- Konu Sahibi screamaway
- #30.661
oyle yapcam insallah tatlicadicimmm ama dedigin gibi zor is... Burayi da dusunuyorum... taha'nin mesela soylenisi burda zor olur diye dusunuyorum... o yuzden pek degerlendiremedim o ismi.... isimlerin listesini topliyimmm ben yavas yavas...
kardaizcimmmmm kerem ismini pek dusunmedim, cunku aklima kerem alisik'i getiriyoooo...ayy ben cok fena oldum yaaa...
birisinde o ismi duymussam ona gore degerlendiriyorum...
annemle de konustum, ismi tarik olan bir cocuk gordum, pek sevimli diildi... degistircem bizimkinin ismini dedim...
ne alaka dedi...
hulyacimmmmmmm hosgeldinnnn... ya sana kesinlikle katiliyorum... enes biraz basit geliyo kulaga... :26: napcam bilmemmmm....
az once esime enes cok hareket ediyor bugun dedim...enes kim dedi...
kabul etmiyor yaaaaa bu ismi...
ay canımmmmmm valla benim aklıma o şahıs hiç gelmemişti. bana hep binbirgecede ki kerem rolündeki aklıma geliyo. o kişiye çok yakışmıştı kerem ismi. aman canım yaa getirme aklıma o kara adamı :))))))....
iiyis kardaizcimmm çok sevdigim arkadaslarımla sohbetteymsen nasılsın pekiiii?hep görüorum seni ama daha birebir sohbetimiz olmadı sanırım:44:
ahh evet hayırlı olsun ablana,ne güsel rüyalar görüyor insanlarya b enmkileri de anlatsam komedi filmi olur
Allah ım bizlere de birer bebiş nasip etsin ve abinin eşine de inş![]()
canım benim bi müsait olsam karşılaşırsak iyi sohbet yaparız senle inşallah. :)
canım ablanın rüyaları hayra çıksın inşallah :) sana da ben dua ediyom canımmmmm inşallah seninde meleğin gelcekk ama önce koca meleğin gelmeli![]()
aminnnnnn canım. bende rüyamda dün gece cocam gelmiş gördüm. yeni gelmiş uyuyodu rüyamda bende öle seyrediyodum işte.... ah ahhhh....