2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

umayciim canimmm.. selam yahuu.. kendinden haber vermemissin..nedir, nasildir, kacinci haftadisin falan ,fesmekan..... neyse donersin insallah geri...
canim oncelikle deryacigimizin kizi olacak.. once erkek demislerdi,16.haftasindada kiz demisler...
evet sizin saglik ocagi imkanlariniz var bizde anca 3dk falan anca bakiyoz bakmiyoz dr a gittigimizde... insallah hep guzel seyler duyarimm..

tugcecim evet canikom aldim valla.... sagolasin,darisi tum isteyenlere insallah...dedigin gibi muhtesem sesler.. ama oglumun yanin yapmiyorum hem gerilmesin die hemde nebilim simdiden bazi seyleri yanlis algilamasin cocugum... o yatinca!!!!

regencim naber yaa??? nasilsin valla dun markete gittim milletin alisveris arabalari ful alkol kasalariyla doluydu.. bugunler acikcasi korkutuyor beni. herkesler sarhos oluyor... komsular falan... Allah korusun yani aklima bin turlusey geliyo.... bi heycan bi hareket var buralarda.... noluyosa sanki!!!! 12 de felaket havai fisek gosteri yapiyorlar... onlara bakmaya gidiyoruz ama acikcasi tirsiyom ben:18: dedigim gibi araba kullanlar falan normal olmuorlar... oyle isteeee.............

bebeklerinle cooook güzel bi yeni yil sizin olsun....[/COLOR][/B][/CENTER][/SIZE][/QUOTE]

sanki su cumlede bi arza var gibi ikizcannnn...

ayrica tesekkur ederiz ve ayni dilekleri sana yollariz hayatim...

yaa valla marketin park yerine arabalar giremiyordu resmen valla milletin alkolu beni baglamaz ama ne o öyle ne deli gibi bi alisveris mantigidir bu.. sanki kitliga giriyor yeni yila degil ama havai fisekler cok güzel oluyor her yer boooom boooom he ama tehlikeli o da ayri, arada sana gicik olan biri gelse silah sIksa kimse anlamaz he ne oldu ne bitti sen istersen gitme Allah korun birden korkarsin felan bir sey olmaz ama tedbir almak en iyisi yine de.. burda göz actirmiyorlar canim o sekil araba kullananin ehliyeti gidiyor elden.. biz de arabayi götürüp arkaya paretcez burda delinin manyagin biri gelir arabayi cizer ya da fisek patlatir yanainda, kafasi yerinde olmaz cogunun, zaten türk bayragi var üstünde ne oluuuuur ne olmaaaaaaz...

Kızlar yeni yılımız kutlu olsun,herkese sağlık,mutluluk,para,huzur dulu bir yıl diliyorum,bebişlerimizle sağlıklı bir yıl geçirelim inşallah

Regencim harika dileklerin için çooook çook teşekkür ederim.. tekrar tekrar diliyorum Rabbimden 2012de sağlıkla bebeğin gelsin ve herşey gönlünce olsun..

imreal ve neşelikız çok sağolun.. sağlıklı mutlu huzurlu bereketli yıllar arkdslar

sılacım biraz hakkımda yazmıştım.. kontrollerm 15 güne düştü artık. şimdi izmire daha sık gidip gelmeye başlıycaz Yol beni çok yoruyor. İdrara çıkma olayım epey sinir bozucu okuldada beni rezil ediyo alış-verişde de yolculuktada.. Maşallah bebişimde büyüyor teyzesi, bende duygu yogunlugu hadsafhada bugünleri gördüm çok şükür biliyosun ilk aylarımda düşük tehlikem vardı zor günler geçirmiştim Alışverişlerime başladım hastane çıkışları battaniye alt açma uyku seti, tulum, küvet, tarak, trnk makası, kendime lohusa geceliği, çamaşır vs. aldım çanta hazırlıycam inş. 7ocaktaki kontrolden sonra. tugcex in bebek şekerlerine bayıldım bende bişeyler bakıyorum netten Kendim yapamıycam galiba..
Bebek arabamı mothercareden travel sistem aldım. netten resmini buldum tekrar yolluyorum yorum bekliyorum
Mothercare Trenton Deluxe Pram & Pushchair Travel System - Deco Black : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

Son düzenleme:
Maşallah canım yaa kocaman oldu Demek kızmış Aslında ilk cinsiyet belirlemerine inanmamak gerek bak sende tuğçede renewalde hep aynı oldu bizede tecrübe oluyorsunuz böyle

Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

ohhh maşalalhhhhhhhhhhh benimm yeğenimeee maşallah canımm hep sağlıkla daim olsun inşalalhhhh
Aminnnn canım çok güzel bişeydi yaa yerim ben onu Allah hepimizin yavrusunu korusun sağlık sıhhat versin inşallah

Hemsommmm bayıldım ben bu sıpaya yaa Ay onu verene kurban olurum ben nasıl heyecanlandırdı bizi bi görsen doktor ultrasonu karnıma koydu bişeyler anlatıyordu makina karnımda gezindikçe kıpırdamaya başladı yavrum poposunu bi kaldırdı babası şokta tabi bu kadar büyümüş olacağını tahmin etmiyordu hareketi görünce aşkıııııım gördünmü diye bi bağırdım doktorda sustu gülmeye başladı çok güzel dimi hadi dedi o bişeyler anlatıyor ama biz yavrumun hareketlerini izlemeye dalmışız sadece herşeyin güzel bebeğin keyfi huzuru yerinde dediğini hatırlıyorum Allahım hepimizin meleğini korusun kucağımıza almayı nasip etsin dünyanın en güzel mutluluğu buymuş gerçekten

Canımm çok teşekkür ederim maşallah seninki kocaman olmuştur artık alışverişin zamanı gelmişti iyi yapmışsın canım bende heyecanlanıyorum valla zaman geçsede bizde ufak ufak alışveriş yapmaya başlasak Bu arada araba çok hoş canım güle güle kullanın

bershkacimm minigin kipir kipirmis demekk iyi olmasina cok sevindim annesii :) 2.li testinde sonucu iyi cikicak insallahhh....
Sağol canım benim teşekkür ederiz İnşallah güzel çıkar teyzesi dualarınızı eksik etmeyin

Canım benimmmmmmm hepbirlikte inşallah Bu yıl Allahım sanada çok güzel bir erkek bebek versin inşallah

neşelikız - IMREAL canlarım Allah hepimizi mutlu etsin inşallahhhh

ya ucuzum bnde almak istiyom ondan ama durmadan dinlerim manyarım duymadığım zaaman paniklerim diye vazgeçtim almaktan.. ama onun haricinde hamilelikle alakalı içimde hiçççççççççç ukte bırakmıcamm bnde ne istiyosam nasıl isttiyosam alıcammm

canım benim saolasınnn bakalım kısmet henüz kesin değil... bu arada bana msj falan gelmedi.. yanlış atmış olmayasın canım :44:

aminnnnnnnnnn canımm inşallahhh sağlıkla daim olsunn yavrularımızı sağ salim alalım inşallahhhhhhhhh seninki kıpır kıpır benimki tembell yayık dötlü

bıraz gec kaldım ama bısey kacırmıs sayılmammmmmm...

yenıyılınız kutlu olsunnnnn kızlarrr gerceklesmeyen hıcbır dılegımız kalmasın bu yılda... saglıklı bereketlı bır yıl olur insallahhhh

aminnnnnnnnnn canımm inşallahhh sağlıkla daim olsunn yavrularımızı sağ salim alalım inşallahhhhhhhhh seninki kıpır kıpır benimki tembell yayık dötlü
Amiiiiin canım benim.Doğsunda dötüne dötüne yapıştırırsın Bidahakine ultrasona girmeden önce tatlı bişeyler ye mutlaka hoşuna gidiyo heralde sıpaların kıpraşıyolar

İnşallah canım hepimiz çoooooooook mutlu olalım inşallah

selam kızlar napıosunuz bakim nerelerdesiniz ooo yeni yıla çok yavaş girdik ama.. ben sayfalarca yazı bekliodum

hülya hanım hülya hanım öle herkese seslenip duruyosunuz ama aşağıda köşeye çekilmişsiniz görüyorum....

nasılsın bebişli olmak nasılmış nasıl gidiyo hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…