- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.561
ohhhh yağmurcum beş dk boş bıraktık hemennnnnn bi samimiyet ortamı oluşmuş kuşum.nar tanesi canım merhaba seninlede tanışalım ve diğer koıssslar sizede selam
he fistik oldu valla... sen de gitme bir yere
valla canim, bu iste calisiyorum ama honorar kraft.. yani bugün var yarin yok.. ama sözlesmeli garantili sigortali bi isin yerini hic bir sey tutmaz.. hele de okuduysan.. benim tek hayalim okulumu bitirebilmek... gecen düsündüm de, ben mesela tek basima yasamaya kalksam (Allah korusun) aaaaaa bittim ben.. hic bi tutar dalim yok... tatlim o parada gözün olmasiyla alakali degil ki, senin meslegin var neden firsatlarindan yararlanmayasin ki??? bu hakkin senin..
valla canim, bu iste calisiyorum ama honorar kraft.. yani bugün var yarin yok.. ama sözlesmeli garantili sigortali bi isin yerini hic bir sey tutmaz.. hele de okuduysan.. benim tek hayalim okulumu bitirebilmek... gecen düsündüm de, ben mesela tek basima yasamaya kalksam (Allah korusun) aaaaaa bittim ben.. hic bi tutar dalim yok... tatlim o parada gözün olmasiyla alakali degil ki, senin meslegin var neden firsatlarindan yararlanmayasin ki??? bu hakkin senin..
ooy kuşum benim geldim geldim işte burdayımmmm
hakkim evet ama gelde gör iste millet is bulamiyor bu devletin yüzünden. benim gibi cok vardir ama hala oyaliyorlar beni stadtan haber alamadim ben halbuki waldkindergarten stadta ait ve ben bu isi kendim internetten buldum. görevlerini yerine getirmiyorlar.
neyse vardir bundada bi hayir olazsa arkadaslar hazi studieren yapcam sozialpädagogik. kendi isimi kendim kurarim bende Insaallah.
daha gencsin canim okursun. sende o kapasite var basarirsinda buna eminim.
evet kendi ayaklarinin üzerinde durmak meslek sahibi olmak veya is sahibi olmak
Regl dönemimden sonraki dönemimi açıklayayım..yumurtlama dönemini takip et.yumurtlama dönemine geldiğinde gün aşırı .... sonra yarım saat ayaklarını tepeye kaldır...yıkan giyin saçlarını kurut ertesi gün işe git...Bir ay sonra tekrar aynı...İnsanlar nasıl hamile kalabiliyo anlamıyorum
evet haklısın..Denemeye değer..oy canim ya sen bunlarla ugrasirsan tabiki stres yaparsin stresde gebe kalmayi engelleyen düsman. sen unlarla kafani yorarsan coookkk uzun beklersin. hiiic hesap yapma sadece yumurtalam dönemini bil yeter.
benim nette bozukluk var takiliyor 2kere yolamisim gitmedi sandim
ketenhelva bana soru sordun galiba kacirdim arada. evet tanisamadik canim ben mayistan beri sanirim burdayim. sen takiliyormuydun buraya???
gel kuzum gel, idten gücten konusuyoruz.. sen ne okudun?? calisiyor musun simdi???
evet tatlim... bak mesela bugün zoruma giden bir sey oldu.. hani kisiyle alakali degil.. is arkadasim kadin bugün konusurken dediki ben yirmi yidir burdayim sen iki.. ama benim kadar almanca konusuyorsun.. inanir misin dondum kaldim, aci aci güldüm halime.. dedimya karsimdaki kisiyle ilgili degil. kadin okumamis etmemis onsekizinde anne olmus hani zaten durumu okumaya almanca ögrenmeye müsait olmayan bi kadin.. bense okumusum cabalamisim, burda bile uniye baslamisim.. C1seviyesinde almanca ögrenmisim ama baktimki ikimizi ayni kefeye koyuyor, ki onun almancasiyla benimkinin alakasi yok.. ama diyor ayniyiz diyor... sen yasal olarak zorunlu oldugu icin almanca ögrendin benim zamanimda yoktu ondan ögrenemedim diyor.. hani emegimi gözardi edip, bilgimi sadece yasal zorunluluga dayandiriyor.. yani devlet zorluyorsa B1'e kadar ya sonrasi?? ya uni?? kendime nasil acidim biliyor musun.. ben dedim bu olamam... benim hikayemi bilen bi kadin bile bunlari söylüyorsa dedim halim yaman.. sayginligimi yeniden kazanmam lazim
sahibinden masrafsız acıbadem de 3+1 kiralık, Hürriyet Emlak İlan No : 0-6923604
bak kuzum ev bu.. çok rsmi yok ama yeri metrobüse çok yakın mevkii güzel ev de temiz boyalı cilalı tek sorun ağaç kaplama camlar.. ama herşeyi beğenirsem tek o kalırsa umursamıcam artık tuutcamm napiim ev yokkkkkkkkkkkkk
silaaaaaaaaaaaa e bi hamis avatari koy beaaa... bak ben yagmurun altinda dikile dikile cigerlerimi üsüttümvalla bak avatar yansitiyor hayati.. acaba hamis resmimi koysam :44::44::44::44: ya tutarsa
evet gercekten de düsündügün gibi burda kimse kimsenin arkasinda degil esinden baska. cogu kisi isini görüyorsun diye yüzüne güler. bunlar gercek ama cok aci. var bazi arkadaslar ama onlarda kendi derdiyle kavruluyor yardima ihtiyacin oldugunda bazen uymuyor zaman.
simdi aklima geldi burda türk doktorum yok dedim ya var ama tanidigim kadin doktoru coluk cocuga karismis calismiyor. psikitristde var pädagokta var simdi düsündümde haklarini yemeyelim. avukat disdoktoru, mühendis var canim ya ama iste aklim sirf kadin doktoruna kactigi icin o yok iste cevremde tanidigim
aaaaaaa herkesler gitmis yaaavvvv
bi kaç gündür yokum ben bakıyorum da hiç adım geçmemişşş
bende netim gelir gelmes hemen size geldim merak etmişsinizdir diee eksikligim hissedilmedimi acabaaa
ama ben sizi çok özledim ve gitmemek üzere geldimmmnasılsınız bakalımmmm
hahhahha çok tatlısın regencimmm hemen ikiz bi hamile resmi bulup koymak lazımmmm
ya evet tatlim.. bir sey yapmazsan yani bi ise yaramazsan cevrende de kimse kalmiyor zaten.. bir de insanin kendine yakistirdiklari var.. o cok ayri bir sey..ben mesela bugünkü durumu kendime yakistiramadim ya, beni bilen biri bile, kücük görüyorsa, demek ki kimse gözünde yerim yok.bu böyledir mutlaka.. ama varya meslek sahibi olayim olmayim, gercekten samimiyetine güvenmedigim insanlara selam bile vermicem.buna karar verdim kesinlikle.. gecen de bir sey kadin dedigini etmedim diye aaaa bi görsen odaya giriyor yanimdaki kadina selam veriyor sadece.. cok da tin yani.. dedigin olunca iyi olmayinca mi kötü???? gercekten haklisin.. insanlarin islerini görürsen iyi, yoksa kötüsün..
yok canim benim niye haklarini yiyesin ya da yiyelim.. benim dedigim mesela bu cevrede yok gercekten.. bu aralar isimiz sadece kadin doktorula oldugu icin aklimiza gelmiyordur
oy oy oy fistik adi gecmemis diye kizarmis da.. yesinler seni.. kusura bakma tatlim aklimizdan gectin tabiki ama soran olmamistir.. nerelerdeydin ne yaptin de bakem...
heheeee... koysam mi ki dersin??? valla hamis kalamazsam icim bi garip olur yaa, bebis gelince koyarim daha iyi olur heralde... ama dedigin gibi de olsa belki tuttururum
ya valla canim dogruyu söylemek gerekirse, aldigim bütün camasir-geceliklerle test sürüsü yaptik ayiptir söylemesiyeni birseyler cikarayim ya da eskilerden kombine felan yapayim.. daha haftasonu yeni takimin kalite kontrolünü yaptik tamam ben senin dedigin gibi yapcam.. zaten tr'ye gitcez yani hamilelik daha sonra olsa da üzülmem cok.. Allah bilir..
ayyy isim konusunda ben cok takintiliyim yaaaaaa..... kimseye söz düsürmem galiba... hic sevmiyorum yönümü ama bakalim.. benim isimlerim hazir zaten.. kiz olursa babasiyla oturur ortak bi karara varirim ama erkek olursa ya görkem ya da rüzgar olcak.. ya da iki isim..ama gönlüm görkemden yana.. Allahim nasip etcek insalllaaaaahhhhhhhh......
ketenhelvaaa sen nerelisin kuzum?? yani hangi sehirdesin?? ne zamandir evlisin.. basetsene biraz...
öncelikle benide aranıza aldıgınız için sagolun ben 3 bebegimide erken dogumdan kaybettim 2 erkek biri kız rahim agzı açıklıgı var bende son kızımda dikiş atıldı dikişe ragmen bebegim gene dogdu gen anlıcagınız ellerim boş kaldı
heheheeeee yok canim benim.... simdi topikte sila ve hülya var... önceleri biz silayla ikizdik.. inanamazsin o kadar cok ortak yönümüz varki.. resmen diyorduk aaaaaaa yok artik bu da mi ayni diye.. sonra hülya da katildi aramiza.. olduk ücüz... ilk önce hülyanin hamis oldugu haberini aldik, bi kac gün sonra da silamin... simdi ücüzlerim hamis, sira ben de ama bakalim... bugün kirmizilar geldi insallah sirayi bozmam da gecikmeden hamis kalirim, silamin da dedigi gibi ücümüz de hamis oluruz
bi kaç gündür yokum ben bakıyorum da hiç adım geçmemişşş
bende netim gelir gelmes hemen size geldim merak etmişsinizdir beni diee ama eksikligim hissedilmemiş galibaa
ama ben sizi çok özledim ve gitmemek üzere geldimmmnasılsınız bakalımmmm
hülyacımm uzaklaramı gidiceksin sen de bi sen yakınsın die sevinmiştimmm... İstanbul a gdiosun demek ufff ne pahalıymış cidden biz kredimize bile bukadar ödemiyoruss:26:
mercimek nasıl bakalım?bi deişiklik var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?