Slm arkadaşlar nasılsınız bakalım. ben cumaya randevu aldım ama bugün de öylesine şansıma polikiliniğe gittim tesadüf az kişi vardı dr a ilk önce kasık ve karın ağrılarım var normal mi dedim 2 veya 3. gebeliklerde bu tür şikayetler genellikle artar dedi içim rahatladı biraz ama ben yine de görmek inanmak istedim. bizde ileri teknoloji yok kabul ederseniz alttan bakarım dedi ben de tamam dedim çünkü herşey yolunda mı diye çok merak ettim bi de oraya kadar gitmiştim neticede. baktı bende de büyük heyecan keseyi gördü çok şükür hatta bakın parmağımın ucunda ufak ufak kalp atışları da var dedi allahım sonsuz kere şükür dedim ben de o güzel sesi duyacağım günü iple çekiyorum
6+1 gözüküyo ama benim ticker da 5 küsür anlamadım neyse cumaya kadar sabredeyim adam akıllı doğum hastanesine gidip muayene olayım hayırlı haberler alır size de anlatırım allahın izniyle. bizden böyle.
gözün aydın canım çok mutlu oluyo insan darısı görmeyenlerin başına
hayırlı olsun öncelikle. birkaçımızın 2. bebeği inşallah sonuna kadar birlikte sağlıkla devam ederiz
maşallah bıdığa şimdiden kardeşi için dua ediyo allah kabul etsin
benim deeeeee
allah bi daha yaşatması o acıyı canım ne sana ne de hiçkimseye. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla gebeliğimizi tamamlayıp hayırlı doğumlarla bebeişleri kucağımıza almayı nasip etsin.
heyoooooo ilk ikiz haberi geldi gözün aydın canım çok sevindim hep böyle iyi haberler alırız inşallah
canım inşallah bu sefer istediğin gibi sağlıklı bi gebelik geçirirsin
hadi bakalım geri sayım başladı senin için. hakkınızda hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruz.
benim de kasık ve karın ağrılarım var hatta gece baya bi kıvrandım mide bulantısı 1 haftadır var umarım çabuk geçerler oğlumda hiç böyle olmamıştı
hadi bakaılım hayırlı haberlerle gel
aman bana da yazdı ama vitamin eksikliği varsa iç bence bende oğluma hamileyken herşey iyiydi çok şükür hiç vitamin içmedim umarım bunda da öyle olur. ama ben beslenmeme dikkat etmiştim