- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.281
tüpten bakalım ne çıkacak bence sende ikiz var ama bakalım hayırlısı neyse o olsun. biraz yüksek değerin sanki batın bugündü dimi? gerçi çokta emin değilim ama genelde battan 1-2 gün sonra bakılınca bu değer çıkıyor. sende çocul gebelik varsa değerin ondan yüksek olabilir diye düşündüm şahsen
ben iyiyim canım şükür ama kendi ailemle alakalı biraz problemlerim vardı onlarla uğraşıyordum. halada uğraşıyorum sayılır. o yüzden giremedim
İnşallah canım Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin sende sakin ol inşallah bu kez sıkı sıkı tutunur yavrun sanainşallah canım ya gelmezde kırmızılar hamiş olurum ve sefer kucağıma almak nasip olur dilerim:18::18::18: hamişolan herkesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş...
Sağol kuzummmm Amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir bende aslında kız istiyorum ama ilk olacağı için kız yada erkek farketmez diyorum hayırlısı olsun artıkbitaneeem hemsooomm..tekrar coook tebrikler canim benim... insallah yarinda costurursun bizi kuzum...
caniimm benim icin soylediklerine,dileklerine cook tesekkur ediyorum ve dualarina amin diyorum guzelim... rabbim hepimizin gonlune gore versin... Allahin izniyle ucumuz pespese doguracaazz....
Bizde seni çok seviyoruz canımmmmmmmmevet fıstığım Allaha şükür hamile kalabiliyorum en azından..sizlerle moral buluyorum ben ya..her hamişte içim kıpır kıpır oluyor, hamile olduğumu öğrendiğim gün kadar heyecanlanıyorum..seviyorum sizii bennn
canımmmmmmmm çok teşekkür ederim yaa iyiki varsınız evet bana çok destek oldunuz hala da oluyorsunuz baksanıza sevincime ortak olup beni daha da çok mutlu ediyorsunuz Allah razı olsun sizden hepinizi çooook seviyorum o kadar mutluyum ki ama bi o kadar da endişeliyim sanırım bu akşamki test sonucundan sonra daha da rahatlayacağım. Sana gelince evet artık topla kendini gerçekten üzülüyorum sen böyle olunca senin gibi bi hatuna yakışmıyor bu haller gerçekten bi silkelen şöööyleöncelikle bütün gün aklımdan çıkmayan ve onun çabalarına tanık olduğum ve burdan elimden geldiğince destek olmaya çalıştığım breshkacımmmmmmmmmmmm
canımmmmmmm harika bir haber getirdin. çok ama çok mutlu oldum, tebrik ederim hayatımmmm. Allahıma sonsuz şükürler olsun yarabbim. Allah sonuna kadar yar ve yardımcın olsun canımmmm. bende kendimi toparlamaya çalışıcam söz.
Çok sağol canım Rabbime binlerce kez şükürler olsun o kadar sevindirdi ki beni inşallah hepimiz sonuna kadar böyle güzel haberler paylaşırızcanımmmmmmmmm çok sevindim uraşlarına değdi çok şükür Rabbim emeklerini boşa çıkarmadı :) Şimdi sağlıkla tamamına erdirmesini diliorum hem senin hem diğerleri hemde kendim içinde tabiki :) sizde aynı zamanlarda doğum yapcaksınız bide hülya sen sıla
Sağol canımmm çok teşekkür ederim Rabbim sonunda bana da bu haberi paylaşmayı nasip etti o kadar tuhaf bi haldeyimki transferden sonra hergün meleğimle konuştum bak senin için o kadar çabaladım sakın beni bırakıp gitme annen gibi inatçı ol dedim sonra ona neler yapacağımdan bahsettim yavrumun hoşuna gitti demekki annesini üzmedi
aaaaaa beklediğim habeeeer geeelmiiişşş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm nasıl sevindim bilemezsin!!..tebrik ederim
u ğ u r l u bu topik
cnm Rabbime şükürler olsun hamilesin. Allah tamamına erdirsin. hayırlı olsun cnm.
valla çok kızgınım sana biz bizim topikte meraktan ölüyoruz sen başka topiklerde mutluluğunu paylasıyorsun...tanemim sonucu neg.diye gelmediğini söylemişsin keşke özelden msj atsaydın,herkes çok merak etti...neyse mercimeğinin hTRIna affettim seni:)) çcnm çok sevindim gözün aydınn
hly da breshka da burdaymış.....demek bizim topiğin hamileleri buraya tasınmış bende gelimde uğurlu gelsin dedimm ama bakalım sonucum ne olacak...ya brekshka belirtin olmuş muydu kaçıncı gün öğrendin sonucun kaç çıktı biraz anlatsana
hly da breshka da burdaymış.....demek bizim topiğin hamileleri buraya tasınmış bende gelimde uğurlu gelsin dedimm ama bakalım sonucum ne olacak...ya brekshka belirtin olmuş muydu kaçıncı gün öğrendin sonucun kaç çıktı biraz anlatsana
hep bçyle pozitif ol. bebeğini üzme. stres yapma. Yarınki randevudan güzel haberle geleceksin. aklına takılna ne varsa sor. bende yarın kontole gidicem. gerçi dr. beni görmekten bıktı ama yapacak bir şey yok.
kuzummm biz aylardır burdayız zatenn burası bizim ana topiğimizz.. benle breshka tüp bebeğe yönelince açtım ben o topiği ama yinede yazıyoruz oraya da.. kendi adıma konuşayım ama burası benim evimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ayyyyyy gecmisi falan okumadan direk yazcam dun gece saat 23.00 de girdim gecmisten basliyim dedim 23.40 da alintilara cvp verirken bilgisayarin hismina ugradim cok sinir oldum gitti butun keyifle yazdiklarim
Breskacimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sukur allahim bebeşini sana bagislamisss cok ama cok sevindim canim benimmmmmm allah kucaginada almayi nasip etsin insallah kuzumm benimmmmmmmmmmmm
yakalandımmm :26:
canım çok haklısınız ama inan hala topice girip yazamıyorum dün tanemin sonucu okuyunca çok ağladım şimdi o kızcağız negatif sonuç almışken ben nasıl hamileyim derim diye düşündüm inan özelden de yazacaktım ama online olduğumu görmesin kimse istedim zaten çok da kalamadım nette bugünde bir test yapılacak eğer o da olumlu olursa ondan sonra haber veririm dedim çok özür dilerim gerçekten sonuna kadar haklısınız :26: Çok teşekkür ederiz teyzesi çok şaşkınım ben yaa inşallah sende bu sevinci paylaşacaksın bitanem sakın çok stres yapma herşeyi oluruna bırakBelirti derken bende regli belirtilerinin hepsi vardı bi tek göğüslerim çok şiştiler ve çok wcye gidiyorum hala devam ediyor bu belirtiler bunun dışında bişey olmadı hatta regli olacağım diye çok korkuyordum ben 11.gün dayanamadım akşam test yaptım sonu. 183,6 çıktı yaptırdığım hastanenin doktoru önce normal yolla kaldım sandı belli olmaz belki kanda gözükür ama adetle atabilirsin dedi önce çok moralim bozuldu sonra ama ben tüp bebek tedavisi gördüm dedim o zaman gebesin dedi kadın gülerek ama 2 gün sonra tekrar test yapalım kendi doktorunla da konuş o sonuca göre kese görmek için çağıracaktır seni istersen bizde kontrol ederiz dedi bende kendi doktorumu aradım adam nasıl sevindi bende ona çoook dua ettim Erdal bey gerçekten iyi bir doktorn inşallah bizler gibi dah çoook kişiye umut olur
biz aylardır burdayız zatenn burası bizim ana topiğimizz.. benle breshka tüp bebeğe yönelince açtım ben o topiği ama yinede yazıyoruz oraya da.. kendi adıma konuşayım ama burası benim evimmmmmmmmmmmmmmmmmm
saolasın deryacım yok yok bida mercimeğimi üzmem.. yarın rahata ereyim sonra hiiç dert tasa etmicem kendimeayy derya bizim görüşmemize keşke snde gelsen.. ben seni çok merak ediorum
dun gece yazdigini okudugumda icim bir tuhaf oldu tatlicadim benimay canım sen yazmışsın ben kocişe bakmaya kalkmıştım.
inşallah sende bu ay kavuşursun canım bebeğine. korunman bitiyormuş sanırım. üçüzlerini yakalaman gerek,hızlı ol hızlıı
ben azrayı bekliyorum o hamile kalsın sonra ben(azrayada laf atayım hazır burda oda )
yaaa bu nerden cikti simdi yaaaaaa..... resmen bogazimda muthis sisti... ve ayni muthislikte rahatsiz ediyooo....
acaba pekmez karabiber bundada ise yarar mi???
sanirim azraciim gecmise kizlar... guzel haberlerin keyfini cikara cikara okuyo canim benim...
Benim adıma da konuşabilirsin canımm burası benimde evim gibi oldu aylardır dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştık kolaymı ama diğer topicteki arkadaşlarımda benim için özel orası da ikinci yerim oldu
cnm inşallah bugun katlanmıştır değerin....bende göğüs şişkinliği dışında belirti yok artık ümitlerim tükeniyorr yavaş yavaşşumarım sizin bu topik uğurlu gelir..bu arada okudun mu bilmiyorum ama tanem seni çağırıyor,bi uğra istersen nasılsa kızlar söyledi hamile olduuğunu..
hly.cım o zaman evinize benide alın ben buranın uğurlu olduğuna inandım şimdi..bilmiyordum sizin topiğiniz olduğunu...
dun gece yazdigini okudugumda icim bir tuhaf oldu tatlicadim benim
silacimmmmmmmm dun gece okudum doktora gitmissin bebişin pit pitlarini duymussunuz canimmmmmm cok sevindimmmmZencefil bal gribe birebir tatlim varsa evde taze zencefili rendeleyip balla karistiriyosun cok iyi gelir vallahi keyfini cikara cikara herkese birseyler yaziyordumki pat kapatti bilgisayar safariyi uyuz oldum
Hlycim sizde keseyi gormussunuz cok sukur kuzucum insallah en yakin zamandada pit pitlari duycaksin sende
hoşgeldin canımmmmcnm inşallah bugun katlanmıştır değerin....bende göğüs şişkinliği dışında belirti yok artık ümitlerim tükeniyorr yavaş yavaşşumarım sizin bu topik uğurlu gelir..bu arada okudun mu bilmiyorum ama tanem seni çağırıyor,bi uğra istersen nasılsa kızlar söyledi hamile olduuğunu..
hly.cım o zaman evinize benide alın ben buranın uğurlu olduğuna inandım şimdi..bilmiyordum sizin topiğiniz olduğunu...
Gunaydin kizlar,
Breshkacim, sana bakmaya geldim... Bekledigimiz mutlu haberi vermissin.. Cok tebrik ederim canim... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?