- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.781
iyiki dogduguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn
Allah yeni yasinda hayirli yenilikler versin sana.
Hersey gönlüncwe ve diledigince olsun....Mutlu saglikli basarili bir yil gecirmen dilegiyle yeniden DOGUM GÜNÜN HAYIRLI OLSUN veeeeeeeeeeeeeeeeee bol bebisli
çok teşekkür ederim tatlım. Dileklerin için kocaman bir Amin diyorumm... inşallah bu akşam değerlendieceğiz eşimle. gezdirtecem kendimi,dün geceden başladım nazlanmaya bakalım nasıl geçecek.
sağolasın breshka tatlım, iyi dileklerin için çok teşekkür ederimm.. inşallah uğur getirir doğum günüm bana. zira bugün yumurtlama günüm diye sanıyorumbu bir işaret olabilirmiii??
tatlıcadı şekerim bende başka bi markaya üye olmuştumsen nerden yaptın yaww merak ettim bak şimdi
hülyacigim sagol canim cok tesekkür ederim. mercimegin iyidir Insaallah.
regen bende dün siteye giremedim girdim tam yazacagim site bakim nedeniyle gecici olarak kapaliymis sizi görmüstüm ama yazamadim
biri gürcü oldugunu söyledi sanki merimiydi ketenhelvami ne kayinvalidesi gürcüymüs????
ay regenimi kiskandim galiba
Arabic Oriental Belly Dance Happy Birthday 'Sana Helwa Ya Gamil' - YouTube
biraz fazla oynak ama olsun bugün senin günün ooohhhhhhhhhhhhh
sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnn gel yaaaaaaaaaaaaa
heeeheeeeeoynak ay bu arada avatarin pek bi tatli olmus... ayni sen...
evet kuzum yaa çatladım meraktan hem bizede gelse fena mıhediyeyimi soruyorsun canım? anlamadım
eğer onu soruyorsan prima(face).istersen link atarım özelden
sılaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmm yaaaaaaaa havalar kapalı diye sinyallerim geç ulaştı herhaldeee... sabahtann beri seni anıyorumm gel diyeeeeeee.... özledimm sesime ses verrrrrrrrrr
canim beniim.. yazdim olmayisimin sebebini.. simdide yeni uyandim. oglusu biraktim okula sabah eve doner donmez yattim.. yenice biseyler atistirmaya calisiyorim..sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin yaaaaaaa yoksun 2 gündürben çok duygusalım bikaç gündür sen de öyle misin ? iyi misin bi gel sinyalime cvp ver
breshka tatlım benim hayali bebenin hediyeleri 25 aralıktan sonra gelecek. içinde bez varmış,kitap varmış,şampuan numunesi varmış. çıtçıtlı badi varmış... bence sizde isteyin kızlar
renewal tatlım mesaj attım,bekliyorum...
kızlarrrr bugün benim doğum günümmm.. 27ye giriyorum
breshka tatlım benim hayali bebenin hediyeleri 25 aralıktan sonra gelecek. içinde bez varmış,kitap varmış,şampuan numunesi varmış. çıtçıtlı badi varmış... bence sizde isteyin kızlar
renewal tatlım mesaj attım,bekliyorum...
kızlarrrr bugün benim doğum günümmm.. 27ye giriyorum
canim beniimmm..senin sinyalini almama gibi bi ihtimal soz konusu bile deil... ama agir vasitayim su aralar yukardaki potu yazmam bayagi zaman aldi.....sılaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmm yaaaaaaaa havalar kapalı diye sinyallerim geç ulaştı herhaldeee... sabahtann beri seni anıyorumm gel diyeeeeeee.... özledimm sesime ses verrrrrrrrrr
bi sinyal aldım ama yanlış sinyalmış
senin sinyalini ilk ben alırım pıtırcığımmmmsıla ne de olsa hamile ben ondan hızlıyım
ben geldim ben geldim ben geldimmmm
hülyacigim sagol canim cok tesekkür ederim. mercimegin iyidir Insaallah.
regen bende dün siteye giremedim girdim tam yazacagim site bakim nedeniyle gecici olarak kapaliymis sizi görmüstüm ama yazamadim
biri gürcü oldugunu söyledi sanki merimiydi ketenhelvami ne kayinvalidesi gürcüymüs????
bi sinyal aldım ama yanlış sinyalmış
senin sinyalini ilk ben alırım pıtırcığımmmmsıla ne de olsa hamile ben ondan hızlıyım
ben geldim ben geldim ben geldimmmm
merhabayiin kizlaaaaaaarrrrrrrr...... topicimiz ogretmenlerinin derya ve umaycigimin ,nartanesicim deogrtmn sayilir.. ogretmenler gununu kutluyorum...
kizlar ben cok cok formda deilim.. bulantilar malum. aksamlari 10da oyle bi uykum gelioki haftalara uyumamisim gibisanki... esimide unuttum!!!! ondandir arayi acmamin sebebi.. ama sizi ozluyorum..
canim beniim.. yazdim olmayisimin sebebini.. simdide yeni uyandim. oglusu biraktim okula sabah eve doner donmez yattim.. yenice biseyler atistirmaya calisiyorim..
evet tatlim o duygusallik bende en basindan beri var... hemde cok ciddi sekilde...olur olmadik hatta cocugun yaninda bile aglamaya basliyorum.. yavrumda endiseleniuyor..
zor zanaat anne olmak,anne olabilmek!!!!
canim beniimmm..senin sinyalini almama gibi bi ihtimal soz konusu bile deil... ama agir vasitayim su aralar yukardaki potu yazmam bayagi zaman aldi.....
ay sen tatlisin yaa.... ne iyi ettin geldin bizim topice.... ancaaaaaaaaaaaaaaa sinyal alma mevzuu bende,,ayraca cokdogru soylemissin yavas yavas geliyorum artik.. hamislikten kaynakli bi durum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?