- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.461
canim beniim insallah olmaz bisey.. dedigim gibi Allaha sigindimm...
ayrica sende Almanya dogumlu olmana ragmen cok guzel turkcen var.. yani aksanini bilmiyorum ama yazida gayet basarilisin.. bizimkiler,esim olsun kardesleri olsun turkce konusunda cook cok iyi deiller... yuzde 90 fransizca konusurlar aralarinda......
canim insallah bundan sonra hersey guzel olur gercekten dr cok onemli... benim doktorum turk. cok da memnunum. eger onu degistirecek olsam kesinlikle arap dr tercih ederim..
saolun kızlar amin inş... hülyacım inş taşınırsın biran önce kolayca... ben hala daha evde bişiler yerleştiriorum hala daa bitmedi işim yani çok zor ev taşımak heleki inşaat gbi eve taşınmak daa da zor
canım benimm de tsh ım yüksek bnde ilaç kullanıyorum geçen ay farkettik şükür ki ilaç içmeye başladımm ve düştü ama devam ediorum ilaca...snde korkma inşallah seninde herşey güzel devam edecek..valla ben bi ev işimi halledeyim de kuzum hemen ii bi doktor ve hastane bulcamm ya ben Allah tan kendime dikkat ediorum valla güzel kahvaltı yapıyorum sonra aralarda ceviz badem fındık kayısı meyve akşam yemeği ilaçlarım falann aksatmıyorum kendimi yormuyorum ama yinede bi doktor söyleseydi bunları daha iyidi nysee haftayaki kontrolümde belli olur inşallah canım :)
iiyim ucuzum çok şükür be.. valla şu yılbaşı bi gelse Allah ın izniyle ondan sonra herşey güzel olacak inşallah .. bulantı yok şimdilik şükür ama halsizlik ve ara ara baş dönmesi mevcut.. ayy sılaaaaaaaaaaa ben hala inanamadığım zamanlar oluyo yaa
ayy evet avatarı görünce bittim hemen değiştirdimm.. lütfen sende bi ticker yapar mısınnnnnnnnnnnnnn ? 3. ye söylüyorum sannnnaaaa
valla annemlerde eğlendik ama benim uykum gelince çok geçe kalamadım 12 de yattımAllah tan o konuda şanslıym ve benim gibi olamayan arkadaşlarıma da çok üzülüyorum...
sempatiğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm anneciğine gittin bizi unuttun dimiiiiiiiiiiiiolsun olsun hasret gider bol boll
yaa kardaizciimm de yazmis bize sabah..onu telden okudugum icin direk cevaplayamadim.. canim kizmissinda screamawaycimla bana haklisin valla.. herseye iki kere dikkat etmek gerek!!! insallah bundan sonra daha dikkatli davraniriz....
aahh hlyaciim ne guzel sana masallah.... kahvaltiaksam yemegii neguzel terimler bunlar... yaklasik 2 haftadir unuttum ben bunlari.... aman kuzum sen iyi ol. bak su saatoldu bisey yemedim ben iki uc tuzlu puskuuut yedim bikac dilimde mandalin!!! insallah yilbasindan sonra normal hayata donmeyi umut edityorum...
canim karnin buyugunce iyce inanirsin insallah.. ... tickeride yapcam insallah bugun...
yaa eveet bende ozlediim sempatiginiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. nasilda belli yokluguu ama masallah bi okadarda kiskaniyorum anneciginin kollarinda suan!!!!!
canim beniim insallah olmaz bisey.. dedigim gibi Allaha sigindimm...
ayrica sende Almanya dogumlu olmana ragmen cok guzel turkcen var.. yani aksanini bilmiyorum ama yazida gayet basarilisin.. bizimkiler,esim olsun kardesleri olsun turkce konusunda cook cok iyi deiller... yuzde 90 fransizca konusurlar aralarinda......
canim insallah bundan sonra hersey guzel olur gercekten dr cok onemli... benim doktorum turk. cok da memnunum. eger onu degistirecek olsam kesinlikle arap dr tercih ederim..
sahibinden masrafsız acıbadem de 3+1 kiralık, Hürriyet Emlak İlan No : 0-6923604
bak kuzum ev bu.. çok rsmi yok ama yeri metrobüse çok yakın mevkii güzel ev de temiz boyalı cilalı tek sorun ağaç kaplama camlar.. ama herşeyi beğenirsem tek o kalırsa umursamıcam artık tuutcamm napiim ev yokkkkkkkkkkkkk
sahibinden masrafsız acıbadem de 3+1 kiralık, Hürriyet Emlak İlan No : 0-6923604
bak kuzum ev bu.. çok rsmi yok ama yeri metrobüse çok yakın mevkii güzel ev de temiz boyalı cilalı tek sorun ağaç kaplama camlar.. ama herşeyi beğenirsem tek o kalırsa umursamıcam artık tuutcamm napiim ev yokkkkkkkkkkkkk
hulyacimmmmm ben evi begendim canim... bence ahsap meselesini dert etme... kotu gorunmuyor... insallah gidip gordugunde de begenirsin oda buyukluklerini canim....
canim ben kendimi ayni hissediyorum... bulantilarim devam ediyor ama bugun yogun bas donmem var anlam veremedim!!!..yok kuzum yok bir sey olmaz yaa.. sen basini beklememissinki zaten yani sen yapsaydin belki korkman yerli olurdu.. sen nasilsin??? nasil hissediyorsun kendini???
bence sen de cok güzel türkce yaziyorsun canim benim.. genelde iyi konussalarda yazmayi bilmiyor cogu almanya dogumlu insanlar.. benim kaynim bile bilmiyor dogru dürüst kalmiski tr dogumlu okula gitmis orda düsün... ama benim cok hosuma gidiyor almanca knusmak-konusmaya calismak
ayyyy caim benim ne güzel türk dr bulmussun.. en azindan insan sicakligini hissedersin karsindakinden.. ben alman drlarin hiiic birinden bunu alamadim desem yalan olmaz... ailehekimim de iranli zaten.. bi tane zübeyde dr var, coooook iyi bi dr ve cok da iyi bi insan ama iste hastanede calisiyor klinikte calismiyor maalesef... arkadasin bebegi onun sayesinde kurtuldu varya... yoksa diger drlar eve yolluyordu, o iyice inceledi inceledi ve bebegin suyunun azaldigini buldu...halbuki birgün öncesinde kendi dru bakti her sey ok deyip yolladi,su bir günde mi azaldi??? sonra kan gelmesine ragmen geri eve yolluyorlardi dogum baslamadi diye... dr cok önemli yaa coookkkk...
masallah caniim yaaa gercekten cok basarilisiniz bu konuda.. benim esim turkce okumasi ilkokul 3.sinif cocuguna denktir... anlamlarini falan da illa yorumlamam lazim.... esim cook kitap okur hep fransizca,dua ederken,dusunjurken hep fransizca.... valla bizimkiler cok boslamislar turkceyi gorumcelerin cocuklari turkce bilmiyorlar... bide cevrede farkediyo esimin hiic turk arkadasi yok...evet türkcemde güzelmis öyle diyor burdaki cevrem. benimde akrabalarim var almanyada dedigin gibi türkceleri cok bozuk ama biz 3 kardesiz ve ücümüzde güzel konusuruz türkceyi cünkü biz evde hep türkce konusuyorduk. anadilini iyi bilen yabanci dili cabucak ve iyi ögreniyormus.
bana almanlar sorardi hep sen düdünürken almancami türkcemi düsünüyorsun diye veya rüyayi türkcedenmi yoksa almancadanmi görüyorsun diye soruyorlardi. ben türkce düsünür ve türkce rüya görerim.
bide ben hep türkce kitap okudum ve okumayi seviyorum. almancada sadece ders kitaplarim vardi calismak ve ögrenmek icin. tavsiye edeerim cocuklarin dilleri gelismesi icin kitap okumalarini. muhakkak hergün biraz kitap okusunlar.
e tabi anne baba cocuklarla birlikte bi kitap okuma saati ayirmali ozaman cocuklar alisir. ailemde okuyor deyipte gaza gelirler
kizlar benim kirmizilar daha gelmedi yaaa :26::26::26::26: gögüs agrilarim var ama insallah fazla gecikmez yaa...
canım ev çok güzel camların tahtaolması da çok sorun olmaz bence çok souk geçirmio ahşapta ama 4. kat ve asansörsüz sanırım.. bnm yeni evimde 3. kat asansörsüz hamileyken çıkması pek kolay olmuo heleki iice şişince daa da zor olcak ilerde bebekle arabayla flnonları gözönünde blundur bide aidatı 200 tlymiş merkezi sistem merkezi sistemlerde bildiim kadaryıal gece kaloriferi kapatıolar normal insan için ii ama bebek olduunda souk olabilir geceleri ... ama ev çok güzele benzio yeri flnda güzel ama herşeyini düşün taşın öle karar ver ev taşımak hiç kolay dil
ev güzelmis gercekten Insaallah canlisinida begenirsinde sende en kisa zamanda tasinirsin
tatliiiù ev hiic fena gozukmuyo... cidden icine sindiyse git bi bak gor.... sana enerji veriyorsa kairma artik anaaaaaa eve baak 140m² ... arkadasim ben 85-90m² bulunca gobek atiyoom!!! kocaman valla.... bide 4.katmis canim asansoru vardir sanirim...goremedim detaylarda... ya bisi daha anaaa nekadar pahali yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bagislayin valla istanbul oldugu icinmi oyle... benim ablam kayseride gayet de guzel dairede 300 tl yi bulmuyo nerdeyse kirasi........... 1200 tl ye kayserinin en populer mevkinde 200m² ye super luks daire bulursun valla.......
kizlar benim kirmizilar daha gelmedi yaaa :26::26::26::26: gögüs agrilarim var ama insallah fazla gecikmez yaa...
Hulyacimmm bu arada regenin dedigine katiliyorum... Asansor yok ise bebek arabasi ile biraz problem yasayabilirsin....
seni cok iyi anliyorum ayni durumlari bende yasiyordum. artik gina geliyordu esime ben bakmicam sen bak bul diyordum. ve 8.aydan beri aha daha yeni bulduk kasimin ortasnda falan. Kolay gelsin canim Allah yardimcin olur merak etme.
senin adet düzensizligin vardi dimi? peki bu triod hapi kullanmadan öncede varmiydi yoksa kullanmaya basladigindan berimi basladi?
triot hapi adet düzensizligi yapabilirmiste o yüzden soruyorum canim
caniim valla o konuda sansliyim oglumun dru var turk,beni dr var turk generalist dioruz o da var turk hatta psikolog ve pedagog buldum turk onlarada gitcem... bu cidden buyuk avantaj.. aa heleki sizin sistemi hiic anlayamiyorum ben yaa.... neden sahsi dr yok kendi muayenahanesi yok dr larin????turk doktor, arap doktor ne guzel silacimmmm yaaaa... keske benim de oyle bir sansim olsa... burda devlete gidiyoruz zaten... karsilastigimiz doktorlarin %90i hintli....
hulyacimmmmm ben evi begendim canim... bence ahsap meselesini dert etme... kotu gorunmuyor... insallah gidip gordugunde de begenirsin oda buyukluklerini canim....
caniim benim gercekten cok ok onemli ve bu kponusa cidden sansliymisim... yukardaydasaydigim gibi butun brans drlarim var.. ama esim fransizcadan fazla kopmamam icin yedekte arap drlarda tutuyo. gercekten irkcilik deil ama musluman olunca ben cok rahat ediyorum.. Elhamdulillah da bu imkanim var...silacigim ya evet gercekten biz regenle burda hasretiz türk doktorlarina gerci ev dktorum türk ama bide kadin doktorum hic olmazsa müslüman olsaydi ya gerccekten önemli.
regen ne güzel arap doktorlarida iyi oluyor cok cana yakinlar araplarda
hälya evet canim herseyin güzel olacagina bende inaniyorum. cok sükür umudumu yitirmedim ve ileri marsssss
suan bende ev tasinma telasindayim evim varya sank savas alani. ayyy ama iste araligin sonuna kadar tasinacagiz Insaallah. anca günde iki karton götürebiliyor esim arabamizla. banada paketleme isi düsüyor. dün 4karton paket yaptim ve sadece salondaki dolabim bosaldive sadece kitapla havl yatak örtülerim v.s
guluum eger korunmada sorun ikmadiysagoguslerden gelen sinyallere gore kirmizilar yolda!! yok korunmada gozden kacan bisi olduysa bu gogusler varya bu gogusler ahanda hamileligin de ispati sahsimdan biliyirum su an hala ayni adet donemindeki gibi agriyorlar..kizlar benim kirmizilar daha gelmedi yaaa :26::26::26::26: gögüs agrilarim var ama insallah fazla gecikmez yaa...
valla sılacımm inşallah asansör vardır ve odaları iyidir ve ısınma problemi yoktur.. valla biz bu paraya bulduğumuza şükrettik sılacım malesef buralarda köprü girişleri olduğundan kiralar pahalı malesef.. ama şu anda da aylık 500 tl en az benzin parası veriyoruz aynı hesap yani hiç değilse kocam trafik derdinden kurtulcak... napalım valla burda kalmak istemiyorum yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?