- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.621
hımm tek isimmi düşünüyosunuz renewalcım ? bebişine bıseyler almaya basladınmı ?
Buaradaa secreamawaycımmm oğluşunun odası geldımıı ?
Bir de cok duyulmus bisi istemiyorummm... Enes nasil sizce? Benimki o bebek ismi, erkek ismi gibi diil, buyudugunde kullanmasi guzel olmaz dedi...
Renewalcimmmm siz isme karar verdiniz mi? Serra guzel isim... Sena'yi da tavsiye ederim bak... Bir de bir arkadasimin Sare diye kizi var... O da cok guzel isim....
eymen, ya da aymen, akim, danyel(daniel), dildar, murtazaaaaa, anuar, amir var bi de. sanirim bizdeki emir. oglumun sinifinda var. amir diyorlar... baktim da nete amir var hem emir.. bence amir de fena deil...
rabah,Samir,Talha(benim oglus), Taha,
hımm tek isimmi düşünüyosunuz renewalcım ? bebişine bıseyler almaya basladınmı ?
Buaradaa secreamawaycımmm oğluşunun odası geldımıı ?
bende esine katimiyorum ve inan okdar cok tanidiklarda varki enes...... karar seni tabiiiisiii....
Bir de cok duyulmus bisi istemiyorummm... Enes nasil sizce? Benimki o bebek ismi, erkek ismi gibi diil, buyudugunde kullanmasi guzel olmaz dedi...
Silacimmm Samiri arastirdim, meyva veren demek yaziyor bazi yerlerde.. Anlamini gorunce pek hosuma gitmedi.. Talha cokkk guzel isim zaten... Sen cok guzel isim bulmussun ogluna...Hic dusunmeden onu koyardim ama cok yakinimda Talha ismi olan var.. Olmaz yani... Taha'yi da begeniyorum, yurtdisinda rahat okunur mu, ondan endiseliyim... Burda birkac kisiye okutup nasil okuduklarini gormem gerekecek...
Tugcecimmm odasi gelmedi daha... Biz beceremedik, boyaci cagirdik, yakinda boyancak odasi.. 2 haftaya da oda gelir sanirim... Yavas yavas yerlesiriz...
Sen herseyini tamamladin mi? Eksigin kaldi mi?
Sana katiliyorum silacim... Bence guzel isim... Ben enes dedikce, o tarik diye israr etmeye devam ediyor... nolcak halimiz bilmem....
cnmm yavas yavas başlaa bncede tam zamanı cunku agırlaşmaya baslayınca zor olurr... Bidee ev taşıdın , ananenın vefatı fln pek fırsatında olmadı heralde tahmın edebılıorum...ya serra okunan isim olduu için onu koyarsam tek isim olucak eer okunmayan bi isim blursam yanına birde okunan isim koyucam ... daa hiçbişi almadım artık başlamam lazım bi çöpü bilem yk kızımın
ha kizlar annemle konustum telde. ruya gormus... Rahmetli Annennem oglumla bi baska erkek bebegi annemin kucagina vermis. al bunlar silanin demis..... hayrolsun insallah.... bu ruyadan sonrada artik bn iice alistim erkek beklemeye... hayirli saglikli eli ayagi duzgun olsunda........
Tugcecimmm odasi gelmedi daha... Biz beceremedik, boyaci cagirdik, yakinda boyancak odasi.. 2 haftaya da oda gelir sanirim... Yavas yavas yerlesiriz...
Sen herseyini tamamladin mi? Eksigin kaldi mi?
cnmm yavas yavas başlaa bncede tam zamanı cunku agırlaşmaya baslayınca zor olurr... Bidee ev taşıdın , ananenın vefatı fln pek fırsatında olmadı heralde tahmın edebılıorum...
Ayy hayır olsun sılacımm oglusunmu olucak acep :) Bnm ananemde bnm kızım olacagını görmüştü
cnmm büyükbaşlar tamam gıbı :) Odası, uyku setı,perdesi , avizesi , araba ve pusetını aldık , bi kaç parça kıyafette varr... Aralık sonuna kdr herseyını tamamlamak ıstıyorum cunku cok agır kanlı olmaya basladım :) Halı alıcamm netten fln bakıyorum modellere işte bidee kıyafet vs gıbı eksıklerını cıkardımmm hafta sonu eşimle emınonune fln gıdıp alıcaz heralde... Bebek şekerimiz kaldı bakılmadık sonraa onunla ugrasırım heralde :)
ayyy tugceciim..hele senin annenin ruyasindan sonra iice alistim erkege.... hani bi umut ruyalar ters olur falan die dusunuyodum... dedigim gibi nasip kismet hayirlisi.....
masallah sende hafifletmissin bayagi cimcimenin islerini... bak dedigim gibi cook kucuk kiyafetler alma canim..direk 3ayliktan basla....
ayy hersey tamamda drunu ıhmal etme cnm yaaa testlerın fln var cunku zamanı gecırmemen lazımewt canım pek fırsatım olmadı bu hafta sonuda annemin evini fln temizleticem sora mevlüt bilmemne zaten hafta içi çalışıorum bugün arkadaşım arıo görşmüşoruz ne zamandır müsait olda sana gelelim dio 4 aydır kimseyi gördüüm yok 1.5 aydır doktora bile gitmedimhiç boş kalamıorum yoruldum valla artık keşke şööle sırtımı dayayıp bi dinlenebilsem.. fırsat bulduumda bebişin eşyalarınıda halledicem inşallah bakalım
cnmm eneste güzel isimm ... Bnm için pek duyulmamış olması ve anlamı cok önemlii bı kaç öneride ben yapayım sana :) hepsını tek tek araştırdım sımdıkk ve arapca kökenlı hepsı :)
Berkan : parıldayan
Emir : Peygamberimizin soyundan gelen.
Esad : Oldukça mutlu, daha saadetli. 2. Çok hayırlı.
Kerem :Asalet, asillik, soyluluk. 2. Cömertlik, el açıklığı lütuf
Kerim :Kerem sahibi, cömert, verimcil. 2. Ulu, büyük. 3. Lütfü, ihsanı bol, ihsan yönünden ulu
bende cok seviyorum oglumun ismini... peki digerlerinden begenmedinmi? benim favorim eymen ve aymen esine sun istersen?? aslinda kismet isi biliyormusun.. pat die oluyoo cocuk dogunca.... bizde cok fikir alisverisi yaptik isimde dedigim gibi kismet....
cnmm yavas yavas başlaa bncede tam zamanı cunku agırlaşmaya baslayınca zor olurr... Bidee ev taşıdın , ananenın vefatı fln pek fırsatında olmadı heralde tahmın edebılıorum...
Ayy hayır olsun sılacımm oglusunmu olucak acep :) Bnm ananemde bnm kızım olacagını görmüştü
cnmm büyükbaşlar tamam gıbı :) Odası, uyku setı,perdesi , avizesi , araba ve pusetını aldık , bi kaç parça kıyafette varr... Aralık sonuna kdr herseyını tamamlamak ıstıyorum cunku cok agır kanlı olmaya basladım :) Halı alıcamm netten fln bakıyorum modellere işte bidee kıyafet vs gıbı eksıklerını cıkardımmm hafta sonu eşimle emınonune fln gıdıp alıcaz heralde... Bebek şekerimiz kaldı bakılmadık sonraa onunla ugrasırım heralde :)
tugceiimmm... evet guzelim hayirlisi olsun... kismetten oteye varamiyoruz....
iyi canim simdilik yeterli gibi gorunuyo kiyafetler... ben oglumu hergun yikar degistirirdim usttunu. ve 1 yasina kadar onun camasirlarini ayri yikadim..
kucuk onluklerevet cok lazim hem kusma ihtimali icin hem de cok islatiyorlar onlerini sel olayi ondan lazim... zaten cok uyanik kalmiyorlar.. ha ama tugcecim onlukle yatirmayasin olur ya unutulur falan.. gerci ilk gunler yogun geciyr babanne annenne,hala vs ....
tamam canim ozaman en hayirli olanini secersiniz insallah.... bodylerden cok lazim oluyo aslinda kakasi bulasiyo genelde anne sutude alirlarsa kakalari sulu yani ishal gibi oluyo.. ilk zamanlar suslu puslu deilde body ve tulum kizlar... bide sizin dogum kisa gelio tulumunaltina corap giydireceksiniz illaki.. ...Tugcecimmm ve silacimm tavsiyeler icin tesekkurler... Not aliyorum hepsini... aksama bi konusiiiimmm bakim benimkinle...
Tugcecimmmm bizim de buyuk esyalar tamam sayilir... Bebek odasini aldik, yatak ile dolap aldim, cekmece almadim.. Cok ihtiyac olursa sonra alirim diye dusundum... Bebek arabasi, uyku seti filan yok daha... Karar veremedim...
Citcitli bodylerden annem 3 tane mi ne almis.. Bende 4 tane filan almistim.. yeter herhalde... 8-9 tane tulum var... Onun disinda biberon, sterilizer filan aldim... Daha hala alinacak seyler var yaniiii... :26:
Ben ogle tatiline kacttimmmm, geldigimde insallah burasi boole kalabalik olur...
ıyı yapmışsın cnm bnde ayrı yıkamayı düşünüyorum baya bi süre... genelde emzırdıkten sonra önlüğü takarım heraldee kusarsa ona kussun dıye
dayanamadımmm avatarıma kızımın ultrason resmini koydum artık yaa :)
cnmm hayırlı saglıklı evlat olsun gerısı önemli değil yaa... evet ben ufak tefek gördükce aldım bişeylerr, annesı ve teyzesıde bıseyler almışşş, babanesı ve halası mendillerini, yeleklerını fln örgü işlerini yapıyoo bundan sonra artık seneye kışa veya yaza gıyebılecegı seyler alın dedımm... Cunku şuanda 0-3 ay cıtcıtlı badylerımız tamam 10 tane aldım yeter dıye dusunuyorumm ki hastane cıkış takımlarının ıcındede var 2 ,3 tane...
toplamda 6 tane flnda 0-3 ay gıyebılecegı tulumlar, ıkılı takımlardan aldımm bunlar ılk dogdugu zmn yeter dıye dusunuyorum... yenı doğan ıcın kucuk coraplardan eldıven bıde küçük önlüklerden alıcamm ( kusma ıhtımalıne karşı cok lazım oluyomuş )
ayy hersey tamamda drunu ıhmal etme cnm yaaa testlerın fln var cunku zamanı gecırmemen lazım
deryaaaa haaniimmm nasilsiniz efenim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?