2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

menbetaaaaaaaaaaa kiiisssssss nasilsin??? ayy can kusum benim...

iyim canımmmmmmm saoll... anneciğimin yanındayımm.. bol bol stres atayım dedim ama bu insanlar yok mu ?? strese soktular benı.. konu malummm.. kac gunum aglayarak gectı.. ama olsun buna ragmen hersey cooook guzel.....

sen nasılsın canımmmm??

cevabını sonra gorucem ancak. sımdı cıkmam lazım... kocaman optum senı bıtter cıkolatam benımmmmm... hoscakal...

ayyy tatlı cadıııı ne güldüm kısss kahkaha atıyorum eşim diyor noolduuu,adam kuzey güneyi bıraktı beni izliyor

galiba doğru yakalanma ihtimaln az inş uğur getirir sana..

ayhhh bi çingenelik yaptım demişsinyaaa koptummm

ayyy kuzuma kiyamam ben üzülme sen fistigim, elinde olan bir sey degil ki.. neyse yaa.. ne desek bos zaten..
ben de iste hiiiiic bir degisiklik yok. ayni taaaas ayni hamam...

yaptım valla,Allah hayıretsin. doğmamış değil olmamış bebeğe hediye topluyorum

yağmur meryem tatlıcadı nasılsınız bakalımmmmmmbeennnn geldimmmmmmmmm

selam canım. geç kalmışız sana birazcık.

herkescikler gitmişşşş... bi beni bulmamış bu uykuu

bu saatten sonra da gelen olmasss en iyisi ben kiliti vurup çıkayımm

ayyyyyyyyyy benimm sempatiğim gelmişşşşşşşşşşşşşşş ama gitmiş canımm bnde seni özledim valla yazdım seni hatta sempatiğim nerdesin diye....annenle mutlu vakit geçirmene çok sevindim canım... gerisini de boşver sen orda anacığınla hasret gider bol bol stok yap dönünce de yaz bize çok öptüm seni

regencim bende denedim seni tekrar eklemeyi kendi çıkan birini ekleyemessin kendi teklif etmesi gerekio dio... sen zaten sanki gruptaymışsın gibi görünüosun bilmiorum nasıl bişi yapmamız lazım

ewt burayada orayada yazalım devamlı karşılaşmasak bile en azından biri yazılana yorum yapar öle haberleşiriz :d bu arada 1.5 ay sora yarın doktora gidicem bebişimi görücem baya oldu görmeyeli

regencim bende denedim seni tekrar eklemeyi kendi çıkan birini ekleyemessin kendi teklif etmesi gerekio dio... sen zaten sanki gruptaymışsın gibi görünüosun bilmiorum nasıl bişi yapmamız lazım

hmmm dur ben bi bakiimmm... bulmaya calisayim hemen, sen de burdayken..

aksam yine bi sorun vardi galiba sitede.. ben giremedigimden erken ciktim..

valla atlaya atlaya okudum accık
wifeofdemon canım çok teşekkür ederim tebrik edip hal hatır sormuşsun çok sağol darısı başınıza inşallah sen nasılsın hayatım ? tusa hazılanıyorsun sanırım Allah kolaylık versin canım
menbetaaaaaaaa canım çok sağol hayatım özledik valla seni ama anneciğinle iyi vakit geçirmene sevindim canım bol bol gezin tozun hasret giderin
tatlıcadı Allah iyiliğini versin senin yaa işyerinde kahkahayı patlattım valla eee ne zaman geliyormuş hediyelerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…