- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.261
ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN....................
El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr
arkadaşlar öncelikle hepinize günaydın bi sorum olacak sizlere ben en son 20 ekimde hasta oldum her ay 5 gün geri gelir yani bu ayın 15 i idi adet günüm ama ben dayanamadım 12 kasımda kanda baktırdım 23.80 çıktı ertesi gün 13 ünde tekrar baktırdım 47.60 çıktı ve en son ayın 16 sı akşam baktırdım 298 sanırım hamileyim ama kese nezaman gözükür bilgisi olan varsa yazsın lütfen ilk bebeğim olacak çok heyecanlıyım
arkadaşlar öncelikle hepinize günaydın bi sorum olacak sizlere ben en son 20 ekimde hasta oldum her ay 5 gün geri gelir yani bu ayın 15 i idi adet günüm ama ben dayanamadım 12 kasımda kanda baktırdım 23.80 çıktı ertesi gün 13 ünde tekrar baktırdım 47.60 çıktı ve en son ayın 16 sı akşam baktırdım 298 sanırım hamileyim ama kese nezaman gözükür bilgisi olan varsa yazsın lütfen ilk bebeğim olacak çok heyecanlıyım
breshka kullanıcısından alıntı
ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN....................
El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr
günaydın kardaizcim.. bizden başka kimse yok heralde bu sabah:)
nasılsın? yarın eşim şehir dışına çıkacak, altı gün yok.. offf seni takdir ettim bikez daha
öncelikle tebrik ederim..kan değerinin biraz daha artmasını bekle derim benim 1300lerde iken alttan ultr. görünmüştü..
5.hafta-6. hafta arası görebilrsin keseni
hepinize ayrı ayrı teşekkürederim kusuruma bakmayın çok heyecanlıyım ben bişe daha sorucam değerlerimi duyanlar diyoki daha adet gününü 1 gün geçmiş değer 298 çok yüksek ikizmi acaba diyolar varmı böle bişey yani çokmu yüksek değerim((((((
hly kankacımmmmm zaten doğasında duygusal arkadaşım benimmmm, hamilelikle beraber daha da yoğun yaşıyor duygularını. çok öptüm seni hayatım, mercimeğimiz de gayet iyi sen iyi olduğun müddetçe.
Arkadaşlar herkese günaydın berska dan habere var mı diye girdim ki ne göreyim..
hlycımve sılacım hamiiileeee
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar.. darısı tüm topiğe:) hly buarada lütfen kendini üzme ben ilk aylar sıkıntılıydım biliyosun ve çook ağladım inan şimdi çok pişmanım..
kuppecim geçmiş olsun.. iğnesi ilacı var ya buna şükür..inş. kısa zamanda senin içinde göbek atıcaz burda..
benim 24ünde doktorumla randevum var minik kızım ne yaptı iyi beslenebildi mi acaba? size hemen yazıcam teyzeleri..
ya buarada face de grup mu var ?? hlyyaaa beni de eklesene gruba
hepinize ayrı ayrı teşekkürederim kusuruma bakmayın çok heyecanlıyım ben bişe daha sorucam değerlerimi duyanlar diyoki daha adet gününü 1 gün geçmiş değer 298 çok yüksek ikizmi acaba diyolar varmı böle bişey yani çokmu yüksek değerim((((((
herkese günaydınlar
ben boşuna demiyorum sana kankitom diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebak nasıl biliyo benii evet benim hormonlar fazla karışmış herhalde çok duygusalım iyiyiz biz çok şükür canımm mercimeğimin resmine baktınmı teyzesiiiiiiiiii
bu arada ben yarın tüüp doktoruma gidicemm hazır çıkmışken oralara diyorumki kankitomuda görsemmmmmmm
canımm benimm çok saolasınnn valla mucize gibi geldi mercimeğim çok şükürbiraz duygularım yoğunn bu aralar ondan öyle oldu canımm bugün iyiyim ama :) yarın doktora gidince daha ii olcam inşallah
özelden mesaj at canım bana faceni sana ordan eklerim :)
canım hamilesin maşallahhdeğerin de çok güzel ama keseyi görmek için erken değerinin en az 1200-2000 arası falan olması lazım
günaydın deryacımmmmmmmmmmmm :)
nasılsınnnnnn ?
iyiyim cnm. kuluçka devresindeyim hala yatıyorum. sen nasılsın tatlım.
ben sorcaktım hlycım sormuş ondan alıntı yaptım canım,
aman aman yat canım sen, sen kıymetli bebeğin herşeyden kıymetli, herşey yolundaysa ne mutlu sana hayatım.
inşallah sonuna kadar böle devam eder.
kankiton yesin sizi diyorum e artık 2 canlısın yaniiii :))))
sen moralli, sağlıklı ve huzurlu olucaksın ki bebeğinde mutlu mutlu büyüsün sende. bakmazmıyım hiç mercimeğime canım benimmm teyzesinin güzeli.
canım benim o kadar isterdim ki senle buluşmak eminim bana da çok iyi gelicekti dertleşirdik şöle güzelcene. ama ben maltepe de depodayım canım kozyatağındaki yerde değilim. patronun şehir dışında olduğu günlerde kozyatağına gidip arkadaşlarla öğlen yemeği yiyorum, öle bir güne denk getirsek seninde müsait olduğun günse neden olmasın hatta sen burdaki durakta inersin başka yere gideriz yemeğe. öbür türlü depodan çıkamıyorum canım benim. valla üzüldüm şimdi.
iyiyim cnm. kuluçka devresindeyim hala yatıyorum. sen nasılsın tatlım.
renewal günaydın tatlım, nasılsın...
meleğimiz nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?