2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

fistigim sen daha önce baska bi topukte bahset mismiydin??? ayy ben seni taniyorum galiba... canim benim Allah sana sabir versin senin yasadigini her kadin kaldiramaz.. ne diyim ben sana.. söylencek söz yokki.. yasadigini sen biliyorsun ama anlattiklarini okumak bile insanin icini acitiyor, kalmis ki bunlari yasamak coook daha aci olsa gerek

canım ben bir rahim agzı açıklıgına yazıyorum birde keten helvanın takıldıgı topige günlügede yazıyorıum ara sıraokadar daha bir yere yazmıyorum herkez beni kızım vefat ettiginde tanımadıklarım ne güzel mesajlar yazdılar bana beni mutlu ettiler onlar sayesinde yasin topladım 500 nasıl toplucam derken 1214 tane yasinim oldu benim allah herkezden razı olsun vesile olanlardanda kabeye yolladım dularalada bebegim için yaradan kimsenin kucagını boş bırakmasın işşallah

cok üzüldüm canim ya Rabbim bidaha yasatmaz Insaallah böyle bi durum

iste geldim burdayim ben bu iste ustayim.
nasilsiniz kizlar????
yeni arkadaslarimiz var hosgeldiniz bayanlar

heeeyyy du!! na wie geht's??wie läuft deine Arbeit?? mir geht's guuuuuut... ich habe meine Periode bekommen, als ich bei der Arbeit war.. heute morgen habe ich falsch ausgerechnet, heute ist der 28. Tag der Periode... das heißt, alles in Ordnung

canım senin bebeklerim üçüzmü banamı öyle geldi

Allahim insallah dualarini, dualarimizi bosa cikarmaz.. insan ne diyebilirki.. bize ancak gecmis olsun basin sagolsun demek düsüyor ama bunun haricinde tek dilegim Allahim bir daha yasatmasin.. yok mu bi cözümü??

das ist ja super. du hasst deine periode bekommen? herzlichen glückwunsch. Mir eht es auch sehr gut, danke. ich habe noch entweder 5 oder spätestens 8 tage bis zu meine periode. die zeit läuft.

simdi biraz daha almanca yazsisrsak siteden uyari alacaz. ben daha ise baslaadim canim gecen cuma görüsmem vardi waldkindergartende yani ormanda cocuklar.ama haber edeceklerini söylediler, beklemedeyim. kismet isi. hamile kalmadan baslasaydimda hamile kaldiktan sonrada paralarini yeseydim evde dinlenerek iyi olurdu.

canım senin bebeklerim üçüzmü banamı öyle geldi

heheheeeee yok canim benim.... simdi topikte sila ve hülya var... önceleri biz silayla ikizdik.. inanamazsin o kadar cok ortak yönümüz varki.. resmen diyorduk aaaaaaa yok artik bu da mi ayni diye.. sonra hülya da katildi aramiza.. olduk ücüz... ilk önce hülyanin hamis oldugu haberini aldik, bi kac gün sonra da silamin... simdi ücüzlerim hamis, sira ben de ama bakalim... bugün kirmizilar geldi insallah sirayi bozmam da gecikmeden hamis kalirim, silamin da dedigi gibi ücümüz de hamis oluruz

Allahim insallah dualarini, dualarimizi bosa cikarmaz.. insan ne diyebilirki.. bize ancak gecmis olsun basin sagolsun demek düsüyor ama bunun haricinde tek dilegim Allahim bir daha yasatmasin.. yok mu bi cözümü??

canım çapaya gittim bir sorun çıkmadı sadace hormon testtim var bide cerrahpaşadan alamadıgım testlerim var ozaman belli olucak canım :18::18::18:rahimi iyi dikilemedi dediler canım herkez dikemiyomuş benim dikiş mekdanıls üsülü dikildi normal diki yane bebem 3 çeşidi varmış benimki normal dikişmiş bebem canım şidi testlerim çıksun bir doktor buldum çapanın profu cemil akgül ona gidicem işşallah ona muayene oluyum ozaman dicek bebege vesile ol veya olma dicek ona göre ocakta bebege vesile olucem işşallah doktor ban stresten uzak dur dedi bir daha gebe kalırsan seni üzen şeylerden uzak ol dedi şansım çok artarmış ozaman alırsın kucagına dedi

neyse kızlar sonra görüşürüz işşallah benim çıkmam lazım iyi akşamlar herkeze

anladim canim... ayyyyyyyyyyy insalllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh en kisa zamanda bulursun is de dediginn gibi güzel güzel yerdin paraciklari... valla billa güzel olur dua ediyorum senn icin.. benim gibi accik paraya tenezzül etmezsin ay yok yaaaaa ben de yapcam ausbildung... bi tene bebe getirem de

masallah canim ya su yönden avantajlisin sanirim kolay gebe kaliyorsun sanirim. bizede sirrini aciklarrmisisn???

Herkese iyi akşamlar;

6 aydır her ay hamilemiyim demekten yoruldum.psikolojim bozuldu..Bu ayda bekliyorum..Herşeyimiz normal..Düşünmek istemiyorum ama ister istemez kafaya takıyorum..nasıl düşünmeden hamile kalınabilir ki..

evet canim yap yap mesleginide kimseye muhtac kalma. Allah razi olsun canim benimde dualarim seninle Insaallah Rabbim gönlüne göre Hayirlisini nasip eder sana. Aslinda parada gözüm yok ama calismadigim icin suan bos islerle ugrasiyorum canimi sikiyor buda benim evde durupta bunaliyorum. ben aliskin degilim bu yasima kadar ya oudum yada calistim ben bu son 3ayim cok monoton

ay süper bu ya. bak regenim Allahim keske gercek olsa dimi kiz bikere firt diye isi tamamlardin. yok canim regenin arkadaslari hamile ve bunlar birbirine ücüzüm diyor
cok hos dedin ya vallaha begendim ben bunu

aaaaaaaaaah ah cok istiyorum bi oglan bi kiz olmasini... ücüncüsü zaten egal... ama söyle bi oglan bi kiz ikizlari icin varya cifte kurban keserim vallaaah billah yeminle... öyle dogursam dedigin gibi bi kerede biter.. ama varya nette bi tane 3üz annesinin ay ay karin büyüklügü ve sonundaki hali var da ayyyyyyyyyyy korku filmi gibi... ameliyat olmak lazim, o göbegin gitmesi icin baska yolu yok baksana bi o fotolara...

hadi bakalim al testlerini de bize de haber et.. insallah kötü bir sey olmaz bir daha..

neyse kızlar sonra görüşürüz işşallah benim çıkmam lazım iyi akşamlar herkeze

tamam canim iyi aksamlar sonra yine devam ederiz...

ohhhh yağmurcum beş dk boş bıraktık hemennnnnn bi samimiyet ortamı oluşmuş kuşum.nar tanesi canım merhaba seninlede tanışalım ve diğer koıssslar sizede selam

kendini baska islerle mesgul ederek beynini cocuk düsüncelerinde uzaklastirmak meselaaaaaaa
sipor yapmak, bisiklet sürmek, yürüyüse cikmak, belki diyet yapmak, hobbylerin varsa onlar olabilir....
yada benim gibi is arayip ev tasimak

valla canim, bu iste calisiyorum ama honorar kraft.. yani bugün var yarin yok.. ama sözlesmeli garantili sigortali bi isin yerini hic bir sey tutmaz.. hele de okuduysan.. benim tek hayalim okulumu bitirebilmek... gecen düsündüm de, ben mesela tek basima yasamaya kalksam (Allah korusun) aaaaaa bittim ben.. hic bi tutar dalim yok... tatlim o parada gözün olmasiyla alakali degil ki, senin meslegin var neden firsatlarindan yararlanmayasin ki??? bu hakkin senin..

Regl dönemimden sonraki dönemimi açıklayayım..yumurtlama dönemini takip et.yumurtlama dönemine geldiğinde gün aşırı .... sonra yarım saat ayaklarını tepeye kaldır...yıkan giyin saçlarını kurut ertesi gün işe git...Bir ay sonra tekrar aynı...İnsanlar nasıl hamile kalabiliyo anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…