2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canim ben kendimi ayni hissediyorum... bulantilarim devam ediyor ama bugun yogun bas donmem var anlam veremedim!!!..

ayy ikizim cidden dr turk olmasi cok arti valla sende bulsan. Almanyada dahacok olmasi lazim uzak olsan bile git bul.. arti dil probleminden ziyade dedigin gibi sicaklik,enerji,elektirik cok cok onemli hele bu jinekolog ve pediatre lar icin cook onemli....

masallah caniim yaaa gercekten cok basarilisiniz bu konuda.. benim esim turkce okumasi ilkokul 3.sinif cocuguna denktir... anlamlarini falan da illa yorumlamam lazim.... esim cook kitap okur hep fransizca,dua ederken,dusunjurken hep fransizca.... valla bizimkiler cok boslamislar turkceyi gorumcelerin cocuklari turkce bilmiyorlar... bide cevrede farkediyo esimin hiic turk arkadasi yok...

dedigim gibi siz bayagi ilerlemissiniz...bende katiliyor ve soyluyorum herzaman.. anadilini bilen diger dilleride cabuk ogrenir. tipki ben ve ikizim gibiiiiii......

tatliiiù ev hiic fena gozukmuyo... cidden icine sindiyse git bi bak gor.... sana enerji veriyorsa kairma artik anaaaaaa eve baak 140m² ... arkadasim ben 85-90m² bulunca gobek atiyoom!!! kocaman valla.... bide 4.katmis canim asansoru vardir sanirim...goremedim detaylarda... ya bisi daha anaaa nekadar pahali yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bagislayin valla istanbul oldugu icinmi oyle... benim ablam kayseride gayet de guzel dairede 300 tl yi bulmuyo nerdeyse kirasi........... 1200 tl ye kayserinin en populer mevkinde 200m² ye super luks daire bulursun valla.......

evet canim aslinda pek bakmadim etraftaki drlara yalan olmasin, carsida yani evime yakin olanlar arasinda türk jinekolog yok.. sanirim bu cevrede pek yok.. yani yanlis anlama da burda biraz asosyaller yasiyor anladigim kadariyla.. is arkdasimda baska bi sehirden gelmis 1,5yil önce, diyor geldigim yerde cok türk ama bunlarla alakasi yok hepsi belli bi sinifin isinde gücünde olan insanlari ve eglenceler toplantilar vs cok ve anlamli olur diyor.. burayi bi anlatsam sana oooo.... türk yok burda zaten, yani trden gelme cok da.. cocuklarini okutan cok az..yani dolayisiyla türk dr ögretmen vs pek yok henüz sonraki kusaklarda da olur mu bilemem...

vaaaayyy regen yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:49::49:
batin nezamandiki senin??
benim ya 26, 28 yada 29. benim hep bu günler olur hicte 25 günde 27 veya 30 olmaz.
ama tabi bu ay triod hapi kullandim ve düzensiz olabilirmis. offf desene vücut sesimi dinleyecegim

yok kuzum yaa ben korundum bu ay :44::44::44::44: yok yok gögüs agrim felan var.. gelir ama ne zamana gecikmese bari... benim de 31-32-34 olur ama gecen ay 28oldu kac senedir ilk defa.. belki gecen erken gelmesinin sebbeine bu ay bi-iki gün gecikmistir.. bugün 33.gün.. sen de kendini dinleyeceksin ya bi sürü sey bulur cikarirsin :1::1::1: insan dnleyince cok sey duyuyor vücudundan...

Regencimmmm, sen bu ay test filan yapmismiydin? :26:

Hulyacimmm bu arada regenin dedigine katiliyorum... Asansor yok ise bebek arabasi ile biraz problem yasayabilirsin....

yok canim test felan yapmadim ben.. gerek yok yaa... korunmustum ben.. yani olmamistir muhtemelen :1::1::1::1: bekleyim biraz daha.. ay Allah korusun olmasin da zaten antibiyotik kullandim.. hatta dr bile sordu hamilelik ihtimali var mi diye, yok dedim.. yok ya yoktur olmasin da aman Allah im bu ay degil...

caniim valla o konuda sansliyim oglumun dru var turk,beni dr var turk generalist dioruz o da var turk hatta psikolog ve pedagog buldum turk onlarada gitcem... bu cidden buyuk avantaj.. aa heleki sizin sistemi hiic anlayamiyorum ben yaa.... neden sahsi dr yok kendi muayenahanesi yok dr larin????

caniim benim gercekten cok ok onemli ve bu kponusa cidden sansliymisim... yukardaydasaydigim gibi butun brans drlarim var.. ama esim fransizcadan fazla kopmamam icin yedekte arap drlarda tutuyo. gercekten irkcilik deil ama musluman olunca ben cok rahat ediyorum.. Elhamdulillah da bu imkanim var...

guluum eger korunmada sorun ikmadiysagoguslerden gelen sinyallere gore kirmizilar yolda!! yok korunmada gozden kacan bisi olduysa bu gogusler varya bu gogusler ahanda hamileligin de ispati sahsimdan biliyirum su an hala ayni adet donemindeki gibi agriyorlar..

kocaciim sagolsun iyi bi sutyen aldi... beraber aldik yani... simdi hafthaftahamilelikleri okuyozya ben turkce o fransizcadan bulup okuyo... ordada goguslere dikkat iyi destekli sutyenler kullanin falan filan yaziyodu... etkilenip birazda bu yazidan baya ii bisey aldik.

ahhkuzum bilmem mi nasil zorlaniyon sen simdi.... bak benim 9 gunden bitiyo cikmam icin evden... ama yok yok!!!! uzatmaya calisacaz insallah....

sende bak goor ama renewale katiliyorum asansor yoksa ciddi zorluklar yasarsin tatlim!!!! bene bu detay ahsap cercevelerden daha onemli benim icin....

yok canim yumurtlama haftasi zaten kesat gecmisti sanirim.. yazdigim gibi olmasin da yaa.. ilac kullandim ben.. adet belirtisidir bi hafta öncesinden agrimaya baslar zaten.. hatta gecen ay 14gün boyunca agridilar hem de nasil..biraz kilo verdim ya belki de ondan da gecikmistir..

neyse hadi ben kacayim is beni bekler... hepinizi sevgi dolu muck muck öpüyorum :54::54::54::54::54:

kizlar yaaaaaaaaa pcimi acil degistirmem lazim... oglusum tuslarin cogusunu kirdigi icin zorrlaniyorum yazmada falan.. anliyorsunuz demi siz??? yazilarim cok hatali oluyo..afedersiniz....

ahhkuzum bilmem mi nasil zorlaniyon sen simdi.... bak benim 9 gunden bitiyo cikmam icin evden... ama yok yok!!!! uzatmaya calisacaz insallah....

sende bak goor ama renewale katiliyorum asansor yoksa ciddi zorluklar yasarsin tatlim!!!! bene bu detay ahsap cercevelerden daha onemli benim icin....

aynen sılacımmm çok daraldım artık asansörü vardır inşallah.... bakcaz artık duruma göre.. ama bunaldım ...

bu aradaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrr hamile arkadaşlar hamilelikte akıntı olur mu olursa neden olur önemli midir ? benim akıntım var daaaa aklımı karıştırıyor :26::44::44::18:

herkeze hayilri günler bende kaciyorum esim hasta olms onunla ilgileneyim. benimki hasta olunca tam oluyor bademcikleri sismis yine ve penicilinden baska birsey kurtarmiyor. byeeeeeeeee

aynen sılacımmm çok daraldım artık asansörü vardır inşallah.... bakcaz artık duruma göre.. ama bunaldım ...

bu aradaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrr hamile arkadaşlar hamilelikte akıntı olur mu olursa neden olur önemli midir ? benim akıntım var daaaa aklımı karıştırıyor :26::44::44::18:

canim benim hakkinda hayirlisi diorum...

akintiya gelince canim bende var ama herzaman olan gibi rutin hayatimda hep olan yani hamilelikte bi degisiklik gostermedi... cok da deil!! senin nasil canim?

akıntı oluo yaa hemde nasıl bnmki su gibi dvm edio valla acayip akıntı oluo hiçte geçmedi hamile kaldıımdan beri

caniim valla o konuda sansliyim oglumun dru var turk,beni dr var turk generalist dioruz o da var turk hatta psikolog ve pedagog buldum turk onlarada gitcem... bu cidden buyuk avantaj.. aa heleki sizin sistemi hiic anlayamiyorum ben yaa.... neden sahsi dr yok kendi muayenahanesi yok dr larin????

caniim benim gercekten cok ok onemli ve bu kponusa cidden sansliymisim... yukardaydasaydigim gibi butun brans drlarim var.. ama esim fransizcadan fazla kopmamam icin yedekte arap drlarda tutuyo. gercekten irkcilik deil ama musluman olunca ben cok rahat ediyorum.. Elhamdulillah da bu imkanim var...

guluum eger korunmada sorun ikmadiysagoguslerden gelen sinyallere gore kirmizilar yolda!! yok korunmada gozden kacan bisi olduysa bu gogusler varya bu gogusler ahanda hamileligin de ispati sahsimdan biliyirum su an hala ayni adet donemindeki gibi agriyorlar..

kocaciim sagolsun iyi bi sutyen aldi... beraber aldik yani... simdi hafthaftahamilelikleri okuyozya ben turkce o fransizcadan bulup okuyo... ordada goguslere dikkat iyi destekli sutyenler kullanin falan filan yaziyodu... etkilenip birazda bu yazidan baya ii bisey aldik.

silacimmmmm burda saglik ocagi sistemi var... her mahallede... gidip ordaki hangi doktor o an bos ise onunla gorusuyorsun... bire bir doktor yok yani.... ama istersen tabiki yok ben sununla goruscem diyip ismi soyleyebilirsin...
sizin muayene sistemi nasil? devletin karsiladigi bisi mi? yoksa ozel mi..?

hulyacim, bende hamile diilken akinti olurdu ama hamileligimde cok ciddi akinti olmadi.... Usutmus filan olmayasin? Dikkat et bence... Seni endiselendirmek istemem ama iltihap filan var ise, bebek icin iyi diil.....

canim benim hakkinda hayirlisi diorum...

akintiya gelince canim bende var ama herzaman olan gibi rutin hayatimda hep olan yani hamilelikte bi degisiklik gostermedi... cok da deil!! senin nasil canim?

akıntı oluo yaa hemde nasıl bnmki su gibi dvm edio valla acayip akıntı oluo hiçte geçmedi hamile kaldıımdan beri

evet benimde normal akıntı öyle kaşıntı falan yok renk de beyazımsı okudum başka yerlerden normalmiş rengi koyuya kaçmadığı sürece.. endişe etmeye gerek yokmuş :1:

hulyacim, bende hamile diilken akinti olurdu ama hamileligimde cok ciddi akinti olmadi.... Usutmus filan olmayasin? Dikkat et bence... Seni endiselendirmek istemem ama iltihap filan var ise, bebek icin iyi diil.....

canımm yok yok benim akıntı normal akıntı hamilelik öncesi olandan.. okudum normalmiş... rengi ve kokusu değişmediği sürece :34:

silacimmmmm burda saglik ocagi sistemi var... her mahallede... gidip ordaki hangi doktor o an bos ise onunla gorusuyorsun... bire bir doktor yok yani.... ama istersen tabiki yok ben sununla goruscem diyip ismi soyleyebilirsin...
sizin muayene sistemi nasil? devletin karsiladigi bisi mi? yoksa ozel mi..?

anladim canim ama mantiksiz... ozellikle hamilelikte belli bi drun takibinde olunmali... ozaman saglik ocagi gibi dedigin yerlerde her brans drlar mevcut...

burda acil bi durum olmadigi surece heryerde dr var mesela benim mahallede cok var nasil, evlerin bi dairesi muayenehane yapiyorlar.. kimisi randevu ile kimisi randevusuz calisiyo. odemede de tabiki sosyal guvence kullaniliyo. ayriyeten clinikler ve hastaelerdede muayene mevcut!!! secenek cok anlican....

slm kızlar
bugün dr a gittim bebisimi görmeye ama artık büyüdüğü için net olarak göremedim bebisim 1700 gr olmus :nazar:haftasına göre dr normal dedi ama bana kilosu az geldi sanki gecen gün sağlık ocağına gitmistim ebe 2 kilo vardır dedi bası asağiya dönmüs dedi ama dr bugün basının dönmedigini söyledi :26:bu haftalarda dönmesi gerekmis yoksa sezeryan olurmus 15 gün sonra kontrol var insallah o zamana kadar döner cok üzüldüm cünkü normal doğum istiyorum yine de hayırlısı kan tahlilimin sonucu güzel cıktı cok sükür bir sikayetimiz yok ama biraz moralim bozuldu :50:

kusura bakmayın kızlar alıntı yapamadım gene bide geçmişi çok okuyamadım :26: bende bi uyku hali bi halsizlik var anlatamam kafayı koysam masaya uyuyacağım yani o derecede :1: bunun haricinde mide bulantım falan yok çok şükür şimdilik ama aşırı yemek yiyorum yaaa sinir oldum fıçı gibi olcam bu gidişle :18: p.tesi günü kontrole gideceğim doktora ama artık o doktorla işim bitecek şimdi aylık kontrollerimi yapacak bi yer arıyorum hem eve hem işe yakın olsun diyorum fakat işe yakın özel bi hastane buldum çok kalabalık eve yakında devlet hastanesi var orası da kalabalık ne yapıcam bilemedim valla bugün eşim izinliydi sağolsun gitmiş sağlık ocağına kaydımı yaptırmış hemşire aradı birsürü soru sordu p.tesi orda da kontrolüm olacak ay miniğimi görebilirim inşallah :16:bu hafta da geçmez bana artık :18::18:

sıla & screamaway kızlar biraz daha dikkatli olun minikleriniz Allaha emanet inşallah bi sorun olmaz screamaway sen artık tehlikeli zamanları geçtin gerçi ama yinede dikkat et tatlım sılacım sende aşka mı geldin ayol deterjan yetmedi asetonda koymuşsun dikkatli ol kuzum :34:

regen canım regli olmamışsın gerçi korundun ama insan yinede şüpheleniyor inşallah vardır diye geçirdim aklımdan ama antibiyotik falan kullanmışsın zararı olmayacaksa inşallah hamilesindir yoksa önümüzdeki aya inşallah canım :29:

çiçek maşallah canım ya o evrelere de geldin çok şükür tam yemelik kıvamda annesi 1700 gr az değil bence :34:

Kizlarrr pc deki nette sorun var sabahtan beri telden okuyorum ama alinti yaparak yazmakta zorlandigim icin yazmiyim dedim ama artk dayanamadim yaa :)

Renewalcimm faceden yazdim ama burdanda yazmadan gecemiycemm ananenin mekani cennet olsun insallah cok uzuldum :( Allah sabir versin size tatlim...

Screamawaycimmm cnmm bebisin kizlarin dedigi gibi kolay kolay dusmezz ama yinede hareketlerini fln takip et tatlimm rabbim korur pasani annesi:) buarada bundan snra dikkat et bak yigenimi uzmeee :20:

Silacimmm sanada masallah diyorum yanii hem bulantin var hemde deterjanlarla o kdr ugrasmissinn... bide tecrubeli annemizsinn yapma boylee vlla bende cok kizdimm kendine dikkat et tatlimm ilk zmnlar cok onemli biliosun...

Hlycimm akintin varmiss, kasinti ve renginde bi tuhaflik yoksa normal diye biliorumm ama bnde akinti cok nadir oluyo cnm...
Buaradaaa evin kirasi inanilmaz yuksek yaaa suadiyede bile ev kiralari 1300 tl ki istanbulun en iyi semtlerinden biridir bilirsin... en unlu caddesinin oldugu yer ... bence bu kdr kira verebiliosaniz bi ev kredisiyle ev bil alabilirsiniz tatlim... maltepe flnda cok guzel oralara baksaniz bide? cunku aidatla birlikte 1400 tl vericeksiniz vee cook fazla bncee...bu evinde tek artisi merkezi olmasi istee... buarada ev guzel ama renewalin yazdiklarina aynen katiliorumm asansor yoksa bnce hicc tasinmaa dedigi gibi hamilelikte inip cikmak zorlasiyoo ve bebis dogunca daha zor olur tatlimm

Renewalcim çok özür dilerim geçmişi çok okuyamadığım için görmedim postunu tuğçe yazınca okudum... Başın sağolsun canım Allah mekanını cennet etsin inşallah ...

Tuuğçe sen nasılsın canım ?

slm kızlar
bugün dr a gittim bebisimi görmeye ama artık büyüdüğü için net olarak göremedim bebisim 1700 gr olmus :nazar:haftasına göre dr normal dedi ama bana kilosu az geldi sanki gecen gün sağlık ocağına gitmistim ebe 2 kilo vardır dedi bası asağiya dönmüs dedi ama dr bugün basının dönmedigini söyledi :26:bu haftalarda dönmesi gerekmis yoksa sezeryan olurmus 15 gün sonra kontrol var insallah o zamana kadar döner cok üzüldüm cünkü normal doğum istiyorum yine de hayırlısı kan tahlilimin sonucu güzel cıktı cok sükür bir sikayetimiz yok ama biraz moralim bozuldu :50:

canım gözünaydın bebeğin iyiymiş işte ne güzel..telaşlanma Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh darısı başımıza:16:

kusura bakmayın kızlar alıntı yapamadım gene bide geçmişi çok okuyamadım :26: bende bi uyku hali bi halsizlik var anlatamam kafayı koysam masaya uyuyacağım yani o derecede :1: bunun haricinde mide bulantım falan yok çok şükür şimdilik ama aşırı yemek yiyorum yaaa sinir oldum fıçı gibi olcam bu gidişle :18: p.tesi günü kontrole gideceğim doktora ama artık o doktorla işim bitecek şimdi aylık kontrollerimi yapacak bi yer arıyorum hem eve hem işe yakın olsun diyorum fakat işe yakın özel bi hastane buldum çok kalabalık eve yakında devlet hastanesi var orası da kalabalık ne yapıcam bilemedim valla bugün eşim izinliydi sağolsun gitmiş sağlık ocağına kaydımı yaptırmış hemşire aradı birsürü soru sordu p.tesi orda da kontrolüm olacak ay miniğimi görebilirim inşallah :16:bu hafta da geçmez bana artık :18::18:

sıla & screamaway kızlar biraz daha dikkatli olun minikleriniz Allaha emanet inşallah bi sorun olmaz screamaway sen artık tehlikeli zamanları geçtin gerçi ama yinede dikkat et tatlım sılacım sende aşka mı geldin ayol deterjan yetmedi asetonda koymuşsun dikkatli ol kuzum :34:

regen canım regli olmamışsın gerçi korundun ama insan yinede şüpheleniyor inşallah vardır diye geçirdim aklımdan ama antibiyotik falan kullanmışsın zararı olmayacaksa inşallah hamilesindir yoksa önümüzdeki aya inşallah canım :29:

çiçek maşallah canım ya o evrelere de geldin çok şükür tam yemelik kıvamda annesi 1700 gr az değil bence :34:

canımmmm ne güzel sende de b elirtiler başlamışş Allah ım sağlıkla daim etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh:49::emir_bebek::nazar:

bu arada taşınırsak benimde doktor hastane araştırmam olacak offf:31::31:

canım gözünaydın bebeğin iyiymiş işte ne güzel..telaşlanma Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh darısı başımıza:16:

canımmmm ne güzel sende de b elirtiler başlamışş Allah ım sağlıkla daim etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh:49::emir_bebek::nazar:

bu arada taşınırsak benimde doktor hastane araştırmam olacak offf:31::31:

Aminn canım valla görmeden içim rahatlamayacak sanırım p.tesi gününü iple çekiyorum resmen... çok ağırlaştım ben ya feci uykum var eve gider gitmez uyumak istiyorum :31: ama nerdeeeeee daha yemek yapıcam yaa öööf neyse kızlar ben kaçtım anca giderim belki akşam gelirim öptüm hepinizi :54::54::54:

Hlycimm akintin varmiss, kasinti ve renginde bi tuhaflik yoksa normal diye biliorumm ama bnde akinti cok nadir oluyo cnm...
Buaradaaa evin kirasi inanilmaz yuksek yaaa suadiyede bile ev kiralari 1300 tl ki istanbulun en iyi semtlerinden biridir bilirsin... en unlu caddesinin oldugu yer ... bence bu kdr kira verebiliosaniz bi ev kredisiyle ev bil alabilirsiniz tatlim... maltepe flnda cok guzel oralara baksaniz bide? cunku aidatla birlikte 1400 tl vericeksiniz vee cook fazla bncee...bu evinde tek artisi merkezi olmasi istee... buarada ev guzel ama renewalin yazdiklarina aynen katiliorumm asansor yoksa bnce hicc tasinmaa dedigi gibi hamilelikte inip cikmak zorlasiyoo ve bebis dogunca daha zor olur tatlimm

canım bndede çok akıntı yok..ama dediğin gibi kaşıntı falan yoksa normalmiş..

kuzumm biz bu kiraya seviniyoruz malesef altunizade acıbaddem tarafları çok pahalı bu fiyata bulduğumuza sevindik.. aidat kışınn mak. bu kadar.. içine kapıcı vs. de dahil.. maltepeyle tuzla arası çok yok kuzum koccama bi artısı olmaz biz kocam için taşınıyoz karşıya yakın olmak için...ayrıca ev alabilmek için canım peşinat lazımm yok.. ayrıca taksitleri geri ödemeleri çok şmdi faiz falan geldiği için o kadar da kolay değil yani.. ama kısmet inşallahh bizim de evimiz olur...

asansör yoksa kabul etmicem zaten.. ama çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm :31::31::31::31:

Back