- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.901
kizlar yeni yiliniz kutlu olsun... hepinize cok saglikli, cok mutlu, cok huzurlu, en güzel her seyden cok cok cok diliyorum
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124:
bebeklerinle cooook güzel bi yeni yil sizin olsun....
umayciim canimmm.. selam yahuu.. kendinden haber vermemissin..nedir, nasildir, kacinci haftadisin falan ,fesmekan..... neyse donersin insallah geri...
canim oncelikle deryacigimizin kizi olacak.. once erkek demislerdi,16.haftasindada kiz demisler...
evet sizin saglik ocagi imkanlariniz var bizde anca 3dk falan anca bakiyoz bakmiyoz dr a gittigimizde... insallah hep guzel seyler duyarimm..
tugcecim evet canikom aldim valla.... sagolasin,darisi tum isteyenlere insallah...dedigin gibi muhtesem sesler.. ama oglumun yanin yapmiyorum hem gerilmesin die hemde nebilim simdiden bazi seyleri yanlis algilamasin cocugum... o yatinca!!!!
regencim naber yaa??? nasilsin valla dun markete gittim milletin alisveris arabalari ful alkol kasalariyla doluydu.. bugunler acikcasi korkutuyor beni. herkesler sarhos oluyor... komsular falan... Allah korusun yani aklima bin turlusey geliyo.... bi heycan bi hareket var buralarda.... noluyosa sanki!!!! 12 de felaket havai fisek gosteri yapiyorlar... onlara bakmaya gidiyoruz ama acikcasi tirsiyom ben:18: dedigim gibi araba kullanlar falan normal olmuorlar... oyle isteeee.............
bebeklerinle cooook güzel bi yeni yil sizin olsun....
sanki su cumlede bi arza var gibi ikizcannnn...
ayrica tesekkur ederiz ve ayni dilekleri sana yollariz hayatim...
umayciim canimmm.. selam yahuu.. kendinden haber vermemissin..nedir, nasildir, kacinci haftadisin falan ,fesmekan..... neyse donersin insallah geri...
canim oncelikle deryacigimizin kizi olacak.. once erkek demislerdi,16.haftasindada kiz demisler...
evet sizin saglik ocagi imkanlariniz var bizde anca 3dk falan anca bakiyoz bakmiyoz dr a gittigimizde... insallah hep guzel seyler duyarimm..
Maşallah canım yaa kocaman olduöncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum. ben çok fazla giremiyorum. hem okul hem de yüksek lisans yoğunum bira kusura bkmayın. benim miniğim 16+5 oldu Allah'ın izniyle. bu arada dün üçlü tarama yaptı dr.um ve oğlum değil kızım olacakmış. hepinizi öpüyorum.
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahslm kızlarrrrr,uzun zamandır kk'ya girmiyordum.hatırladınız mı bilmem ama size müjdemi vermek istedim.6 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmm.tam bir süpriz oldu.geçen ay tekrar klomen kullanmaya karar verdim ve dr gittim.dr boşuna uğraşma zaman kaybı olur aşılamaya git dedi.bende,neden dedim izmirdeki dr gayet iyi diyodu dedim.neyse bi şekilde dr ikna ettim ve klomen içtim.yumurta takibine gittiğimde dr 1 yumurtan var ve gelişmemiş bu ay bişey bekleme dedi.bende iğne vurullmucammı dedim.gerek yok olmaz zaten dedi veeeeeeee sonuç hamileyim:)))))
Aminnnn canım çok güzel bişeydi yaa yerim ben onuohhh maşalalhhhhhhhhhhh benimm yeğenimeeemaşallah canımm hep sağlıkla daim olsun inşalalhhhh
Hemsommmm bayıldım ben bu sıpaya yaaahh caniimm bende senin gibiydim miafirler vardi vallahi meraktan catladdiiimmmm... yattim saat 2yi geciyordu baktim breshkadan haber yook...( neyseki simdi actigimda aldim beklelnen guzellikleri....
aahh hemsoom ahhh misafirlerle ilgilenirken nasil kacamak yapsamda su topice baksam die delirdimmm.... ama bakmamisimiyiki merak ederdim.... neyseki hersey yoluda Elhamdulillahh... kipirdaga kurban olsunlar yaaa.... bu dunyanin en guzel seyiii... rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize..ve herzaman soyluyorum tum isteyenlere..icindede kalan topic arkadaslarimiza oncelikle.....amiinnn
Canımm çok teşekkür ederim maşallah seninki kocaman olmuştur artık alışverişin zamanı gelmişti iyi yapmışsın canım bende heyecanlanıyorum valla zaman geçsede bizde ufak ufak alışveriş yapmaya başlasakbershkam sağlıklı haberlerine çok sevindim benim kontrollerim 15 güne düştü.. şimdi dahada heyecanlı oluyor doktrora gitmeler..
bolca alışveriş de yaptım hazır izmire gitmişken çünkü alışveriş için çok bekledim Annem al artık, çanta hazırla dedi hastane çıkışı da aldım
buarada bebeğimin arabasını sizinl paylaşmak istiyorum kızlar nasıl siyah mercds?
Mothercare Trenton Deluxe Pram & Pushchair Travel System - Deco Black : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Sağol canım benim teşekkür ederizbershkacimm minigin kipir kipirmis demekk iyi olmasina cok sevindim annesii :) 2.li testinde sonucu iyi cikicak insallahhh....
Canım benimmmmmmmkizlar yeni yiliniz kutlu olsun... hepinize cok saglikli, cok mutlu, cok huzurlu, en güzel her seyden cok cok cok diliyorum
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124:
bebeklerinizle cooook güzel bi yeni yil sizin olsun....
yoksa beni begenmiyor musun???
kizlllaaaar yaaaaa ben dayanamadiim kalp dinleme cihazini aldiimmm..... valla icimde kalacaktii.. cuunku oglumda oyhle taydimki hicbiseyden haberim yoktu... memleket yabanci,dil sorunu falan filan... gorumcemin aldigi iki hamilel kiyafetleriyle gecmisti... sonra icimde kalmisti cogu seyy... ama insallah bu sefer Allahin izniyle sindire sindire yasamak istiyorumm..cunku hamileligi ozluyoruummm....
velhasiil bu alete bayildim yaaaaaaaaa...... doktordaki gibi ayniii... hem pit pit diyo,hem nefeleri belli oluyo hem tekmeleri,hickirigii.....herseyden onemlisi bi mucizeye doyasiya sahit oluyorsunuz... ve Allahin sonsuz gucune sukrediyorum bikez daha... icerde bambaska dunya var yaa... icerisi resmen bi dunyaa.... uzun sure dinleyince rahimin icide goz onune geliyor ve bagdastirmaya calisiyorum... kafasi sol tarafta sanirim..nefes sesleri ordan gelio... dktruma sorcam.. boyle almak isteyene siddetle tavsiye ederim..aslinda ben demagazada sadece incelemek istedim. kadin kendide kullanmis ve cok etkili oldugunu ve harika oldugunu falan anlatinca dayanamadim..... ben 60euroya aldim..... esimde sasirdi.. istemis almissin dedi... caniimm destekledi benii...
Kızlar 2012 hepimize şans... mutluluk... bereket... huzur... para... başarı... SAĞLIK... vee bebişlerimizi getirsin iinşallah
hlycm oğluşun olacakmış sağlıkla kucağına alırsın inş.
buarada mail bekledim gelmedi.. bari bu günlük, adını verin ,grubunuzu herkese açık yapın da bende üye oluyum tabii beni istemezseniz o ayrı ist. dışındayım zaten
Aminnnn canım çok güzel bişeydi yaa yerim ben onuAllah hepimizin yavrusunu korusun sağlık sıhhat versin inşallah
Hemsommmm bayıldım ben bu sıpaya yaaAy onu verene kurban olurum ben nasıl heyecanlandırdı bizi bi görsen doktor ultrasonu karnıma koydu bişeyler anlatıyordu makina karnımda gezindikçe kıpırdamaya başladı yavrum poposunu bi kaldırdı babası şokta tabi bu kadar büyümüş olacağını tahmin etmiyordu hareketi görünce aşkıııııım gördünmü diye bi bağırdım doktorda sustu gülmeye başladı çok güzel dimi hadi dedi o bişeyler anlatıyor ama biz yavrumun hareketlerini izlemeye dalmışız sadece herşeyin güzel bebeğin keyfi huzuru yerinde dediğini hatırlıyorum Allahım hepimizin meleğini korusun kucağımıza almayı nasip etsin dünyanın en güzel mutluluğu buymuş gerçekten
Amiiiiin canım benim.Doğsunda dötüne dötüne yapıştırırsınaminnnnnnnnnn canımm inşallahhh sağlıkla daim olsunn yavrularımızı sağ salim alalım inşallahhhhhhhhhseninki kıpır kıpır benimki tembell yayık dötlü
bıraz gec kaldım ama bısey kacırmıs sayılmammmmmm...
yenıyılınız kutlu olsunnnnn kızlarrrgerceklesmeyen hıcbır dılegımız kalmasın bu yılda... saglıklı bereketlı bır yıl olur insallahhhh
kimse yok yine benim canım çooook sıkılıyor
evet ya kimse yok ben hala olmadım bekliom yaaa 5inden sonra tekrar bakıcamsabırsızlanıorum iyice
aa kaç gün geçtiay hadi inşallah hamilesindir tekrar hesapladın mı ara ikinci kanamadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?