- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.741
menbetaaaaaaaaaaa kiiisssssss nasilsin??? ayy can kusum benim...
görmeye gelmezler heralde. onca insanı ziyaretmi edecekler,yok artık.. bebekli resim istiyorlarsada yollayı veririz canım birinin bebeğiyle çekinip. hem en kötü ihtimal düştü derim. geri ver demezler heralde hediyeyi. hem belki hamile kalırım o zamana kadar belkim. 25 aralıkta kargoıya vereceklermiş zaten. sonrası Allah kerim. bi çingenelik yaptım inşallah yüzüme gözüme bulaşmaz
iyim canımmmmmmm saoll... anneciğimin yanındayımm.. bol bol stres atayım dedim ama bu insanlar yok mu ?? strese soktular benı.. konu malummm.. kac gunum aglayarak gectı.. ama olsun buna ragmen hersey cooook guzel.....
sen nasılsın canımmmm??
cevabını sonra gorucem ancak. sımdı cıkmam lazım... kocaman optum senı bıtter cıkolatam benımmmmm... hoscakal...
ayyy tatlı cadıııı ne güldüm kısss kahkaha atıyorum eşim diyor noolduuu,adam kuzey güneyi bıraktı beni izliyor
galiba doğru yakalanma ihtimaln azinş uğur getirir sana..
ayhhh bi çingenelik yaptım demişsinyaaa koptummm
yağmur meryem tatlıcadı nasılsınız bakalımmmmmmbeennnn geldimmmmmmmmm
herkescikler gitmişşşş... bi beni bulmamış bu uykuu
bu saatten sonra da gelen olmasss en iyisi ben kiliti vurup çıkayımm
kızlarrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm.........
yalannnnnnnnnnn.....
hepiniz iyiisinizdir insAllah.... ayy ozledım sizleri...
daha ailemin yanındayımmm.. burda gunler cooook guzel gecıyor... anneciğimle birlikte bol bol alısverıs yaptımmmm... sürtüyoruz sürekli.... haftasonuda kocacıgımın yanına donuyorum Allah kısmet olursa.. adam bunalımlarda...
breshkacım senın haberını taaaaa o gun aldım ama yazamadım canımm... Allah saglıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin.. sagsalim kucagına almayı nasip etsin yavrummmm.... cok cok cok sevındım...
daha yeni yeni hamıslerımız var mı bılmıyorum ama okunmayı bekleyen yaklasık 70 sayfam var artıkın donunce....
kendinize coook iyi bakınnn.. hepinizi cok cok optum...
bu arada beni merak etmediniz dimi dogru soyleyınnnnnn....
slm canlarım nasılsınız bakalım?benim gözümden uyku akıyor yeminlefacedeki gruba benide alll renaval
ben de durumlar ayni.. dün itibariyle bekleme sürem bittiiiiiiama kirmizilar daha gitmedi.. ay adet olmak kötü bir sey ama, rahatlamak kadar güzeli yok yaa.. kadin olmak baska bir sey beeaaa sen nasilsin canim??
yok yaaa vallahi laf felan atmadim, sadece helvacana anlatmaya calistim.. hani biri eklemeden gruba giremiyorsun ya ondan öyle dedim.. hatta yazdim saka saka diye deeeee yaaa yemin ederim
yoookkkk yaavvv laf atmadim, siz de yöneticilik varya ondan sen ya da renewal yardim eder diye dedim ben.. helvacan da senle konusuyor ya, dedim belki renewali bilmiyordur o yüzden hly gelsin yardim eder anlaminda dedim.. ama simdi o dedigini anlamadim :44::44::44::44: grup gizli degil mi?? nasil bulcamki ben??
iyi akşamlar bayanlar
bende face grubuna eklenmek istiyorum. bana biri yardım etsin bakim
regencim bende denedim seni tekrar eklemeyi kendi çıkan birini ekleyemessin kendi teklif etmesi gerekio dio... sen zaten sanki gruptaymışsın gibi görünüosun bilmiorum nasıl bişi yapmamız lazım
ya ben gruba falan eklenemedim
ben bi geçmişi okuyup geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?