- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
oyy canım yaa kurban olsunlarmaşallah fındığaa
bende koyayım bakımm..maşallah bebeğime
Eki Görüntüle 316828
senin ultrasonuna da baktım şimdi ikimizin bebişinin durdugu yerler farklı değil mi ? bana mı öyle geliyo yoksa =( Offf yaaaa
teşekkür ederiz teyzesiii
senin bebişe de maşallahh
duygu senin kese de benimki gibi kocaman olmuş, bebeklerimizin yeri bol olacak
tabiki farklı tatlım, herkesinki aynı olamaz ki,
benim kese çok yukarı yerleşmiş, seninki daha aşağıya yerleşmiş ama resmen rahminin ortasında yanii
teşekkür ederiz teyzesiii
senin bebişe de maşallahh
duygu senin kese de benimki gibi kocaman olmuş, bebeklerimizin yeri bol olacak
Bilmiyorum valla çok üzülüyorum bir an önce biri bişe desede içim rahatlasa diye kedi gibi bekliyorum öyle dua etmekten baska bişe gelmiyo elimden
bol olsun canım benim rahat rahat gezinsin bebişlerimiz
wallahi acemi kız ben pek anlamam böle şeyleri o yüzden bi yorum yapamıyorum kusuruma bakma ama sıkma canını insallah bi sorun çıkmaz canım benim..
günaydın kızlaar
ayy bitanem dikkat et kendine, bol bol dinlen, bizi de boşver arada bir iyiyim yaz yeter, bebişimiz ve sen herşeyden önemlisiniz
bizim karnızımda geç şişeronlara uzun süre yetecek bol bol yerleri var zaten dışarı doğru zorlamazlar
bol olsun canım benim rahat rahat gezinsin bebişlerimiz
wallahi acemi kız ben pek anlamam böle şeyleri o yüzden bi yorum yapamıyorum kusuruma bakma ama sıkma canını insallah bi sorun çıkmaz canım benim..
ahh be canım hiç üzülme gerçekten doktorun saçmalamış, sen başka doktora git bak göreceksin herşey nasıl da yolunda, boşuna hem kendini hem bebeğini üzüyosun
günaydın canıııım feci bir mide bulantısı ile uyandım hala da kötüyüm gözümü açamıyorum neredeyse ağlayacağım bu nasıl bir kabusmuş mide bulantısıöpüyorum sonra gelirim
benim zaten göbekim varama bebeğim şişirsede itirazım yok ona herşey serbest canımm
Canım saolasın Allah razı olsun Rabbime emanet işte..
Ayyy inşallah dediğin gibidir canm yaa gidicem baska doktora salı günü randevum var yine baska bişey derse ertesi gün gidicem başkasına işte =( Burası çok küçük bi yer 2 tane jinekolog var. Tireboludayım ben. Trabzona gidicem özele artık napayım kendi kendimi yememden iyidir . .
bende daha soylemedim patrona ama aynı odada çalıştığım arkadaşlarım oğrendiler:))bende çalışıcam mecburen..aslında isterdim kendim büyüteyüm ama maddiyat imkan vermiyor malesef...
acemmi kızı kesenin içinde bebegin nerde durdugu önemli degil ona bakarsan benimkide sagda duruyo ama arkadaşların solda herkesde farklıdır. ama kesenin nerde durdugu önemli seninki biraz daha aşagıda ama bu korkmanı gerektirecek bi durum degil kesenin etrafıda gayet güzel ve açık renk. sadece kendini fazla yormıcan biraz daha dikkat edicen.
ben çalışıyorum bankacıyım , ikizlerim olacağı için doğumdan sonra da çalışacağım ücretsiz izin alma imkanım yok ne yazık ki
senin durumun daha zor bide ikiz..bebeklerine kim bakıcak canım..
herkese merhabalar.. ben de ağustos annesi olucam allah ın izni ile.. ne yazık kı bulantı ve bunalım bitmek bilmiyo çok zor geçiriyorum allah hepimize yardımcı olsun
sık sık tuzlu bişeyler yemeye çalış bastırır belki..benim bulantım yok ama çok fazla mide yanmam var ne yapabilirim bilemiyorum
Benimde sürekli midem bulanıyor çok kötüyüm ne zaman geçicek acaba ölüyorum resmen yaaa:2: