2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ya valla canim dogruyu söylemek gerekirse, aldigim bütün camasir-geceliklerle test sürüsü yaptik ayiptir söylemesi yeni birseyler cikarayim ya da eskilerden kombine felan yapayim.. daha haftasonu yeni takimin kalite kontrolünü yaptik tamam ben senin dedigin gibi yapcam.. zaten tr'ye gitcez yani hamilelik daha sonra olsa da üzülmem cok.. Allah bilir..

ayyy isim konusunda ben cok takintiliyim yaaaaaa..... kimseye söz düsürmem galiba... hic sevmiyorum yönümü ama bakalim.. benim isimlerim hazir zaten.. kiz olursa babasiyla oturur ortak bi karara varirim ama erkek olursa ya görkem ya da rüzgar olcak.. ya da iki isim..ama gönlüm görkemden yana.. Allahim nasip etcek insalllaaaaahhhhhhhh......

ketenhelvaaa sen nerelisin kuzum?? yani hangi sehirdesin?? ne zamandir evlisin.. basetsene biraz...

regentoşum ben konyada yaşıyorum 8aydır ewliyim zuzum.daha önce bi düşüğüm oldu 10haftalıkken bebişimin kalbi durdudaha sonra dr kontrolüne başladım ve eşimin sperm sayısının az olduğu gerçeğini öğrendim.hayırlısıyla aralıkta tüp bebeğe başlıycaz tabi süpriz yapıp bi bebişl gelmezse bu ay canımsen hangi şehirdesin tatlım?

canim ben almanyadayim, ama ankaraliyim, gelmeden önce ordaydim güzel ankaram... ben de bi bebek düsürdüm ama ne kadarlikti bilmiyorum maalesef... düsük yaparken ögrendim hamile oldugmu o yüzden bilmyiorum sormadim yani.. iki bucuk yildir da evliyim, yaklasik bi senedir bebek istiyoruz.. yani subatta basladik calismaya, son 3aydir korunuyordum iste, bu ay bugün itibariyle bitti sükür.. valla benim hormon testlerimde bir sey cikmadi ama esim de kontrole gitmedi.. erkek milleti iste zor sanirim ikna etmesi.. insallah senin bebegin de hülyacan ücüzümünki gibi SÜPRIIIIIIIZZZZZ der ve gelir benim is arkadasim da konyali.. ama neresinden bilmiyorum

benim halam almanyadaydım canım simenste çalışıyordu tatlım.benim babam emekli subay ve en son tayin yerimiz ankaraydı.oran da kalıyorduk biz.amin canım rabbim işşallah yüzümü güldürür tez zamanda ayy artık bana hamiş olunca bol bol çikolata yollarsın ordan zuzumbu arada bence eşinde test yaptırmalı bak benim hiç bişeyim yoktu niye olmuyor bebişim diye içim içöimi yiyordu allah razı olsun eşimden hemen test yaptı ve sebebini öğrendik şimdi tedaviye başladık canım

heheee istedigin cukulata olsun canim.. göndermek olmaz da ben gelince getiririm insallah... kismet olursa neden olmasin.. valla esimi bilmiyorum gitmez sanirim ama bu ay tutmazsa tekrar zorlucam... dicem ben iki kere test yaptirdim bir sey yok, sen de git de bari icimiz rahat etsin dicem..ne olacagi belli olmyuorki.. oran cooook güzel bi yer, elit bi yer.. zaten subay kesimi oturuyo genelde de. simdi konyada napiyorsun??? evlenince mi gittin yoksa orali misiniz??bu arada gercek adin ne??? özel olmazsa.. biz bi ara söylemistik isimlerimizi...

benim adım esra tatlım seninki ne?bence gidin dra tatlım bi sorun varsada erkenden öğrenip ona göre önleminizi alırsınız hemenbiz aslen buralıyız canım.babam emekli olunca konyaya yerleştik aslında burdaki evi satıp ankarada kalmayı çok istedik ama malum ankarada elit bi yerde ev almak epey külfetli:26:kısmet işte zaten hem ben hem kardeşim üniversiteyide burda kazandık ve bi şekilde burda kaldık .ama ben seviyorum konyayı ewet anakra kadar büyük değil ama güzel bi şehir gelirsen bi gün gezdiririm seni seve seve canım

beni bırakır gidersin sen ha

ayy cok isterim ama cehennemin dibindeyim iste maalesef benim adim da yagmur canim.. dr konusunda haklisim esimi ikna etmem lazim.. keske ankarada kalsaydiniz geldikce görürdüm seni.. ama dedigin gibi ankarada iyi bir yerde yasamak icin iyi bi para dökmek gerekir.. ama iyi yerlerinde de yasamaya deger.. benim simdiki yasadigim yerde kücük.. hem de cok.. bi bilsen nasil özlüyorum geldigim yerleri..

ne dersin regentoşummm alalımmı paşamıda ramızahu huuuuuuu kıssssss nerdesinnnnnnnnnnnnaramıza hoş geldinnnnn canım benimmmmmm:132::132:

ne dersin regentoşummm alalımmı paşamıda ramızahu huuuuuuu kıssssss nerdesinnnnnnnnnnnnaramıza hoş geldinnnnn canım benimmmmmm:132::132:

aaaa sormana ne gerek var esracim, tabiki ne demek ama ben merak ediyorum kendinden bahsetsiiinnn ne is yapar nerdedir ne yer ne icer ne merakliyim yaa

öncelikle benide aranıza aldıgınız için sagolun ben 3 bebegimide erken dogumdan kaybettim 2 erkek biri kız rahim agzı açıklıgı var bende son kızımda dikiş atıldı dikişe ragmen bebegim gene dogdu gen anlıcagınız ellerim boş kaldı

10 senedir evliyim bir eşim bir ben garip garip geçiniyoruz eşimle allahıma çok şükür 3 melek annesiyim her kula nasip olmaz tem umudum bebekerimi işşallah cennete kavusucam tek istedigim eli ayagı saglıklı saatli evlatlar hayırlı evlatlar nasip etsin yaradanım allahım herkeze anneligi tatırsın işşallah evlatsızlık çok zor çünkü

yasadiklarin kolay degil. Allah yardimcin olsun Insaallah bu sefer mutlu bir sekilde bebegine kavusursun. Masaallah baya ilerlemis hamileliklerin cinsiyetini bile biliyordun. sormasi özel degisli kac ayliktilar kaybettiginde???

yasadiklarin kolay degil. Allah yardimcin olsun Insaallah bu sefer mutlu bir sekilde bebegine kavusursun. Masaallah baya ilerlemis hamileliklerin cinsiyetini bile biliyordun. sormasi özel degisli kac ayliktilar kaybettiginde???

20 haftalıktılar bebem 18 haftalıktı hemde küçükte degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…