- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.921
Ahhhh hulyacim nekadar hatirnaz komsularin varmis senin bende cok duygulandim. Cok merak ettim simdi hadi yukle yukleeeeeariyorum postu ama bulamadim bugun,i yamistin kuzucum:44:
ne güzel komsularin varmis canim.. herkesin aklina gelmez öyle incelikler.. ne koycaksin resmi????simdi de yatmaya gidiyorsun ayy yarini mi beklicez...
Canim esin herseyi bebisinizin iyiligi ve sagligi icin soylemis bi 9 ay kadar bu sikintiya katlancan kuzucum sonra ayfon 5 istersin nolcakkkayrica bilgisayarda radyosyon yayiyormus o konudada hakli yine esin ama bizim gibi meslegi bilg basinda olsnlar napcak onu hic bilmiyorum
ben gölcükteyim gelin geldm buraya... annem,babam,kardişlerim ve tüm akrabalarım adana da kaldılar:26::26:
alışmaya sevmeye çalısıyorum
hımm tuzla yakınızz galiba, 2 ay önce askeriye lojmanlarına kuzenimin tayini çıktı,gelmek istiyorum bir oralara
sen bilyormusun izmiti varmı tanıdıklar?
kızlarrrrr günaydınnnnn...
uleyyyynnnnnnnnn bensiz 3000. sayfaya girerseniz ahanda buraya yazıyorum gelmem yeminlen.
maşallah dün gece lak lak yapmışsınız ne güzel sohbetler öleeeeeeee...
hade görüşürük, özledim yaaaaa burayı
günaydin herkessseeee.....
saolasın canım.. Aslında pek öle değildi ama ben onun hamileliğinde ona çok yardımcı olmuştum yanii bayaa çok hmde.. Herhalde bi borç sandı onu o yüzden böle bişi yaptı ama olsun yine de saolsun :)
oyuncağın resmini anca bugün koyarım reentoş :)
evt kocamm diyokiii yavrımmmmmmmmmm a zarar verir... Yavrımaaaaaaaaaa bişi olur :d ondan almıyo napalım artık yapcak bişi yok temmuza kaldı benim afyonBnde regentoş gibi anladım çünküüüüü
Canımmm ben gölcüğü biraz bilirim çok yakın 2 arkadaşım orda üni okudu.. Bikaç kez gelmiştim oraya..güzel bi yer.. Ben adapazarlıyım caım izmitte kardeştir :) kaynanamlar gebzede oturuyor sürekli ordayız yane :)
bak ne dicemm biz bu ara yine görüşmeyi planlıyoruzz sende gelsene değişiklik olurr hem :) ben lojmanlara çooooooooooooook yakınım ayrıca
Kankitom günaydınnnnnnnnn bnde seni çokkkkkkkk özledim yaaaaaaaa
regen canım geçmiş olsun yaa öksürük de geçmeyince kötü oluyor bende kronik bronşit var bi takıldımmı geçmek bilmez bende de annem bana bi karışım yapar iyi delir o da istersen onu da deneyebilirisin azracım yazmış gerçi ama bu da güzel orada malzemesini bulabilir misin bilemiyorum ama balın içine ısırgan onu ve zencefil karıştırıyorsun macun kıvamına gelince 1 tatlı kaşığı yiyip üzerine sıcak süt içiyorsun rahatlatıyor tavsiye ederim
kardaiz canım özledim seni yaaa
menbeta kuzum boşver kocayıgit anneciğini gör herzaman kocanın yanındasın accık annele gez toz hasret gider
ay gene alıntı yapamıyorum sinir oldum ne oluyor yaa
neysee akşam çok konuşamadan çıktım kusura bakmayın kocacımla Anadolu Kartallarına gittik güzeldi beğendim sonra çıktık bi yemek yedik biraz eve alışveriş yaptık gezdik dolaştık döndük evimize iyi oldu vakit geçti yani
deryaaaaaaa canım o kadar çok sevindimki yaa valla senden güzel haberler duydukça içim rahatlıyor Rabbim sonuna kadar güzel haberler vermeyi nasip etsin canım maşallah size
sılacım o testi yapmam bi hataydı belkide ne bilim merak işte bakalım yarın ne çıkacak ama bişey diyeyim eşim benden daha heyecanlı daha bi panik halde günde kaç kez arıyo bilemedim ay kıymete bindim heeyarın test yapıcam ya ben sabah işe gelirken kanı vereyim 1-2 saate de çıkıyor netten görüyorsun sonucu zaten diyordum ama yok yapma ben o heyecana dayanamam akşam ben seni gelip alayım evde sonucu beraber görelim diyor yapcak bişey yok yine dinleyeceğim inşallah üzülmez senin bulantılar kötü olmuş bu arada yaa o kadar erken mi başlıyor acep :26: kendini salıverip paşamızı ihmal etme sakın haaa o da daha minik
screamaway , tuğçe canlarım valla bende başka topiclere bakıyorum ama inanın buraya cevap yazmak için heyecanlanıyorum yaa diğerlerini okuyorum diyebilirim bi hülyanın açtığı topic vardı arada oraya yazıyorum çünkü benim durumumda insanlar var orda da ama ilk göz ağrımız burası ben hamile kalsam da bırakmam
hülyacım eşin doğru söylemiş aslında ama bizden koparmasın seni yaa boşver telefonu falan doğum hediyesi alır artıkbu arada komşularına helal olsun benim doğru düzgün komşum bile yok malum evde olmadığım için kimseyi göremiyorum karşımdaki çaprazımdaki çalışıyor yan dairemdeki yaşlı bi teyze üst komşumu Allah düşmanıma vermesin çok pasaklı ve gürültücü
azraaaaa kuzummm rüyamda seni gödüm ... Ben evde yatıyorum sanırım hastayım sende gelmiş bana yemek falan yapıyordun sonra bi su içiriyorsun bana bak bunu 3 yudumda iç senin için hayırlı olacak diyorsun içiyorum içerken beni kıbleye doğru çeviriyorsun (sanırım zemzem suyu ) sonra sen 2 rekat namaz kılıyorsun benim işim bitti bundan sonrasını haber ver mutlaka diyorsun .... Uykudan uyandım bir susamışım anlatamammm kalktım 3 bardak su içtim
meri canım listeyi screamaway yapıyor tatlım
vbc canım üzülme inşallah bir sonraki ay gelmez kırmızıla
çok fazla yalnız bırakmaya da gelmez ama arada özletceksin kendinievett canım... ama dun aksam kocamı bır gorsen.. nasıl sarılıyor.. nasıl opuyor.. bır an durdum baktım noliyyyy dedim.. gidicemya huzun kapladı adamı.. aslında yapmak lazım boyle arada... degerimi anlasın dimi..
Canım stres yapma bende 1,5 yıldır korunmuyorum ama olmadı başka sebepler çıktı ama illa bi sorun olacak diye bişey de yok psikoloji de çok önemli kendini şartlama doktora gittiniz mi hiç ?ama 6 aydır korunmuyoruz bebek sahibi olmak istiyoruz allahım olmuyo yaaneden hamiş kalamıyorumki kızlar yaa evlendiğim günden beri korunmuyoruz ???
ay gene alıntı yapamıyorum sinir oldum ne oluyor yaa
neysee akşam çok konuşamadan çıktım kusura bakmayın kocacımla Anadolu Kartallarına gittik güzeldi beğendim sonra çıktık bi yemek yedik biraz eve alışveriş yaptık gezdik dolaştık döndük evimize iyi oldu vakit geçti yani
hülyacım eşin doğru söylemiş aslında ama bizden koparmasın seni yaa boşver telefonu falan doğum hediyesi alır artıkbu arada komşularına helal olsun benim doğru düzgün komşum bile yok malum evde olmadığım için kimseyi göremiyorum karşımdaki çaprazımdaki çalışıyor yan dairemdeki yaşlı bi teyze üst komşumu Allah düşmanıma vermesin çok pasaklı ve gürültücü
günaydınnnn canlarrr
ayy herkesın cenesı dusmus aksam... oku oku bıtmedı... sabahtan berı yazılana bak 3-4 post... neyse bakalımm.. artık ben donuncede ıns, o zaman konusuruz...
sempatiğim anneme slmını ileticem..
çok fazla yalnız bırakmaya da gelmez ama arada özletceksin kendini
Canım stres yapma bende 1,5 yıldır korunmuyorum ama olmadı başka sebepler çıktı ama illa bi sorun olacak diye bişey de yok psikoloji de çok önemli kendini şartlama doktora gittiniz mi hiç ?
[gozdeee_22@hotmail.com çok sevinirim eklerseniz ordanda dedikodu yaparıkaçık msn'em şuan
aynen azracim aynencanim arkadasim benim.. kalp kalbe karsi hayatim... bende burdan cok mutluyum ve inanin reelde kimseye ihtiyac duymuyorum.. sukur sizler gibi dostlar tanidim sahip oldum... insallah da bebislerimizden konusacaz bundan sonraa.....Sifaaaaa olsun kuzucum benimmmmm. Allah razi olsun guzel yurekli arkadasim benim dualarin icn destegin icin nasil mutlu ettin bi bilsen varyaaaaiyiki taniksim sizleri karsiliksiz sizin sevginiz sanal bi dostlik ama gercek dostluklardan bile yakin ve gercek cogu zaman
aman canim gec gelmesin de bi iki gün erken bir sey etmez.. hatta diyorum benim gecen ay gibi yine 2gün önden gelse.. 31yerine 29gün sürmüstü.. 2gün 2gündür di mi???eee benim de ''normal'' hesaba göre batim 20-21 aralik olcak aaaaaaaaaaaaa birlikte saycaz yani
evet canim cinsiyet olarak... simdi her seyimiz ayni oldugu icin, cocuklsrimizin sicsiyeti de ayni olcak muhtemelen kesinlikle galiba yüzde de yüzbenim ilki erkek onu garantiledik icim rahat ilkini erkek istiyoruz zaten.. simdi ikinciyi merak ediyorum ben... canim güzel duan icin cooook tesekkürler hamislerin duasi kabul et sen böyle bir de menbeta var kuzum, onun da pek ümidi yok ama olsun.. tatlicadi da ara vermsiti o da var.. kuppe bekliyor iste.. kardaiz ve nihanca keza öyle... düsünüyorum da kiiiiz kimseler kalmamis...son dört arkadas hep bekleyenler.. ikisi zaten eslerini bekliyorlar.. ayyy :26::26::26::26::26: yok anam yok.. yataktan kalkmicam ben.. hatta ise de mi gitmesem ne :26::26::26::26:
çok afedersin ama dayanamıcam artıkkkk sölemem lazımm.. neden acaba durmadan msn adresini yazıyorsun pardon ama daha hiç tanımadığın kimseye pat diye msn verilir mi? ayrıca burası herkese açık bi yer dışardan da okunuyor seni olur olmaz herkes ekleyebilir ERKEK ler dahil.. bu durumdan rahatsız olmaz mısın ?
bnce artık msn adresin ezberlendi.. eklemek isteyen ekler.. istersen daha fazla yazma...
hlyaaammm.... hamistasim nassiin bakiim....uyku muykudayokmus sende masallah.. valla ben bayilip gidiyorum yaaa ama 15 dk ka falan ama cidden farkinda bile deilim oyyle icim geciyoki ben zor uykuya dalan biriyim ustelik...
caniim yaaaaaaaaaaa 1000 AFYON feda senin mercimegine......... sen dogurda azramin dedigi gibi iphone 5 alsin dogum hediyesi olarak... beimkide hamis oldum die yuzuk alacakmis eve dergisi gelmisti orda gorduk bakalim artikk.............
ayrica mercimegin ilkoyuncagina bakmak istiyoruzzz.. senin tokdur kacta bugun yaaaaaaaaaaa????????????
dogru soze ne hacettt ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?