diye...

ama muhtemel doğum tarihi 2 eylül gözüküyor ynalış yeremi geldimki iiçimden ağustosta olacka diyorrrda:KK70:

kızlar ben geldim doktordan Allaha şükür düşük felan yok dedi olurmuş bazen lekelenmeler yerleşiyor olabilir dedi doktorum. 5+6 olmuşuz yolk kesesini felan gördük progestana devam et bolbol dinlen dedi. kalp atışını göremedik doktor daha erken dedi sizler kaçıncı haftada gördünüz bana 7. haftada gel dedi bide kalp atışını görseydim hayırlısıyla hepiniz sağolun Dua edin birşey olmasın :KK31::KK31::18::18:

Merhaba Bende 6 haftalık hamileyim 1 oğlum var bu 3üncü hamileliğim 2ncisi boş gebelikti nisanda kürtaj oldum buda öyle diye çok korktum ama dün bebeğin kalp atışlarını gördük çok mutluyum.Tsh ım çok yüksek ilaç kullanıyorum ilk oğlumu erken doğum yapmıştım inşallah buda öyle olmaz.

X