2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kankitommm acaba sana yazdığımm özledim postlarını gördünmü acabaaaaa:26:

yok bitanemmmm görmedimm çünkü geçmişe bakmadım hiç kusura bakma hayatım. nedendir bilmiyorum ama pc geçmiş sayfalara eror veriyo, bakımda diyo uyuz oluyorum ve giremiyorum. zaten burdaki pc bi tuhaf.
amaaaaaa inan bende çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kankitom. çok sıkıldım aslında ama belli etmek istemiyorum, herkeslerin keyfi yerinde o yüzden sesimi çıkartmak istemiyorum balım. demek akşama mercimeği görmeye gidiceksin bende haber isterim ama ona göre. bilirsin eşinde vardır ben rahatsız etmek istemem ama minicik bi sms atıver alış yani kankicimmm.

ay yetisemedimmmm 3000 e.. halbukii beklıyodummmm.. ay aklımdan gıttı işe guce daldım gene.... tühh bana...

güzel dilekleriniz için tesekkürler sempatişkom ve sılacım....

tugcecım senınde slmını ileticemmmm. yazın annem burdaykende yazısıyorumya sızlerle ne yapıyon ne edıyon dıye soruyordu.. anlatmıstım herkescıklerı...

ayyyy breshka hadı hayırlı haberler ıns...olumlu olucak sonuc ınssss.....

kızlar ben yarııııınn wııııınnnnnnnnnnnn bellı oldu.... buyuk ıhtımalle yarında yazarım sızlere.. ayyyy daha bavul hazırlamadım.... amannn şipşak hallederimm.. ne sevınclıyım beeee..

breshkacimmmmmmmmmmm kuzummmmmmmmm tuylerim diken diken oldu okuyunca hayirdir insallah allahim hayirlara cikarsin insallahhhh ayyy allahim insallahhhh yordugum seydirr insallah allahim yarabbimmm

ayyyyy kiyamam özlem sarmış eşini şimdiden kocalar zaten koca birer bebekler yahu ama ozlemeleri iyidir arada kuzucum nasi ozlemistir ailende seni simdi

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN hulyacimmmmmmmmmm allah bu duayi yazan ellerin dert gormesin insallahhhhhhhhhhhhh
aminnnnn tatlimmmm insallahhhhh

ohhhhhh kardaizcim yakaladim seni dur kacamassinnnnnnnnnn iyi değilim demissin kuzucum merak ettim ozel değilse tabi.. ozletyiosun kendini ama patronuna cok kiziyorum yahuuuu

yaa bnde diorum kii kaç kere yazdım kankitom seni özledim diyee.. cevap gelmeyince üzüldümm valla nyse görmemişin ondan demek... bende sürekli sorun yaşıorum valla dellendimm yaa... durmadan modemi kapatıp açıorummm..

ben anlıorum senin canının sıkkın olduğunu zaten.. senle en yakın vakitte görüşmemiz lazım... daha doğrusu tuğçemle konuştukta şöyle biii kasım sonu aralık başı çok geçmeden görüşsekkk diyoruz ne dersinizzzzzzzzzzz ?

haber vermem miiiiiiii kuzummmmmmm atarım sanada sms :)

canımmm hadi git gel ama :) ayrıca sen gelmesende biz seni andık merak etme :)

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN hulyacimmmmmmmmmm allah bu duayi yazan ellerin dert gormesin insallahhhhhhhhhhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr galibaaaaaaaaaaaaaaa bennn bildiğiniz FİL olucam yaaaaaaaa durmadan açımmmmmm karnım gurulduyooooooooooooooo

amin canimm... insallahherkesin gonlune gore versin rabbim...

bende Elhamdililah canim iyiyim hamd olsun.. ciddi bulanitalar arti beraberinde titriyorum sanirim bisey yemedigimden oyle durumlar var... iste yarin oglen dr a gidicem..

canim sIkkinsin yine sanirim nedemek keyif kacirmayim askolsun sIkIntidabizim huzurda anlat sen rahatlarsinbelki...

ayrica breskamm ruyanda bende cook etkilenmistim.. hayrolsun insallah....

evet silacim ben hala etkisindeyim dönüp dönüp breshkamin msj ini okuyorum deli gibi
hlycim fil gibi bile olsan fillerin dahi en güzeli olursun kilolari hic dusunme tatlim bosver saglikli beslenip bebeginide beslemen kadar doğal baska ne olabilirkii

aminnn canım okumuyorum artık son günüm nasılsa olsuysa olsu velet kocamında ahdı var valla sıpa bi doğsun azcık ele avuca gelsin bi tokat patlatıcam diyo kıyamammmm verirmiyim ben çocuğumu sana dedim

canım mide bulantısı için pek bişey bilmiyorum ama maden öyleymiş accık sabret kuzum sağlıkla gelsin inşallah

bershkacimm yrn aksammm guzel sonuclarla doneceksin insallah... ayy 1 gun kaldi yaaa Allahimmm nolurr
nolurr yaaaa :18: regl belirtilerine fln aldanmaa hulyaninda dedigi gibu hicc belli olmazz...
sağol canım inşallah güzel olur allah razı olsun artık düşünmüyorum canım hayırlısı neyse o olsun
oyyyy canım benim Allah razı olsun Rabbim dualarını kabul etsin inşallah

sağol canım inşallah ay ben heyecanlandım senin yerine ooooh git kuzum kafanı dinle azcık

breshkacimmmmmmmmmmm kuzummmmmmmmm tuylerim diken diken oldu okuyunca hayirdir insallah allahim hayirlara cikarsin insallahhhh ayyy allahim insallahhhh yordugum seydirr insallah allahim yarabbimmm
Aminnnn canım uyandığımda senin içinde çok dua ettim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

breskamm ruyanda bende cook etkilenmistim.. hayrolsun insallah....
hayır olsun canımm valla azram içinde çok dua ediyorum gerçi hepimize ediyorum artık herkesin gerçek adıyla dua ediyorum hamilelerimize hamile kalmak isteyenlerimize bol bol dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah

ayyy canımm yaa saolasın...

kocacıma dedimkiii yakında yanında karın olmayacakkk - neden dedi - dedim onuıun yerine FİL olcak diye - olsun diyoo ben filleri severim şeker hayvanlardır - dedimki aşkito beni her halimle seveceğine söz ver - oda ben o sözü evlendiğimizde verdim dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duygulandırdı beni yaaa

2012 inşallah hamileyimmmmm

ahanda yetiştim, breshka valla senin kardaiz koşşşşş unu gördümmmm
ay inşallah canımmmmmmm valla senin hamileliğini de 4 gözle bekliyorum

oy canım benim zaten güzelsin ama rüyamda çok çok çooook güzeldin ya canlı canlı görmek nasip olmadı ama resimlerinden gördüğüm kadarıyla artık

cok tesekkur ederim breshkacim o senin güzelligin kuzum benim hulyacimla tugcecim aralik ayinda bulusma duzenlemek icin gorusmusler o bulusmamizda sende katilirsin bize harika olur gercekten bir bulusma daha

kızlar ben çıkıyorum şimdilik baya işim var onları toparlayım gene gelirim hadi öptüm hepinizi
tamam tatlim kolay gelsin sana gorusmek uzere

allahhhhh bozmasin maşallahh size kuzucum

allah razi olsun canim benimmmm dua eden agzin bal yesin insallah

kardaizcimmmmm napiyosunnnnnnnnnnnnn

aminnnnn canımmmmmmmm cümlemiizi :)

bu arada tuğçemle şöle bi mevzusu geçti aramızda hani tuğçenin iy,ce ağarlaşmadan hamişliği görüşelim dedik...ne dersiniz zaman olarak ?

meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii & azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıosunuz aşağıda yaaaaaaaaaaaaa niye yazmıosunuzzzzzzzzzzzzz sıkıldımmmmmmmmmmmm

canım benim bende bi anlam veremedim bir önceki sayfaya bakamıyorum burda göstermiyo, bide yanıma birden birileri geliyo açamıyorum, malum depodayım hepsi erkek arkadaşlar ekranı açamıyorum aşağıda kapalı kalıyo öle.
tamam canım siz ayarlayın tarihi ben eger o gün çalışmıyorsam uydururuz bi şekilde gelirim tabikide seve seve.
güzel haberlerini bekliyorum bugün bi tanem...

canım benim Allah razı olsun hep derdime derman oluyosunuz. destekçi oluyosunuz bi nebze azalıyo içimdeki sıkıntı, ne bilim işte hala tam anlamıyla toparlayamadım sadece hep aklımın bi köşesinde işte.

amin canım inşallah o da olucak.
bende seni merakla merak ediyorum yarın tahlil yaptırıyosun dimi. Allahım inşallah seninle bebeğin ...

ekran basinda değildim hulyacim simdi geldim. Siz ne zaman isterseniz ben ogun uydurmaya calisirim

hayatım napim depodayım önümde uzun bi kablo listesi kapanışlar yapılcak. diğer tüm arkadaşlar erkek. pat geliyolar yanıma filiz hn şuna bakalım yok buna bakalım ekranı açamıyorum her fırsatta. çok özledim şöle keyfimce sohbet etmeyi yaaa. bide bir önceki sayfaya bakamıyorum sinir etti beni. zamanı geçirmeye çalışıyorum bi şekilde canım bilirsin tek derdim zaman. eşim aradı geçenlerde gece çok özledim senin kokunu duyuyorum ama rüyamda görmüyorum dedi, onu telkin ettim tabiki, sıkıntısını hafifletmeye çalıştım ama ben baya sıkıldım işte. bende onu çok sık rüyamda görüyorum. içimde atamadığım sessiz çığlıklar dolu napcam bilmiyorum. işte yoğun öğrenmem lazım allak bullak oldum. ahanda ben böleeeeeee
sen napıyosun canım ?????

meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii & azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıosunuz aşağıda yaaaaaaaaaaaaa niye yazmıosunuzzzzzzzzzzzzz sıkıldımmmmmmmmmmmm

EFENDİMMMMMMM canım gece bıraktım sizleri ama sabahtan beri ne muhabbetler olmus onları okudum vee nihayettt son sayfaya geldim

ahhh oo duayı yazan ellerini seveyim senin ahhhh minik kuşummmm biran önce gelseee keşke

bu arada itiraf etmeliyim senden sonra daha bir heveslendim

sana seyy sorcam pıtırcığımmmmm:18::18::18: mercimegin oyuncagını nasıl görebiliyoruzzz daha çözemediğim şeyler var sitede fotolara bakmayı bilmiyorum

ayhhh ne cok soracagım şeyler varmıs sana taze anne

demin teskür etmiştim şimdide edeyim hemde kocaman canı gonulden amin diyorummm canımmm...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. cok saol.....

hiiii ablanın dogum zamanı geldı heee... ayyy ne güzelll.. Allah saglıcakla gidip gelmeyi nasip etsin... senın kızında masallahı var canım yaa.. o 4 boyutlu ult resimlerini halen unutmıyorumm.. o neydi oyle yuzunu saklamalar felan.. oy kıyamam miniğee....

ayyyyy kiyamam özlem sarmış eşini şimdiden kocalar zaten koca birer bebekler yahu ama ozlemeleri iyidir arada kuzucum nasi ozlemistir ailende seni simdi

evet azracım ozledimm ben onları onlar benı... ay kocamı dusunemıyorum bıle.. adamın ıcı buruk.. bakalım bu aksam nasıl gecıcek.. hem ben her zaman derim ona koca bebegim diye.. hakkatende oyleler...

bu arada bıraz umutsuzsun bu ay amaaaaaa lekelenmende gelmemiş yanı dedıgın gıbı duzene gırıyor bırseyler.. ınsssss bu aayyyy hamıs cıkarsın canımmm... Allah ın takdiri... bu işler hıc bellı olmuyor bılıyorsun... bat ne zamandı?? haberini almak acısından soruyorummm.. ozellikle girerim o gunlerde...

evet canikommm farkettım vede teşkür ettim.... ohhhh ye ye yarasın mınıgıne...

ay canım coook saol.. bıde sen benı gorrrr...

benım adımı hatırlıyon dimi bu arada... breshkam güzelim sana bisey sorucam gelince cevap ver nolurr.. hani sen monodox kullandınya doktorun vermıstı.. ilac bıttıkten 1-2 gun sonra sende seffaf akıntı oldu mu?? yani boyle bırsey oluyor mu acaba?? merak ettımm..

Allah bozmasınnn canımmmmm....

kızlarrrrrrrr mrb nasılsınızzzz????????? ben bikaç defa girmiştim hamileydim ama kaybedince bebişimi pek giremedim ama şimdi yine istiyoruz Allah kısmet ederse.... nasıl gidiyor hamişler bol dur inş....

hoşgeldin arkadasım allah ım sana bir daha göstermesin,kimseye göstermesin inşş
hayırlısıyla bebegini kucagına alman dilegiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…