- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.701
iyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın ?
Regen bize mi kızmış özellikle sanamı laf atmış anlamadım ben :26: ay ne yaptık ki :26:şekerim sen biraz kafa dinlemek istiyorum demiştin ondan kimse yanaşmamıştır yaa
iyiyim bnde nolsunn annemi bekliyorum kahvaltı etmek içinn ama çok zor dayanıyorum midem gurul gurul
yok kuzum sade bana değil orkide grubuna laf atmış regentoş... ama gruba eklemek için ketenhelvayı sadece benim adım geçmiş :)
yok ayoll bu regentoşş varyaa naz yapıyoo nazzzzzzz
Kızlar, merhaba fıstıklar, naber nasılsınız?
Scremcim, breshkacım, sılacım, tuğçecim, renewalcim, hülyacım, bikere sevdimcim ( maşallah hamiş listemiz kabarmışşşş) nasılsınız? yeğenlerimiz napıyor? detaylı bilgi istiyorummmmmmm
henüz hamiş olmayanlarımız napıyor? kardaizcim, ablanı duydum, çok sevindim, TEBRİK EDERİM! Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah!
regencim, azracım, sizde durumlar nasıl? ketenhelvacım seninle henüz tanışamadık ama o da olur inşallah denk gelir de sohbet ederiz.
yaa, kızlar ben ne çok şey kaçırmışımmm?:26::26::26: face muhabbeti olmuşşş, beni de ekleyiiiiiiiiiiiiiiiin! bensiz olmaaaaz! kızar ve ağlarım bak. Zaten çok hassasım bu aralar, her şeye ağlıyorum. göz yaşım burnumun ucunda (adet öncesi progesteron yükseklğindendir sanırım)
canım facede gizli grup açtım ben bizden başka kimse göremio öle bi grup olduunu bilegel ekliim senide önce arkadaş listeme ekliim ama yada sen beni ekle dur msj atim sana
SEN gönder ben seni ekliiim ben aramaya kapalıyım galiba sanırsam
Scremcim, breshkacım, sılacım, tuğçecim, renewalcim, hülyacım, bikere sevdimcim ( maşallah hamiş listemiz kabarmışşşş) nasılsınız? yeğenlerimiz napıyor? detaylı bilgi istiyorummmmmmm
henüz hamiş olmayanlarımız napıyor? kardaizcim, ablanı duydum, çok sevindim, TEBRİK EDERİM! Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah!
regencim, azracım, sizde durumlar nasıl? ketenhelvacım seninle henüz tanışamadık ama o da olur inşallah denk gelir de sohbet ederiz.
yaa, kızlar ben ne çok şey kaçırmışımmm?:26::26::26: face muhabbeti olmuşşş, beni de ekleyiiiiiiiiiiiiiiiin! bensiz olmaaaaz! kızar ve ağlarım bak. Zaten çok hassasım bu aralar, her şeye ağlıyorum. göz yaşım burnumun ucunda (adet öncesi progesteron yükseklğindendir sanırım)
iyiyim bnde nolsunn annemi bekliyorum kahvaltı etmek içinn ama çok zor dayanıyorum midem gurul gurul
yok kuzum sade bana değil orkide grubuna laf atmış regentoş... ama gruba eklemek için ketenhelvayı sadece benim adım geçmiş :)
yok ayoll bu regentoşş varyaa naz yapıyoo nazzzzzzz
valla dün çok üşüdüm sanırım akşamda eve gidince peteğin dibinden ayrılmadım zaten 22:00de uyumuşum ... Bugün iyi çok şükür ama her an masada uyuyabilirim yani
iyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın ?
Regen bize mi kızmış özellikle sanamı laf atmış anlamadım ben :26: ay ne yaptık ki :26:şekerim sen biraz kafa dinlemek istiyorum demiştin ondan kimse yanaşmamıştır yaa
bakkkkkkkkkkkk regentoşşşş valla döverim seni haa yine laf atmışsın..ben denedim ama gruba ekleyememiştim seni çünkü sen çıktığın için senin teklif etmen gerekiyomuş ki kabul edelimmmmmmmmmmmama bunu sana söylemeyi unutmuşum o ayrı
esra erol hanımefendiben sizinle zaten arkadaştım ama bi baktım o çakmaymış bnde ekledim şekerim kabul et sonra senide ekleriz gruba
sevgi pıtırcığııııııııııııım sevgi pıtırcığıııııııım noluyooo öyle sinyal falan o sinyal benle vardı diye hatırlıyodumm amaaaaaa nyseeeeeeeeee
canlarımmmmmmmmmm nassınızzzzzzz bakalımmm kankitommm + breshkam nassınız ne var ne yok ?
yavrucummmmm çağrırız seni ne demek niye hatırlatmadınnnnn
selammmmm bayanlar dicem ama kimse yokkkkk
kankitommmmm nirdesinnnnnn :))))
ahh ahhh alıngan pıtırcığım benimmmm... benim alıcılar açıkk senin de sinyallerini alıyorum regenimin deee
kim sinyal verirse onu alıyorum işte hıhhhbilmem anlatabildimmiiii:111::111::111:
bu arada nerelerdesn bakalım yoksun yinee,bide bana dua ediyosun acaba senn:78:
yok yaaa vallahi laf felan atmadim, sadece helvacana anlatmaya calistim.. hani biri eklemeden gruba giremiyorsun ya ondan öyle dedim.. hatta yazdim saka saka diye deeeee yaaa yemin ederim
yoookkkk yaavvv laf atmadim, siz de yöneticilik varya ondan sen ya da renewal yardim eder diye dedim ben.. helvacan da senle konusuyor ya, dedim belki renewali bilmiyordur o yüzden hly gelsin yardim eder anlaminda dedim.. ama simdi o dedigini anlamadim :44::44::44::44: grup gizli degil mi?? nasil bulcamki ben??
canımm benimm kendi adıma mercimeğim hakkında konuşayımmm çok şükür iyiistersen girip resmine bakabilirsinnn :)
tamam o zamann benim sinyalleri kapama daannem burdaydı bugün kahvaltıdan beri berAberdik ondan gelmedim canım sen nasılsın ?
ayol regentoşummm bnde sana şaka yaptımmm ağlama ağlamaaaabiliyorum canımm ne amaçla söylediğini ama ben ekleyemedim nedense ketenhelvayı da seni de :44::44:
kontenjan dolmustur tatlim ondandir
ohh ohh anne kız oturdunuz demek,çok ii yapmıssın canım..ben de annemi öyle özledim ki...
ramazan bayramında görmüştüm en son
annesiyle yakın oturanlara çok özeniyorum. ben iyiyim pıtırcığım biraz duygulandım ama iiyim yine de..
yok ayol sndeeeeama ben yönetici falan değilim ki ondan ekleyememişimdir :44:
valla bnde annesinden uzakta olanlara çok üzülüyorum gerçektenn
bugün bnde çok duygusalımm gözyaşlarım geliyo geri gönderiyorumm ama çok sıktım galiba kendimi ... en iyisi biraz ağlayayımda rahatlayayım
yok ayol sndeeeeama ben yönetici falan değilim ki ondan ekleyememişimdir :44:
valla bnde annesinden uzakta olanlara çok üzülüyorum gerçektenn
bugün bnde çok duygusalımm gözyaşlarım geliyo geri gönderiyorumm ama çok sıktım galiba kendimi ... en iyisi biraz ağlayayımda rahatlayayım
benim içinde üzülebilirsin pıtırcığım ozaman
bende aglayayımda rahatlayayım ozamanhemde sana eşlik etmiş olurum
buarada ben bu smileli gülme sanıyodum
iyi akşamlar bayanlar
bende face grubuna eklenmek istiyorum. bana biri yardım etsin bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?