• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

oyle yapcam insallah tatlicadicimmm ama dedigin gibi zor is... Burayi da dusunuyorum... taha'nin mesela soylenisi burda zor olur diye dusunuyorum... o yuzden pek degerlendiremedim o ismi.... isimlerin listesini topliyimmm ben yavas yavas...

kardaizcimmmmm kerem ismini pek dusunmedim, cunku aklima kerem alisik'i getiriyoooo...:19::19: ayy ben cok fena oldum yaaa... :1::1: birisinde o ismi duymussam ona gore degerlendiriyorum... :1: annemle de konustum, ismi tarik olan bir cocuk gordum, pek sevimli diildi... degistircem bizimkinin ismini dedim... :1::1::1: ne alaka dedi... :1::1:

hulyacimmmmmmm hosgeldinnnn... ya sana kesinlikle katiliyorum... enes biraz basit geliyo kulaga... :26: napcam bilmemmmm....
az once esime enes cok hareket ediyor bugun dedim... :60: enes kim dedi... :1::1::1: kabul etmiyor yaaaaa bu ismi...

ay canımmmmmm valla benim aklıma o şahıs hiç gelmemişti. bana hep binbirgecede ki kerem rolündeki aklıma geliyo. o kişiye çok yakışmıştı kerem ismi. aman canım yaa getirme aklıma o kara adamı :))))))....

iiyis kardaizcimmm çok sevdigim arkadaslarımla sohbetteym:1: sen nasılsın pekiiii?hep görüorum seni ama daha birebir sohbetimiz olmadı sanırım:44:

ahh evet hayırlı olsun ablana,ne güsel rüyalar görüyor insanlarya b enmkileri de anlatsam komedi filmi olur:37:

Allah ım bizlere de birer bebiş nasip etsin ve abinin eşine de inş:16:

canım benim bi müsait olsam karşılaşırsak iyi sohbet yaparız senle inşallah. :)

canım ablanın rüyaları hayra çıksın inşallah :) sana da ben dua ediyom canımmmmm inşallah seninde meleğin gelcekk ama önce koca meleğin gelmeli :1:

aminnnnnn canım. bende rüyamda dün gece cocam gelmiş gördüm. yeni gelmiş uyuyodu rüyamda bende öle seyrediyodum işte.... ah ahhhh....

selam kızlar...
muhabbetiniz çok tatlı.
isimler,eşyalar... acayip heyecanlısınızdır heralde :31:
tuğçecim sana kıyafet konusunda şöyle söylemek isterim,eğer mevlüt falan yaparsanız çokk fazla büyük kıyafeti geliyor. yani 1 yaş civarı. şimdiden fazla birşey alma derim. bide penye yelekler var çok kullanışlılar. kusma huyu olan bir bebeğin olursa önlük falan işlemiyor çok yelekler mahfoluyor :1: yiğenlerimden biliyorum

cnmm cok saol önerilerin ıcın cook haklısın cunku bu cumartesı bebek mevlütüne gıttım bırsuru kıyafet getırdılerr :)

tugcecimmmmmm cok tatli yaaa.... silacimin dedigi gibi yuzu filan belli... :16: ben de 2 hafta sonra 3d ultrasona giriyorummm.. Bakalim benimki nasil cikcakkk...:1::1::1:
cnmmm sormaa videoları flnda var sürekli onları izliyorum :) Senın bebısın daha belirgin olur sanırım cunku bnm bebısım burda 22 haftalkk senınkı daha bı büyümüş olucak annesi :)

simdi tugcecim hersey oyle kompozisyon gibi geliyoki... hesaplarimiz falan.. insallah kizini kucakladiginda goreceksin icgudulerinin seni nasil yonlerdigini ve aslinda herkeslerden iyi bildigini onun icin neyin daha dogru oldugunu... ve ozaman mutlaka beni hatirla....
cnmm senı unutmaya hıcc nıyetım yoookkkkkk vlla :) Ayrılmıycaz dıye düşünüyorumm Allah hepımıze ömür versınn hıc ayrılmayalımm :)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa resmen nasi yuzum guluyooo......masallah uyuyo misil misil yaaaaaaaa..... canim benim.. iyi yaptin...

ama ben kiskandim..cunku burda yapmiyorlar bundan...

cnmm yokmu özel yerler fln gıdebılecegın ? bu görüntüleri görmeye degıyo cunkuuuuu eger varsa kaçırma derım sılacım... melegım annesının karnında uyuyoduuu kollarınıda başının yanlarına atmışş ohh sefam olsun dermiş gibiydi :) videolarındada tekme atıyo, yüzünü ovalıyo falannn izledikce hemen doğsun istiyorumm... RAbbım hepımıze taddırsın bu guzel duyguları... Sımdı sıraaa Azracımm, regencım ,kardaız,meri,nartanesi,tatlıcadı ve wifeofdemon daaaaaa

screamawayyyyyyy canımm yaa sen unut enesi unut boşverr geçç daha kalıcı daha sağlam bi isim bul :)

mesela arapça bi isim de ben söyleyeyim sana :D

Hamza, Amer, Anes, Adis, Harun,Tarik, Faruk, Almir, Kerim, Emir, Edin, Amar, Samir :)

Amar guzelmis aslindaa.... Anlamini arastirdim Ammar diye geciyor ve '1. Memur eden. 2. Bayındırlaştıran. (bkz. Amir).' anlamindadir diyor... Anlamini pek tutmadim.. :26:

Samirin anlamini da soolemistim, sila soylemisti bunu... meyva veren demek... :26:

yaaa soole bakiyorum hala en guzel tarik geliyor aralarindan... sabah yildizi demek hem de...

ay canımmmmmm valla benim aklıma o şahıs hiç gelmemişti. bana hep binbirgecede ki kerem rolündeki aklıma geliyo. o kişiye çok yakışmıştı kerem ismi. aman canım yaa getirme aklıma o kara adamı :))))))....
canım benim bi müsait olsam karşılaşırsak iyi sohbet yaparız senle inşallah. :)
aminnnnnn canım. bende rüyamda dün gece cocam gelmiş gördüm. yeni gelmiş uyuyodu rüyamda bende öle seyrediyodum işte.... ah ahhhh....

kardaizcimmmmmm o adami dusununce isim pek guzel gelmiyor di miiiii? :1: ya ben senin aklini karistirmayayimmmm yine de... sen ben o adamin ismini hiccc soolememisim varsay.. :1:

cnmm cok saol önerilerin ıcın cook haklısın cunku bu cumartesı bebek mevlütüne gıttım bırsuru kıyafet getırdılerr :)cnmmm sormaa videoları flnda var sürekli onları izliyorum :) Senın bebısın daha belirgin olur sanırım cunku bnm bebısım burda 22 haftalkk senınkı daha bı büyümüş olucak annesi :)
cnmm senı unutmaya hıcc nıyetım yoookkkkkk vlla :) Ayrılmıycaz dıye düşünüyorumm Allah hepımıze ömür versınn hıc ayrılmayalımm :)
cnmm yokmu özel yerler fln gıdebılecegın ? bu görüntüleri görmeye degıyo cunkuuuuu eger varsa kaçırma derım sılacım... melegım annesının karnında uyuyoduuu kollarınıda başının yanlarına atmışş ohh sefam olsun dermiş gibiydi :) videolarındada tekme atıyo, yüzünü ovalıyo falannn izledikce hemen doğsun istiyorumm... RAbbım hepımıze taddırsın bu guzel duyguları... Sımdı sıraaa Azracımm, regencım ,kardaız,meri,nartanesi,tatlıcadı ve wifeofdemon daaaaaa

tugcecimmmmmmm evet benimki 29 haftalik olcak gittigimde...:21::21: cok merak ediyorum... nerdeyse 700TL'ye yakin para odicemmm gormek icin... 10dklik video vercekler... insallah iyi cikar...:16::16::16::16:

silacimmmm katiliyorum tugceye sen ozel biryerler bul, git mutlaka... daha once de yazmistim.. bir kere oluyor sonucta... ama daha vaktin var dusunmek icin... burda 26. haftadan once yapmiyorlar 3d ultrasonu... sizin orda da oyle olabilir...

Amar guzelmis aslindaa.... Anlamini arastirdim Ammar diye geciyor ve '1. Memur eden. 2. Bayındırlaştıran. (bkz. Amir).' anlamindadir diyor... Anlamini pek tutmadim.. :26:

Samirin anlamini da soolemistim, sila soylemisti bunu... meyva veren demek... :26:

yaaa soole bakiyorum hala en guzel tarik geliyor aralarindan... sabah yildizi demek hem de...

hımmm valla bu isim kısmı hakkaten zor iş :1: Allah kolaylık versin canım ama bnce tarık ismi güzel :)

kısss kardaiz allahmı söyletti sana canım bebiş nsl diyeeee :16:hülyacım mericim naparsınızzzz bakalım?bu yağmurrrr nerdeki bugünnnnnn:44:breshkqamm da yoookkkk:26:sceamawaycim isim konusunda nete baksana çok güzel örnekler var ben oğluşum olursa tuğşat koyucam eşimin adınada uyuyor anlamıda çok güzel:34:

sende benim canımmmmmmmmmm.... valla işte onu doğru dedin ama öle görünüyor ki ben burda devam edicem galiba...ama bişey sölim burası huzurlu, ofiste herkesin birbirinin açığını arayıp yüzüne vurmasından hem bıkmış hemde yorulmuştum. kendimi açık vermiyim diye kollamaktan bunalmıştım. satınalmayı buraya alıcak patronum ve burda çok işe yaramışım baya değişiklikler olcak bakalım. burdan ve akşamları evden gelmeye çalışacağım tabikide çok alışmışım buraya özlüyorum çokkkkkk....

heyyyy eger benim oğluşum olursa ismi hazır KEREM. hatta kızım seçmişti bu ismi ve bizde çok beğendik. isimleri birbirini çağrıştırıyor.screamcımmmm tavsiye ederim hayatım kerem ismi güzel.

okıyım yaa kaçırmıyım hiç bişeyiiii.
geldim tatlımmmmmm ama sen gittin galiba.

hly kankitommmm napıyon bakem. öff o evin de kirası baya var yawww..

hakkainda iyi olan neyse o olsun o zaman canim benim.. is yerinde arkani kollamak ne illet bir seydir iyi bilirim :50::50::50: psikolojik olarak bunlarla ugrasmaktansa orda kal daha iyi olur bence.. hem ofisin de gelirse zaten bilgisayarin felan olur.. cok sIk olmasa da gelirsin.. bak bana aksamdan aksama anca geliyorum zaten..

valla gidemedik kuzum evin asansörü yokmuş boşa bakmaya gitmedik o yüzden :31:

mercimekk büyüyünce de mercimek olarak kalcak regentoşumm ben onu öyle sevdim çünküü:1::1::1:

kuzum postuna cvp verdim ben sen görmemişsin bnce yoksa seni atlar mıyımmm aşk olsunn ben sılacığımında yazdığını hatırlıyorumm gözünden kaçmıştır herhalde :29::29:

mersiiiiiiiiiiiiii canımmmm :) isimler konuşulmuşş ben daha önce sen ilk sorduğunda isimle ilgili sana tek cvp veren ben olmuştum ama onuda sen görmedinnnnnnnn neyseeeeeeeeeeee artıkk :24::24:

ben tarık ismini beğendim güzel.. ancak enes i bnde beğenmedim basit kaçar gibi sankim :26: yani tek başına az kalır gibi... ben erkek ismi olarak KERİM ismini çok seviyorummmmmmm inşallah oğlum olursa KERİM koyacağım ... kızım olursa da ZEYNEP istiyorum bakalımm bi o günler gelsinde fikrim değişebilir kız konusunda ama erkek konusunda pek değil :1:

ayyyyyyyyyyyyyyyy çok duygulandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHH:nazar::nazar::nazar:

kız renewallllllllllll sana inanamıyorummm doktora gitmiyosun testlerini yaptırmıyosun ve de aşılarını olmayacaksınn valla şaşırdım açıkçası kusura bkma canım daa yani ne bilimm aşıların daha dün gittiğim aile hekimim bana çok önemli olduğunu söylemişti yani... hadi kontrolü nyse diorum 1.5 ayda giitin diyelim ama iğnelerini yaptır canım benim aksatma bnce :44::44:

evettttttttttttttttt herkeşler bu ara benii kimse sormamış diyor yaaaa şimdide ben diyorummmmmm beniiiiiiiiiiiiiii kimse sormamışşşşşşşşşşşşşşşş ev işini naptığımıııııııııııı sormamışşşşşşşşşşşş merak etmemişşşşşşşşşşşş ahanda bnde size alındım HIH :53:

ben iyiyim kankitommm sen nasılsınnnnnnn ? özleştikk yinee :( evi de tutmadık zaten asansörü yoktu diye :D

:60::60::60::60:

tamam mercimegin annesi...

bak bakk regen hanıma,ben de kimse kalmadı die kapanışı yapıp çıktım. beni uyutup gerimi geldin kız:1::1::1:

bikere sevdim de benim gibi alınganlık yapmışş onu anlarım hamiş alınganlığı o da bana ne oluyorsa:9:

valla ben hic gitmedim ki kuzu.. herkes iyi geceler yazinca yazmadim ben de... ne biliyim.. yoksa yazisir dururduk.. simdi de kalkip yarinin yemegine bakcam cünkü sabah erken cikcam, yoksa bu gece kaynatirdik..

cnm regencim. iyi olmaya çalışıyorum. üç gündür kahverengi lekelenmem var. dinleniyorum bol bol. arada girip bakıyorum sizlere. umarım sende iyisindir cnm

ben iyiyim fistik nolsun.. senin neden lekenlenmen var kia caba.. ihmal etme de git dr'a bence..

kısss kardaiz allahmı söyletti sana canım bebiş nsl diyeeee :16:hülyacım mericim naparsınızzzz bakalım?bu yağmurrrr nerdeki bugünnnnnn:44:breshkqamm da yoookkkk:26:sceamawaycim isim konusunda nete baksana çok güzel örnekler var ben oğluşum olursa tuğşat koyucam eşimin adınada uyuyor anlamıda çok güzel:34:

ben burdayim ama sen kacmissin :1::1::1:

noluyooooo gizlar giiii???????? nirelerdesiniz :43::43::43::43::43: üzülüyorum ama... bakin bekliyorum ne zamandir..

noluyooooo gizlar giiii???????? nirelerdesiniz :43::43::43::43::43: üzülüyorum ama... bakin bekliyorum ne zamandir..

kayınvalidemlere gittik eşim iş çıkışı aldı benide.. ayhhhh gürcü onlarrrr bi bagırarak konuşuyolar kiii....

kayınvalidemin teyzesinin kızı ve anane de vardı bolbol gülüştük ama fazla dayanamadm sese hemen geldik eeve:1:

ketenhelvacim, tugsat baya bi zor isimmis canim ya....:26: ilerde zorluk olmasin? ama sen daha iyi bilirsin tabikiiiii...

deryacimmmm kahverengi lekelenmeler de kirmizi lekelenmelerden korkmak gerek.... daha onceki kanamandan kalanlar geliyordur bence... ama sen yine de dikkat et canim...:16:

:56::56::56::56: kizlar kimse yok ama soolemeden duramicammmm, aserdimmm, ve benimkini markete yolladim.... yazik yeni de gelmisti... vicdan azabi cekiyorum... ama napimm....:1::1::1:

kayınvalidemlere gittik eşim iş çıkışı aldı benide.. ayhhhh gürcü onlarrrr bi bagırarak konuşuyolar kiii....

kayınvalidemin teyzesinin kızı ve anane de vardı bolbol gülüştük ama fazla dayanamadm sese hemen geldik eeve:1:

ayyy ben de pek cekemem sesi, hele de aksama kadar bebelerinen ugrastiktan sonra :53::53::53: meri yaa aramizda sanirim bi hat var, ne zaman sinyal versem geliyorsun :44::44::44::44:

ayyy inanmıyorum sreamaway ne çekti canın bakalım:34:anlamı çok güzel ama tuğşatın bu arada yağmurrrr gelmişşşşşş:46:

ayyy ben de pek cekemem sesi, hele de aksama kadar bebelerinen ugrastiktan sonra :53::53::53: meri yaa aramizda sanirim bi hat var, ne zaman sinyal versem geliyorsun :44::44::44::44:

evtttt bence de aramızda güçlü bir çekim hattı varrrr alıyorum sinyaliini:16:

ayhh yağmur gelecekmi die okuyorum anlamıyorummmm... regenim yagmurmuş:1::1:

bi kaç kez sölemiştim ama kaçırmışsınız kızlar ismim meryem:42:

Back