2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN....................
El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr

canımmmmmmmmm çok sevindim uraşlarına değdi çok şükür Rabbim emeklerini boşa çıkarmadı :) Şimdi sağlıkla tamamına erdirmesini diliorum hem senin hem diğerleri hemde kendim içinde tabiki :) sizde aynı zamanlarda doğum yapcaksınız bide hülya sen sıla

öncelikle tebrik ederim.. kan değerinin biraz daha artmasını bekle derim benim 1300lerde iken alttan ultr. görünmüştü..
5.hafta-6. hafta arası görebilrsin keseni

canım öncelikle tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah :) kese karından muayenede 6. haftada görünüyor diye biliorum ama alttan muayenede daa çabuk görünür senin şuan heralde tam 4 haftalık fln oluo sanırım istersen bi iki hafta bekle öle git.. bende 4 haftalık örenmiştim hamileliiimi 6. haftayaa kadar bekledim doktora gitmek için

breshka kullanıcısından alıntı
ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN....................
El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr

aaaaaa beklediğim habeeeer geeelmiiişşş

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm nasıl sevindim bilemezsin!!.. tebrik ederim

u ğ u r l u bu topik

günaydın kardaizcim.. bizden başka kimse yok heralde bu sabah:)

nasılsın? yarın eşim şehir dışına çıkacak, altı gün yok.. offf seni takdir ettim bikez daha

canım benim Allah kavuştursun. çok saol teşekkür ederim, hayat bu benimde yaşayacağım hayat böleymiş inşallah geçici olur.
gelirler yavaş yavaş tatlımmm :)))

canım değerlere bakılırsa hamilesin tebrik ederim. her gün ikiye katlıyor değer çok bu iyi. ama keseyi görmen için daha çok erken 1 hafta sonrasına görürsün büyük ihtimalle.

öncelikle tebrik ederim.. kan değerinin biraz daha artmasını bekle derim benim 1300lerde iken alttan ultr. görünmüştü..
5.hafta-6. hafta arası görebilrsin keseni

hepinize ayrı ayrı teşekkürederim kusuruma bakmayın çok heyecanlıyım ben bişe daha sorucam değerlerimi duyanlar diyoki daha adet gününü 1 gün geçmiş değer 298 çok yüksek ikizmi acaba diyolar varmı böle bişey yani çokmu yüksek değerim ((((((

o konuda en iyi cevabı doktor kontrol vericektir tatlım. kendime adıma sölim ikiz demek şimdi çok erken. ultrasonda herşey belli olur.

hly kankacımmmmm zaten doğasında duygusal arkadaşım benimmmm, hamilelikle beraber daha da yoğun yaşıyor duygularını. çok öptüm seni hayatım, mercimeğimiz de gayet iyi sen iyi olduğun müddetçe.

ben boşuna demiyorum sana kankitom diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bak nasıl biliyo benii evet benim hormonlar fazla karışmış herhalde çok duygusalım iyiyiz biz çok şükür canımm mercimeğimin resmine baktınmı teyzesiiiiiiiiii

bu arada ben yarın tüüp doktoruma gidicemm hazır çıkmışken oralara diyorumki kankitomuda görsemmmmmmm

canımm benimm çok saolasınnn valla mucize gibi geldi mercimeğim çok şükür biraz duygularım yoğunn bu aralar ondan öyle oldu canımm bugün iyiyim ama :) yarın doktora gidince daha ii olcam inşallah

özelden mesaj at canım bana faceni sana ordan eklerim :)

canım hamilesin maşallahh değerin de çok güzel ama keseyi görmek için erken değerinin en az 1200-2000 arası falan olması lazım

cnm gözünaydın. tebrik ederim. değerin normal. benim adetimi bir gün geçtiğinde 1800 dü değerim. ikiz değil bebeğim. değerlere çok fazla takılma . sağlıklı bir hamileliktir umarım. hayırlı olsun.

kankiton yesin sizi diyorum e artık 2 canlısın yaniiii :))))
sen moralli, sağlıklı ve huzurlu olucaksın ki bebeğinde mutlu mutlu büyüsün sende. bakmazmıyım hiç mercimeğime canım benimmm teyzesinin güzeli.
canım benim o kadar isterdim ki senle buluşmak eminim bana da çok iyi gelicekti dertleşirdik şöle güzelcene. ama ben maltepe de depodayım canım kozyatağındaki yerde değilim. patronun şehir dışında olduğu günlerde kozyatağına gidip arkadaşlarla öğlen yemeği yiyorum, öle bir güne denk getirsek seninde müsait olduğun günse neden olmasın hatta sen burdaki durakta inersin başka yere gideriz yemeğe. öbür türlü depodan çıkamıyorum canım benim. valla üzüldüm şimdi.

iyiyim cnm. kuluçka devresindeyim hala yatıyorum. sen nasılsın tatlım.

ben sorcaktım hlycım sormuş ondan alıntı yaptım canım,
aman aman yat canım sen, sen kıymetli bebeğin herşeyden kıymetli, herşey yolundaysa ne mutlu sana hayatım.
inşallah sonuna kadar böle devam eder.

Son düzenleme:

tşk ederim cnm. yatıyorum. elimdem geleni yapıyorum. benim bebek biraz nazlı . o sağlıklı olsunda her şeye razıyım ben.

ohh yarınn 11 de randevu aldım tüp doktorumaa aynı şeyi söylese bile önemli diil kendimi iyi hissedicem gidince

canımm benimm iyiyim dünden daha iiyim sizin desteğinizle daha ii oluyorumm :) yarınn görüşeydik ii olurdu ama olsunn canım başka zaman görüşürüz.. sen depoda mı yemek yiyosun ki bu arada anlamadım :26:

iyiyim cnm. kuluçka devresindeyim hala yatıyorum. sen nasılsın tatlım.

olsunn kuzum yatt boşver işin ne bnde dün duygu yoğunluğundan sonra bugün daha iiyim.. yarın 11 de doktora gidince daha ii olcam

valla çok kızgınım sana biz bizim topikte meraktan ölüyoruz sen başka topiklerde mutluluğunu paylasıyorsun...tanemim sonucu neg.diye gelmediğini söylemişsin keşke özelden msj atsaydın,herkes çok merak etti...neyse mercimeğinin hTRIna affettim seni:)) çcnm çok sevindim gözün aydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…