- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.541
10 senedir evliyim bir eşim bir ben garip garip geçiniyoruz eşimle allahıma çok şükür 3 melek annesiyim her kula nasip olmaz tem umudum bebekerimi işşallah cennete kavusucamtek istedigim eli ayagı saglıklı saatli evlatlar hayırlı evlatlar nasip etsin yaradanım allahım herkeze anneligi tatırsın işşallah evlatsızlık çok zor çünkü
öncelikle benide aranıza aldıgınız için sagolun ben 3 bebegimide erken dogumdan kaybettim 2 erkek biri kız rahim agzı açıklıgı var bende son kızımda dikiş atıldı dikişe ragmen bebegim gene dogdu gen anlıcagınız ellerim boş kaldı
fistigim sen daha önce baska bi topukte bahset mismiydin??? ayy ben seni taniyorum galiba... canim benim Allah sana sabir versin senin yasadigini her kadin kaldiramaz.. ne diyim ben sana.. söylencek söz yokki.. yasadigini sen biliyorsun ama anlattiklarini okumak bile insanin icini acitiyor, kalmis ki bunlari yasamak coook daha aci olsa gerek
canım ben bir rahim agzı açıklıgına yazıyorum birde keten helvanın takıldıgı topige günlügede yazıyorıum ara sıraokadar daha bir yere yazmıyorum herkez beni kızım vefat ettiginde tanımadıklarım ne güzel mesajlar yazdılar bana beni mutlu ettiler onlar sayesinde yasin topladım 500 nasıl toplucam derken 1214 tane yasinim oldu benim allah herkezden razı olsun vesile olanlardanda kabeye yolladım dularalada bebegim için yaradan kimsenin kucagını boş bırakmasın işşallah
iste geldim burdayim ben bu iste ustayim.
nasilsiniz kizlar????
yeni arkadaslarimiz var hosgeldiniz bayanlar
heeeyyy du!! na wie geht's??wie läuft deine Arbeit?? mir geht's guuuuuut... ich habe meine Periode bekommen, als ich bei der Arbeit war.. heute morgen habe ich falsch ausgerechnet, heute ist der 28. Tag der Periode... das heißt, alles in Ordnung
canım ben bir rahim agzı açıklıgına yazıyorum birde keten helvanın takıldıgı topige günlügede yazıyorıum ara sıraokadar daha bir yere yazmıyorum herkez beni kızım vefat ettiginde tanımadıklarım ne güzel mesajlar yazdılar bana beni mutlu ettiler onlar sayesinde yasin topladım 500 nasıl toplucam derken 1214 tane yasinim oldu benim allah herkezden razı olsun vesile olanlardanda kabeye yolladım dularalada bebegim için yaradan kimsenin kucagını boş bırakmasın işşallah
heeeyyy du!! na wie geht's??wie läuft deine Arbeit?? mir geht's guuuuuut... ich habe meine Periode bekommen, als ich bei der Arbeit war.. heute morgen habe ich falsch ausgerechnet, heute ist der 28. Tag der Periode... das heißt, alles in Ordnung
canım senin bebeklerim üçüzmü banamı öyle geldi
canım senin bebeklerim üçüzmü banamı öyle geldi
Allahim insallah dualarini, dualarimizi bosa cikarmaz.. insan ne diyebilirki.. bize ancak gecmis olsun basin sagolsun demek düsüyor ama bunun haricinde tek dilegim Allahim bir daha yasatmasin.. yok mu bi cözümü??
heheheeeee yok canim benim.... simdi topikte sila ve hülya var... önceleri biz silayla ikizdik.. inanamazsin o kadar cok ortak yönümüz varki.. resmen diyorduk aaaaaaa yok artik bu da mi ayni diye.. sonra hülya da katildi aramiza.. olduk ücüz... ilk önce hülyanin hamis oldugu haberini aldik, bi kac gün sonra da silamin... simdi ücüzlerim hamis, sira ben de ama bakalim... bugün kirmizilar geldi insallah sirayi bozmam da gecikmeden hamis kalirim, silamin da dedigi gibi ücümüz de hamis oluruz
das ist ja super. du hasst deine periode bekommen? herzlichen glückwunsch. Mir eht es auch sehr gut, danke. ich habe noch entweder 5 oder spätestens 8 tage bis zu meine periode. die zeit läuft.
simdi biraz daha almanca yazsisrsak siteden uyari alacaz. ben daha ise baslaadim canim gecen cuma görüsmem vardi waldkindergartende yani ormanda cocuklar.ama haber edeceklerini söylediler, beklemedeyim. kismet isi. hamile kalmadan baslasaydimda hamile kaldiktan sonrada paralarini yeseydim evde dinlenerek iyi olurdu.
canım çapaya gittim bir sorun çıkmadı sadace hormon testtim var bide cerrahpaşadan alamadıgım testlerim var ozaman belli olucak canım :18::18::18:rahimi iyi dikilemedi dediler canım herkez dikemiyomuş benim dikiş mekdanıls üsülü dikildi normal diki yane bebem 3 çeşidi varmış benimki normal dikişmiş bebem canım şidi testlerim çıksun bir doktor buldum çapanın profu cemil akgül ona gidicem işşallah ona muayene oluyum ozaman dicek bebege vesile ol veya olma dicek ona göre ocakta bebege vesile olucem işşallah doktor ban stresten uzak dur dedi bir daha gebe kalırsan seni üzen şeylerden uzak ol dedi şansım çok artarmış ozaman alırsın kucagına dedi
anladim canim... ayyyyyyyyyyy insalllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh en kisa zamanda bulursun is de dediginn gibi güzel güzel yerdin paraciklari... valla billa güzel olur dua ediyorum senn icin.. benim gibi accik paraya tenezzül etmezsinay yok yaaaaa ben de yapcam ausbildung... bi tene bebe getirem de
ay süper bu ya. bak regenim Allahim keske gercek olsa dimi kiz bikere firt diye isi tamamlardin. yok canim regenin arkadaslari hamile ve bunlar birbirine ücüzüm diyor
cok hos dedin ya vallaha begendim ben bunu
canım çapaya gittim bir sorun çıkmadı sadace hormon testtim var bide cerrahpaşadan alamadıgım testlerim var ozaman belli olucak canım :18::18::18:rahimi iyi dikilemedi dediler canım herkez dikemiyomuş benim dikiş mekdanıls üsülü dikildi normal diki yane bebem 3 çeşidi varmış benimki normal dikişmiş bebem canım şidi testlerim çıksun bir doktor buldum çapanın profu cemil akgül ona gidicem işşallah ona muayene oluyum ozaman dicek bebege vesile ol veya olma dicek ona göre ocakta bebege vesile olucem işşallah doktor ban stresten uzak dur dedi bir daha gebe kalırsan seni üzen şeylerden uzak ol dedi şansım çok artarmış ozaman alırsın kucagına dedi
neyse kızlar sonra görüşürüz işşallah benim çıkmam lazım iyi akşamlar herkeze
Herkese iyi akşamlar;
6 aydır her ay hamilemiyim demekten yoruldum.psikolojim bozuldu..Bu ayda bekliyorum..Herşeyimiz normal..Düşünmek istemiyorum ama ister istemez kafaya takıyorum..nasıl düşünmeden hamile kalınabilir ki..
evet canim yap yap mesleginide kimseye muhtac kalma. Allah razi olsun canim benimde dualarim seninle Insaallah Rabbim gönlüne göre Hayirlisini nasip eder sana. Aslinda parada gözüm yok ama calismadigim icin suan bos islerle ugrasiyorum canimi sikiyor buda benim evde durupta bunaliyorum. ben aliskin degilim bu yasima kadar ya oudum yada calistim ben bu son 3ayim cok monoton
Regl dönemimden sonraki dönemimi açıklayayım..yumurtlama dönemini takip et.yumurtlama dönemine geldiğinde gün aşırı .... sonra yarım saat ayaklarını tepeye kaldır...yıkan giyin saçlarını kurut ertesi gün işe git...Bir ay sonra tekrar aynı...İnsanlar nasıl hamile kalabiliyo anlamıyorumkendini baska islerle mesgul ederek beynini cocuk düsüncelerinde uzaklastirmak meselaaaaaaa
sipor yapmak, bisiklet sürmek, yürüyüse cikmak, belki diyet yapmak, hobbylerin varsa onlar olabilir....
yada benim gibi is arayip ev tasimak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?