- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.881
canim benim genc kiz iken hormon bozuklugndan dolayi korunma api kullandim ama adetim ozamanlarda iyidi. yanliz haptan dolayi kilo almistim bende birkatim sonra tüylenme oldug icinde lazere gittim benimde cok süper gelisme oldu tüylerden kurtuldum ama kilo almaya cok münasip bir bedene sahibim. hemen alir hemende verebiliyordum taki bu triot ciktigi cikali son 2 aydir veremiyorum. benim hormonlara bakildi pco denilmedi sadece yumurtlamada tembellik oldugunu ama yumurtamin catladigina bakildi bide diger hormonlarada bakildi kanda. ki kanda cikardi zaten dimi yani???
anlasildi... alt pijama da temel renk grii.... ama sen yine güzel bi renk secmissin üstüne... griye her ton gider zaten... benim hepsi gri üstüme de kazak giydim o da koyu gri.... Allahim ne seksapelsiz bi hatunum ben yaa...
gecenlerde ben bktirdim hormon bozuklugu varmi diye doktor normal dedi sadece triot varmis. Hayirlisi artik canim ya evet kadin olma gercekten hem güzel bi okadarda sorumluluklari büyük. bunada sükür
seksapelsiz hatunnn muu
ayhhh kız bazı erkekler de gri siyah falan bunları sexsi bulurrr
bana ne demeli pembe,ayagımda koca peluşlar falan,biz bu konuda yarışırız senle anammm
vay be linkler ha kacirmisim ben oralari ya tüüüüüüüüüüüüüühhhhhhhhhh
tamam günün en renklisi meri secildi... ben de diyordum kirmizilar felan hava da ucusur... benden cok da farkli degilmissiniz heee moralim düzeldi valla
bana nee bana neee ben itiraz ediyorummm...
ben günün değilllll gecenin en renklisi seçilmeliyim ama
valla o linkleri bende görmedim.
ama pierre cardin kataloğu var online ordan bakarız bi akşam paylaşırız olmazsa. fikir olur.
tamam sen gecenin en renklisisin anlastik mi???
nasil yaaa???????? sen yok muydun??? ya hani böyle vamp seyler paylasilmisti... Allah Allah... sen olmaliydin yaa... teee ne zaman ama... hly vardi ama bak onu biliyorumgelsin sorariz yine..
linkleri paylaştığınızı biliyorumda o akşam ben yoktum canım. evet baya zaman oldu ...
zaten topiğe ben geldim yarındası hly geldi. ben geçmile baktım 455. sayfalarda gelmişim ben :))
allahım bide düzgün yazsam. son cümleye bak yaaa
:):):):):::):::)
mericim haklisin bakalim yarin la hayrolaaaaaaaa. bakalim bizim minikkuslar nezaman cat diye catliyacaklar.
regen kiz dogru diyosun bizim kisin hamile kalma oranimiz düsük ozman cünkü böyle romantik iliskide ask dogar ve bebisler göbege konar. örnek yine hülya.
kiz hülyaaaaa seni cok andik buaksam hayirdir
anlaştık fıstığımmm anlaştıkk hem senle anlaşılmaz mı hiç
bak bakkk neler olmuş burda neler o zamanları bende kaçırmışımmm. yok mu o hülyaaa ondan çıkıyordu demek
ama aferim bakmış etmiş de işi de bitirmişşş
linkleri paylaştığınızı biliyorumda o akşam ben yoktum canım. evet baya zaman oldu ...
zaten topiğe ben geldim yarındası hly geldi. ben geçmile baktım 455. sayfalarda gelmişim ben :))
allahım bide düzgün yazsam. son cümleye bak yaaa
ay cok hos ya
bende bazen yazdigimi okuyunca cok gülüyorum sanki yazma özürlü degilde konusma özürlümüsüm gibiyim
eveeeet eveeeet ben hep diyorum zaten...külliyen yalan ne zaman dediysem... ama cok haklisin.. bebislerimiz ask bebisi olsunlar yaa... zoraki olmasinlar...
ya ama varya hly cok akilli... onun kocasi yasadi yasadi... ben cok takdir ediyorum onu...
hehheee... senin uykun gelmis galiba.. ben ne zaman geldim acep merak ettim yaa...
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?