2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hly da breshka da burdaymış.....demek bizim topiğin hamileleri buraya tasınmış bende gelimde uğurlu gelsin dedimm ama bakalım sonucum ne olacak...ya brekshka belirtin olmuş muydu kaçıncı gün öğrendin sonucun kaç çıktı biraz anlatsana

hep bçyle pozitif ol. bebeğini üzme. stres yapma. Yarınki randevudan güzel haberle geleceksin. aklına takılna ne varsa sor. bende yarın kontole gidicem. gerçi dr. beni görmekten bıktı ama yapacak bir şey yok.

Allah iyiliğini versin canımm valla ne çıkarsa bahtıma tek de olsa çift de olsa kabulum ama bende biraz zor çünkü tek embriyo verdiler bana yinede belli olmaz tabi ay daha bi heyecanlandım şimdi

inşallah canım ya gelmezde kırmızılar hamiş olurum ve sefer kucağıma almak nasip olur dilerim:18::18::18: hamişolan herkesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş...
İnşallah canım Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin sende sakin ol inşallah bu kez sıkı sıkı tutunur yavrun sana
Sağol kuzummmm Amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir bende aslında kız istiyorum ama ilk olacağı için kız yada erkek farketmez diyorum hayırlısı olsun artık

Bizde seni çok seviyoruz canımmmmmmmm İnşallah en kısa zamanda tekrar paylaşacaksın bu haberi inanıyorum

canımmmmmmmm çok teşekkür ederim yaa iyiki varsınız evet bana çok destek oldunuz hala da oluyorsunuz baksanıza sevincime ortak olup beni daha da çok mutlu ediyorsunuz Allah razı olsun sizden hepinizi çooook seviyorum o kadar mutluyum ki ama bi o kadar da endişeliyim sanırım bu akşamki test sonucundan sonra daha da rahatlayacağım. Sana gelince evet artık topla kendini gerçekten üzülüyorum sen böyle olunca senin gibi bi hatuna yakışmıyor bu haller gerçekten bi silkelen şöööyle sonra bu halde göreyim seni

Çok sağol canım Rabbime binlerce kez şükürler olsun o kadar sevindirdi ki beni inşallah hepimiz sonuna kadar böyle güzel haberler paylaşırız Sen nasılsın görüşemiyoruz bayadır ?

aaaaaa beklediğim habeeeer geeelmiiişşş

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm nasıl sevindim bilemezsin!!.. tebrik ederim

u ğ u r l u bu topik
Sağol canımmm çok teşekkür ederim Rabbim sonunda bana da bu haberi paylaşmayı nasip etti o kadar tuhaf bi haldeyimki transferden sonra hergün meleğimle konuştum bak senin için o kadar çabaladım sakın beni bırakıp gitme annen gibi inatçı ol dedim sonra ona neler yapacağımdan bahsettim yavrumun hoşuna gitti demekki annesini üzmedi çok şükür Sen nasılsın canım prensesin nasıl ?
cnm Rabbime şükürler olsun hamilesin. Allah tamamına erdirsin. hayırlı olsun cnm.

Çoook teşekkür ederim canım Çok şükür deryammm şimdi seni daha da iyi anlıyorum bitanem ilk testi yapınca o kadar çok sevindik ki sonra ya ikinci testte çıkmazsa ya meleğim beni bırakıp giderse korkusu sardı beni Allahım hiçbirimize bu acıyı yaşatmasın inşallah sonuna kadar hep biizmle olurlar

yakalandımmm :26:

canım çok haklısınız ama inan hala topice girip yazamıyorum dün tanemin sonucu okuyunca çok ağladım şimdi o kızcağız negatif sonuç almışken ben nasıl hamileyim derim diye düşündüm inan özelden de yazacaktım ama online olduğumu görmesin kimse istedim zaten çok da kalamadım nette bugünde bir test yapılacak eğer o da olumlu olursa ondan sonra haber veririm dedim çok özür dilerim gerçekten sonuna kadar haklısınız :26: Çok teşekkür ederiz teyzesi çok şaşkınım ben yaa inşallah sende bu sevinci paylaşacaksın bitanem sakın çok stres yapma herşeyi oluruna bırak Belirti derken bende regli belirtilerinin hepsi vardı bi tek göğüslerim çok şiştiler ve çok wcye gidiyorum hala devam ediyor bu belirtiler bunun dışında bişey olmadı hatta regli olacağım diye çok korkuyordum ben 11.gün dayanamadım akşam test yaptım sonu. 183,6 çıktı yaptırdığım hastanenin doktoru önce normal yolla kaldım sandı belli olmaz belki kanda gözükür ama adetle atabilirsin dedi önce çok moralim bozuldu sonra ama ben tüp bebek tedavisi gördüm dedim o zaman gebesin dedi kadın gülerek ama 2 gün sonra tekrar test yapalım kendi doktorunla da konuş o sonuca göre kese görmek için çağıracaktır seni istersen bizde kontrol ederiz dedi bende kendi doktorumu aradım adam nasıl sevindi bende ona çoook dua ettim Erdal bey gerçekten iyi bir doktor inşallah bizler gibi dah çoook kişiye umut olur

Son düzenleme:

kuzummm biz aylardır burdayız zatenn burası bizim ana topiğimizz.. benle breshka tüp bebeğe yönelince açtım ben o topiği ama yinede yazıyoruz oraya da.. kendi adıma konuşayım ama burası benim evimmmmmmmmmmmmmmmmmm

hep bçyle pozitif ol. bebeğini üzme. stres yapma. Yarınki randevudan güzel haberle geleceksin. aklına takılna ne varsa sor. bende yarın kontole gidicem. gerçi dr. beni görmekten bıktı ama yapacak bir şey yok.

saolasın deryacım yok yok bida mercimeğimi üzmem.. yarın rahata ereyim sonra hiiç dert tasa etmicem kendime ayy derya bizim görüşmemize keşke snde gelsen.. ben seni çok merak ediorum

Ayyyyyy gecmisi falan okumadan direk yazcam dun gece saat 23.00 de girdim gecmisten basliyim dedim 23.40 da alintilara cvp verirken bilgisayarin hismina ugradim cok sinir oldum gitti butun keyifle yazdiklarim
Breskacimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sukur allahim bebeşini sana bagislamisss cok ama cok sevindim canim benimmmmmm allah kucaginada almayi nasip etsin insallah kuzumm benimmmmmmmmmmmm

Benim adıma da konuşabilirsin canımm burası benimde evim gibi oldu aylardır dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştık kolaymı ama diğer topicteki arkadaşlarımda benim için özel orası da ikinci yerim oldu

azraaaaaaaaa Canımmmm çok teşekkür ederim Rabbim hepimize bu sevinci paylaşmayı nasip etsin inşallah Allah binlerce kez şükürler olsun meleğimin müjdesiyle sevindirdi beni inşallah bundan sonra da böyle sevinirim bugün bir test daha yapıcaz bakalım inşallah memeğim benimle kalır teyzesiiiiii

cnm inşallah bugun katlanmıştır değerin....bende göğüs şişkinliği dışında belirti yok artık ümitlerim tükeniyorr yavaş yavaşş umarım sizin bu topik uğurlu gelir..bu arada okudun mu bilmiyorum ama tanem seni çağırıyor,bi uğra istersen nasılsa kızlar söyledi hamile olduuğunu..

hly.cım o zaman evinize benide alın ben buranın uğurlu olduğuna inandım şimdi..bilmiyordum sizin topiğiniz olduğunu...

dun gece yazdigini okudugumda icim bir tuhaf oldu tatlicadim benim

silacimmmmmmmm dun gece okudum doktora gitmissin bebişin pit pitlarini duymussunuz canimmmmmm cok sevindimmmm Zencefil bal gribe birebir tatlim varsa evde taze zencefili rendeleyip balla karistiriyosun cok iyi gelir vallahi keyfini cikara cikara herkese birseyler yaziyordumki pat kapatti bilgisayar safariyi uyuz oldum

Hlycim sizde keseyi gormussunuz cok sukur kuzucum insallah en yakin zamandada pit pitlari duycaksin sende

Benim adıma da konuşabilirsin canımm burası benimde evim gibi oldu aylardır dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştık kolaymı ama diğer topicteki arkadaşlarımda benim için özel orası da ikinci yerim oldu

aynen canım orda da çok şey paylaştık tabi.. bnde bakıyorum onlara :)

canım benimm buyur gel ne demekk herkese açık evimizin kapıları

kuzummmmmmmmmmmm çok saolasınnnnnnnnnn aminn inşallahhhhhhhhhhhhh yarında doktora gitcem benn içim rahat etsin diye

Gunaydin kizlar,

Breshkacim, sana bakmaya geldim... Bekledigimiz mutlu haberi vermissin.. Cok tebrik ederim canim... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah....

hoşgeldin canımmmm tanemin yazısını okudum bende ona cvp yazdım şimdi yine çok duygulandım neysse ağlamayım artık
Canım belirtilere çok aldanma bende çok okudum evde olduğum sürede kimisinde o kadar çok belirti olmuşki ama kimisinde de hiçbişey olmamış bu biraz da insanın kendini dinlemesiyle alakalı sanırım bende işe başlayana kadar çok düşünüyordum ama çok şükür kafamı dağıtınca hiç araştırmadım bile benim belirti dediğim gibi sanki regli olacakmışım gibi ara ara kasıklarım ve belim ağrıyordu göğüslerimdeki hassasiyet son günlerde gidince bende korkmuştum ama çok şükür sonunda sevindim inşallah sende bizleri sevindireceksin canım

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]ISIM[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]migi[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 2 Agustos[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]leplepi[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 28 Agustos[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]bikere_sevdim[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] 1 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] _arzum_[/TD]
[TD] 26[/TD]
[TD] 12 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] srdrhly[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 18 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] Masumiyet[/TD]
[TD] 33[/TD]
[TD] 19 Eylul[/TD]
[TD] Ekime Insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] derya78_40[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 6 Ekim[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] wifeofdemon[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 29 Ekim[/TD]
[TD] Bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] hly7[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 1 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]meri1[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] sila38[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 6 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]16 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] azra3434[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] 21 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] nartanesiii[/TD]
[TD] ?[/TD]
[TD] 29 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] menbeta[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 3 Aralik[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] nihanca[/TD]
[TD] 25[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] kardaiz81[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Azsonra kan tahlili için hastaneye gideceğim bana dua edin nolur.gerçi sabah idrarda negatif çıktı ama umut işte napiyim((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…