• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ah canim ah bide varya stajerken seni tanimiyorlardi yani pekte umurlarinda degildim ama meslegimi eime aldiktan sonra kiymete bindim mesleginle degere biniyorsun. varya ben oraya bas vurayim diye kadin acik acik bana söyledi benimle calismak istedigini kolay kolayda kimseyi begenmez normalde. bende tasinacagim dedim kadi. yoksa hazirdi isim ah ah Hayirlisi artik.

kimseye bakma sen amaaa selam verene selam ver sende bosveeerrr kendisi kaybeder.

tabi fistigiimmm kim kime muhtac sanki?? Allah muhtac etmesin.. yani hayatta tek basina durunca daha iyi anliyorsun cevreni, insanlari.. ben ausbildung yapmadan önce sana basvururum :1::1::1: ne yapmam etmem gerektigi icin.. insallah simdi ki bekledigin yerden güzel bi sonuc alirsin?? is basvurularinda tecrübe felan önemli mi peki?? sen ausbildungtan sonra calistin mi?? yani ne kadar sansin var onun icin soruyorum..

kuzum valla aklımdaydınnn yemin ederim ama yazmamışımm arada oluyo böyle insana kusura bkma pıtırcığımmmmmmmmmm :29::29::29:

canım ben zaten istanbulda oturuyorumm :1::1::1::1: bi ilçeden diğerine gidecem sadece eğer ev bulursam o da :31::31::31: valla ev kiraları malesef pahalı istanbulda.. hele merkezi yerlerde ama mecburuz :50::50::50:

mercimeğim ii çok şükür biraz annesini halsiz bırakıyo o kadar başka bi yaramazlık yok şüklür:nazar:[/QUOTE]

:)))tamam ozaman pıtırcığımmm regenin de aklından geçmişim senin de demekkii... ne güselll:49::49:

yaf istanbul ama tuzla diyince izmite komşu gibi yakınyaa,istanbulun adı bile uzakkk... o yüsden gidiomusun dedim:35:

ahh ahhh annesini yoruyo demek,annesi de yatsın dinlensin hep.... dikkat etsin kendine de kuzusuna daa.

evetya cidden üzülmüşüm adım geçmeyince tripli bi insan olmusum:1::1:

telefon kablolarımızda sorun vardıda apartmanın tüm tesisatı yenilendi.netimde gitti haftasonu ptt den gelmediler bugün zorla tuttum getirdim:1: adamlar 10a kadar ugrastılar benim baskılarım yüzünden:51::51:.

Ama napayım zaten yalnızım burda bir de netim olmayınca yapayalnız kaldım:14::14:

neyseki geçti şimdiii:35::35::52::52::55::55::37:

iyi bari halletmissin yani baskiyla ya da degil.. önemli olan burdasin simdi :54::54::54:

valla regentoş yapcak bişi yok artık ya yenisini alcan ya da hiç giymicen :23::23::17::17:
ya ben kayınbabamı çok seviorum ayrıca iki isimli olcakk ben kendi koyduumuz isimle çağırdaktan sonra öenmli değil.. önemli olan gönüllerini hoş tuttmak :34: kocamın kuzenin oğlu görkemm isim güzel ama çok var.. rüzgar isminide severim... bi paşan gelsinde hayırlısıyla koyarsınız canım benim :29:

çooooooooook geçmiş olsunnn Allah ım bidaha yaşatmasın... çok güç şeyler yaşamışsın valla çok üzüldüm :50::50:

ayy akşam akşamm çok güldüüm yaaaaaaaaaaa :9::9::9::9::9::9::9:

kuzum valla aklımdaydınnn yemin ederim ama yazmamışımm arada oluyo böyle insana kusura bkma pıtırcığımmmmmmmmmm :29::29::29:

canım ben zaten istanbulda oturuyorumm :1::1::1::1: bi ilçeden diğerine gidecem sadece eğer ev bulursam o da :31::31::31: valla ev kiraları malesef pahalı istanbulda.. hele merkezi yerlerde ama mecburuz :50::50::50:

mercimeğim ii çok şükür biraz annesini halsiz bırakıyo o kadar başka bi yaramazlık yok şüklür:nazar:

ayy bi gelsin de bebis isim isi kolay... Allah gönlümüze göre versin hepimize.. cok da takintili olmak istemiyorum ben de, yoksa sonra ben üzülürüm.. ama görkem ismi coooook güzel :31::31::31:

neye güldün kis?? gercek öyle tekken ikiz, ikizken ücüz olduk.. simdi hamissiniz tabi ben de olcam.. sonra alti kisi olcaz aannaaaammmm :52::52::52::52:

fistik sey sorcam sana, simdi senin mercimek biraz daha büyüyünce ne olacak??? :52::52::52::52:

tabi fistigiimmm kim kime muhtac sanki?? Allah muhtac etmesin.. yani hayatta tek basina durunca daha iyi anliyorsun cevreni, insanlari.. ben ausbildung yapmadan önce sana basvururum :1::1::1: ne yapmam etmem gerektigi icin.. insallah simdi ki bekledigin yerden güzel bi sonuc alirsin?? is basvurularinda tecrübe felan önemli mi peki?? sen ausbildungtan sonra calistin mi?? yani ne kadar sansin var onun icin soruyorum..

Ausbildung yaparken is tecrüben önemli olmuyor ama olursada avantajli oluyorsun. ben 1 yil staj yaptim yani ayda 1kere okulum vardi yani tecrübeli ouyorsun canim. bide ben hafta sonlari 2 yildan beri özel bir egitim merkezinde kinderbetreuungu üstlendim 15e yakin cocuklarim vardi yanimdada bi asistenim :34: yani belgelerimde var bide yarim sene leseförderung verdim 1.siniflara.
tabi yardimci olurum sekerim elimden geleni yaparaim. sen ne tür bi ausbildung istiyorsunki

bende avatar yapmak istiyom nasil oluyorki???

Ausbildung yaparken is tecrüben önemli olmuyor ama olursada avantajli oluyorsun. ben 1 yil staj yaptim yani ayda 1kere okulum vardi yani tecrübeli ouyorsun canim. bide ben hafta sonlari 2 yildan beri özel bir egitim merkezinde kinderbetreuungu üstlendim 15e yakin cocuklarim vardi yanimdada bi asistenim :34: yani belgelerimde var bide yarim sene leseförderung verdim 1.siniflara.
tabi yardimci olurum sekerim elimden geleni yaparaim. sen ne tür bi ausbildung istiyorsunki

bende avatar yapmak istiyom nasil oluyorki???

ay vallahi diyecektim avatar koysana diye, dedim her seye burnumu sokayiimm :1::1::1::1: canim simdi kontrol paneline nas yukardan, sonra soldaki avatarini degistire tikla, ister internetten istersen bilgiyardan yükleyebilirsin.. orda durchsuchen yaziyor ya iste ordan bilgisayardan yükleyebilirsin ben öyle yapiyorum..

valla cok hüzel seyler yapmissin yaa... kac yasindaydin ki sen canim?? ben de kindererziehung istiyorum canim.. o zaman simdiki yaptigim is cok faydali benim icin.. cool :1::1::1: leseförderung etc ben veremem hayatta, ama baskasindan alirim :9::9::9::9::9::9: cünkü ihtiyacim var :9::9::9::9::9: ama baska bir seyler olabilir heralde.. ay cocuk olunca zor olcak ama olsun, benim kadar cocuklarim icin de cok iyi olcak.. sonuc da annem erzieherin demesi, almanyada cok daha farkli. zaten bakis acisi farkli di mi ama??

birkaçgündür annemlerdeydim eve yeni geldim gerçi beni pek merak eden olmamış :5:
Sıla ve Hülya siz tebrik etmiştim ama sanırım postumu görmediniz...

Renewal canım başınsağolsun anneannenin mekanı cennet olsun inşallah...

Breshka canım keseyi gördünmü geçmişi okudum ama inşalalh atlamamışımdır...

Kızlar inşallah herkes iyidir kendinize iyi bakın ben arada girebiliyorum yarında evlilik yıldönümüm inşallah dışarda kutluycaz görüşmek üzere öpüldünüz...

uykum kacti yaaaaaaaaa :50::50::50::50:

bikere-sevdim sekerim nasilsin??? kish herkesin aklina geliyordur mutlaka fistigim.. öyle deme, kusura bakma ayni dertten bugün meri de sikayet etti. haklisiniz valla..

uykum kacti yaaaaaaaaa :50::50::50::50:

bikere-sevdim sekerim nasilsin??? kish herkesin aklina geliyordur mutlaka fistigim.. öyle deme, kusura bakma ayni dertten bugün meri de sikayet etti. haklisiniz valla..

Canım saol iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Canım ne bilim mesela sılayla hülyayı bende tebrik ettim ama benim postuma cvp verilmemiş konular sanki bir kaç kişi arasında dönüyor kendimi kötü hissettim birden yada fazla alınganlık yaptım bilemiyorum ama adımın pek geçmemesi üzdü yokluğum farkedilmiyor neyse canım seninde canınını sıkmayayım gece gece darlandım birden :5:

Canım saol iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Canım ne bilim mesela sılayla hülyayı bende tebrik ettim ama benim postuma cvp verilmemiş konular sanki bir kaç kişi arasında dönüyor kendimi kötü hissettim birden yada fazla alınganlık yaptım bilemiyorum ama adımın pek geçmemesi üzdü yokluğum farkedilmiyor neyse canım seninde canınını sıkmayayım gece gece darlandım birden :5:

oy oy... taze hamis duygusal moda girmissin sen.. kuzum farketmemislerdir yaa.. benim de kac tane mesajim kalmistir cevapsiz.. ya da gözümden kacmistir.. olur arada.. sen nasilsin?? napiyon bu saatte git yat bebis yorulmustur...:1::1::1:

oy oy... taze hamis duygusal moda girmissin sen.. kuzum farketmemislerdir yaa.. benim de kac tane mesajim kalmistir cevapsiz.. ya da gözümden kacmistir.. olur arada.. sen nasilsin?? napiyon bu saatte git yat bebis yorulmustur...:1::1::1:

Neyse canım ya bunları dşünmemek gerek düşünecek çok şey var :))) sen nasılsın canım bat geldimi inşallah sende bu ay hamile çıkarsın canım ya :)))
Uykum yokki midem bulanıyor uyuyamıyorum canım 2 kilo kaybettim iştahım sıfır bebiim iyi olsunda ben herşeye razyım Rabbim herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...

Canım ben çıkıyorum telden giriyorum zaten öpüyorum seni görüşmek üzere tekrar :54:

Neyse canım ya bunları dşünmemek gerek düşünecek çok şey var :))) sen nasılsın canım bat geldimi inşallah sende bu ay hamile çıkarsın canım ya :)))
Uykum yokki midem bulanıyor uyuyamıyorum canım 2 kilo kaybettim iştahım sıfır bebiim iyi olsunda ben herşeye razyım Rabbim herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...

Canım ben çıkıyorum telden giriyorum zaten öpüyorum seni görüşmek üzere tekrar :54:

valla benimkiler bugün tesrif ettiler ama acayip az belki sabah cogalir die ümit ediyorum.. hadi iyi geceler tatlim.. görüsürüz sonra..

ben geldimmmmm, 10 sayfa dokturmussunuzzzz, anca okudummm... :10:

silaaaaaaaaaa, canim salca cekti vallaaaa gece gece....:56::56::56:

hulyaaaaaaa avatar resmine bayildim... :1::1::1:

ya kizlar, tarik koymayi dusunuyoruz ismi diyordum ya, biriyle tanistim, cocugunun ismi tarik... ve sanki tarik isminden sogudum biraz.... pofffffffff....:5::5::5: napcam ben... isimsiz kaldi bebegimmm.... benimkine enes koyalim diyorum... ama onu begenmedi.... silacimmmmmm ya soole guzel arap isimleri soolicektin bana, senden pek haber cikmadi....

yok canim yok geldi.. sizi de bosuna meraklandirdim kusura bakmayin.. sabahlari gelir hep böyle gün icinde pek olmaz.. ama dikkatimi ceken yine 28gün sürmesiydi :44::44::44: ben yanlis saydim galiba takvim üzerinde... neyse gecikmedi sükürler olsun :21::21::21: sen nasilsin??
Hayırlısı olsun canım sen zaten bu ay tereddütteydin inşallah önümüzdeki aya senin halayını çekeriz :21: ama korunduğun için düzene girmiş bak d.kontol hapı kullandın sanırım bende ilk regli olduğumda 15 yaşındaydım ilk yıl gayet düzenliydi ama ikinci yıl 6 ay olmadığımı bilirim doktor d.kontol hapı vermişti o zaman sonra bi regli oldum 21 gün sürdü 6 ayın acısı çıksı yani ondan sonra 6 ay kullandım ve düzene girdi benimde şaşmaz hep 28 günde bir olur :34:
breshkaiim... sende haklisin guzelimm aska esim geldi ona yardim ediim derken arada kaynadiim...... masallah senin belirtilerde baslamis ha..... hadi insallah guzel guzel ilerleriz beraber...
Olmaz ama dikkatli ol bırak adam çalışsın :1: Ben bu durumdan çok memnunum valla yıllardır orayı dağıtma şunu yerine koy ortalığı batırma demekten canım çıkmıştı şimdi sağolsun ben demeden kendi yapıyor yoksa biliyor ben dayanamıycam temizlik yapıcam :1: Valla belirtimidir bu bilmiyorum ama sürekli uykum geliyor başka da bişey yok arada bir yine kasıklarımda batmalar oluyor ama hala ne mide bulantısı ne baş dönmesi bişey yok bu da korkutuyor beni offf bi görseydim meleğimi rahatlayacağım belki ama daha vakit var p.tesi doktora gideceğim :31:
ayy hülyacım yerim ben senin o mercimeğini zuzm benim breshkacım ye tatlım ye bebişe yarasın yediklerin işşallah:nazar:regentoşum rabbim seninde yüsünü güledürsün tez zamanda işşallah:nazar:
ye ye şiştim kuzum tokken 65 kilo çıkıyorum yaaa boy da yok bende artık ilerleyen aylarda nasıl olurum bilemiyorum sanırım yürümeme gerek kalmaz arkadan biri itse tamam yuvarlanarak giderim ben gideceğim yere :9: Ayyy Allah korusun ... :18:
sağolun kızlar breschacım hülyacım tugçecim destekleriniz icin dr kilosuna normal dedi ne yapalım saglıklı olsun da doğum konusunda da hangisi hakkımızda hayırlı ise o olsun diyorum insallah sağ salim prensesimi kucagima alırım burda paylasırım doğum hikayemi kızlar insallah tüm hamislere rabbim kolay doğumlar nasip etsin diger arkadaslarımıza da hayırlı saglikli bebisler :16::16:
Aminn canım az kaldı inşallah hayırlısıyla kucağına al prensesini darısı bizim başımıza :16:

Breshka canım keseyi gördünmü geçmişi okudum ama inşalalh atlamamışımdır...
.
Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Mutluluğunuz daim olsun inşallah ........
:nazar::nazar::nazar::nazar::123::nazar::nazar::nazar::nazar:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Ben henüz görmedim canım inşallah önümüzdeki p.tesi göreceğiz bu arada aşk olsun ben senin postuna cevap yazıp seni ve miniğini sormuştum :26: Çok şükür iyiymişsiniz sevindim canım sık sık gel özletme kendini :34:

bu arada dün akşam yeni bir arkadaş gelmiş paşam canım hoşgeldin Rabbim aynı sıkıntıları bidaha yaşatmaz inşallah :14:sabah sabah okudum çok kötü oldum ağlamaktan Allahım sen bütün meleklerini koru onları annelerine bağışla Yarabbim :16:

Hayırlısı olsun canım sen zaten bu ay tereddütteydin inşallah önümüzdeki aya senin halayını çekeriz :21: ama korunduğun için düzene girmiş bak d.kontol hapı kullandın sanırım bende ilk regli olduğumda 15 yaşındaydım ilk yıl gayet düzenliydi ama ikinci yıl 6 ay olmadığımı bilirim doktor d.kontol hapı vermişti o zaman sonra bi regli oldum 21 gün sürdü 6 ayın acısı çıksı yani ondan sonra 6 ay kullandım ve düzene girdi benimde şaşmaz hep 28 günde bir olur :34:

...

yoooook canim zaten sasirdigim da o ya... hap kullanmadim.. demek ki diyorum kaa meselesi.. hap kullancaktim da istemedim sevmiyorum ben hap :50::50::50: ama dogumdan sonra mecburen hap kullancam cünkü spirali her vücut kabul etmiyormus.. zaten hemen de takilmaz heralde :44::44::44:

aaaa kimseler yok yaa... kardaiz fistigim depolarda olmayaydi simdi burda olurdu, topigin demirbasi, canim benim :29::29::29::29:

Back