- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.521
regentoşum isterde ben mercimekli resim yapmaz mıyım
yap canım testleri yap... ben akıntı takibi bile yapmamıştım canım valla o kadar salmıştımm nasıl olsa tüp yapcaz diye... şöle ormantik takılın mumlar falan filann kırmızı geceliklerr falannnnnnnnnben her çalışmada öyleydim valla
ben umut isminide kerim isminide severim ama şöyle bi karar aldık kocacımla kız olursa bi adını biz+annem , erkek olursa bi adını biz +kayınbabam koycak inşallah Allah ım nasip ederse
regentoşum ben konyada yaşıyorum 8aydır ewliyim zuzum.daha önce bi düşüğüm oldu 10haftalıkken bebişimin kalbi durdudaha sonra dr kontrolüne başladım ve eşimin sperm sayısının az olduğu gerçeğini öğrendim.hayırlısıyla aralıkta tüp bebeğe başlıycaz tabi süpriz yapıp bi bebişl gelmezse bu ay canım sen hangi şehirdesin tatlım?
benim halam almanyadaydım canım simenste çalışıyordu tatlım.benim babam emekli subay ve en son tayin yerimiz ankaraydı.oran da kalıyorduk biz.amin canım rabbim işşallah yüzümü güldürür tez zamanda ayy artık bana hamiş olunca bol bol çikolata yollarsın ordan zuzumbu arada bence eşinde test yaptırmalı bak benim hiç bişeyim yoktu niye olmuyor bebişim diye içim içöimi yiyordu allah razı olsun eşimden hemen test yaptı ve sebebini öğrendik şimdi tedaviye başladık canım
regentoşum ben konyada yaşıyorum 8aydır ewliyim zuzum.daha önce bi düşüğüm oldu 10haftalıkken bebişimin kalbi durdudaha sonra dr kontrolüne başladım ve eşimin sperm sayısının az olduğu gerçeğini öğrendim.hayırlısıyla aralıkta tüp bebeğe başlıycaz tabi süpriz yapıp bi bebişl gelmezse bu ay canım sen hangi şehirdesin tatlım?
beni bırakır gidersin sen ha
oyy kıyamam ben sana canım benim gel sen benim şevkatli kollarımabu topiğimi çok ihmal ettimö ama paşam yazık arkidişlerim öslemiş beni heppppppp
benim adım esra tatlım seninki ne?bence gidin dra tatlım bi sorun varsada erkenden öğrenip ona göre önleminizi alırsınız hemenbiz aslen buralıyız canım.babam emekli olunca konyaya yerleştik aslında burdaki evi satıp ankarada kalmayı çok istedik ama malum ankarada elit bi yerde ev almak epey külfetli:26:kısmet işte zaten hem ben hem kardeşim üniversiteyide burda kazandık ve bi şekilde burda kaldık .ama ben seviyorum konyayı ewet anakra kadar büyük değil ama güzel bi şehir gelirsen bi gün gezdiririm seni seve seve canım
hadi affettim bebem benide alın aranıza bende muhabbet ediyim
ne dersin regentoşummm alalımmı paşamıda ramızahu huuuuuuu kıssssss nerdesinnnnnnnnnnnn aramıza hoş geldinnnnn canım benimmmmmm:132::132:
öncelikle benide aranıza aldıgınız için sagolun ben 3 bebegimide erken dogumdan kaybettim 2 erkek biri kız rahim agzı açıklıgı var bende son kızımda dikiş atıldı dikişe ragmen bebegim gene dogdu gen anlıcagınız ellerim boş kaldı
iste geldim burdayim ben bu iste ustayim.
nasilsiniz kizlar????
yeni arkadaslarimiz var hosgeldiniz bayanlar
yasadiklarin kolay degil. Allah yardimcin olsun Insaallah bu sefer mutlu bir sekilde bebegine kavusursun. Masaallah baya ilerlemis hamileliklerin cinsiyetini bile biliyordun. sormasi özel degisli kac ayliktilar kaybettiginde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?