- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.001
kankitommm acaba sana yazdığımm özledim postlarını gördünmü acabaaaaa:26:
ay gene alıntı yapamıyorum sinir oldum ne oluyor yaa
neysee akşam çok konuşamadan çıktım kusura bakmayın kocacımla Anadolu Kartallarına gittik güzeldi beğendim sonra çıktık bi yemek yedik biraz eve alışveriş yaptık gezdik dolaştık döndük evimize iyi oldu vakit geçti yani
deryaaaaaaa canım o kadar çok sevindimki yaa valla senden güzel haberler duydukça içim rahatlıyor Rabbim sonuna kadar güzel haberler vermeyi nasip etsin canım maşallah size
sılacım o testi yapmam bi hataydı belkide ne bilim merak işte bakalım yarın ne çıkacak ama bişey diyeyim eşim benden daha heyecanlı daha bi panik halde günde kaç kez arıyo bilemedim ay kıymete bindim heeyarın test yapıcam ya ben sabah işe gelirken kanı vereyim 1-2 saate de çıkıyor netten görüyorsun sonucu zaten diyordum ama yok yapma ben o heyecana dayanamam akşam ben seni gelip alayım evde sonucu beraber görelim diyor yapcak bişey yok yine dinleyeceğim inşallah üzülmez senin bulantılar kötü olmuş bu arada yaa o kadar erken mi başlıyor acep :26: kendini salıverip paşamızı ihmal etme sakın haaa o da daha minik
screamaway , tuğçe canlarım valla bende başka topiclere bakıyorum ama inanın buraya cevap yazmak için heyecanlanıyorum yaa diğerlerini okuyorum diyebilirim bi hülyanın açtığı topic vardı arada oraya yazıyorum çünkü benim durumumda insanlar var orda da ama ilk göz ağrımız burası ben hamile kalsam da bırakmam
hülyacım eşin doğru söylemiş aslında ama bizden koparmasın seni yaa boşver telefonu falan doğum hediyesi alır artıkbu arada komşularına helal olsun benim doğru düzgün komşum bile yok malum evde olmadığım için kimseyi göremiyorum karşımdaki çaprazımdaki çalışıyor yan dairemdeki yaşlı bi teyze üst komşumu Allah düşmanıma vermesin çok pasaklı ve gürültücü
azraaaaa kuzummm rüyamda seni gödüm ... Ben evde yatıyorum sanırım hastayım sende gelmiş bana yemek falan yapıyordun sonra bi su içiriyorsun bana bak bunu 3 yudumda iç senin için hayırlı olacak diyorsun içiyorum içerken beni kıbleye doğru çeviriyorsun (sanırım zemzem suyu ) sonra sen 2 rekat namaz kılıyorsun benim işim bitti bundan sonrasını haber ver mutlaka diyorsun .... Uykudan uyandım bir susamışım anlatamammm kalktım 3 bardak su içtim
meri canım listeyi screamaway yapıyor tatlım
vbc canım üzülme inşallah bir sonraki ay gelmez kırmızıla
ayyyyy kiyamam özlem sarmış eşini şimdiden kocalar zaten koca birer bebekler yahuevett canım... ama dun aksam kocamı bır gorsen.. nasıl sarılıyor.. nasıl opuyor.. bır an durdum baktım noliyyyy dedim.. gidicemya huzun kapladı adamı.. aslında yapmak lazım boyle arada... degerimi anlasın dimi..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN hulyacimmmmmmmmmm allah bu duayi yazan ellerin dert gormesin insallahhhhhhhhhhhhhAllah ımmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kankitomunn miniğii
sempatiğimin sempatiğii
azralarınnn sedefiii
regentoşumunn paşasıııııı
tatlıcadımınnn cadısııı
kuppelerinn kuppesi
nihancamınnn kuzusu
breshkamınn fıstığııı
nartaneminnn kuzusuuu
mericiğiminnn minik kuşuu
ve isteyenn tüm arkadaşlarımınnnnnn yavrularınınn olmasını nasip eyleeeeeeee YA RABBİMMMMMM aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalalhhhhhhhhhhhh tez vakitteeee
vee benim gibi hamile arkadaşlarımın da sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip eyle yavrularını YA RABBİMMMMMMMmmmmm aminnnnnnnnnnnnn
aminnnnn tatlimmmm insallahhhhhhuuhuuuu yuppiiiiiii3000 olduukk... insallah bundan sonra kalan herkeshemen hayirlisiyla hamile olsunnn amiiinnn............
azra,regen,nartanesi,menbeta,tatlicadi,kardaiz,kuppe ,nihanca.................................
insallah hamislige.......
hamislerimize de saglikli rahat hamilelikler ,kolay dogumlar nasip etsin insallah rabbiimmm
son anda yetiştim vallahi
canım arkadaşlarım güzel dualarınız için çokkkkkk teşekkür ederimmm. Allah hepinizden razı olsun.
Allah cümlemizin gönlüne göre versin inşallah.
sılacımmmmm canımmmm nasılsın???
yok bitanemmmm görmedimm çünkü geçmişe bakmadım hiç kusura bakma hayatım. nedendir bilmiyorum ama pc geçmiş sayfalara eror veriyo, bakımda diyo uyuz oluyorum ve giremiyorum. zaten burdaki pc bi tuhaf.
amaaaaaa inan bende çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kankitom. çok sıkıldım aslında ama belli etmek istemiyorum, herkeslerin keyfi yerinde o yüzden sesimi çıkartmak istemiyorum balım. demek akşama mercimeği görmeye gidiceksin bende haber isterim ama ona göre. bilirsin eşinde vardır ben rahatsız etmek istemem ama minicik bi sms atıver alış yani kankicimmm.
ay yetisemedimmmm 3000 e.. halbukii beklıyodummmm.. ay aklımdan gıttı işe guce daldım gene.... tühh bana...
güzel dilekleriniz için tesekkürler sempatişkom ve sılacım....
tugcecım senınde slmını ileticemmmm. yazın annem burdaykende yazısıyorumya sızlerle ne yapıyon ne edıyon dıye soruyordu.. anlatmıstım herkescıklerı...
ayyyy breshka hadı hayırlı haberler ıns...olumlu olucak sonuc ınssss.....
kızlar ben yarııııınn wııııınnnnnnnnnnnn bellı oldu.... buyuk ıhtımalle yarında yazarım sızlere.. ayyyy daha bavul hazırlamadım.... amannn şipşak hallederimm.. ne sevınclıyım beeee..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN hulyacimmmmmmmmmm allah bu duayi yazan ellerin dert gormesin insallahhhhhhhhhhhhh
son anda yetiştim vallahi
canım arkadaşlarım güzel dualarınız için çokkkkkk teşekkür ederimmm. Allah hepinizden razı olsun.
Allah cümlemizin gönlüne göre versin inşallah.
sılacımmmmm canımmmm nasılsın???
amin canimm... insallahherkesin gonlune gore versin rabbim...
bende Elhamdililah canim iyiyim hamd olsun.. ciddi bulanitalar arti beraberinde titriyorum sanirim bisey yemedigimden oyle durumlar var... iste yarin oglen dr a gidicem..
canim sIkkinsin yine sanirim nedemek keyif kacirmayim askolsun sIkIntidabizim huzurda anlat sen rahatlarsinbelki...
ayrica breskamm ruyanda bende cook etkilenmistim.. hayrolsun insallah....
aminnn canım okumuyorum artık son günüm nasılsa olsuysa olsu velet kocamında ahdı var valla sıpa bi doğsun azcık ele avuca gelsin bi tokat patlatıcam diyo kıyamammmm verirmiyim ben çocuğumu sana dediminsallah 8 ay boyunca boyle devam eder esinin seni el ustunde tutmasi bitanem benim..sen rahat ol.. aaa bak okuyup durma sunlariiiiii................... herkes bir deikli bak hulyadaleke olmadi bende oldu... onun gibi yanii....hersey guzel olacak guzelim.. Allahin takdirinden oteye gidilmeezz....
yaa ben cook feciyiimmmm tugceeeeeee renewalll ne zorlanmissiniiizz.. canlarim benimmm yine bi ogaldi bulanti.... ama simdi sunu okudum nette...sabah bulantilarinin tek tesellisi bugebelerde dusuk riskinin azaldiginin gosterilmis olmasidir.... diyoo ben bunu hiic bilmiyorduummmm.....
sağol canım inşallah güzel olur allah razı olsun artık düşünmüyorum canım hayırlısı neyse o olsunbershkacimm yrn aksammm guzel sonuclarla doneceksin insallah... ayy 1 gun kaldi yaaa Allahimmm nolurr
nolurr yaaaa :18: regl belirtilerine fln aldanmaa hulyaninda dedigi gibu hicc belli olmazz...
oyyyy canım benim Allah razı olsun Rabbim dualarını kabul etsin inşallahAllah ımmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kankitomunn miniğii
sempatiğimin sempatiğii
azralarınnn sedefiii
tatlıcadımınnn cadısııı
kuppelerinn kuppesi
nihancamınnn kuzusu
breshkamınn fıstığııı
nartaneminnn kuzusuuu
ve isteyenn tüm arkadaşlarımınnnnnn yavrularınınn olmasını nasip eyleeeeeeee YA RABBİMMMMMM aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalalhhhhhhhhhhhh tez vakitteeee
vee benim gibi hamile arkadaşlarımın da sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip eyle yavrularını YA RABBİMMMMMMMmmmmm aminnnnnnnnnnnnn
sağol canım inşallahayyyy breshka hadı hayırlı haberler ıns...olumlu olucak sonuc ınssss.....
kızlar ben yarııııınn wııııınnnnnnnnnnnn bellı oldu.... buyuk ıhtımalle yarında yazarım sızlere.. ayyyy daha bavul hazırlamadım.... amannn şipşak hallederimm.. ne sevınclıyım beeee..
Aminnnn canım uyandığımda senin içinde çok dua ettim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahbreshkacimmmmmmmmmmm kuzummmmmmmmm tuylerim diken diken oldu okuyunca hayirdir insallah allahim hayirlara cikarsin insallahhhhayyy allahim insallahhhh yordugum seydirr insallah allahim yarabbimmm
hayır olsun canımm valla azram içinde çok dua ediyorum gerçi hepimize ediyorum artık herkesin gerçek adıyla dua ediyorum hamilelerimize hamile kalmak isteyenlerimize bol bol dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallahbreskamm ruyanda bende cook etkilenmistim.. hayrolsun insallah....
evet silacim ben hala etkisindeyim dönüp dönüp breshkamin msj ini okuyorum deli gibi
hlycim fil gibi bile olsan fillerin dahi en güzeli olursunkilolari hic dusunme tatlim bosver saglikli beslenip bebeginide beslemen kadar doğal baska ne olabilirkii
ay inşallah canımmmmmmm valla senin hamileliğini de 4 gözle bekliyorum2012 inşallah hamileyimmmmm
ahanda yetiştim, breshka valla senin kardaiz koşşşşş unu gördümmmm
evet silacim ben hala etkisindeyim dönüp dönüp breshkamin msj ini okuyorum deli gibi
hlycim fil gibi bile olsan fillerin dahi en güzeli olursunkilolari hic dusunme tatlim bosver saglikli beslenip bebeginide beslemen kadar doğal baska ne olabilirkii
ay inşallah canımmmmmmm valla senin hamileliğini de 4 gözle bekliyorum
oy canım benim zaten güzelsin ama rüyamda çok çok çooook güzeldin ya canlı canlı görmek nasip olmadı ama resimlerinden gördüğüm kadarıyla artık
tamam tatlim kolay gelsin sana gorusmek uzerekızlar ben çıkıyorum şimdilik baya işim var onları toparlayım gene gelirim hadi öptüm hepinizi
allahhhhh bozmasin maşallahh size kuzucumayyy canımm yaa saolasın...
kocacıma dedimkiii yakında yanında karın olmayacakkk - neden dedi - dedim onuıun yerine FİL olcak diye - olsun diyoo ben filleri severim şeker hayvanlardır- dedimki aşkito beni her halimle seveceğine söz ver - oda ben o sözü evlendiğimizde verdim dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duygulandırdı beni yaaa
allah razi olsun canim benimmmm dua eden agzin bal yesin insallahaminnn canım okumuyorum artık son günüm nasılsa olsuysa olsu velet kocamında ahdı var valla sıpa bi doğsun azcık ele avuca gelsin bi tokat patlatıcam diyo kıyamammmm verirmiyim ben çocuğumu sana dedim
canım mide bulantısı için pek bişey bilmiyorum ama maden öyleymiş accık sabret kuzum sağlıkla gelsin inşallah
sağol canım inşallah güzel olur allah razı olsun artık düşünmüyorum canım hayırlısı neyse o olsun
oyyyy canım benim Allah razı olsun Rabbim dualarını kabul etsin inşallah
sağol canım inşallahay ben heyecanlandım senin yerine ooooh git kuzum kafanı dinle azcık
Aminnnn canım uyandığımda senin içinde çok dua ettim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
hayır olsun canımm valla azram içinde çok dua ediyorum gerçi hepimize ediyorum artık herkesin gerçek adıyla dua ediyorum hamilelerimize hamile kalmak isteyenlerimize bol bol dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah
cok tesekkur ederim breshkacim o senin güzelligin kuzum benim hulyacimla tugcecim aralik ayinda bulusma duzenlemek icin gorusmusler o bulusmamizda sende katilirsin bize harika olur gercekten bir bulusma daha
tamam tatlim kolay gelsin sana gorusmek uzere
allahhhhh bozmasin maşallahh size kuzucum
allah razi olsun canim benimmmm dua eden agzin bal yesin insallah
kardaizcimmmmm napiyosunnnnnnnnnnnnn
yaa bnde diorum kii kaç kere yazdım kankitom seni özledim diyee.. cevap gelmeyince üzüldümm vallanyse görmemişin ondan demek... bende sürekli sorun yaşıorum valla dellendimm yaa... durmadan modemi kapatıp açıorummm..
ben anlıorum senin canının sıkkın olduğunu zaten.. senle en yakın vakitte görüşmemiz lazım... daha doğrusu tuğçemle konuştukta şöyle biii kasım sonu aralık başı çok geçmeden görüşsekkk diyoruz ne dersinizzzzzzzzzzz ?
haber vermem miiiiiiii kuzummmmmmm atarım sanada sms :)
amin canimm... insallahherkesin gonlune gore versin rabbim...
bende Elhamdililah canim iyiyim hamd olsun.. ciddi bulanitalar arti beraberinde titriyorum sanirim bisey yemedigimden oyle durumlar var... iste yarin oglen dr a gidicem..
canim sIkkinsin yine sanirim nedemek keyif kacirmayim askolsun sIkIntidabizim huzurda anlat sen rahatlarsinbelki...
ayrica breskamm ruyanda bende cook etkilenmistim.. hayrolsun insallah....
ay inşallah canımmmmmmm valla senin hamileliğini de 4 gözle bekliyorum
oy canım benim zaten güzelsin ama rüyamda çok çok çooook güzeldin ya canlı canlı görmek nasip olmadı ama resimlerinden gördüğüm kadarıyla artık
cok tesekkur ederim breshkacim o senin güzelligin kuzum benim hulyacimla tugcecim aralik ayinda bulusma duzenlemek icin gorusmusler o bulusmamizda sende katilirsin bize harika olur gercekten bir bulusma daha
tamam tatlim kolay gelsin sana gorusmek uzere
allahhhhh bozmasin maşallahh size kuzucum
allah razi olsun canim benimmmm dua eden agzin bal yesin insallah
kardaizcimmmmm napiyosunnnnnnnnnnnnn
meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii & azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıosunuz aşağıda yaaaaaaaaaaaaa niye yazmıosunuzzzzzzzzzzzzz sıkıldımmmmmmmmmmmm
Allah ımmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kankitomunn miniğii
sempatiğimin sempatiğii
azralarınnn sedefiii
tatlıcadımınnn cadısııı
kuppelerinn kuppesi
nihancamınnn kuzusu
breshkamınn fıstığııı
nartaneminnn kuzusuuu
huuhuuuu yuppiiiiiii3000 olduukk... insallah bundan sonra kalan herkeshemen hayirlisiyla hamile olsunnn amiiinnn............
azra,regen,nartanesi,menbeta,tatlicadi,kardaiz,kuppe ,nihanca.................................
insallah hamislige.......
hamislerimize de saglikli rahat hamilelikler ,kolay dogumlar nasip etsin insallah rabbiimmm
menbetacigiminda telasi varmiss kolay gelsin cnmm annene bizdende slm soyle :)
kizlarrr buarada annem yrn ablamin yanina ucuyoo vee bnm yine bi kosusturma sormayinn ... annemle hazirlik yapiyoruz disari cikicaz simdi biseyler almayaa... annem sersem gibi nerdeyim nereye gidiyorum diyoo) bende dedim artk yere inmeden ucaktan ucaga atliycaksin :)))
bidee bnm kizimm cok cok harektlendii artk kiyafetimswn bile gorunuyoo veee bazen bi kipirdiyoo karnim resmen sallaniyo yaaa esimin bi hosuna gidiyoki sormayin :) sorular soruyoo oda kipirdayinca cvp olarak algilayip gulme krizine giriyo :)
ayyyyy kiyamam özlem sarmış eşini şimdiden kocalar zaten koca birer bebekler yahuama ozlemeleri iyidir arada kuzucum nasi ozlemistir ailende seni simdi
canımmm hadi git gel ama :) ayrıca sen gelmesende biz seni andık merak etme :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr galibaaaaaaaaaaaaaaa bennn bildiğiniz FİL olucam yaaaaaaaa durmadan açımmmmmm karnım gurulduyooooooooooooooo
sağol canım inşallahay ben heyecanlandım senin yerine ooooh git kuzum kafanı dinle azcık
Aminnnn canım uyandığımda senin içinde çok dua ettim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
hayır olsun canımm valla azram içinde çok dua ediyorum gerçi hepimize ediyorum artık herkesin gerçek adıyla dua ediyorum hamilelerimize hamile kalmak isteyenlerimize bol bol dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah
ayyy canımm yaa saolasın...
kocacıma dedimkiii yakında yanında karın olmayacakkk - neden dedi - dedim onuıun yerine FİL olcak diye - olsun diyoo ben filleri severim şeker hayvanlardır- dedimki aşkito beni her halimle seveceğine söz ver - oda ben o sözü evlendiğimizde verdim dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duygulandırdı beni yaaa
kızlarrrrrrrr mrb nasılsınızzzz????????? ben bikaç defa girmiştim hamileydim ama kaybedince bebişimi pek giremedimama şimdi yine istiyoruz Allah kısmet ederse.... nasıl gidiyor hamişler bol dur inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?