2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar bukadarmı görünmezim yaaa birinizde bişi yazın

Hoşgeldin şekerim... geçmiş olsun Allah bida ha yaşatmaısn.. şimdi tekrar başlamışsınız hayırlı uğurlu olsun inşallah hemencecik geliveriri bebişin...

kusura bkma ben seni hatırlayamadım bayadır burdayım ama :26:

kızlar tesekkur edıyorummm guzellerim benımm.. inss cok guzel gecıcekk...

ve sempatiğime katılıyorummm.. 2 dir veriyor sanırsam adresini.. bır smear testı yaptırmıs okadar.. hıc tanımadıgı bızlerle hemen msnde muhabbet kurmak ıstıyor.... hem karsı cıns olmadıgı ne malummm.. nasıl kendine bır guvendır anlamadımm.. o yuzden vbc canım sen ya buradaki konusmalarla idare et ve bir derdin varsa burda konus..

biz oyle her karsılastıgımıza msn vs adres veren birileri değiliz....

yesil33 arkadasimmm..oncelikle sana cook gecmis olsun.Allahbirdahaayi aciyi yasatmasin.. canim peki bebegini kaybetmenin nedenini soyledilermi yoksa olanbi durumlardanmi?? ozaman yeni calismalara basladiniz.. insallah hayirlisiyla yeniden hamile kalirsin ve sagliklihamilelik gecirirsin canim..

tatliimmm evet hamistasizz... tugceyle scremawayda hamistas.. deryayla bikeresevdim.... oyle yani... aslinda battas da benden cikti ama telif falan istemdim. tee mart topicinde aklima gelmis yazmistim ama cidden hic biyerde gormeden duymadan yazdim sonra yayildiiii...... bilmiyorum onceden kullanilirmiydiii??

e sagolsun ozaman yinede... iste benim oyle derdmyokkomsu falan ev alma komsu al demisler ya ne dogru demisler.... oyuncagi bekliyoruzbakem..

bi de tokdur randevun kactaa..???????????. mercimegi gorceeezz ayooll

canım Allah bidaha yasatmasın.. ben senı hatırladım nickinden ama hıkayenı vs bılmıyorum.. bıde hamıs kalan yenı kızlar genelde kactıklarından tam olarak tanımamız mumkun olmuyor...

ıns en yakın zamanda tekrar hamıs kalırsın ve aramızda olmaya devam edersin...

herkese iyi günler ben birşey soracaktım dünden beri kafam çok karışık.11 aralıkta kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 68.47 progesteron değerimde 60.34 dü.dün gene yaptırdım beta hcg değerim 43.73 progesteron değerimde 17.42 doktora dış gebelik olabilir mi dedim olabilir dedi ama daha çok kimyasal gebelik üzerinde durdu belki artar dedi ama yüzde 1 ihtımal.cuma tekrar test istedi.dış gebelikten çok korkuyorum resmen değerim düşsün düşük yapayım diye dua ediyorum.bu arada sağ kasık tarafımda sankı belkı bana oyle gelıyor ama çook hafif şişlik var ve cok hafıfte agrı okadar.ne lekelenme nede kanama hıcbırsey yok.dış gebelikmi yoksa kımyasal gebelik midir sizce bu konuda deneyimi olan kişiler bana yardımcı olursanız sevınırım.ılk denememızdı ve boyle sonuçlandı.herkese şimdiden cok teşekkürler...

wooooooooooooooooooooooo menbetammmmmmm "biz oyle her karsılastıgımıza msn vs adres veren birileri değiliz.".........korktuumm inannnnn........ ama dogru simdi Allah icin........

hoşbulduk canım çok sağol canım ya şimdi tekrar başladık bu ay inş. bu sefer sorun yaşamam... beni hatırlayamamn da çok normal canım ya pek giremedim yeni girmeye başlamıştım ki bebişimi kaybettim

wooooooooooooooooooooooo menbetammmmmmm "biz oyle her karsılastıgımıza msn vs adres veren birileri değiliz.".........korktuumm inannnnn........ ama dogru simdi Allah icin........

ee ama oyle sılacım... yok hanı ne dedıkodu yapacak ne konusacak walla merak ettım.. birkac cumleden sonra hemen msn adresi..sinirim bozuldu walla..

bı ev ısı yapıyom bı buraya bakıyom yetısemıyom walla. ama ıyı fırcalamıs bızım kız..

delusion canım yaa hıc bır bılgım yok bu konuda... bılen bırı varsa hemen cevaplar guzelım...

ayy sempatişkomm sorma dellendimmmmmmmmm daha fazla duramadım valla yazdım yaaaaaa bu ne böyleee

ayy bundan sonra sana hamiştaşım dicem ucuzummmmm

MERCİMEĞİMİNNNNNNNn oyuncağını koydummmmm bakınn kızlarrrrrrrr

hamiştaşım ben akşam 19:30 - 20:00 gibi gidecdem ki kocamda gelsinnn ordan da anneme gidicezz size ancaaaaaaaaaa eve geldiğimde yazarımm yada tuğçeme msj atarım o yazar benim yerime

inşallah çok beklemezsin cnım... neden kaybettin bebeğini araştırıldımı :26:

bizim kız ben oluyom herhalde galiba sanırsammmmmmm

arkadasiim oncelikle gecmis olsun.. ama gercekten durumla ilgili hic fikrim yok.. bilmiyorum yanilmiyorsam burda boyle bi duruma karsilasan arkadasimiz olmadi ama fikri olan vardir belki...insallah korktugun sey olmaz....hakkinda hayirlsi olsun..

mrb canım amin inş. bidaha yaşamam.... hamileykende giriyodum hatta bebişimi kaybettikten sonrada girdim ama kendimi ii hissetmeyince annemlerin yanına gittik bi süre izin alıp. osmaniyede değildim...inş. canım hamile kalırım ve sorunsuz geçer :18:

doğru söylüyosun haklısın evet ama vermek istedim bunda kötü bişey yok die düşündüm rahatsız eden biri olursda silip engelleyebilirm bu konu seni rahatsız ettiyse özürdilerim bidaha yazmam ben düşündümki belki msn ekleyen olursa ordanda bu konuları konuşabiliriz çünki bu siteyi pek fazla beceremiyorum yeniyim zaten yazdığım konuları bazen göremiyorum tekrar özrdlrm ...

evet canım bızım kız sen oluyorsun ayy ne guzel esınle beraber gıdıceksınız.. keseyı gorceksınız.. ayyyyy guzel Allah ım bu duyguları bızede yasatsınn..

bende aksam kocamla alısverıse gidicem. birseyler bakınayımm..... platformlu ayakkabı ıstıyorum yaaa hepiciğinden var ondan yok... apartman gibi olanlardan değilde mini olanlardan bakıcam ay bulurum ıns kendı zevkıme gore....

ay bı oyuncaga bakayımmmmmmm

iyi sukur herhangi bi aksilik yok.. belki ilk gebeliklerde olabilen bi durumdan oturudur..... aayy hadi bakalim tutmustur insallah bebisinnnn..az kalmis bata da..

hlyaaciiimm hamistasim de valla.... ne demek istiysan de... haa bayagi aksam gidiyon dr a....bende bukiz duramaz sabahtan gider die ondan actim pcyi encok...

Merhaba,biliyorum arkadaşımn yazdığı konuyla alakası yok ama bana lütfen acil yardım edin 1,5 aydır evliyim 30 eylül de evlendim ve 10 ekimde adet gördüm bu ayda ayın 14'ü olmasına rağmen hastalanmadım. Dün kahverengi pembemsi bir akıntım geldi çok az miktarda. İnternette yorumları okudum yerleşme kanaması olabilirmiş. bende test yaptım negatif çıktı. bugün yine çok az miktarda akıntım geldi acaba yerleşme kanamasımı ? lütfen bana yardımcı olun

valla sana göre kötü bişi olmayabilir ama ban agöre pek öle gelmedi...

kusura bakma ya samimiyetine pek inanamadım...

inşallahhhhhhh sempatiğim dua ediorum hep sizlereeeeeeee ohh ohh git yavrıum gitt al içinde kalmasın

inşallah çok beklemezsin cnım... neden kaybettin bebeğini araştırıldımı :26:

inş. canımmm valla pataloji sonucunda bişey çıkmadı genetik olabilir dedi dr yani genetik bir anomali yüzünden vücudum kabul etmem,iş olabilirmiş beyin durdurmuş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…